yalan avukat hanım külliyen yalan 4 ayda 6 kez gol atmışlıgımız vardırrrr
kız sen geç kalıcan haaa bırakamıyorsun bizi dimi itiraf ettt
Kızlaarr eve geldim ama yine de kopamadım sizdennnbi saatte yine uçmuşsunuz yaaa
Bu arada doktorun verdiği şurup iyi geldi mideme diyordum yaa şimdi de sürekli açlık hissediyorum böyle gidersem şişicem iyiceee
Hay sen çok yaşa emi :) süslüüüüü
yoğun ısrarlar sonucu cumartesi saat 10:40 a aldım randevumu ama aileden kimseye sölemicem süpriz olsun die :)
allah hayırlara çıkarsın inşş canım benim rüyalarım da çok çıkardı ama ben bu bebekle alakalı rüya görmedim hiçç
valla bende merak ediyorum millete öyle bir elektirik veriyorum ki herkesler merak ediyorlar tanıyan tanımayan
tanımadığın ve sana iyiliği dokunmayan bir kişi için dua edersen kesin kabul olurmuş öyle derler şöyle bakıyorum herkes benim için dua ediyor rabbim hayırlı olanı versin inşş
ben çantamda cımbızla gezerim acil bir durum oldumu hemen bakarım ne var ne yok. bide kayınvalide yani beni bakımsız görmesin anacım. bide hamilelikte daha hızlı çıkar oldular, hep tetikteyim.
allahtan oda bana ait istediğimi yapıyorum, törpü yapmak, makyaj yapmak gibi haaa geçende tırnaklarımı kestim :)))))))
kızlar 17 haziran babalar günüüüübabalara hediyeri unutmayınnn
ben çantamda cımbızla gezerim acil bir durum oldumu hemen bakarım ne var ne yok. bide kayınvalide yani beni bakımsız görmesin anacım. bide hamilelikte daha hızlı çıkar oldular, hep tetikteyim.
allahtan oda bana ait istediğimi yapıyorum, törpü yapmak, makyaj yapmak gibi haaa geçende tırnaklarımı kestim :)))))))
ben yarın buna cevap vericem avukat hanımmm'
tamam gidiyorum, kapattım.
Canlarımmmm ben çıkıyorummmm hepinizi çokkk öpüyorum kocamannn..
canım gerçekten bu kadar bakabiliyormusun kendini valla helal olsun ben kendimden geçtim bir türlü toparlanamadım hayırlısı olsun bide 3 yaşında oglan var akşama kadar kendime bakıcak hal falan kalmıyo bide üstüne bulantılar bide kum döküyormuşum dök dök bitmedi mübarekte ne kummuş...
bizde seni ve bebişi öpüyoruz canım AEO
ay balam sen yorulmadın mı car car
canım gerçekten bu kadar bakabiliyormusun kendini valla helal olsun ben kendimden geçtim bir türlü toparlanamadım hayırlısı olsun bide 3 yaşında oglan var akşama kadar kendime bakıcak hal falan kalmıyo bide üstüne bulantılar bide kum döküyormuşum dök dök bitmedi mübarekte ne kummuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?