2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

dokdora gitmeme sebebım benım iki düşüm oldu aşilamadan sonra bi akraba tavsiyesıyle ankarada hoca geldim yedi ay sonra kendilimden gebe kaldim oda dokdora göndermıyo yedı ay olunca gitcen dıyo((

kılzarın yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum ve sana diyecek söz bulamıyorum. artık düşük riskinde ortadan kalkmış gitsene bir doktora ya belki hamile bile değilsin, belki bebeğin sıkıntılı farkında değilsin ya da karnında bişey olsu anlamadın.. bu nasıl cahillik ya hani desen ki küçük alttan bakıyorlar düşer diye korkuyorum ama küçükde değil. hem hocaya ne kaç aya kadar gidip gitmeyeceğin, dualarla sadece destekleyicidir, ilim bilim farklı şey...

eşime dedm sabah ben artık dokdora gitmek istıyorum yoksa kafay, yıcem ded,m hoca sor dıyo hoca sorsam ne hayırr benım ocamda bişey olmaz saglıklı saatlı olcak dıyo ama glde bana anlat bunu içim rahat degıl pskolajim bozuldu her an sanki bebek yokmuş gibi neden kımramıyo neden karnım çıkmıyo bişeymi oldu ya ölürde benidde öldürese hep bu düşünceler a

dikkat ettin mi canım senin alıntılarda bir sorun oluyor? seni alıntı yaparken kendi adımıda görüyorum ve arkadaşların mesajlarında da senin alıntılarda bir sorun oluyor. neden acaba ?

biz kampa gidecektik. tarihleri belli ondan canım önemliydi bu hafta. neyse sağlık olsun. gitmediğim yer değildi. tatil sorunum yok benim, izmirdeyim her hafta sonu foça yada çeşme yapıyoruz.

Günaydın Kızlar Biz geldikkk

Hayırdır canım senin doktora gitmeme sebebin nedir ? Hissetmemen normalde, yapılması zaruri testler alman gereken vitaminler var :26::26:

hoşgeldinizzzzzzz

üfff sorma ben odayada başlayacağım. o pespembe odaya bir oğlan yakışmaz. değiştirememde son aylarda. idare edecek artık bir süre :)))))))

gitmedımki dokdora hiç sadece kan testi evde tes yaptırdim altı haftalıkken hi çgörmedim daha bebegi

doktora gitsen iyi olur. düşeceği varsa Allahtandır o, kuldan medet umma, bol bol dua et.

1-moonsun -kız
2-burcu-erkek
3-kaju kız
4-mervecik kız
5-esra-erkek
6-bulemsu-kız
7-hayatbanagüzel-kız
8-milano-kız
9-kozote - erkek
10-emeki-erkek
11-incitanem kız

hayırlısı bakalımmmm

gizlice git o zaman ne diyeyim..

ama ama hamileye yüklenmek yasaakkkkkkk

canlar bugün 12.30 da eğitim vericem dualarınızı eksik etmeyinnn
ah güzelim arkadaşlar adliyede tek kaldım müşteriler de coştuu oof ooff..

kızlarr sollamışşşş

ayyyy canım benimmm..kolay gelsinn ozamann.. geçen yedim ben sendennn, heheee bide kaju80i yiyorum diyorummm

bilmiyorum ne olacak tatlım bakalım cumartesi büyük günn tabi doktor beni kovmassa :

kızlar önde naber esraa burcuuu

canım iyi eğitimler sana yorma kendini sakın üzme yeğenimmmii

test yaptım kantesti sadece altı haftalık gebesin dedi dokdor bide evcde yaptım tes hamıle çıkdim oma hi çmuane olmadim hoca inanın kolay olmuyo hoca dedıklerini duysanız gitmicen dıyo benım gibi çogu dogum yaptı çoguda gebe onlarda gitmıyo benım tek korkum hocayada sölüyorum iki tane kayıbim var benım bu korkutuyo olmucak biş idıyo saglıkli saatlı olcak dıyo

güzelim sen bilirsin senin bebeğin.. fikrin buysa bence bize danışma hepimizden duyacağın cevap aynıdır. sen kendi kararını uygula, bizlerden fikir alıp kafanı karıştırma:)

biliyo gizlıce gidenleri ve düşürüyo çocuklari belki çok saçma gelcek ama öle

sana son kez cevap yazıyorum daha da cevap vermicem zira sende 1 gram şaşma yok.
Bir kula bebeği allah nasip eder hoca değil !! Kocan bile izin vermiyosa doktora gitmene gizli git. Bu senin elinde ! Hurafeye inanma, eğer bebeğin hala yaşıyorsa onuda bu hurafeye alet etme !! O Hoca gerçekten hocamı büyücümü ? Nasıl anne karnındaki bebeği düşürür. Lütfen saçmalama !!

güzelim sen bilirsin senin bebeğin.. fikrin buysa bence bize danışma hepimizden duyacağın cevap aynıdır. sen kendi kararını uygula, bizlerden fikir alıp kafanı karıştırma:)

neden kafam karışsinki sizden fikır almak hoşuma gider oyuzdende katılmak isdedim araniza dokdara gidemıyorum istesemde

tşkler ederım ben gördüm duydum bu yardimlarınınz için

ben sizden yardim almak için morelim düzelsin diye yazdim dahada çok morelimi bozuldu merak ettıkleirmi sorcakdim hepinizde ayni fikırdesiniz caresizlık kötü bişey dokuz yıl olmadi tabiki dokdor gitmem gerekıyo ama ben bu yolda gebe kaldim türbeler gezdırdi hoca yedi ay pekı dokuz yıl olmadi kendilinden dokuz yıldan sonra nasıl oldu dokdordan sizin yerinizde olsam bende ayni düşünürdüm haklısiniz ama görmü şolsaniz inanmam diyen inanıyo gitmem diyen gidıyo aranızdan çakılcem tşkler

Keşke hocaya tutuklu kalana kadar Allah'a tutulmuş olsaydın. Yüce rabbim bize ne güzel akıl vermiş, bu akılla ilim,irfan sahibi olmuşuz . Allah'a inanıp O'na şükredip, O'na dua ediyoruz. Keşke insanlar dinleri her ne olursa olsun sadece Allah'a inansalar araya üfleyici hocaları... rahipleri, hahamları v.s. katmasalar. Karnındaki bebeğe bir şey olursa (umarım olmaz ve sağlıcakla doğar) öbür dünyada Allah'a nasıl hesap vereceksin. "Yüce Rabbim sen bana akıl verdin ama ben kullanmamayı seçtim, benim yerime hoca efendi hazretlerimiz kararlarımı verdi, git ona sor" mu diyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…