- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #33.381
Günaydın herkese.
Biz de erkenciyiz bugün.
Canım hayırlısıyla alırsın bebisini kucağına inşallah.
Günaydın canım. Bence git doğumdan sonra da uzun süre gidemeyeceksen. Ne güzel az kaldı senin. Biz belirsiz bi şekilde bekliyoruz.
Bugün anneme kurabiye yapcaz biz de. Iki gecedir rüyamda kurabiye yapıyorum.:)
öğle tatilinde randevumu aldım bikini bölgemi yaptırmıycam sanırım bilmiyorum bi gidim bakim ne olacak koltuk altımla bacaklarımı aldırırım dedim.zaten canım çok tez korkuyorum bikini bölgesinden.hayırlı sabahlar güzel anneler
böceğim bence git zaten pek birşey kalmadı senin doğuma
büyümüş göbekle kendimiz yapamıyoruz malesef
bende gitmek istiyorum bakalım bu halde sancı ya da suyum falan gelirse rezil olurum he
günaydın canımm sana bir tavsiye eşini kesinlikle sokma.Ya kizkar,esim dun aksam doguma benimle girmiyecegini soyledi
Neymis,gecen hastanede iken Yan odada biri dogum yapiyordu. Cok kotu ciglik atiyordu. Sebebide oymus. Zaten ne zmn sorsam gircenmi benimle diye bilemiyorum diyordu.
Ben hep girmesini istedigimi soyledim.
Dun oyle diyince tek mi gireyim dedim. Annen de girer dedi ya
Kirildim simdi suratda yapmiyorun ama uyuz bu konuda hatali oldugunuda anlamaz.
Bu saatden sonra gircem desede ben istemiyorum,cunku sirf bu sefer trip atmayim basini sisirmeyim diye ister.
Agliyorun resmen dusundukce. Adama acikladimda neden onu istedigimi yanimda. Annemle durumuda biliyor,gicikliginami dedi artik anlamiyorum
doktorumuzdan yeni geldik vee yarin sabah kizima kavuşuyorum sezaryanla olucak dogumum dualariniza ihtiyacim var
kızlar benim bebiş perşembeyi bekleyemedi, 30 mayısta 36+5' de 3.410 gram, 50 cm. olarak saat 14:38' de epudral normal doğumla dünyaya geldi, hikaye sonra...
Selam arkadaslar. Gece 3 gibi suyum geldi. Sancı falan yok bebek de yukardaymis normal istemiştim ama nasip olmadı sezeryan Olucam 12 gibi alacaklar ya kızlar sancı gelir mi acaba bı diyorum beklesek mı ama bebek de yukarda allahım yardım et hayırlısını ver nolur. İsmen yapılan dualar gecermiş derler dualarıniza ihtiyacım var. Sibel. Allah hepimizin yardımcısı olsun
sibelcim Allahım yar ve yardımcın olsun kuzum..seni tanımıyorum ama dualarım seninle bitanem..hiç korkma Rabbim o anda onun sabrını veriyor...senin için hakkında hayırlısı neyse o olsun gülüm...Selam arkadaslar. Gece 3 gibi suyum geldi. Sancı falan yok bebek de yukardaymis normal istemiştim ama nasip olmadı sezeryan Olucam 12 gibi alacaklar ya kızlar sancı gelir mi acaba bı diyorum beklesek mı ama bebek de yukarda allahım yardım et hayırlısını ver nolur. İsmen yapılan dualar gecermiş derler dualarıniza ihtiyacım var. Sibel. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Selam arkadaslar. Gece 3 gibi suyum geldi. Sancı falan yok bebek de yukardaymis normal istemiştim ama nasip olmadı sezeryan Olucam 12 gibi alacaklar ya kızlar sancı gelir mi acaba bı diyorum beklesek mı ama bebek de yukarda allahım yardım et hayırlısını ver nolur. İsmen yapılan dualar gecermiş derler dualarıniza ihtiyacım var. Sibel. Allah hepimizin yardımcısı olsun
canlarıımmm doguramadıgım bır sabahtan yıne herkeze gunaydıııınn
barı bıtsın mayıs bugunde dogurmyayımzaten oyle bır ıcraatta yok benım kıscemde
aynen ya bide kız bebek erken gelir derler bendede tık yok:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?