2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Allah kolaylık versin hayatım sanada çok yorma kendini.
öğle tatilinde randevumu aldım bikini bölgemi yaptırmıycam sanırım bilmiyorum bi gidim bakim ne olacak koltuk altımla bacaklarımı aldırırım dedim.zaten canım çok tez korkuyorum bikini bölgesinden.
günaydın canımm sana bir tavsiye eşini kesinlikle sokma.
benim kuzenim o hatayı yaptı eşi doğuma girdi 1.5 sene kendine gelemedi kocası ilişkiye giremedi seni hep o anla hatırlıyorum kadın olarak düşünemiyorum dedi.çok zor atlattılar o süreci.lohusalığıda kuzenimin kötü geçti haliyle.bilmiyorum ben tavsiye etmem.
doktorumuzdan yeni geldik vee yarin sabah kizima kavuşuyorum sezaryanla olucak dogumum dualariniza ihtiyacim var

gözünaydın canımm darısı bize.
bir topic açalım da doğum yapanların paylaşım alanı olsun bu başlığı kapattırırız herkes doğurduktan sonra orda tamamen çocuklarımızla ilgili baştan başlarız ne dersiniz.

Ay yine mi Son sayfa sorunu

Ben biraz yuruyus yapayim. Sonrada kahvalti icin birseyler almaya gideyim. Hic birsey kalmamis evde. Aciktikda oglumla

Ne güzel bebekler gelmiş geliyor darısı başımıza inşallah... Bizim 20 gün var zaman geçmiyor
Burda bi özel bide devlet hastanesi var ben özele gidiyorum ve nedense epidural sezeryan yapılmıyor illa genel anestezi veriliyor dr.umla haftaya konuşcam ama biri sormuş biz yapmıyoruz demiş devlet yapıyo neden anlamadım anestezi uzmanınamı güvenmiyo dicem ama o şekilde biçok ameliyat yapılıyo o hastanede. Heralde evham yapanlar oluyo vs ama ben epidural olmasını çok isterdim geldiği anı görmeyi falan hem ayılma derdi yok yinede olmaz derse genel anestezi olcak normal doğum benim için zor hem önceden sezeryan gibi ameliyat oldum büyük bi myomum vardı hemde bebek iri gidiyo kafası maşallah 38. haftada bide benim canım çok tatlı özellikle alt bölgem çok hassas ağda bile yapamıyorum yeni evliyken çok zor alıştım falan hiç düşünemiyorum oraya dikiş falan atılırsa psikolojik olarak cinsel hayatım biter
Normal doğum yapanları çok takdir ediyorum böyle çok büyük insan gözüyle bakıyorum onlara malesef bende o cesaret yok. Halbuki sezeryanda zor onda daha çok dikiş narkoz vs var ama işte bi şekilde doğması lazım başka yol yok:)
Ama ben ameliyat olduğum yani kötü bi sebeple olduğu halde unutuluyo gidiyo bide sonucu bebeğe kavuşmak oldumu herşeye değer...

amannnn bir yazdım daha da gelemedim ((
müdür bütün öğrt.lerle toplantı yaptı notlar vs ile ilgili...neyse bitti işte...

doğuma girecek arkadaşlar varmış...Allah'ım sağlıcakla kucaklarına almalarını nasip etsin yavrularını...

elbebekgülbebek...tatlım benim de aşağılarda batmalar oluyor,aynı yerden mi bahsediyoruz bilmem ama bıçak saplanıyormuş gibi oluyor olduğum yerde kalakalıyorum...
sanırım doğuma hazırlık bunlar...

