2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

o zaman miniş pipiloş gelecek kuzum:)

aminn tatlım

bulemsum için ben de papiliiii diyorummmm

tamam senide yazdımmmmmmmmmm

kızçe diyorum ben bu seferr...

canım sen gene bugün çok çalıştın. inşallah yormamışsındır kendini.

canım bir tahminin varsa bulemsu için anket yapıyorum. kız erkek?

canım ya Allah gönlünüze göre versin. valla eşine çok güvenme. bizimki kız istiyordu ama erkek olacak diyordu boynunu büküyordu, kızımız olacak inşallah.

http://www.unnado.com/kampanya_detay.php?kampanya_id=TWpReU1nPT0=

kızlar hadi dayanamadım paylaşayımm sizlee unnadoda çok tatlı hamiş kıyafetleri var bir bakın isterseniz

yavrum hangi elbise???

ah aysun aahh bu kızın içindeki şehvetli kızı çıakrdın he her lafın altından bişi çıkarıyor

benim bi suçum yok sayın avukat hanımmmm tüm suç aysunun

napıyorum ben yaaaa :78::78::78::78:

beysal yerine cevap veriyorum:

bence de napıyosun sen yaaaaaa? kız zaten kocişinden uzaklardaaaa, telde "özledim teninnninnn kokusunu özledimmm "bile diyemiyor garibannn... tek başına gurbet ellerde çocuk büyütüyorrrrr, o da yetmezmiş gibi evine ekmek parası götürüyorrrrrr, sen kalkmış kızı daha bi azdırıyosun

ne yaptığımı şimdi size söylesem mi acaba :)))))))

akşam kayınvalideye yemeğe gitcez, hazırlık yapıyorum, kaşlarımı alıyorummmmmm

bir elimde cımbız bir elimde aynaaaaaaaaa umurumda mı bu dünyaaaaaaaaaaaaa

bana yağcısın der ben aşkım canım dedikçe yastık filan getirince eşime bence o çok sevgisiz hiç bir çocuguna sarılıp öpmemiş

Sevgisiz kadının sonu çok fena canım.. Allah kimseyi sevgisizliğe mahkum etmesin.. Canlı örnek var benim hayatımda.. Öz Ananem çocuklarını hiç sevmemiş dediğin gibi sarılıp öpmemiş, annem bizimle şakalaşıp oynarken anneme kızıyordu bu kadar yüz verme bunlara diye... Tabi annem dinlemedi onu.. Şimdi hasta, çocuklarından hiç biri arayıp sormadı yıllarca annem baktı (ki en çok eziyeti ona yapmış) en sonunda bir oğluyla barıştı onun evine misafirliğe gitti annemin arkasından demediğini bırakmamış. Kadın aylarca ağladı hasta oldu yattı.. Bizde kızdık istemiyoruz artık gelmesin huzurumuzu bozmasın dedik. Annemde bu kadar laftan sonra bakamam zaten dedi şimdi oğlunun evinde ama küçük bir odada yaşamak zorunda bıkmışlar onlarda bakmıyorlarmış. Bizde yediği önünde yemediği ardındaydı.. Yani sonları çok fena canım yaa allah affetsin çok da can yakıyorlar.

kızın ne sucu var beysal varmısın yokmusun yarısmasında soruyorlar ya kutunda ne hissediyorsun büyük küçük hissediyorum diyorlar yoksa esram hiç öyle şey deer miiii :89::89::89:

yanniiii, hiç demezzzzzz

http://www.unnado.com/kampanya_detay.php?kampanya_id=TWpReU1nPT0=

kızlar hadi dayanamadım paylaşayımm sizlee unnadoda çok tatlı hamiş kıyafetleri var bir bakın isterseniz
canım şu çok güzelmiş tam benim tarzım
http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=2422&urun_id=89981 ya kaç tanede lcw aldım önceki hamişliğimdende vardı bişeyler tunik tarzı bollar bayabi giyiliyo ama çok bolda almamak lazım lcwden geçen hamile pantolonu aldım 23 tl çok uygun düşünenler olursa
bu arada bugun bir bulantıdır bende gidiyo istifrada edemiyorum oglan nezle bende olucam gibi pek kötüyüm..

yok biz topikçe deliyizzzzzz bugün kesin emin oldummm

canım orada çok kıyafet varr hoşunuza gider diye paylaşayım dedim

hemen çamur at zatennn aaaaaaaa avukat hanım ben naaptımmmm silah zoruyla mı söylettim hayıırrr kızın içinde var yahuuuuuu birde yazmışda yazmışş kendini acındııryorrrrr

Hay sen çok yaşa emi :) süslüüüüü

Allah bizi merhametli evlatlarını sevip koruyan gerçekten hakkıyla anne baba olanlardan eylesin... Evlatlarımızıda vefalı ahlaklı merhametli vicdan sahibi bizlere karşı sevgi saygı dolu kılsın aminnn zor canımm üzüldümm

insan kendi canının parçasını nasıl sevmez ki ya? bunu aklım almıyor

benim babannem de çocuklarını öyle sevmemiş, ilgilenmemiş... şimdi hepsi soğuk bi babam bi halam hariç...
ben sürekli sevicem bebeğimi... sürekli onu ne kadar sevdiğimi söylicem...

ben burcunun daha akıllı olduğunu sanıyodum ama o da deliymişşş

hahaaayyyyy ne acındırıcam beeeeee, 4 ay boyunca bi gol atamayan aysun hanımmmmmmmmmm, en azından benim kocam yanımda değil, ona rağmen sizi yüz kere sollarııızzzz

amin kuzum ne güzel dua ettin ağzına sağlık...

yalan avukat hanım külliyen yalan 4 ayda 6 kez gol atmışlıgımız vardırrrr

kız sen geç kalıcan haaa bırakamıyorsun bizi dimi itiraf ettt

Kızlaarr eve geldim ama yine de kopamadım sizdennn bi saatte yine uçmuşsunuz yaaa
Bu arada doktorun verdiği şurup iyi geldi mideme diyordum yaa şimdi de sürekli açlık hissediyorum böyle gidersem şişicem iyiceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…