1-moonsun -kız
2-burcu-erkek
3-kaju kız
4-mervecik kız
5-esra-erkek
6-bulemsu-kız
7-hayatbanagüzel-kız
8-milano-kız
9-kozote - erkek
10-emeki-erkek
11-incitanem kız
kızlarr sollamışşşş
ayyyy canım benimmm..kolay gelsinn ozamann.. geçen yedim ben sendennn, heheee bide kaju80i yiyorum diyorummm
imdaaat diye çığlık atmak istiyorum ay çok yoğun başım çatlıo ooff offf
ama ama hamileye yüklenmek yasaakkkkkkk
canlar bugün 12.30 da eğitim vericem dualarınızı eksik etmeyinnn
canım kusura bakmada bu devirde hala hacı hocadan medet ummana şaşırıdm tamam dua et için rahat etmiyosa benım gıbı testlerı fılanda yaptırma ama hıc gıtmemek hocaya bel baglamak hıc mantıklı deil herşeyin doğrusunu Rabbim bilir sen ona sığın yeter ne demek 7 aylık olana kadar göndermiyo
Hoca ?? Nasıl hoca yani, ben hala konuyu tam anlayabilmiş değilim. Hocalığını boşver insan olarak düünüyorum nasılgöndermez 7 aylık olana kadar doktora ? gerçekten anlamadığım için soruyorum canım
canım nasıl yani, hoca doktora gitme dediği için mi gitmiyorsun doktora? inanamıyorum sana... hem zor bir dönem geçirmişsin, hem zor hamile kalmışsın ve doktora sırf hoca dediği için gitmiyorsun
ya ben hocaya gitmeye karşı değilim ama hocanın doktora gitme demesi çok saçma ve cahilce geldi bana... sonuçta dinlediğimiz sohbetlerde her zaman "hocalar burayı dinleyin ama doktorunuzdan, bilimsel ve tıbbi çarelerden sakın uzak durmayın" derler...
senin bir sürü aşıların var, kullanman gereken vitaminler var... Allah bilir folic asit te kullanmamışındır sen... ya o bebek sakat doğsa...? buna Allah'ın takdiri mi diyeceksin, benim hatam mı diyeceksin?
lütfen bir az önce doktora git ve kontrollerine başla...
dokdora gitmeme sebebım benım iki düşüm oldu aşilamadan sonra bi akraba tavsiyesıyle ankarada hoca geldim yedi ay sonra kendilimden gebe kaldim oda dokdora göndermıyo yedı ay olunca gitcen dıyo((
hi çgitmedim dokdora cnm sadece teslerde gitım izin vermıyo çogu bege var hoca gelen onlarda gitmemış ama benım karnımda ölüyo düşmüyo iki aşiilamada öle oldu bende ne pskoleji ne morel hiç bişey yok hep sizi takıp ettım bügüne kadar hocaya dedim dokdora gitcem hayır dedi hi çbişey olmucak dedi korkuyorum hocam dedim gitmicen dıyo gidersen düşer dıyo dokdora dıyo iki yandan tutukluyum anlıcan
arkadaşım senin gebeliğin riskli ve kesin takip gerektiriyor
bebeğin ve öncesinde kendin için güvendiğin bir doktora muhakkak gitmelisin
önce tedbirini alıp sonra tevekkül etmek gerekir
hoca işine gelince,ihlaslı kimselerden dua istemek anlamında normaldir tabi
ama en önemli kısım olan ilk aylarını doktora gitme diyen hocanın mantığını anlamak ve bu mantıkla hareket etmek ne kadar doğru olabilirki...
Sen kimseyi dinleme doktora git bebeğini gör yapılacak her şeyi yap ve dua et
sonradan pişman olma, tedbirini al tevekkül et...
