canım doğum günün kutlu olsunn bebişlerinle ve eşinle birlikte bir ömür mutlu ol inş...
Gercekten yorucu olduğu kadar eğlenceli bide dışarıya çıktığımızda acayip güzel oluyor ünlüler gibi yolda yürüyemiyoruz bi ilgi bi ilgi milletin gözü kalıyor insan ne kadar özel olduğunu hissediyo. Biz 3 haftadır her hafta sonu birkaç saat çıkıyoruz iyi geliyo onlardan seviyorlar gezmeyi.
Kızımın gelişim durumuna yarın saglık Ocağı'na gidince bi bakicam olmazsa bi cocuk dr. Una götürürüm oğlanla arasındaki fark baya açıldı çünkü. İnsaallah su ası olayını hayirlisiyla atlatsak bakalım Allah kolaylık versin hepimize..
selam kızlar
ben 11 subatta 36+2 haftalıkken dogum yaptım sezeryan ile.
40 mız cıkana kadar kayınvalidem yanımdaydı.
ilk başta çok zor ve agır geldi ama insan bunada alışıyor.
çok şükür 1,5 aydır bir düzene girdi herşey, daha doğrusu ben düzene koydum. 3 saatte bir mama veriyorum, son mamaları 23 te ve artık kendileri saat kurmuş gibi saat 04:30 / 05:00 arası acıktıklarından uyanıyorlar mamalarını veriyorum ve hemen uyuyorlar ve 3 saat sonra uyanıyorlar yine.
mama veren anneler siz ne kadar mama veriyorsunuz? ve bebişleriniz kaç kilo?
benim duydugum şu, ortalama kilosuna göre mama içmesi gerekiyor , her kg başı 150 cc
mesela 5 kg x 150 cc = 750
benim kızların arasında baya kg farkı var.
2 aylıkken biri 5240 digeri 4250 idi. ( dogum kilolari 2450 ve 1830)
sizin bebişler kaçıncı ayda kac kg idi?
kızlar ben bi önceki gece ağır bir panik atak geçirdim.gebe iken yaşadığım panik atağa benzemiyordu.vücudum bir anda yanmaya başladı.küçük dilim geri gidiyordu.boğazım tıkandı.ruhum bedenimden ayrılıp geri bedenime giriyor gibiydi ölüm bu olsa gerek dedim.gidip elimi yüzümü ayaklarımı yıkadım sonra da inanılmaz bir titreme geldi.dakikalarca sürdü ezanlar okunuyordu ben hala panik atak geçiriyordum.dehşet birşeydi.sabah eşim revire götürdü.serumla uyumuşum.uyandığımda serumu elimden çıkartıyorlardı ve gün boyu uyudum.yüzüm ,dudaklarım uyuşuk,sanki biber sürülmüş gibi yanıyor..emzirdiğim için ve dinlenemediğim içindir diye düşünüyordum.
o kadar üzgünüm ki anlatamam.nasıl bir illet bu panik atak ve boyun fıtığı.yaşam kalitem düştü.çok çok dua istiyorum ve gebe iken panik atak olan ikiz anneleri neredeler ne yapıyorlar merak ediyorum.
selam kızlar
ben 11 subatta 36+2 haftalıkken dogum yaptım sezeryan ile.
40 mız cıkana kadar kayınvalidem yanımdaydı.
ilk başta çok zor ve agır geldi ama insan bunada alışıyor.
çok şükür 1,5 aydır bir düzene girdi herşey, daha doğrusu ben düzene koydum. 3 saatte bir mama veriyorum, son mamaları 23 te ve artık kendileri saat kurmuş gibi saat 04:30 / 05:00 arası acıktıklarından uyanıyorlar mamalarını veriyorum ve hemen uyuyorlar ve 3 saat sonra uyanıyorlar yine.
mama veren anneler siz ne kadar mama veriyorsunuz? ve bebişleriniz kaç kilo?
benim duydugum şu, ortalama kilosuna göre mama içmesi gerekiyor , her kg başı 150 cc
mesela 5 kg x 150 cc = 750
benim kızların arasında baya kg farkı var.