önceden yine arada kendim yapardım ama 9 aydır komple sir ağdaya gidiyorum...süper rahat oluyor,şipşak
birde fırsatlar dan alıyorum 40-50 tl.lik ağdayı 7 tl.ye ohhhh missss

Selam arkadaslar. Gece 3 gibi suyum geldi. Sancı falan yok bebek de yukardaymis normal istemiştim ama nasip olmadı sezeryan Olucam 12 gibi alacaklar ya kızlar sancı gelir mi acaba bı diyorum beklesek mı ama bebek de yukarda allahım yardım et hayırlısını ver nolur. İsmen yapılan dualar gecermiş derler dualarıniza ihtiyacım var. Sibel. Allah hepimizin yardımcısı olsun

prensessssssssssssssssssss nasılsın canım?topice gel sohbet edelim..kimse yok sara iki gündür yok onuda merak ediyorum..canım sıkıldı ya...

kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum..bende 2011 haziran annesiyim...kızım 24 haziranda yaşına girecek Allahım nasip ederse...inşallah sizlerde sağlıkla doğum yaparsınız canlarım..Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın...prensesin arkadaşıyım ben...öpüyorum hepinizi..ALLAHIMA EMANET OLUN HEPİNİZ...

Allah yardımcın olsun.Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun inşallah.En çok korktuğum şey gece suyumun gelmesi ve doğumun başlaması.Ben gündüz doğurayım ya.:44:

Herkese gunaydin...

sabah 9.30dan beri annemi bekliyorum kahvaltiya gelicekti hala gelmedi yol zaten 1 saat suruyor ancak gelir heralde ama aciktim ben

MiNEEEEEEEEE ne zaman senin dogum? sen dogursan da bende senden hastane ile ilgili deneyimlerini ogrensem feci heyecanliyim. sen normal dogurursan hele icim cooook rahatlayacak

sibelcim Allahım yar ve yardımcın olsun kuzum..seni tanımıyorum ama dualarım seninle bitanem..hiç korkma Rabbim o anda onun sabrını veriyor...senin için hakkında hayırlısı neyse o olsun gülüm...

Canim Allah yardimcin olsun
Dün kizina gel gel diye sesleniyordun.Duymus seni annesii
Dualarimiz seninle canim

sibelcim...Rabbim yar ve yardımcınız olsun,Allah'ımın izniyle kucağına sağlıcakla alırsın inşallah bebeğini...

zeynp dualarımız seninle canım inş. hayırlısı olur

kızlar bende daha doğuramadım :)
zaman zaman k.rengi lekelenmeler oluyor ama daha tık yok yarın dr.a gidiyoruz bizde eğer bebek çok büyüdüyse pazartesi sezeryan olabilmeihtimali var :26:

bu arad geçmişi okumadım önemli gelişmeler varmı acabaaa

Son düzenleme:
canlarıımmm doguramadıgım bır sabahtan yıne herkeze gunaydıııınn

barı bıtsın mayıs bugunde dogurmyayım zaten oyle bır ıcraatta yok benım kıscemde

Merhabalar herkese, aslında ben Mayıs annesi olacaktım , Mayıs annesi topiciğindeyim kaç aydır, ama kızım inatçı çıktı hala gelmedi.Kısmette Haziran annesi olmak varmış.
Bugün 40+3 ve hala yukarda, inmemiş, sancım yok, yarın sabah sezeryan olacağım...Normal doğumu istiyordum ama kısmet olmadı, herşeyin hayırlısı...
Dua edin bize de cici anneler, anne adayları, herkese hayırlı doğumlar diliyorum...

aynen ya bide kız bebek erken gelir derler bendede tık yok:44:

ayyy evet artık mıllet erkekmı yoksa demeye basladı gıcık oluyorum

bende kendımı oyuzden hep erken dogururuma alıstırdıgım ıcın sımdı sankı coookk uzun vakıt getı gıbı gelıyor
son gunler daha zor

dun aksam oturdum agladım delı gıbı bızım kız ıyce hareketlerı mıymıy oldu eskısı gıbı deıl allahım aksam 1 tane vurdu 1 saat yok babası konusuyor ben konusuyorum artık gobegımı bastırmaya basladık uyuyormudur dıe esımde panıkledı kzım uzuyosun bak bızı falam dedı

kalktım aldım recel tabagını hem agladım hem yedım hem agladım yeter dedım kescekse kessın alsın ben bu sıtreste dayanamıcam bıraz vurdu ıste gel dedım yatalım esıme yoksa sıyırcam uyudum sonra kotu bır geceydı

sımdı bıraz ıtelenıyor hanfendı ıste
babasıda aksam ıteleyınce recelden sonra zahmet oldu kızım deyıp durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…