kızlar bızım cınsıyetlerın bellı oldugu bı topıgımız yokmu herkesın ısımlerının yazılı olduguu
ne güzelll yaa 4 te mesainin bitmesi
öpüyorus bizdeeee
çok stresli günler geçirdin canım, rahatla dinlen, ılık bi banyo yap, sonra ılık bi süt iç
aeoll.
aa kesin tanır canım. Antalyaya bi kaç kez gitmişti. hem..
bak yaaa yapın yapın gunahlarım size gitsin bende kuş gibi hafifleyeyeyiimmmmm
cadıma bak seeennnnnnnyapın hadi neyimi çekiştircekseniz görseniz kilomu koca burnumu çekiştirebilirdiniz aama görmediniz dee
ya bana hangi tahminde bulunurdunuz acabaaa herkes kız derdi snkiii
seninki çok farklı sanki sabah 8.30-17.00
ben hamilelik bahanesiyle 6 da cıkıyorum yoksa 7-8 lere kadar fabrikadaydım tabi sabah 7.45 de işyerindeyim
ama ama şimdi bak arkadaşım mantıklı ol :
şimcik topikten arkadaşlarla buluşcaz , güzel bir kafeye oturcaz, kahvelerimizi içerken topikteki diğer arkadaşlardan nasıl konuşmayalım hıııııı? sen bi cevap ver bakim hele
ayyy tombişmişte, koca burnu varmışta, deliii ben napıyım senin fiziksel özelliklerini, ben daha derin insanım canım, biz ancak senin şeker oluşundan, espirili oluşundan, muzurluğundan haaaaaaaaa bide azcık ateşlisin ya ondan bahsederiz
var canımmm bulemsu ilgileniyor senin kesinleşti mi :44: 16 hazirandan sonra kimsenin kalmıcak belli olmaayan en son benimde 30 kasım oradan biliyorummm
seninki çok farklı sanki sabah 8.30-17.00
ben hamilelik bahanesiyle 6 da cıkıyorum yoksa 7-8 lere kadar fabrikadaydım tabi sabah 7.45 de işyerindeyim
Allah bize veremeyeceğimiz kiloları aldırmasın.
Amin...
Ya ben bu saaten sonra 15 kilo falan alacağımı hiç sanmıyorum nedense... 4,5 ayda 3 kilo aldıysam (ki 2,5 kilo aldım) bundan sonra ayda 2 kilo alsam bile 13 kilo eder, o da en fazlaaa
tabii inşallahh bu hesap tutar
aa bide bebişle 5-6 kilo daha giderse fıstık gibi olur
olur dimi :18::18::18:
ben dıger annelerın topıklerıne bakıyorumda onların 9 ayda yazamadıgı sayfa kadar bız ılerlemısız topıkte geveze cok :))
bıde mayıs annelerını okuyorum onlar doğuruyo ya bu aralar cok hosuma gıdıyo:)
Allah bize veremeyeceğimiz kiloları aldırmasın.
Amin...
Ya ben bu saaten sonra 15 kilo falan alacağımı hiç sanmıyorum nedense... 4,5 ayda 3 kilo aldıysam (ki 2,5 kilo aldım) bundan sonra ayda 2 kilo alsam bile 13 kilo eder, o da en fazlaaa
tabii inşallahh bu hesap tutar
aa bide bebişle 5-6 kilo daha giderse fıstık gibi olur
olur dimi :18::18::18:
sen fabrıkada ne ıs yapıyosun cnm bıde ıstanbulun avrupa tarafndamsn anadolumu çalısma saatlerın cok fazlaymıs yaw
esram evde hesap yapma çarsıya uymaz sonraasenin gibi hesaplarsam eğer bende 14 kilo ile bitiririm offff ben 86 yı geçmemeliyim amaaa
iyiyim canım sen nasılsın? eti lifalif sırf yulaf canım. tatsız bişey. bunu süt ya da yoğurda koy içine de tatlandırmak için reçel, bal ekleyerek ye:) çok faydası oluyor:)
Teşekkürler canım. Bunu sabah aç karnına mı yemem lazım yoksa, saat önemli değilmi?
sabah kahvaltıda yiyebilirsin, akşam yatarken de canım:) hangi saatte tuvaletii yapman kolaysa o vakitte ye canım. akşam yersen sabaha çıkıyorsun evden çıkmadan, diğeri de 2-3 saat sonra etki ediyor...
kesınlıkle aynı sartlarda oalcagımız ıcın daha cok gaza gelırız hanı herkes doğum yapmıs olucak bırı cok kılo verır dıgerı veremezse bahane yapcak bıseyı olamaz yanı:))
bence de iyi fikir gaza geliriz birbirimizden
evet bunu kesin yapalım kızlar:)
ayy benim 17.30da bitiyor ama 17.00de kapatıyoruz dükkanı yavaş yavaş... 17.15te de servise binmek için çıkıyoruz.
senin çoook uzun canım yaaa... sabah 8 akşam 6 ayy
eşinin nasıl peki mesai saatleri?
olmazmı ya ben 103le hamıle kaldım 105 kıloydum 4 ayda 2 kılo almısım doktor ıyı dedı.almadan devam edebılırsın doğumdan sonra da fazlası gıder dedı.bızım mahallede bı doktor var baytara daha cok benzıyo 60 yasında felan ama usgde baya gösterıyo bebegımı o yuzden arada gıdıom bana dıokı hem 103 kılosun hem polıkıstık over hastasısın bıde hamıle kalmıssın afferın sana dıo:))
uyduralımmmm o zamannn
canım ben senin çok alacağını sanmıyorum, zaten kilon var, almazsın sen merak etme...
hmm bı bakayım gormemıstmm senınlede satlarımız hemen hemen aynı 13 kasım 15 kasımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?