2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

biz de babymax aldık dediğin gibi sürüşü çok rahat gerçekten ama katlanınca biraz fazla yer kaplıyor arabanızın bagajı büyükse sorun çıkmaz. tavsiye ederim ben de çok memnunum....

Önce onların arabasını aldık sonra kendi arabamızı değiştirdik bizde dediğin gibi onların arabası oto koltuğu çantası derken koca arabada bize yer kalmıyor

Maşallah Allah saglık uzun ömür versin güzel büyümüşler darısı basımıza inşallah

Kızlar benim kanamam bitmedi bir türlü 55. Günde falan bitti 1 hafta sonra yeniden kahve rengi akıntı seklinde başladı 2-3 gündür sizler böyle bir sorun yasadınız mı? Dr. a gidicem bakalım inşallah bi sorun çıkmaz.

çok uzun sürmüş seninki bence bi doktora git benim öyle olmadı. hatta düzene bile girdi.

benimkide seniki gibi oldu 55-60 güne ancak bitmiştim 15 gün sonra falan yeniden başladı adetim ve çok fazlaydı pet yetmedi inanki bebeklerimin bezlerinden kullandım ve 15 günde o sürdü sonra bitti canım.

benimkide seniki gibi oldu 55-60 güne ancak bitmiştim 15 gün sonra falan yeniden başladı adetim ve çok fazlaydı pet yetmedi inanki bebeklerimin bezlerinden kullandım ve 15 günde o sürdü sonra bitti canım.

Bazen parça kalıyomuş o zaman böyle uzun ve çok kanama oluyormuş bende ondan korkuyorum ama az az kahverengi lekelenme seklinde şimdilik birkaç gün daha geçmezse gideyim diyorum Dr. a bakalım bebişlerle gitmek zor olcak ondan erteliyorum sürekli.

tabiiki endişeleniyosan git elbette ben doğumdan sonra kontrole gitmiştim temiz bir problem yok demişti dr. daha sonra adet olunca gitmedim gerçi dediğin gibi bebeklerle çok zor oluyor Allahım sağlıklı sıhhatli büyümelerini nasip etsin inş.

Merhabalar;
Benim kanamam da 50. güne kadar falan sürmüştü. Emzirdiğin sürece adeti gelmeyebilir demişlerdi. Süt bitti ancak hala adet olmadım.. Ben de bu konuda endişelenmeye başladım.
Ve hamilelikte olduğu gibi hafif idrar kaçırmalar oluyor, bu 2 konuda tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum.
Yine hamilelikte başlayan tırnak batmalarım var. Ne yapacağımı şaşırdım.Mayına basmış gibi oldum :) Her yerimde başka bir sorun bıraktı sanırım bu ikiz gebelik
Bu tip sorunlar yaşayanınız var mı aranızda?Ya da çözümünü bilen ?:44:

Merhabalar;
Benim kanamam da 50. güne kadar falan sürmüştü. Emzirdiğin sürece adeti gelmeyebilir demişlerdi. Süt bitti ancak hala adet olmadım.. Ben de bu konuda endişelenmeye başladım.
Ve hamilelikte olduğu gibi hafif idrar kaçırmalar oluyor, bu 2 konuda tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum.
Yine hamilelikte başlayan tırnak batmalarım var. Ne yapacağımı şaşırdım.Mayına basmış gibi oldum :) Her yerimde başka bir sorun bıraktı sanırım bu ikiz gebelik
Bu tip sorunlar yaşayanınız var mı aranızda?Ya da çözümünü bilen ?:44:

merhaba berrna benimde 40 gün sürdü kanamam.bende üç gün oldu emzirmeyi keseli bugün adet oldum.beni de süt koruyormuş gerçekten.

maşallah canım ya gerçekten bende aynı şeyi düşünüyorum gün geçtikçe daha zevkli oluyor her anlarını görmek mutluluk veriyor.

benim bebişlerde baya dilli özellikle oğlum .herşeye tepki veriyorlar .sanki suyun içinde yüzüyorlarmış gibi el ayak çırpıyorlar.hooooo diye bağırıyorlar ikisi de çığlık çığlığa birileri konuştuğunda tepki verip konuşmaya çalışıyorlar rabbim nazarlardan sakınsın inşallah.

bizimde yarın olucak bi aksilik olmazsa kontrol ve aşıları bakalım kaç kg olmuşlar.

merhaba melitta biz aşımızı bugün olduk verem va karma aşıları 3 aylıkken bebeklerin zorunlu aşıları yok diye biliyorum siz ne aşısı vurulacaksınız?

