süt gelmesi için süt sağma pompası aldım acaba kullansam gelmesine yardımcı olurmu veya bir zararı olurmu??
süt gelmesi için süt sağma pompası aldım acaba kullansam gelmesine yardımcı olurmu veya bir zararı olurmu??
pompaları bilmiyorum canım ya.ben elektrikli aldım onunla sağıyorum.o şekilde sütüm geldi.ama pompalılar pek iyi değil sanırım.biraz uğraş gelir belki kullanmadığım için bilemiyorum.medelanın makinesini aldım bende iyi sağıyor.
uhdecim sende doğum yaptın demek Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.kaçar kilo doğdular.hangi haftada doğum yaptın.doğum tarihleri kaç
18 şubatta doğum yapan varmı.
senin bebeklerin de hayırlı uğurlu olsun canım.bolca hoşav iç benimki öyle geldi.birde duşta göğüslerine masaj yap sonra çıkınca sağmaya çalış faydası oluyor.ama en çok süt yapan incir hoşavı.günde iki litre falan içmek lazım.sağdıkça geliyor zaten.sağmayınca durup dururken gelmiyor mağlesef.hiç bişey gelmesede sağmaya çalış.
bu arada arkadaşlar bu alttaki takvim hangi siteden yapılıyordu.unutmuşum ben.
pompaları bilmiyorum canım ya.ben elektrikli aldım onunla sağıyorum.o şekilde sütüm geldi.ama pompalılar pek iyi değil sanırım.biraz uğraş gelir belki kullanmadığım için bilemiyorum.medelanın makinesini aldım bende iyi sağıyor.
ayva hoşavı yaptılar şimdilik onu içiyorum duş yapamıyorum ameliyat yerindeki bandı aldılar 5 gün pansuman yapıcam kuru tutmam gerekiyor ama ondan önce 3 gün üst üste sıcak duşa girdim gene de inmedi süt inmeden sağma makineleriyle uzun süre sağmanın sakıncası olur mu bilmiyorum inşallah gelir ya Allah yardımcımız olsun..
uhdecim sende doğum yaptın demek Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.kaçar kilo doğdular.hangi haftada doğum yaptın.doğum tarihleri kaç
18 şubatta doğum yapan varmı.
senin bebeklerin de hayırlı uğurlu olsun canım.bolca hoşav iç benimki öyle geldi.birde duşta göğüslerine masaj yap sonra çıkınca sağmaya çalış faydası oluyor.ama en çok süt yapan incir hoşavı.günde iki litre falan içmek lazım.sağdıkça geliyor zaten.sağmayınca durup dururken gelmiyor mağlesef.hiç bişey gelmesede sağmaya çalış.
bu arada arkadaşlar bu alttaki takvim hangi siteden yapılıyordu.unutmuşum ben.
kızlar acil yardım sütüm yetmiyor dr. önerdiği mamayı kullanıyorum.bebelac nanetal.bugün kıbrıstaki bi dr. a gittik mamayı kes illa anne sütü dedi ama hastanede yatarken sadece anne sütü ile beslediğim için oğlum beslenemedi hızla kilo kaybetti.yoğun bakıma gitti.kızımda aynı şekilde beslenemediği için yoğun bakımda kaldı üç gün iki günde benim yanımda serum yedi.
sütü olmayıp bu mamayı 2 saatte bir bebeklerine yediren var mı ? bir zararı olur mu ?
süt olması için çaylar ,hoşaflar ,bulgur su vs aklınıza ne gelirse yiyip içiyorum ama iki bebeğe bi günde en fazla 90 en az 60 cc çıkıyor. çok üzgünüm.
dr. sizlere hangi mamaları önerdi.sizler neler yaptınız süt gelmesi için.mama nın zararı olur mu bebeğe ?o kadar zor ki iki saatte bir mama hazırlamak
bence mamaya başla canım. ben bebeklerimi 1 aylık olana kadar anne sütüyle besledim ama çok az kilo aldılar. 1 aylık kontrollerinde doktor çok az kilo aldıklarını mamaya başlamam gerektiğini söyledi. yani 1 öğün anne sütü 1 öğün mama ama anne sütünü de sağıpta vermemi söyledi.yoksa ne kadar yediklerini bilemezsin dedi. yaklaşık 1 aydır aptamil prematil kullanıyorum ve bebeklerim çok iyi kilo aldılar tavsiye ederim pahalı ama çok iyi bir mama gerçekten.
kızlar acil yardım sütüm yetmiyor dr. önerdiği mamayı kullanıyorum.bebelac nanetal.bugün kıbrıstaki bi dr. a gittik mamayı kes illa anne sütü dedi ama hastanede yatarken sadece anne sütü ile beslediğim için oğlum beslenemedi hızla kilo kaybetti.yoğun bakıma gitti.kızımda aynı şekilde beslenemediği için yoğun bakımda kaldı üç gün iki günde benim yanımda serum yedi.
sütü olmayıp bu mamayı 2 saatte bir bebeklerine yediren var mı ? bir zararı olur mu ?
süt olması için çaylar ,hoşaflar ,bulgur su vs aklınıza ne gelirse yiyip içiyorum ama iki bebeğe bi günde en fazla 90 en az 60 cc çıkıyor. çok üzgünüm.
dr. sizlere hangi mamaları önerdi.sizler neler yaptınız süt gelmesi için.mama nın zararı olur mu bebeğe ?o kadar zor ki iki saatte bir mama hazırlamak
mama veriyorum ama sütüm yetmediği için meme saatlerinde de mama veriyorum.aralarda meme veriorum.
lansinoh un süt sağma makinasını aldım güzel sağıyor fakat yeterli çıkmıyor.30 cc demişti dr ama bir öğünlük çıkıyor.
dr. bebelac nanetal verdi 2 mama daha yazdı biri pre hipp diğerini hatırlamıyorum ama şu anda bebelac olanını kullanıyorum.
sürekli mama kullanmak zarar verir mi bebeklere ?çıldırıcam ne yapmam lazım sütümün bol olması için çaylar su vs vs dışinda.denemediğim hiçbir yöntem kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?