ben kartalda güven tıp merkezıne gıdıyrm özel muayenesıne yanı dogumu kozyatagında central hospitalla anlasmalıymıs doktorum
sen hangı şifaya gıdıyosun şifa cok guzel bı hastane
selamm komsu topikkk
nasilsiniz bakalimmmmm cinsiyetler bellimi tablonuza bakiyorum guncellenmemiss kasim annelerinde erkek cougunlukta sanirimm
herkes saglicakla alsin insalahh bebeleriniii
ama sizde öylesiniz canlarımm
kız nazar etmeyin bana yıldızım düşükk maşallah diyin barimmm( bebeğimi düşünüyorum kendimi değil )
pendık sıfada ferda hanıma kartal umutta da seyma hanıma gıdyorum
tututuutututu masallah
kızlar benım kocişim geldı ben kaça mucuk mucuk.şimdı bu saatte geldı ne ıs yapıyo dıyebılırsınız otomotıv yedek parcada satıs temsılcısı pıyasada oldugundan ısı btınce gelıo:)) sonra gırerım yıne
ay canım bak onu bildin ben liseye kadar sınıfta hiç oturmadım dal gibiydimm oturamıyordumm hiperaktiftim hocalar alışmışlardı dolasırdım sınıfta çok enerjiğim ama eskiye göre azaldı ne zaman oturdum şiştimm
ben sıcak kanlıyımdır yaa insanları severim dost canlısıyımdır eşim annesine gelininden örnek al der hep beni nasıl hoş ttutuyor bak der kayınvalidemde yağcıda ondan derr ben yağcımıyım yaaa :44:
ay canım bak onu bildin ben liseye kadar sınıfta hiç oturmadım dal gibiydimm oturamıyordumm hiperaktiftim hocalar alışmışlardı dolasırdım sınıfta çok enerjiğim ama eskiye göre azaldı ne zaman oturdum şiştimm
ben sıcak kanlıyımdır yaa insanları severim dost canlısıyımdır eşim annesine gelininden örnek al der hep beni nasıl hoş ttutuyor bak der kayınvalidemde yağcıda ondan derr ben yağcımıyım yaaa :44:
ama sizde öylesiniz canlarımm
kız nazar etmeyin bana yıldızım düşükk maşallah diyin barimmm( bebeğimi düşünüyorum kendimi değil )
ne geldi söyle yaaa ne yapıyorum ben aa dostlar içindeki dişiliği çıkarıyorum sadecee aaaaaaa
Kayınvaliden halt etmiş canım
bende doktorun pipi var demesini çok bekledim canım ama pipi göremiyorum kıza benziyor dedi once biraz uzuldum ama şimdi çok mutluyum eşimde kız istiyrdu ama gönlumden erkek geçiyordu ne yalan sölimm hayırlısı olsun
evet pipiloşlarımız bol canım:) sizlerde durum nasıl bu arada ekim annesi misin?
ay canım devam et sen böyle, hiç değişme... eminim eşin de bu halini çok seviyordur... benim eşim de der "sen neşeli olunca daha başka oluyorum, daha çok mutlu oluyorum" diye...
kocam gelse de toplasa şu ballarııı yaaaaaaaaaaaaa
hadi yaaa valla benim bir kizim var bu erkek olsa hic fena olmaz ama rabbim ne verirse hayirlisini versinn drum kizda demedi erkekte benim kendi tahminimdi ya bakalim ins. erkektirr
saglikla gelsin pipililer insallahh
ben aralik annesiyim canimm
pendık sıfada ferda hanıma kartal umutta da seyma hanıma gıdyorum
jeton düştüüüüüüü hahahahhah delüm benim yaaayaramazız biz yaramaz yaramaz dişilik yapar kocişleri çıldırtırız çıldırtırızzz
sanada maşAllah canımm
ay yetişemedim yazdıklarınıza, çok hızlıydıı iş yerinde bir yandan fatura giriyorum bir yandan size laf :)
ay yetişemedim yazdıklarınıza, çok hızlıydıı iş yerinde bir yandan fatura giriyorum bir yandan size laf :)
hadi yaaa valla benim bir kizim var bu erkek olsa hic fena olmaz ama rabbim ne verirse hayirlisini versinn drum kizda demedi erkekte benim kendi tahminimdi ya bakalim ins. erkektirr
saglikla gelsin pipililer insallahh
ben aralik annesiyim canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?