- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #33.561
kızlar kontrolümü oldum. Doktor yatış verdi. şuan yine nstye bağlıyım. Suni sancı içln vajinaya bi hap yerleştirdiler. Damar yollarımı açmak için koluma iğne taktılat. Hastane önlüğüyleyim şuan. Bir tuhaf oldum. 4 saat içinde açılmam olursa normali beklicekler yani saat 2 ye kadar beklemedeyiz. Açılma olmazsa sezeryan yolu gözüktü bana. Dua edin. Hakkımda hayırlısı.
kızlar kontrolümü oldum. Doktor yatış verdi. şuan yine nstye bağlıyım. Suni sancı içln vajinaya bi hap yerleştirdiler. Damar yollarımı açmak için koluma iğne taktılat. Hastane önlüğüyleyim şuan. Bir tuhaf oldum. 4 saat içinde açılmam olursa normali beklicekler yani saat 2 ye kadar beklemedeyiz. Açılma olmazsa sezeryan yolu gözüktü bana. Dua edin. Hakkımda hayırlısı.
herkeslere günaydın kızlar malum bebekten dolayı geçmişi çok sıkı takip edemiyorum atladığım şeyler varsa affola. penti sanırım nstye girdin bugün senin son günündü inşallah rahat bir doğumla alırsın yavrunu kucağına dualarım seninle. doğum yapmış anneler varsa gözleri aydın.
bu arada doğum kilolarından korkan arkadaşlar kilolar hemencecik veriliyor özellikle emzirmek doğal diyet, 68 kilo ile hamileliğime başlamıştım bu sabah tartıldığımda 66 kilo 700 gramım yani eskisindende düşük kilodayım şuanda benden mutlusu yok, o yüzden çok takmayın kiloları hepsi veriliyor.
dün kızım 7 günlük olmuştu 7 kırkımızı yaptık bebişte bende yıkandım öyle olması gerekiyomuş ve ilk defa dün akşam yalnız kaldım bebeğimle annem eve gitti kayınvalidem sadece gündüz yanıma geliyor şuanda da tekim kuzumla ama hiçte korktuğum gibi değilmiş kıvırdım sanırım ben bu annelik işini sadece yalnız yıkayamam eh artık onda da eşim yardım edecek.
buda kızımın dünkü fotosu teyzeleri gün geçtikçe değişiyor sıpa
Eki Görüntüle 434161
herkeslere günaydın kızlar malum bebekten dolayı geçmişi çok sıkı takip edemiyorum atladığım şeyler varsa affola. penti sanırım nstye girdin bugün senin son günündü inşallah rahat bir doğumla alırsın yavrunu kucağına dualarım seninle. doğum yapmış anneler varsa gözleri aydın.
bu arada doğum kilolarından korkan arkadaşlar kilolar hemencecik veriliyor özellikle emzirmek doğal diyet, 68 kilo ile hamileliğime başlamıştım bu sabah tartıldığımda 66 kilo 700 gramım yani eskisindende düşük kilodayım şuanda benden mutlusu yok, o yüzden çok takmayın kiloları hepsi veriliyor.
dün kızım 7 günlük olmuştu 7 kırkımızı yaptık bebişte bende yıkandım öyle olması gerekiyomuş ve ilk defa dün akşam yalnız kaldım bebeğimle annem eve gitti kayınvalidem sadece gündüz yanıma geliyor şuanda da tekim kuzumla ama hiçte korktuğum gibi değilmiş kıvırdım sanırım ben bu annelik işini sadece yalnız yıkayamam eh artık onda da eşim yardım edecek.
Eki Görüntüle 434161
Eki Görüntüle 434161
inşallah normal doğurursun canım ben pilateste zıplamıştım açılmam olsun diye birde koridorda bayağ bir yürümüştüm sende doktoruna sor belki izin verir. ama ameliyat önlüğüyle yürürsen dikkat et popo kabak gibi çıkmasın, hakkında hayırlısı.
sen öyle dedıgınden berı sureklı yuruyus zıp zıplar hastaneye gıdıorum ama tık yok acılmam sadece 2 cm ama almadılar doguma sanırım gunumu beklıorlar 5 ınde cagırdı bakalım hayırlısı acaba sunı sancıyla baslatırlar mı?
bılemıorum aklım karısık bekletmelerınıde ıstemıorum ama dr sıkıntı olmazsa bı hafta daha bekletıcem dedı hayırlısı...
cocuk kanalda dıolar acılmamda varmıs hala doguma almıolar((
kendı sancımın sıklaşmasını beklıolarmıs..
doğum yaklaştıkça daha bir duygusal mı olyorum neçok güzel anlatmışsın.bebişin de maşallah büyümüş,gelişmiş benim oğlum da haftaya falan gelsin artık:26:
Maşallahh süphanalllah 41 kere :) çok güzel bu annesi. Allah kem gözlerden korusun. pc den kokusu geldi resmen burnuma :)
sağlıkla sıhhatle huzurla büyüsün inşallah.
Böyle güzel haberler duymak da bize iyi geliyor. Son zamanları yaklaşmış ilk doğumu olacağı için merak ve heyecan içinde bekleşiyoruz :)
oyşşş maşşallah cok tatlış olmuş gun gectıkçe suratları daha cok ortaya cıkıor darısı bızlerın basına ınsss....
zeynep cık valla ben heyecanlandım sımdı sankı ben dogurucam Allah ım ıns kolay olur dogumun...acılman cabucak ılerler cabucak alırsın bebısnı kucagına...
ilk cim bebeğin çok tatlı maşaallah, Allah analı babalı büyütsün tekrardan cnmm
mine biz de buzdolabında saklıcaz sanırım, buzlukta şeker hamurları noolur ki? çok sertleşmez mi acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?