mağlesef bizde evdeyiz canım.eşimin şefi izne çıkıyormuş o gidince burada kimse kalmıyor eşim duracak yerine.ama annemler gelecek sanırım yaklaşık 2 aydır görmüyorlar bebişleri. tabiki kv delerde gelecekmiş.daha pazartesi günü burdaydılar yine burdalar.Allahtan uzaktayız yakında olsak ne olacak acaba.bizde burada yalnızız kimsemiz yok 3.gün bir komşuları gezeriz işte onlardan başka kimsemiz yok burada.sizdemi evdesiniz.
bende evde olucam eşim nöbetçi olucak.belki gelen giden olur.birde hazırlık yapıcam.sıradan birgün olarak geçicek ama eşim evde olduğunda bizde gezeriz gelenler daha fazla olur.inşallah bayram gibi bayram yaşarım.
oh ne güzel işene yarıyorsa inşallah bana da yarar benim oğlumu buda durdurmaz gibime geliyor ya neyse.son umudum artık buda olmassa artık yakında kafayı yerim heralde.havucu hiç koparmıyorlar değilmi.hiç havuç vermek aklıma gelmemişti.salatalığı koparıyorlarda havuç daha sert tabi.
sanırım bende tek başıma yaptırmamaya alışmışım ondan yaptıramıyorum.gerçi hiç denemedim artık bu oturakla deneyebilirim.eşin hiç yardım etmiyormu bebişlere banyolarına falan..yardım etmiyorsa işin dahada zor.günde iki kere iyi yaptırıyosun ben iki günde bir yaptırıyorum açıkcası o bile çok yorucu oluyor.ne güzel deniz olan bir yerde oturuyosun demek.öyle özledimki denizi.tabi oralarda mecbur iki kere yaptırmak lazım bizim burası çok aşırı sıcak değil.yani çok terletmiyor sıcak nem olmadığı için.aynen bizimkiler gibiymiş banyoda hiç çıkmak istemiyolar suyun içinde öyle hareketler yapıyorlarki bıraksan küvetin içinde yüzecekler.

biz bu sene tatilede gidemedik bebekler küçük rezil ederler diye inşallah seneye düşüyorum.geçen senede hamileydim ondan gidemedik.evlendik evleneli bir kısmet olmuyo.suyu sevmeleri çok iyi olmuş oh ne güzel denizede girmişler sizi afacanlar.küçücük başlarıyla bide bronzlaşacaklar demek.