2 aylıkken biri 5240 digeri 4250 idi. ( dogum kilolari 2450 ve 1830)
sizin bebişler kaçıncı ayda kac kg idi?
selam aysbah nasılsın? bende 34+1 haftalık doğum yaptım. benim bebekler 1 aylık ve şu an biri 2,550-diğeri 2,750 kg oldular. bende 3 saat arayla 70 cc mama veriyorum. bazende emziriyorum. ama süt yetmiyor. mama veriyorum genelde. bazen benim bebekler 3 saat bile dayanamıyor acaba azmı geliyor? doktoru arayacağım zaten. sende böyle oldumu mama takviyesinde 3 saat 2 saate düşüyormu?
kızlar ben bi önceki gece ağır bir panik atak geçirdim.gebe iken yaşadığım panik atağa benzemiyordu.vücudum bir anda yanmaya başladı.küçük dilim geri gidiyordu.boğazım tıkandı.ruhum bedenimden ayrılıp geri bedenime giriyor gibiydi ölüm bu olsa gerek dedim.gidip elimi yüzümü ayaklarımı yıkadım sonra da inanılmaz bir titreme geldi.dakikalarca sürdü ezanlar okunuyordu ben hala panik atak geçiriyordum.dehşet birşeydi.sabah eşim revire götürdü.serumla uyumuşum.uyandığımda serumu elimden çıkartıyorlardı ve gün boyu uyudum.yüzüm ,dudaklarım uyuşuk,sanki biber sürülmüş gibi yanıyor..emzirdiğim için ve dinlenemediğim içindir diye düşünüyordum.
o kadar üzgünüm ki anlatamam.nasıl bir illet bu panik atak ve boyun fıtığı.yaşam kalitem düştü.çok çok dua istiyorum ve gebe iken panik atak olan ikiz anneleri neredeler ne yapıyorlar merak ediyorum.
merhaba arkadaşlar, bebişlerim için şampuan vs. gibi bakım ürünleri alıcam. Birkaç arkadaşım ile görüştüm, sebamed ve mustela önerdiler. ama emin olamadım. siz hangi marka kullandınız? yardımcı olabilir misiniz? şimdiden teşekkürler,
merhaba arkadaşlar, bebişlerim için şampuan vs. gibi bakım ürünleri alıcam. Birkaç arkadaşım ile görüştüm, sebamed ve mustela önerdiler. ama emin olamadım. siz hangi marka kullandınız? yardımcı olabilir misiniz? şimdiden teşekkürler,
Ben sebamed in sampuan pişik kremi ve yağını kullanıyorum memnunum. Mustela iyi biraz pahalı ama. Ben mustelanın göğüs ucu kremini kullandım çok memnun kaldım çok etkiliydi. Tavsiye ederim.
Ben sebamed in sampuan pişik kremi ve yağını kullanıyorum memnunum. Mustela iyi biraz pahalı ama. Ben mustelanın göğüs ucu kremini kullandım çok memnun kaldım çok etkiliydi. Tavsiye ederim.
merhaba ikiz anneleri inşallah her şey yolunda gidiyordur bebekler hızla büyüyor bizim bebeklerden bir tanesi 10 çocuğa bedel diyebilirm bizi çok yoruyor ne zaman düzene girer bilmiyorum yanımda birileri var hep yoksa tek başına bakmak mümkün değil onu uyutabilmek için bebek hamağı aldık onda uyuyo 3 aydan sonra değişir diyorlar dört gözle onu bekliyoruz:) bebek arabası araştırıyorum tavsiyelerde bulunursanız çok sevinirim alanlar hangi markaları aldı memnun mu kullanışlılık açısından yorumlarınızı yazar mısınız??
merhaba ikiz anneleri inşallah her şey yolunda gidiyordur bebekler hızla büyüyor bizim bebeklerden bir tanesi 10 çocuğa bedel diyebilirm bizi çok yoruyor ne zaman düzene girer bilmiyorum yanımda birileri var hep yoksa tek başına bakmak mümkün değil onu uyutabilmek için bebek hamağı aldık onda uyuyo 3 aydan sonra değişir diyorlar dört gözle onu bekliyoruz:) bebek arabası araştırıyorum tavsiyelerde bulunursanız çok sevinirim alanlar hangi markaları aldı memnun mu kullanışlılık açısından yorumlarınızı yazar mısınız??
Allah yardımcın olsun bizimkiler de hergün sırayla zorluyo bigün biri ertesi gün digeri daha çok yoruyor. Biz babymax ikiz bebek arabası aldık. üç tekerlekli ve büyük tekerlekli oldugundan kullanımı çok rahat. arkası tam yatıyor. genelde her kapıdan ve asansöre sığıyor. Katılanınca biraz büyük baya yer kaplıyor ve biraz ağır ama ben memnunum. Özellikle büyük tekerli olduğu için yolda ve kaldırımda çok kolay ilerliyor tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?