2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

seninki çok farklı sanki sabah 8.30-17.00

ben hamilelik bahanesiyle 6 da cıkıyorum yoksa 7-8 lere kadar fabrikadaydım tabi sabah 7.45 de işyerindeyim

ama ama şimdi bak arkadaşım mantıklı ol :

şimcik topikten arkadaşlarla buluşcaz , güzel bir kafeye oturcaz, kahvelerimizi içerken topikteki diğer arkadaşlardan nasıl konuşmayalım hıııııı? sen bi cevap ver bakim hele

ayyy tombişmişte, koca burnu varmışta, deliii ben napıyım senin fiziksel özelliklerini, ben daha derin insanım canım, biz ancak senin şeker oluşundan, espirili oluşundan, muzurluğundan haaaaaaaaa bide azcık ateşlisin ya ondan bahsederiz

Allah bize veremeyeceğimiz kiloları aldırmasın.

Amin...

Ya ben bu saaten sonra 15 kilo falan alacağımı hiç sanmıyorum nedense... 4,5 ayda 3 kilo aldıysam (ki 2,5 kilo aldım) bundan sonra ayda 2 kilo alsam bile 13 kilo eder, o da en fazlaaa

tabii inşallahh bu hesap tutar

aa bide bebişle 5-6 kilo daha giderse fıstık gibi olur

olur dimi :18::18::18:

yirim sizi ben yirimmm

haklsıısn bacım o açıdan bakmamıştım :97::97::89::89::89: istanbulda bulusacak kızlar bizde izmirlileri çekiştirelimmmm:82::82::82:

ateşliyim doğru

ben dıger annelerın topıklerıne bakıyorumda onların 9 ayda yazamadıgı sayfa kadar bız ılerlemısız topıkte geveze cok :))

bıde mayıs annelerını okuyorum onlar doğuruyo ya bu aralar cok hosuma gıdıyo:)

var canımmm bulemsu ilgileniyor senin kesinleşti mi :44: 16 hazirandan sonra kimsenin kalmıcak belli olmaayan en son benimde 30 kasım oradan biliyorummm

yok canım bende bu ctesı gıdıyorum doktora ınsallah söyler doktorumuz artık coook merak edıyorumm
17.haftam oluyor ama soylemeyebılırde uff senınde cok varmıs dahaaa

seninki çok farklı sanki sabah 8.30-17.00

ben hamilelik bahanesiyle 6 da cıkıyorum yoksa 7-8 lere kadar fabrikadaydım tabi sabah 7.45 de işyerindeyim

ayy benim 17.30da bitiyor ama 17.00de kapatıyoruz dükkanı yavaş yavaş... 17.15te de servise binmek için çıkıyoruz.

senin çoook uzun canım yaaa... sabah 8 akşam 6 ayy

eşinin nasıl peki mesai saatleri?

esram evde hesap yapma çarsıya uymaz sonraa senin gibi hesaplarsam eğer bende 14 kilo ile bitiririm offff ben 86 yı geçmemeliyim amaaa

olmazmı ya ben 103le hamıle kaldım 105 kıloydum 4 ayda 2 kılo almısım doktor ıyı dedı.almadan devam edebılırsın doğumdan sonra da fazlası gıder dedı.bızım mahallede bı doktor var baytara daha cok benzıyo 60 yasında felan ama usgde baya gösterıyo bebegımı o yuzden arada gıdıom bana dıokı hem 103 kılosun hem polıkıstık over hastasısın bıde hamıle kalmıssın afferın sana dıo:))

ayy benim 17.30da bitiyor ama 17.00de kapatıyoruz dükkanı yavaş yavaş... 17.15te de servise binmek için çıkıyoruz.

senin çoook uzun canım yaaa... sabah 8 akşam 6 ayy

eşinin nasıl peki mesai saatleri?

onunda aynı 8-6 canım şimdi 6 da çıkıyorum genelde 7-8 de cıktım 8-6 mesai saatlerimiz mdürümüz erken cıkıyoruz diye kızıyordu erkenmiş kendisi sabah 8.30 da geliyordu 18.30 gidiyordu

aferim sana tabiiki....

sen de çok almazsın canım yaa... yeter ki normal beslenmene devam et...

baytara mı benziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…