onunda aynı 8-6 canım şimdi 6 da çıkıyorum genelde 7-8 de cıktım8-6 mesai saatlerimiz mdürümüz erken cıkıyoruz diye kızıyordu erkenmiş kendisi sabah 8.30 da geliyordu 18.30 gidiyordu
yok canım bende bu ctesı gıdıyorum doktora ınsallah söyler doktorumuz artık coook merak edıyorumm
17.haftam oluyor ama soylemeyebılırde uff senınde cok varmıs dahaaa
8.30 yine iyi, bizimkiler isterse öğleden sonra falan geliyo bazen gelmiyolar..müdürler değil tabii.. grup müdürleri. ama sonuçta o da memur.
ağzından bal damlıyooorrrrr
aferim sana tabiiki....
sen de çok almazsın canım yaa... yeter ki normal beslenmene devam et...
baytara mı benziyo
söyler bitanem göstermiyor vs derse bilki kız annesi ilk çocuk mu senin de
buraya gel yaz bak tamam mı cumarteesi girip bakıyorumm ben
aferim sana tabiiki....
sen de çok almazsın canım yaa... yeter ki normal beslenmene devam et...
baytara mı benziyo
tenkyu
aysun sen benim ahlakımı bozdun şekerim yaaa, zaten az vardı, olan da gitti:9 illa aklıma bi muziplik geliyo senle konuşunca
hak ama yaniii şunlara bak sennnsinir oluyordum birde tam 17.50 gibi geliyor oturuyor yanımıza çıkmıcaksınız dimii şunu yapın bunu yapın ben geliyorum der gelmezzz
evet farkettım aynı gunlerde cocuklarımızın doğum gunu olcak hep bıkactanesının.ben pendıkte oturuyorum
selamm komsu topikkk
nasilsiniz bakalimmmmm cinsiyetler bellimi tablonuza bakiyorum guncellenmemiss kasim annelerinde erkek cougunlukta sanirimm
herkes saglicakla alsin insalahh bebeleriniii
evet cok hastası olmuyo dıyokı bebek 15 haftalık ıkılı test zamanı gecmıs dıo zaten buna yapılmaz ben cocugun kafasını zor göruyorum ensesını nasıl ölçeyım dıo:)) bende yaptrdım deyınce yalan söluyolar dıo.cınsıyetınıde 6 aydan önce göremem bunun dıo:)) göbekten bebegı bulamıyomus.usgm kötu gözum görmuyo demıyoda bana bahane buluyo.bıde cocugu hareket ettırmek ıcın cıhazla göbısıme vuruyo.bende dıomkı cocuk doğsun getırcem sıze senı ılk bu amca dövdu dıcem dıom:)) öle manyak bısı yanı
baytardan da ancak öyle laf çıkarr
aysunun degısık bı enerjısı var pozıtıf ve eglencelı bı arkadasa sahıbız:)) hıperaktıf gıbı bıraz da:)
bende anadolu yakası göztepede oturuyorum..ay ogunlerı gorecekmıyız dogurmak cok var daha :)
aysunun degısık bı enerjısı var pozıtıf ve eglencelı bı arkadasa sahıbız:)) hıperaktıf gıbı bıraz da:)
hoşgeldin canımmm
iyiyiz sen nasılsın senin nasıl var mı bir tahminevet bizde pipiloşlar ağırlıktaa
ayy evet sorma, çok şeker amaaaaa yaaaa
görcez ınsallah hangı hastaneye gıdıyosun ben sıfaya gıdıyorum ama umut hastanesıne de gıttım 1 kere ıkısınden bırınde doğurcam ınsallah
hosbulduk canim sagolasin valla ben gecen gittimm pipi aradi gozlerim ama goremedim dr hic yorum yapmadi hayirlisi yaaa
insallahh benimkide erkektir seninki kizmi ?
tenkyu
aysun sen benim ahlakımı bozdun şekerim yaaa, zaten az vardı, olan da gitti:9 illa aklıma bi muziplik geliyo senle konuşunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?