- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #33.401
dun aksam oturdum agladım delı gıbı bızım kız ıyce hareketlerı mıymıy oldu eskısı gıbı deıl allahım aksam 1 tane vurdu 1 saat yok babası konusuyor ben konusuyorum artık gobegımı bastırmaya basladık uyuyormudur dıe esımde panıkledı kzım uzuyosun bak bızı falam dedı
kalktım aldım recel tabagını hem agladım hem yedım hem agladım yeter dedım kescekse kessın alsın ben bu sıtreste dayanamıcam bıraz vurdu ıste gel dedım yatalım esıme yoksa sıyırcam uyudum sonra kotu bır geceydı
sımdı bıraz ıtelenıyor hanfendı ıste
babasıda aksam ıteleyınce recelden sonra zahmet oldu kızım deyıp durdu
dun aksam oturdum agladım delı gıbı bızım kız ıyce hareketlerı mıymıy oldu eskısı gıbı deıl allahım aksam 1 tane vurdu 1 saat yok babası konusuyor ben konusuyorum artık gobegımı bastırmaya basladık uyuyormudur dıe esımde panıkledı kzım uzuyosun bak bızı falam dedı
kalktım aldım recel tabagını hem agladım hem yedım hem agladım yeter dedım kescekse kessın alsın ben bu sıtreste dayanamıcam bıraz vurdu ıste gel dedım yatalım esıme yoksa sıyırcam uyudum sonra kotu bır geceydı
sımdı bıraz ıtelenıyor hanfendı ıste
babasıda aksam ıteleyınce recelden sonra zahmet oldu kızım deyıp durdu
canım gözün aydın ne güzel meleğin gelmiş ve haftasına görede kilosu çok iyi rabbim hayırlı ömürler versin.epidural normal doğum düşünen biri olarak hemen doğum hikayeni paylaşmanı istiyorumkızlar benim bebiş perşembeyi bekleyemedi, 30 mayısta 36+5' de 3.410 gram, 50 cm. olarak saat 14:38' de epudral normal doğumla dünyaya geldi, hikaye sonra...
canım eşine kızma bende hep dedim durdum doğuma gir yanımda girmem girme diyip duruyordu bende kızıyorudum en sonunda sert bi tepkiyle ben dayanamam dedi hak verdim sonra..Ya kizkar,esim dun aksam doguma benimle girmiyecegini soyledi
Neymis,gecen hastanede iken Yan odada biri dogum yapiyordu. Cok kotu ciglik atiyordu. Sebebide oymus. Zaten ne zmn sorsam gircenmi benimle diye bilemiyorum diyordu.
Ben hep girmesini istedigimi soyledim.
Dun oyle diyince tek mi gireyim dedim. Annen de girer dedi ya
Kirildim simdi suratda yapmiyorun ama uyuz bu konuda hatali oldugunuda anlamaz.
Bu saatden sonra gircem desede ben istemiyorum,cunku sirf bu sefer trip atmayim basini sisirmeyim diye ister.
Agliyorun resmen dusundukce. Adama acikladimda neden onu istedigimi yanimda. Annemle durumuda biliyor,gicikliginami dedi artik anlamiyorum
Selam arkadaslar. Gece 3 gibi suyum geldi. Sancı falan yok bebek de yukardaymis normal istemiştim ama nasip olmadı sezeryan Olucam 12 gibi alacaklar ya kızlar sancı gelir mi acaba bı diyorum beklesek mı ama bebek de yukarda allahım yardım et hayırlısını ver nolur. İsmen yapılan dualar gecermiş derler dualarıniza ihtiyacım var. Sibel. Allah hepimizin yardımcısı olsun
kızlar benim dünden beri sağ ayağım şiş böyle tek ayağınızın şiştiği oldumu hiç
Selam arkadaslar. Gece 3 gibi suyum geldi. Sancı falan yok bebek de yukardaymis normal istemiştim ama nasip olmadı sezeryan Olucam 12 gibi alacaklar ya kızlar sancı gelir mi acaba bı diyorum beklesek mı ama bebek de yukarda allahım yardım et hayırlısını ver nolur. İsmen yapılan dualar gecermiş derler dualarıniza ihtiyacım var. Sibel. Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım benimkide çok az hareket ediyor artık ayağını ittiriyor sadece çok sıkıştı sanırım yarın dr.a gideceğiz sürekli takipteyim ababsına kalp sesini dinletiyorum
kızlar benim bebiş perşembeyi bekleyemedi, 30 mayısta 36+5' de 3.410 gram, 50 cm. olarak saat 14:38' de epudral normal doğumla dünyaya geldi, hikaye sonra...
Ya kizkar,esim dun aksam doguma benimle girmiyecegini soyledi
Neymis,gecen hastanede iken Yan odada biri dogum yapiyordu. Cok kotu ciglik atiyordu. Sebebide oymus. Zaten ne zmn sorsam gircenmi benimle diye bilemiyorum diyordu.
Ben hep girmesini istedigimi soyledim.
Dun oyle diyince tek mi gireyim dedim. Annen de girer dedi ya
Kirildim simdi suratda yapmiyorun ama uyuz bu konuda hatali oldugunuda anlamaz.
Bu saatden sonra gircem desede ben istemiyorum,cunku sirf bu sefer trip atmayim basini sisirmeyim diye ister.
Agliyorun resmen dusundukce. Adama acikladimda neden onu istedigimi yanimda. Annemle durumuda biliyor,gicikliginami dedi artik anlamiyorum
Oznur pek guzel olmus bu logusa serbet takimi.
Hep aklimda olan birseyi sorcam sorcam unutuyorum. Biz kurabiyeleri kalipla cikarip pisiriyoruz, firindan cikinca ufalmis oluyor.
Seker hamurunu kaliba alip ustune yapistirmak istedigimizde hep buyuk geldi, kenarlarini kestik, kopardik falan.
Sen nasil yaptin?
Bu arada ben de bir cikip dolanayim, hava bir ara kapamisti acti simdi. Evde oturdukca buzdolabinin icine gomuluyorum
saol canım şerbet takımımızda bitti sonunda.
benimde kurabiyeler biraz küçük kaldı ama şeker hamurunu üstüne yapıştırınca kenarları dik kaldığı için çokta göze batmıyor kötü durmadı yani.
kurabiyelerim hiç ufalanmadı benim çokmu inca açtınız acaba ?
Yok yok ufalanmadi, ufak kaldi. Kuculdu. Seker hamurunu biraz kivirdik, biraz kestik tam otursun diye.
Acaba kabartma tozu koymasaydik daha mi iyi olurdu diye dusunuyorum.
kızlar uyandıgımdan berı sızım sızım bel ve kasık agrım var yada ben pskolojık olarak yapıyorum ama dedımya cok azcık sızlar gıbı sadece puff heyecaanlansammı kendı kendımemı uyduruyorum bılemedım
kızlar benim bebiş perşembeyi bekleyemedi, 30 mayısta 36+5' de 3.410 gram, 50 cm. olarak saat 14:38' de epudral normal doğumla dünyaya geldi, hikaye sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?