Melittacım önce geçmiş :) doğum gününü kutlarım cnm çocuklarınla eşinle mutlu sağlıklı nice doğum güneleri dilerim
Slm bende 3 saatte bir besliyorum son mamalarını gece 24:00 e kaydırdım 06:00 ya kadar uyanmıyorlar artık. Doğru duymuşsun doktorumda bu şekilde hesaplıyor Şu anda 90 cc veriyorum doymuyorlar aslında Günün belli saatleri arttırıyorum Ama ben anne sütüde veriyorum öncesinde. Bebekler 3 aylıkken 5 kilo idi 34 de doğdular 2 şer kilo
Çok geçmiş olsun cnm bencede yorgunluktan hiç kolay değil hamilelik, sonrası ve bebekler

Benimkilerde ağlıyorlardı ben düşürmedim versem yiyecekler daha ben doktoruma sorduğumda gaz sancıları var avunmak için yiyorlar demişdi.

ben sebamed ürünlerini kullanıyorum memnunum. mustelada iyi ama.

ben Maclaren Techno aldım tamamen yatabiliyor bir kere çıkdık daha gerçi :) memnun kaldık diyebilirim
40 sonu dedikleri olmuş olabilirsin ben emzirdiğim halde oldum sonra bir dahaki aylar olmadım

Gülüşleri çok güzel benimkilerde çığlık atarak gülüyorlar çok komikler eller kollar kıpır kıpır :)

merhaba melitta biz aşımızı bugün olduk verem va karma aşıları 3 aylıkken bebeklerin zorunlu aşıları yok diye biliyorum siz ne aşısı vurulacaksınız?

rota (ağızdan ) ve karma.hemşire 5 li karma demişti.benim bildiğim 8.ay a kadar aşı var.birde 1.yaşta oluyor.tabi 1. 2. diye no.landırılıyor.örneğin.verem1 bu ay vuruldu ise bi sonraki verem2 uygun bir ayda vurluyor.(tabi verem iki doz mu onu hatırlamıyorum çünkü kıbrısta verem aşısı vurulmuyormuş denildi bize görülmediği için )rota da mesela 6. ay a kadar. 2. ay 6. ay bazen 3. ay 5. ay.dr. karar veriyor.sanırım aşılar birbirine denk gelmicek şekilde .dr. a gittiğinizde hangi aşıyı ne zaman yapacağınızı söyler size.

bugün sabah oğlum nefesi yetse kahkahalara boğulacak.kahkaha atacak yarım kalıyor bayılıyorum bu hallerine.konuşuyor aguu ,gigigigi ,aah ,guuuhh yapıyor mama yerken durup bana bakıp gülüyor ağzı mama dolu bana bişeyler anlatmaya çalışıyor deliriyorum resmen.maşallah kızımda gamzeli gamzeli gülücükler saçıyor.maviş maviş bakıyor teyzesi artık :) somurtmuyor :):)

maşallah inşallah benimkilerde çığlık atarak gülerler inşallah o günleri görürüm.ben artık geceleri uyanmadıkları sürece uyandırmıyorum.ccleri de 120 ye çıktı. 3 saat bazen 2,5 saat acıkıyorlar.bikaç hafta sonra ufak ufak başlarım bende elma suyu ile

ikiz anneleri siz tecrübelisinz sormak istediğm birşey var bende 10 haftalı ikizlere hamileyim 1kere hafif kanamam oldu fakat ultrasonda kanama alanım hala gözüküyor çok şükür azalmış yaz İÇİN DAHA ÖNCEDE TATİL YARİ AYARLAMIŞTIK BU sürpriz oldu bize doktor ilk 3-4 ayı atlatalım inş dedi düzelcek inş dedi şimdi ben tatil zamanında tam 23-24 haftalık falan oluyorum sizce tatile gidebilirmiyim daha erken olduğu için doktoruma sormadım zamanı gelince sorucam inş aranızda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi

canım tehlikeli haftalara yaklaşmış oluyorsun riskli olabilir zaten ikiz taşımak çok çok riskli her an ne olacagı belli olmuyor çok agırlaşacaksın tatildende bişey anlamıcaksın ..

filorindaya katılıyorum benimde gebeliğimin ilk aylarında kanama kesesi vardı hatta kanamalı akıntım oldu.eşimle 1 haftalık tatili üç gün yaptık herkes denize girerken ben karın acısı çekiyodum bana yüzme dahil ,yürüyüş bile yasaktı.

hele ki ilerleyen aylarda hiç tavsiye etmem ağırlaşıcaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…