2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Epilasyonda baya azaltiyor. Benim bacagim,kolum ve koltuk altimda cok az ince ince artik. Eskiden saatlerce ugrastirirdi simdi 30 dk da bitiyor.
Yakinda hic kalmaz diye umuyorum

ben lazer epilasyon yaptırmıştım canım hamile kalmadan önce genital bölge ve bikini bölgesi. şimdi iyiki yaptırmışım diyorum. hamilelikte çok rahat ettim.

hadı yaaa.tanıdıgım yaptıranlar da hiç acımıyo dedı ya.

daha doğum ağrısı nasıl bilmiyorum ama lazer benim hayatımın acısıydı.kendimi sıkmaktan dişlerim kenetlenmiş çenem ağrıyarak çıktım her seferinde
sonra emla'yı keşfettim onunla rahat oldu ağrı azaldı bayaca,bi de hamilelikte iiki yaptırmışım dedim daha tam bitmemişti ama baya geç çıkıyor bide tüy şeklinde olunca kendi kendime idare ettim.

sende benim gibisin demek canım.peki senin bebek ne alemde kaç kilo yani.inşallah bu kadar çabalarımıza değer.mesela son haftalar hurma yiyin diyolar ama onuda yiyemiyorum hayırlısı bakalım...

emla ne kı

Bugun bir ara dogumu baslatmak icin neler yapilir diye konsuldu
Burdaki dkli kadinlar normal dogum baslasin diye tarcinli cay iciyorlar
Su kaynatip toz seker ve toz tarcini karistirip iciyorlarmis.

Son düzenleme:
şaka maka herkesin doğumu yaklaştı aylar sayıyoduk ve 13günüm kaldı..bir an önce geçsede hem oğluma hemde kocama kavuşsam:)bugün gittim hastaneye artık bekleniyor heran.sizdede oluyomu bilmiyorum benim alt tarafıma bi kaç gündür batmalar oluyor.oturuken oluyor bişey batıyo gibi bir sızı.sormayıda unuttum dra bugün..

valla bende ne ağrı var ne sızı çok şükür ... Yalancı sancı dedikleride yok

iyi akşamlar tatlım...
o dediğin batmalar banada oluyor hem de son 1 aydır...
olduğum yerde kalakalıyorum...ama yok birkaç gündürşükür...

ya bişi sorucam:26: şimdi malumunuz bı sürpriz olmazsa 6 haz.doğum var ama her an herşey de labilir.ben normalde p.tesi yanı doğumdan 2 gun önce gidip ağda yaptırayım dıydum ama yarın ya da cuma mı gıtsem.çarşambaya kadar çıkar mı acaba?çünkü hastabakıcı cart dıye surtuyo jıletı kasıklarına uygun bulmazsa.e jılet de deysin istemıyorum açıkçası.

araştırdığım kdrıyla elektrikli özellikle çalışanlar için daha uygun diyorlar. sabah tavsye ettiğim bi model vardı o ister elektrikli istersen manuel kullanılabiliyor hoşuma gitti..

inş canım sancın gelir, arkadaş anlattı geçende biri hurma demiş ona sadece miktar falan söylememiş 40+.. günleriymiş.. 2. doğum hemi de.. almış bizimki de yarım kg-bi kg kdr eve doğru yolda yürürken yemiş.. eve gittiği gb de sancı tutup koşa koşa dr a gelmiş..

kızlarrr kontrolden geldik bu cumartesi bebişimiz (ozan'ımız) geliyorrr :)))
hayırlı olsun tatlım benim de 20 haziran.. biraz daha bekler diye umuyoruz bakalım..

Allah kavuştursun canım.. bu aralar topiği takip ediyosan yanımda olmadığı iyi demişsindir stresli dönemlere girdik ya acısı beylerden çıkıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…