canım ben ev işi yapmıyorum, :)) eşim iş getiriyor bu ara onları yapıyoruz. çok stresli yoğun, galiba yattı tatil
anladım kuzum neden yatsın ya ben eylülde gidiyorum 32, haftamdadoktorum git tabi mevsim güzel çok sıcak olmaz dedi:)
Günaydın Kızlar Biz geldikkk
Hayırdır canım senin doktora gitmeme sebebin nedir ? Hissetmemen normalde, yapılması zaruri testler alman gereken vitaminler var :26::26:
hayırlı olsun oglusun canım saglıkla gelsın
aynı şoku yaşamaktan bende korkuyorum valla kuzenimin oglu ıcınde aynısı oldu son aya kadar kzı dendi erkek oldu sonra
bend eo yzüden %80 deselerde doguam kadar inanmıycam heralde belkı ayrıntılıda cok kesın görürse doktor o zaman ınanırım
ya çok karişık aslında ikitane aşilamadan hamile kaldim ikiside kap atşi durdu biri 5 haftalık biri 9 buda rabimın hediyesi ben ist yaşiyorum aslında nasıl anlatılır bilmıyorum ama bundada dokdora gitmedim hocaya gitım bi akraba tavsiyesinyle ankarada oda yedi aylık olna kadar göndermıyo dokdora ben bişey hisetmıyorum pskolejım bozul szi takıp edıyorum sürekli karnımda yok hiç bilmıyorum üzülüyorum kılıyum belki karnım ondan yok çok tşk ederım cvp verdin için:))
gitmedımki dokdora hiç sadece kan testi evde tes yaptırdim altı haftalıkken hi çgörmedim daha bebegi
1-moonsun -kız
2-burcu-erkek
3-kaju kız
4-mervecik kız
5-esra-erkek
6-bulemsu-kız
7-hayatbanagüzel-kız
8-milano-kız
9-kozote - erkek
10-emeki-erkek
11-incitanem kız
eşime dedm sabah ben artık dokdora gitmek istıyorum yoksa kafay, yıcem ded,m hoca sor dıyo hoca sorsam ne hayırr benım ocamda bişey olmaz saglıklı saatlı olcak dıyo ama glde bana anlat bunu içim rahat degıl pskolajim bozuldu her an sanki bebek yokmuş gibi neden kımramıyo neden karnım çıkmıyo bişeymi oldu ya ölürde benidde öldürese hep bu düşünceler a
Sen o hocanına dresini versene bana savcılığa şikayet edeyim ben onu.. Hoca dediğin böyle telkin vermez insana... Dünya dua üzerine kurulu derler evet, ama bunu diyenler bile Tıbba karşı saygılıdır. Sen nasıl inanırsın buna, nasıl o bebeği mahkum edersin cahiliyete... Senin caresizliğini anlıyorum ama karnındaki bebek daha çaresiz. İçmen gereken ilaçlar alman gereken vitaminler var. Belki kanında bir virüs var bunun belirlenmesi için yapılması gereken testler var. Ve sen aşılama gibi bir tedavi olduysan bunları zaten biliyorsun !! Yazık etme o bebeğe daha fazla git de kontrol ettir kendin YOK BU KENDİLİNDEN OLDU HOCAYA GELİNCE YEDİ AY GELDİM TÜRBE GEZDİRDİ HER AY YEİD AY SONRA HAMİLE KALDM KENDİLİMDEN AŞİLAMALAR ÖLDÜ KARNIMDA İKİSİDE
ah güzelim arkadaşlar adliyede tek kaldım müşteriler de coştuu oof ooff..ama ama hamileye yüklenmek yasaakkkkkkk
canlar bugün 12.30 da eğitim vericem dualarınızı eksik etmeyinnn
kızlarr sollamışşşş
ayyyy canım benimmm..kolay gelsinn ozamann.. geçen yedim ben sendennn, heheee bide kaju80i yiyorum diyorummm
kızlar önde naber esraa burcuuu
kılzarın yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum ve sana diyecek söz bulamıyorum. Artık düşük riskinde ortadan kalkmış gitsene bir doktora ya belki hamile bile değilsin, belki bebeğin sıkıntılı farkında değilsin ya da karnında bişey olsu anlamadın.. Bu nasıl cahillik ya hani desen ki küçük alttan bakıyorlar düşer diye korkuyorum ama küçükde değil. Hem hocaya ne kaç aya kadar gidip gitmeyeceğin, dualarla sadece destekleyicidir, ilim bilim farklı şey...
test yaptım kantesti sadece altı haftalık gebesin dedi dokdor bide evcde yaptım tes hamıle çıkdim oma hi çmuane olmadim hoca inanın kolay olmuyo hoca dedıklerini duysanız gitmicen dıyo benım gibi çogu dogum yaptı çoguda gebe onlarda gitmıyo benım tek korkum hocayada sölüyorum iki tane kayıbim var benım bu korkutuyo olmucak biş idıyo saglıkli saatlı olcak dıyo
gizlice git o zaman ne diyeyim..
biliyo gizlıce gidenleri ve düşürüyo çocuklari belki çok saçma gelcek ama öle
güzelim sen bilirsin senin bebeğin.. fikrin buysa bence bize danışma hepimizden duyacağın cevap aynıdır. sen kendi kararını uygula, bizlerden fikir alıp kafanı karıştırma:)
sana son kez cevap yazıyorum daha da cevap vermicem zira sende 1 gram şaşma yok.
Bir kula bebeği allah nasip eder hoca değil !! Kocan bile izin vermiyosa doktora gitmene gizli git. Bu senin elinde ! Hurafeye inanma, eğer bebeğin hala yaşıyorsa onuda bu hurafeye alet etme !! O Hoca gerçekten hocamı büyücümü ? Nasıl anne karnındaki bebeği düşürür. Lütfen saçmalama !!
Ye beni esra bol bol e vitamini de var bende
kızlar önde naber esraa burcuuu
ama çok yağlısın şekerimmm yaaaaaaa
görüşüürrüüz şekerimmm
Göbektendir oyağlıyorum ya bol bol kıvrılıyo çatlamıyo
hi çgitmedim dokdora cnm sadece teslerde gitım izin vermıyo çogu bege var hoca gelen onlarda gitmemış ama benım karnımda ölüyo düşmüyo iki aşiilamada öle oldu bende ne pskoleji ne morel hiç bişey yok hep sizi takıp ettım bügüne kadar hocaya dedim dokdora gitcem hayır dedi hi çbişey olmucak dedi korkuyorum hocam dedim gitmicen dıyo gidersen düşer dıyo dokdora dıyo iki yandan tutukluyum anlıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?