2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
onunda aynı 8-6 canım şimdi 6 da çıkıyorum genelde 7-8 de cıktım 8-6 mesai saatlerimiz mdürümüz erken cıkıyoruz diye kızıyordu erkenmiş kendisi sabah 8.30 da geliyordu 18.30 gidiyordu

8.30 yine iyi, bizimkiler isterse öğleden sonra falan geliyo bazen gelmiyolar..müdürler değil tabii.. grup müdürleri. ama sonuçta o da memur.

yok canım bende bu ctesı gıdıyorum doktora ınsallah söyler doktorumuz artık coook merak edıyorumm
17.haftam oluyor ama soylemeyebılırde uff senınde cok varmıs dahaaa

söyler bitanem göstermiyor vs derse bilki kız annesi ilk çocuk mu senin de

buraya gel yaz bak tamam mı cumarteesi girip bakıyorumm ben

8.30 yine iyi, bizimkiler isterse öğleden sonra falan geliyo bazen gelmiyolar..müdürler değil tabii.. grup müdürleri. ama sonuçta o da memur.

hak ama yaniii şunlara bak sennn sinir oluyordum birde tam 17.50 gibi geliyor oturuyor yanımıza çıkmıcaksınız dimii şunu yapın bunu yapın ben geliyorum der gelmezzz

aferim sana tabiiki....

sen de çok almazsın canım yaa... yeter ki normal beslenmene devam et...

baytara mı benziyo

evet cok hastası olmuyo dıyokı bebek 15 haftalık ıkılı test zamanı gecmıs dıo zaten buna yapılmaz ben cocugun kafasını zor göruyorum ensesını nasıl ölçeyım dıo:)) bende yaptrdım deyınce yalan söluyolar dıo.cınsıyetınıde 6 aydan önce göremem bunun dıo:)) göbekten bebegı bulamıyomus.usgm kötu gözum görmuyo demıyoda bana bahane buluyo.bıde cocugu hareket ettırmek ıcın cıhazla göbısıme vuruyo.bende dıomkı cocuk doğsun getırcem sıze senı ılk bu amca dövdu dıcem dıom:)) öle manyak bısı yanı

söyler bitanem göstermiyor vs derse bilki kız annesi ilk çocuk mu senin de

buraya gel yaz bak tamam mı cumarteesi girip bakıyorumm ben

ilk bebek bizimde evet bıraz garantıcı bı doktor gıbı pek kaile almadı bızı gecen 2 hafta once gıttıgımızde acele etmeyın
suan yorum yapamıycam dedı ole kaldık bızde eşimlee :)
gercı yanlıs soleyecegıne sölemesın de ınsan merak edıo ıste
ctesı ınsallah haber verırım kızlar

selamm komsu topikkk
nasilsiniz bakalimmmmm cinsiyetler bellimi tablonuza bakiyorum guncellenmemiss kasim annelerinde erkek cougunlukta sanirimm

herkes saglicakla alsin insalahh bebeleriniii

hak ama yaniii şunlara bak sennn sinir oluyordum birde tam 17.50 gibi geliyor oturuyor yanımıza çıkmıcaksınız dimii şunu yapın bunu yapın ben geliyorum der gelmezzz

ay ne uyuz adam yaaa... sinir olunmayacak gibi değil ki canım. Allahtan bizim tüm gün gördüğümüz ne müdür ne müdür yardımcısı var, herkes kendi odasında...evrakları imzalatmak için hizmetliye veriyorum götürüp getiriyo o. bugün geç geldim ya hiç söylememişler bile müdüre, arkadaşlarım imza kağıdına hastanede yazmışlar o kadar

selamm komsu topikkk
nasilsiniz bakalimmmmm cinsiyetler bellimi tablonuza bakiyorum guncellenmemiss kasim annelerinde erkek cougunlukta sanirimm

herkes saglicakla alsin insalahh bebeleriniii

hoşgeldin canımmm

iyiyiz sen nasılsın senin nasıl var mı bir tahmin evet bizde pipiloşlar ağırlıktaa

baytardan da ancak öyle laf çıkarr

aysunun degısık bı enerjısı var pozıtıf ve eglencelı bı arkadasa sahıbız:)) hıperaktıf gıbı bıraz da:)

ayy evet sorma, çok şeker amaaaaa yaaaa

aysunun degısık bı enerjısı var pozıtıf ve eglencelı bı arkadasa sahıbız:)) hıperaktıf gıbı bıraz da:)

ay canım bak onu bildin ben liseye kadar sınıfta hiç oturmadım dal gibiydimm oturamıyordumm hiperaktiftim hocalar alışmışlardı dolasırdım sınıfta çok enerjiğim ama eskiye göre azaldı ne zaman oturdum şiştimm

ben sıcak kanlıyımdır yaa insanları severim dost canlısıyımdır eşim annesine gelininden örnek al der hep beni nasıl hoş ttutuyor bak der kayınvalidemde yağcıda ondan derr ben yağcımıyım yaaa :44:

Son düzenleme:
hoşgeldin canımmm

iyiyiz sen nasılsın senin nasıl var mı bir tahmin evet bizde pipiloşlar ağırlıktaa

hosbulduk canim sagolasin valla ben gecen gittimm pipi aradi gozlerim ama goremedim dr hic yorum yapmadi hayirlisi yaaa
insallahh benimkide erkektir seninki kizmi ?

görcez ınsallah hangı hastaneye gıdıyosun ben sıfaya gıdıyorum ama umut hastanesıne de gıttım 1 kere ıkısınden bırınde doğurcam ınsallah

ben kartalda güven tıp merkezıne gıdıyrm özel muayenesıne yanı dogumu kozyatagında central hospitalla anlasmalıymıs doktorum
sen hangı şifaya gıdıyosun şifa cok guzel bı hastane

hosbulduk canim sagolasin valla ben gecen gittimm pipi aradi gozlerim ama goremedim dr hic yorum yapmadi hayirlisi yaaa
insallahh benimkide erkektir seninki kizmi ?

bende doktorun pipi var demesini çok bekledim canım ama pipi göremiyorum kıza benziyor dedi once biraz uzuldum ama şimdi çok mutluyum eşimde kız istiyrdu ama gönlumden erkek geçiyordu ne yalan sölimm hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…