benim durumum çok karışık canım, eşimle 4 aydır ayrı yaşıyoruz bazı sebeblerden dolayı, ben doguda küçük bir ilçede yaşıyorum iş nedeniyle burdayım sadece ben ve ikizlerim var burda başka kimsem yok , ailem konyada denize ise bu sene kız kardeşimin yanına gitmiştim orda girdi bebeklerim tatilde yani...
havucu koparamıyolar evet dişlerini sürtüyolar hoşlarına gidiyor...
hiç deme zaten kara kızım birde brozlaştı ay yerim ben onun halinii Allahım acılarını göstermesin inş..
çok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda sorunlarınızı hallderseniz.iki kuzucuk için.evliliği bebek kurtarmıyor tam tersi daha kötü hale getiriyor.eşimle mesela daha çok kavga eder olduk bebelerden sonra gerçi bizim tek sorunumuz kv başka bişey yok yani ve eşimin sessiz kalması.ama senin durumun bizlerden çok daha zor Allah yardımcın olsun canım.şuan senin yanında olması gerkirdi eşinin iki çocukla böyle bırakılırmı.hiç gelip görüyormu peki bebekleri.ben şuan eşim olmasa bebeklerle mümkün değil başedemem sağolsun o kadar yardımı varki.evde aklına gelecek tüm işlerde yardımcı oluyor.yokluğunu düşünemiyorum.
he anladım bende deniz olan bir yerde oturyosun sandım.bizde aynı sen gibi iş nedeniyle buradayız.yoksa ikimizin aileside ankarada oradan geldik.büyük şehirden küçük bir yere gelmek çok zor oluyor ama.burda hiç alışveriş merkezi bile yok.biz herşeyimizi internetten alıyoruz kıyafetlerimizi bile.yani öyle dandik bir yer.
bende evde olucam.çocuklarla başbaşa belki gelen giden olur .eşim evde olunca da gezmeye gideriz.bide hazırlık yapıcam.cumartesi günü başlarım sanırım.
kılar bende tek başıma yıkıyorum bebeklerimi.oğlum sessizde kızım suyun içindeoynuyor tekmeler atıyor ayağına dokunmaya çalışıyor sağa sola dönmeye çalışıyor.kurbağa gibi çırpınıyor.bende onu yıkamaya uğraşıyorum.ama oğlum çok sessiz maşallah tv ye bakar , bana bakar , etrafa bakar bende yıkarım :):)
sendemi tek başına yıkıyosun ay bir ben kalmışım ya.gerçi ben akşamları yıkıyorum uykuları gelsin diye bu yüzden mecbur eşimde evde oluyor.
hepimiz evdeyiz demek bayramda.normal günlerde aranmıyorda bayramda yalnızlık çok zor oluyor ya.