- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #33.421
cnm benımde oyle oldu yanı pısınce kurabıyeler kuculdu sonrada seker hamuru buyuk geldı bız kesmedıkte el yapımı ılk ıs olsun okadar vallahı ben cok takılmadım bı dengesızlık var ama oda nazar boncugu olsun
herkez bızım gıbı ozenıp ugrasmaz okadar kusuru olsun demı ama
Ah canım noldu sana böyle.
Nolur kendini rahatlamaya çalış
rahatlamakmı amanın ne kadar guzel bır cumle ama bana cok uzaaaakkk
Aynen canim, yaparken de cok soylendim zaten. Sanki hayatlarinda boyle kurabiye mi yemisler, kim ugrasir bunla deli gibi falan
Oldugu kadariyla idare etsinler, hala ellerim agriyor. Seker hamuru acmak cok zormus...
Herkese gunaydin...
sabah 9.30dan beri annemi bekliyorum kahvaltiya gelicekti hala gelmedi yol zaten 1 saat suruyor ancak gelir heralde ama aciktim ben
MiNEEEEEEEEE ne zaman senin dogum? sen dogursan da bende senden hastane ile ilgili deneyimlerini ogrensem feci heyecanliyim. sen normal dogurursan hele icim cooook rahatlayacak
Yaklaştıkça geriliyorsun tabi
Benimki de laf ama ne diyeyim
İnşallah balık gibi kayarak gelir bebişin
Ya kizkar,esim dun aksam doguma benimle girmiyecegini soyledi
Neymis,gecen hastanede iken Yan odada biri dogum yapiyordu. Cok kotu ciglik atiyordu. Sebebide oymus. Zaten ne zmn sorsam gircenmi benimle diye bilemiyorum diyordu.
Ben hep girmesini istedigimi soyledim.
Dun oyle diyince tek mi gireyim dedim. Annen de girer dedi ya
Kirildim simdi suratda yapmiyorun ama uyuz bu konuda hatali oldugunuda anlamaz.
Bu saatden sonra gircem desede ben istemiyorum,cunku sirf bu sefer trip atmayim basini sisirmeyim diye ister
Agliyorun resmen dusundukce. Adama acikladimda neden onu istedigimi yanimda. Annemle durumuda biliyor,gicikliginami dedi artik anlamiyorum
merhaba arkadaşlar fazla bu konuya giremiyorum...
nasılsınız geçmişi okuyamadım... bi zaman bi arkadaş almayı düşündüğü geceliği burada göstermişti ,
kırmızıydı,
bulabilecek olan varmı bana onu.
hangi arkadaştı hatırlayamadımda birde ya
almayı düşünen zemka sanırım
hıııı... zemka fotosunu koyman mümkünmü yine?
Neymis,gecen hastanede iken Yan odada biri dogum yapiyordu. Cok kotu ciglik atiyordu. Sebebide oymus. Zaten ne zmn sorsam gircenmi benimle diye bilemiyorum diyordu.
Bu saatden sonra gircem desede ben istemiyorum,cunku sirf bu sefer trip atmayim basini sisirmeyim diye ister.
Agliyorun resmen dusundukce. Adama acikladimda neden onu istedigimi yanimda. Annemle durumuda biliyor,gicikliginami dedi artik anlamiyorum
Yok yok ufalanmadi, ufak kaldi. Kuculdu. Seker hamurunu biraz kivirdik, biraz kestik tam otursun diye.
Acaba kabartma tozu koymasaydik daha mi iyi olurdu diye dusunuyorum.
canım bi dahakine deneyin isterseniz kabartma tozu koymadan.
aaa bende fıkrımı soylıyım bende esımın doguma gırmesını cok ıstedım esım ılk zamanlar tmm dedı baktım sonra vaz gecıyor dedım neden ne bıleyım falam dıyor yaaa dedım soyle ıste nedenını ben cok ozenıyorum ama asla zorlamam dedım
esım dedı senı oyle gormek ıstemıyorum sonra sogumaktan korkarım dedı bastan neden sogucankı falam dedım ama dusununce sanırım haklıydı bende tmm dedım
Kızlar günaydııınnn ağdaya gitsemmi düşünüyorum bende bugün öğle tatilinde?
Yalnız bikini bölgemde ağdaya gideceğim diye fazlasıyla tüy var onları jiletlesemmi mi bilemedim.Zaten sezeryandan donra bir sre ağdaya gidilmiyor şimdi gitsemde rahatlasammı ki.
Bu saatden sonra gircem desede ben istemiyorum,cunku sirf bu sefer trip atmayim basini sisirmeyim diye ister.
kızlar kabartma tozu değil de karbonat kullanılıyor kurabiye için.Dediğin gibi kabartma tozundan kaynaklanmış olabilir, ben öyle bir sıkıntı yaşamadım çünkü...
canım bi dahakine deneyin isterseniz kabartma tozu koymadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?