2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım sen sporcusun göstermezsin kilonu zaten... benim kardeşim de 175 boyunda 75 kilo ama kız incecik... o kadar güzel fiziği var ki... beli incecik, duruşu,bacakları maşallah süper, taş gibi her tarafı. o da milli taekwandocu. 4 yaşında başladı hala devam ediyor 17 yaşında şimdi...

doğumdan sonra da burdayızzz, hiç biyere gitmek yokkkkkk zaten emzirirken zayıflarız canım, birbirimizi gaza getiririz burda

kızlar ben çıkıyorum sizlere iyi akşamlar çok yorgun ve uykusuzum stresden eve gidip dinleneceğim...kendiniize iyi bakın

canım bu görevi sana veriyorum ve komsuma gidiyorum çay için çağırdı anket sonuçlarını senden alırım ben
bana azcık müsade en kısa zamanda döneceğim anacımmm

okey canım. sen eğlenmene bak.

Canım bende pipiloşş diyorumm

burcum bende seni tanımayı çok isterim inş. bir gün tanışırız cnm

senide not ettim. inşallah tanışırız canım moonsun88 in dedikodusunu yaparız amanınnnnnn koptum yaaaaaa

son durum :

bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :

merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş

başabaş oldukkkk

benım mıllı taekwandocu arkadaslarım var antalyadan senın kardesınden buyukler ama mutlaka tanır onları bahrı tanrıkulu azıze tanrıkulu çağrı tanrıkulu 3 kardes bunlar hepsı cok basarılı

güzel olur rekabet ederiz en hızlı kim zayıflayacak belki çekişiriz 'hmmm o bu kadar zayıflamış benimde zayılamamgerek ' falan deriz

kesınlıkle aynı sartlarda oalcagımız ıcın daha cok gaza gelırız hanı herkes doğum yapmıs olucak bırı cok kılo verır dıgerı veremezse bahane yapcak bıseyı olamaz yanı:))

bak yaaa yapın yapın gunahlarım size gitsin bende kuş gibi hafifleyeyeyiimmmmm

cadıma bak seeennnnnnn yapın hadi neyimi çekiştircekseniz görseniz kilomu koca burnumu çekiştirebilirdiniz aama görmediniz dee

ya bana hangi tahminde bulunurdunuz acabaaa herkes kız derdi snkiii

kızlar ben çıkıyorum sizlere iyi akşamlar çok yorgun ve uykusuzum stresden eve gidip dinleneceğim...kendiniize iyi bakın

canım bu gece artık rahat bir uyku çekersin. Allah başka dert göstermesin. kendine dikkat et.

Canlarım benim mesai bitti gidiyorum şimdi öpüyorum koccamannn

bizde seni öptük, dikkat et kendine :)))

Canlarım benim mesai bitti gidiyorum şimdi öpüyorum koccamannn

ne güzelll yaa 4 te mesainin bitmesi

öpüyorus bizdeeee

çok stresli günler geçirdin canım, rahatla dinlen, ılık bi banyo yap, sonra ılık bi süt iç

aeoll.

benım mıllı taekwandocu arkadaslarım var antalyadan senın kardesınden buyukler ama mutlaka tanır onları bahrı tanrıkulu azıze tanrıkulu çağrı tanrıkulu 3 kardes bunlar hepsı cok basarılı

aa kesin tanır canım. Antalyaya bi kaç kez gitmişti. hem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…