2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar nerdesınızyaa puff
ayy herkez dogurunca topık boylemı olcak sessız zaten cogu dogurdu

aaaa buarada kızlar pentı kesın dogurmustur yoksa muhakkakgırerdı msjmı atsak

bende gündüz öyleydim hiç oynamadı akşam bi başladı resmen dans ediyodu insan üzülüyo oynamayınca

canım benimkide çok az hareket ediyor artık ayağını ittiriyor sadece çok sıkıştı sanırım yarın dr.a gideceğiz sürekli takipteyim ababsına kalp sesini dinletiyorum

günaydın hatunlar biz yeni uyandık sabah çok ağrım vardı ayaklarım belim ağrıyordu o ağrılarla tekrar uyumuşum şimdi kahvaltıya gidicem arkadaşıma sonra dışarı çıkıcam sağlık ocağına gidicem , dün kurabiyelerimin kalanlarını tamamladım toplamda 60 yada 70 tane oldu gidip onların magnetlerini bastırcam matbada bide şuan sadece kapı süsüm kaldı yapılcak.oda artık bu gece işim olmazsa biter sanırım.benim kız hala içerde yeni sloganım.. ÇIK İÇİMDENN bunu diye diye doğar umarım
şerbet takımını merak edenlere foto koyuyorum ama telefon pek net çekmiyor artıkın idare edin

kızlar benim bebiş perşembeyi bekleyemedi, 30 mayısta 36+5' de 3.410 gram, 50 cm. olarak saat 14:38' de epudral normal doğumla dünyaya geldi, hikaye sonra...
canım gözün aydın ne güzel meleğin gelmiş ve haftasına görede kilosu çok iyi rabbim hayırlı ömürler versin.epidural normal doğum düşünen biri olarak hemen doğum hikayeni paylaşmanı istiyorum

canım eşine kızma bende hep dedim durdum doğuma gir yanımda girmem girme diyip duruyordu bende kızıyorudum en sonunda sert bi tepkiyle ben dayanamam dedi hak verdim sonra..

Sibel Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle..

kızlar benim dünden beri sağ ayağım şiş böyle tek ayağınızın şiştiği oldumu hiç

tek ayağımın şiştği hiç olmadı canım aama sol elimin şştği çok olmuştu çok şükür artık şişmiyor tuzu azalttğmdan beri
hatta akşamları y oğuer yersem çok faydası oluyor bende böyle tıbbi bir açıklaması varmı yoğurt açısından bilemem tabiii

Oznur pek guzel olmus bu logusa serbet takimi.
Hep aklimda olan birseyi sorcam sorcam unutuyorum. Biz kurabiyeleri kalipla cikarip pisiriyoruz, firindan cikinca ufalmis oluyor.
Seker hamurunu kaliba alip ustune yapistirmak istedigimizde hep buyuk geldi, kenarlarini kestik, kopardik falan.
Sen nasil yaptin?

Bu arada ben de bir cikip dolanayim, hava bir ara kapamisti acti simdi. Evde oturdukca buzdolabinin icine gomuluyorum

Kizlar bu arada hepsiburada'da kargo bedava, milkwayin malt iceceginden siparis verdim 6 sar tane elmali ve uzumlu.
Almiycam dedigim ne varsa bir sekilde aldim yine gaza gelip. Bir de istanbuldaki ikeada bulamadigimiz ordekli duvar cebi vardi, bilenler bilir, onu da bursadan getirttim kayinvalidenin bir arkadasi araciligiyla orda kalan sonuncuymus, kizim sansli bayagi anasi olmazi olduruyor surekli

Yarin hesaba gececek 50 liralik hediye cekimle hepsiburadadan chicco gogus pediyle, gogus silme mendili mi ne varmis ondan mi alsam, yoksa kizima tommy yildizli ruyalari mi alsam?

Son düzenleme:

Allahh yardımcın olsun canım inşallah sag sağlim kurtulursunuz hayırlısıyla

canım benimkide çok az hareket ediyor artık ayağını ittiriyor sadece çok sıkıştı sanırım yarın dr.a gideceğiz sürekli takipteyim ababsına kalp sesini dinletiyorum

aynen benımkıde esım benden daha panık 5 dak bır soruyor hareket varmı dıe dıyorum hayatım bak son haftalarda herkezın bebegı boyle daha cok uyuyorlar dıyorum yok adam anlamıyor ona kalsa bugun kestırcek benı onada kıyamıyorum

kızlar benim bebiş perşembeyi bekleyemedi, 30 mayısta 36+5' de 3.410 gram, 50 cm. olarak saat 14:38' de epudral normal doğumla dünyaya geldi, hikaye sonra...

canım Allah bağışlasın maşallah bebişine. haftana göre kilosu süper maşallah.

tatlım bence üzme kendini eşin psikolojik olarak hazır olmayabilir. zorlama onu bence seni öyle acı çekerken görmek istemiyordur. benimki de girmezdi eminim.

canım Allah yardımcın olsun. inşallah sağ salim bebişine almışsındır kucağına.

saol canım şerbet takımımızda bitti sonunda.
benimde kurabiyeler biraz küçük kaldı ama şeker hamurunu üstüne yapıştırınca kenarları dik kaldığı için çokta göze batmıyor kötü durmadı yani.
kurabiyelerim hiç ufalanmadı benim çokmu inca açtınız acaba ?

Yok yok ufalanmadi, ufak kaldi. Kuculdu. Seker hamurunu biraz kivirdik, biraz kestik tam otursun diye.
Acaba kabartma tozu koymasaydik daha mi iyi olurdu diye dusunuyorum.

kızlar uyandıgımdan berı sızım sızım bel ve kasık agrım var yada ben pskolojık olarak yapıyorum ama dedımya cok azcık sızlar gıbı sadece puff heyecaanlansammı kendı kendımemı uyduruyorum bılemedım

Yok yok ufalanmadi, ufak kaldi. Kuculdu. Seker hamurunu biraz kivirdik, biraz kestik tam otursun diye.
Acaba kabartma tozu koymasaydik daha mi iyi olurdu diye dusunuyorum.

cnm benımde oyle oldu yanı pısınce kurabıyeler kuculdu sonrada seker hamuru buyuk geldı bız kesmedıkte el yapımı ılk ıs olsun okadar vallahı ben cok takılmadım bı dengesızlık var ama oda nazar boncugu olsun
herkez bızım gıbı ozenıp ugrasmaz okadar kusuru olsun demı ama

Kızlar bende ilk defa dün gece rüyamda bebeğimi gördüm
Japon çizgi film karakterlerine benziyordu
Yuvarlak mavi gözlü
Ne bana ne babasına benziyordu
Ana kucağında öyle gülüyordu anlatamam :)
Bu gün kontrolümüz var bakalım nasıl benim ufaklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…