- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
- 173
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #33.321
ben doğumdan sonra bıkını bölgesıne lazer epılasyon yaptırmaya karar verdım.3-4 ay bekle sonra dedı doktorum.malum kasıklarımda dıkış olacak.var mı sızden yaptıran.ay ayğdanın acısını çekmektense yaptırıp kurtulayım dıyorum.
hadı yaaa.tanıdıgım yaptıranlar da hiç acımıyo dedı ya.
kızlarrr kontrolden geldik bu cumartesi bebişimiz (ozan'ımız) geliyorrr :)))
evet canım bebeklerimiz için herşeye değer, benimde şekerim sınırın biraz üzerinde çıkmıştı doktorum tatlı hamurişi vs. yeme dedi, bende yemiyorum kesinlikle, bazen etraftan ısrar ediyorlar ye yarım dilimden bişey olmaz diye inatla direniyorum kusura bakmayın kendi zevkim için bebeğimi hasta edemem diye, ama Allahtan benim canım çekmiyor , sende şartlandır kendini, çoook canın çekerse eğer sadece tadını alıp nefsini köreltecek kadar küçücük bir lokma ısırırsın ,oda yemekten 2 saat sonra(tabi doktorun izin verirse) bak hem avantajıda oldu bu sayede kilo artışın çok olmamış, benimde öyle.oyüzden hiiç dert etme bunu, onlar sağlıklı olsun bize yeter :)
daha doğum ağrısı nasıl bilmiyorum ama lazer benim hayatımın acısıydı.kendimi sıkmaktan dişlerim kenetlenmiş çenem ağrıyarak çıktım her seferinde
sonra emla'yı keşfettim onunla rahat oldu ağrı azaldı bayaca,bi de hamilelikte iiki yaptırmışım dedim daha tam bitmemişti ama baya geç çıkıyor bide tüy şeklinde olunca kendi kendime idare ettim.
emla ne kı
şaka maka herkesin doğumu yaklaştı aylar sayıyoduk ve 13günüm kaldı..bir an önce geçsede hem oğluma hemde kocama kavuşsam:)bugün gittim hastaneye artık bekleniyor heran.sizdede oluyomu bilmiyorum benim alt tarafıma bi kaç gündür batmalar oluyor.oturuken oluyor bişey batıyo gibi bir sızı.sormayıda unuttum dra bugün..
şaka maka herkesin doğumu yaklaştı aylar sayıyoduk ve 13günüm kaldı..bir an önce geçsede hem oğluma hemde kocama kavuşsam:)bugün gittim hastaneye artık bekleniyor heran.sizdede oluyomu bilmiyorum benim alt tarafıma bi kaç gündür batmalar oluyor.oturuken oluyor bişey batıyo gibi bir sızı.sormayıda unuttum dra bugün..
araştırdığım kdrıyla elektrikli özellikle çalışanlar için daha uygun diyorlar. sabah tavsye ettiğim bi model vardı o ister elektrikli istersen manuel kullanılabiliyor hoşuma gitti..Merhaba Kızlar;
grupanyada Philips AVENT manuel göğüs pompası çıkmış 63.90 TL'ye
Grupanya! - Philips AVENT manuel göğüs pompası 110 TL yerine 63,90 TL! Tüm Türkiye'ye kargo hizmeti vardır.
İnternetten araştırdığım kadarıyla fiyatı uygun.
Fakat kullanışlı mıdır yeterli midir elektronık olanı almak daha mı mantıklıdır?
Bir bilgisi olan var mı acaba?
inş canım sancın gelir, arkadaş anlattı geçende biri hurma demiş ona sadece miktar falan söylememiş 40+.. günleriymiş.. 2. doğum hemi de.. almış bizimki de yarım kg-bi kg kdr eve doğru yolda yürürken yemiş.. eve gittiği gb de sancı tutup koşa koşa dr a gelmiş..kızlar geçmişi okumadım bugün dr dan geldik kontrol vardı 3kilo 150 gr bebişim günlerim pazartesi doluyormuşeğer ağrın gelmezse salı sabahtan gel dedi sanırım kontrol edip eve gönderir ertesi günede suni sancı için gün verir büyük ihtimalle yada salı günü verir suni sancıyı hiç istemiyorum suni sancıyı dua edinde ağrım gelsin o güne kadar, acaba varmı ağrı getirici bişeyler:44:
hayırlı olsun tatlım benim de 20 haziran.. biraz daha bekler diye umuyoruz bakalım..kızlarrr kontrolden geldik bu cumartesi bebişimiz (ozan'ımız) geliyorrr :)))
Allah kavuştursun canım.. bu aralar topiği takip ediyosan yanımda olmadığı iyi demişsindirşaka maka herkesin doğumu yaklaştı aylar sayıyoduk ve 13günüm kaldı..bir an önce geçsede hem oğluma hemde kocama kavuşsam:)bugün gittim hastaneye artık bekleniyor heran.sizdede oluyomu bilmiyorum benim alt tarafıma bi kaç gündür batmalar oluyor.oturuken oluyor bişey batıyo gibi bir sızı.sormayıda unuttum dra bugün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?