2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Aynen canim, yaparken de cok soylendim zaten. Sanki hayatlarinda boyle kurabiye mi yemisler, kim ugrasir bunla deli gibi falan
Oldugu kadariyla idare etsinler, hala ellerim agriyor. Seker hamuru acmak cok zormus...

Aynen canim, yaparken de cok soylendim zaten. Sanki hayatlarinda boyle kurabiye mi yemisler, kim ugrasir bunla deli gibi falan
Oldugu kadariyla idare etsinler, hala ellerim agriyor. Seker hamuru acmak cok zormus...

evet cnm annem olmasa o seker hamuru elımde patlardı o nasıl bır guc ıstıyor yogurmak ayrı bı dert acmak baska bı dert
sanada esrayada masllah kı koca gobuslerınızle onunla ugrastınız vallahı afferım sıze

Kızlar ya bu kurabiye işi ne zormus. Canimiz çıktı annemle. Daha çok işimiz var. Suslemesi çok ugrastiriyor.

Canım ben bekliyorum normal doğumu. Inşallah bi sıkıntı çıkmaz da normal dogururum. Doktorum çok rahat normal dogurabilirsin dedi.:)

Öznur serbet takımın çok şık. Gule gule kullan.

Doğuma gidecekler şimdiden hayırlı doğumlar.

Biz biraz daha çalışalım:)

canım bence eşine baskı yapma ben eşimin girmesi istemem beni o şekilde görmesini. Oda öyle dedi seni acı çekerken görmek istemiyorum dayanamam dedi mutlaka seninde öyle düşünüyordur..

aaa bende fıkrımı soylıyım bende esımın doguma gırmesını cok ıstedım esım ılk zamanlar tmm dedı baktım sonra vaz gecıyor dedım neden ne bıleyım falam dıyor yaaa dedım soyle ıste nedenını ben cok ozenıyorum ama asla zorlamam dedım

esım dedı senı oyle gormek ıstemıyorum sonra sogumaktan korkarım dedı bastan neden sogucankı falam dedım ama dusununce sanırım haklıydı bende tmm dedım

hadı bakalım ben bı kaynanamın gordugu yerlere supurge tutup gelıyorum zaten topık pek sesssız

benimde aksine eşim girmeyi çok istiyor ama bizde "gelişmemiş" hastanelere mahkum kalıyoruz..
çok bilmiş dr lar vardır ya hastalara saygı duymak yerine kendileri nasıl rahat olacaklarsa ahkam keserler...
bizde dua ediyoruz müsade eden dr çıksa diye..

.

kızlar merhaba..
ben bugün annemdeyim de topic ten uzak kaldımm ve bi hbr duydum şok oldummm

chanel doğum yapmışşşşşşş.... hayırlı olsun cnm, maşaallah bebeğine
bnm kontrole gittiğim gün sen doğum yapmışsınn
senle bdt lerimiz aynıydı bi de..
heyecanla doğum hikayeni bekliyorum, malum aynı hastanede de doğum yapıcazz...
ayyy heyecan yaptımmmm

ısrar etme boşver.

ay gıt valla ben de her an doğurucam korkusuyla yaşıyorum.sözde bugun gıdıcektım annemle arkadaşı gelıcek kaldı genr.yarın sabaha doğurmazsam ılk iş ağda olacak valla rezıl olucam yoksa.

hiç ağlama.herkesın ya da her erkeğin kaldırabıleceği bişey değil.benım ablamla eniştem girmişti doğuma çıktığında adam bıldıgın beyazdı kağıt gıbı.biz istedık gırsın eşim dıye hatta dun konuştuk daha dr la ben alırım ama hastane uygun bulmuyo dedı malum benım sezeryan.amelıyathanede oluyo.çok sterıl olmak gerekıyo dedı.hak verdık bızde.orda bı mıkrop kapsan naparız dedı.

kızlar kabartma tozu değil de karbonat kullanılıyor kurabiye için.Dediğin gibi kabartma tozundan kaynaklanmış olabilir, ben öyle bir sıkıntı yaşamadım çünkü...

canım bi dahakine deneyin isterseniz kabartma tozu koymadan.

Karbonat miktari kabartma tozuyla ayni mi? Karbonat bana da cok mantikli geldi, Esraninkileri daha kolay yapariz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…