- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #33.821
günaydın güzel annişler
10 saat uyumuşumbugün son toz,süpürge vileda işlerini halledeceğiz eşimle.pzt insallh geliyor minişim.okadar özledim ki... bir haftadır bol bol geziyorum.yarında gezeceğiz.bebiş gelmeden gezelim yoksa sıcaklarda bebişle zor çıkarız dışarı.
kızlar aslında ben 40 ı kesinlikle beklemeden en fazla 1 haftada çıkarırım bebişimi dışarıya diyordum. fakat yeni doğan bebiş gördükçe çok küçük oluyorlar sanki çok hasasmış gibi geldiler gözüme. artık 15 gün falan çıkarmam demeye başladım.
siz ne yapacaksınız 40 ı bekleyecekmisiniz bebişle gezmek için.:44:
gunaydınnnslm kızlar nasısınız yok anam yok bende hala tık yok goya ıkı gundur belım agrıyordu oda gectı ben dogurmucammı yoksaa
mınılya erkek cocukları gununu tammalar demısın benım kızım olcak kısmetse ama artık mıllet erkekmı dıyor sınır oluyorum bı bu dusunce eksıktı aklımda
dun bıu dr mumcunun vıdeosunu ızledım oyle bır sey yoktur dıyor kız yada erkek cok durur gıbı
heralde benım kzımda anası gıbı erkek yureklı olcak dıyorum
tuana sende dogurmamısın yıne ayy bende kessınler yeter dıyodum ama demek ıstemıyorum sanırım bende cuma gunu kontrole kadar daha dogurmam
günaydın güzel annişler
10 saat uyumuşumbugün son toz,süpürge vileda işlerini halledeceğiz eşimle.pzt insallh geliyor minişim.okadar özledim ki... bir haftadır bol bol geziyorum.yarında gezeceğiz.bebiş gelmeden gezelim yoksa sıcaklarda bebişle zor çıkarız dışarı.
kızlar aslında ben 40 ı kesinlikle beklemeden en fazla 1 haftada çıkarırım bebişimi dışarıya diyordum. fakat yeni doğan bebiş gördükçe çok küçük oluyorlar sanki çok hasasmış gibi geldiler gözüme. artık 15 gün falan çıkarmam demeye başladım.
kızlar onceden oku oku bıtmezdı aksamdan berı 4 sayfa bıle olmamıs bı bu rası vardı kafa dagıttım artık burasıda sessızlestı
kıme nereye sıgıncam ben sımdı
selam kızlar
ben 35+5 ile dün öğlen sezeran olmak zorunda kaldım
şimdi geldim eve bebek küvezde kalacak bir süre
selam kızlar
selam kızlar
selam kızlar
göznz aydn cnmmmm sıkma cnını mınnkkın ii olsn her zamn yann da oluck zaten darısı hepimzn basına bn birsey sormk ıstıorum agrn vrmı
ayaga klkmakta zorluk cektınmı bn çok korkmya basld sezeryn olcm gıbıde bılgılndrrsen svnrım gecms olsn
Günaydin
Dün sabah kizim 10;30 da dogdu allaha sükür ikimizde çok iyiyiz darisi dogum yapacak tüm annelere hayirlisiyla kucaginiza alırsınız inşallah cok güzel bir duygu geçmişi okuyamadım ilk haziran annesimiyim merak ediyorum
cnm uzulme hayırlısı buymus de pers gunu kontrole gıttıgımde 7 aylık dogum yapan kızla konustum onun bebısıde kuvezdeydı 2020 gr dogmus senın bebıs 7 ayınıda gecmıs...
kuvezden cıkacaaktır fazla kalmaz ıns kucagınada alıcaksın..kaç kılo dogdu cnm?sen ıyımısın?bebıs hakkında bılgı verıolarmı?
eeee herkes dogurdu bız kaldık :))))
ay dun aksam ruyamda herkes dogum yapıodu ben hala doguramıodum
hee unutmadan tansell de dogurdumu dıe soruyorum evt dıolar :)))))))))))))))aha dıorum o bıle dogurdu ben kaldım
günaydın güzel annişler
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?