2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
selamm komsu topikkk
nasilsiniz bakalimmmmm cinsiyetler bellimi tablonuza bakiyorum guncellenmemiss kasim annelerinde erkek cougunlukta sanirimm

herkes saglicakla alsin insalahh bebeleriniii

evet pipiloşlarımız bol canım:) sizlerde durum nasıl bu arada ekim annesi misin?

ama sizde öylesiniz canlarımm

kız nazar etmeyin bana yıldızım düşükk maşallah diyin barimmm ( bebeğimi düşünüyorum kendimi değil )

tututuutututu masallah

kızlar benım kocişim geldı ben kaça mucuk mucuk.şimdı bu saatte geldı ne ıs yapıyo dıyebılırsınız otomotıv yedek parcada satıs temsılcısı pıyasada oldugundan ısı btınce gelıo:)) sonra gırerım yıne

Kayınvaliden halt etmiş canım

ay canım devam et sen böyle, hiç değişme... eminim eşin de bu halini çok seviyordur... benim eşim de der "sen neşeli olunca daha başka oluyorum, daha çok mutlu oluyorum" diye...

ama sizde öylesiniz canlarımm

kız nazar etmeyin bana yıldızım düşükk maşallah diyin barimmm ( bebeğimi düşünüyorum kendimi değil )

ne geldi söyle yaaa ne yapıyorum ben aa dostlar içindeki dişiliği çıkarıyorum sadecee aaaaaaa

kocam gelse de toplasa şu ballarııı yaaaaaaaaaaaaa

hadi yaaa valla benim bir kizim var bu erkek olsa hic fena olmaz ama rabbim ne verirse hayirlisini versinn drum kizda demedi erkekte benim kendi tahminimdi ya bakalim ins. erkektirr

evet pipiloşlarımız bol canım:) sizlerde durum nasıl bu arada ekim annesi misin?

saglikla gelsin pipililer insallahh
ben aralik annesiyim canimm

jeton düştüüüüüüü hahahahhah delüm benim yaaa yaramazız biz yaramaz yaramaz dişilik yapar kocişleri çıldırtırız çıldırtırızzz

sanada maşAllah canımm

inşAllah gönlunce olur canımmm

jeton düştüüüüüüü hahahahhah delüm benim yaaa yaramazız biz yaramaz yaramaz dişilik yapar kocişleri çıldırtırız çıldırtırızzz

sanada maşAllah canımm

ayy ben çok seviyorum kocişimi yaaaaaa... delüm geçen "esra, maşallah bize her konuda olduğu gibi bu konuda da çok iyi anlaşıyoruz biz" diyo

"valla bilmem, yaşlanmayan koca isterim ona göre... dedim

aşkım spora başladı bunun üzerine, hergün spor yapıyo artık

hadi hayırlısı kuzum allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…