canım hoşgeldin neden doktora gitmiyorsun hareketleri hissetmeyebilirsin 20.haftadan sonra hissediliyor genelde de neden gitmiyorsun sen nerde yasıyorsun ki :26:
ohhh maşallah. çok tebrik ederim, sağlıkla al kucağına.
Canım ben ev işi yapmıyorum, :)) eşim iş getiriyor bu ara onları yapıyoruz. çok stresli yoğun, galiba yattı tatil
çok anlamlı olmuş, valla seni tebrik ederim.
En son ne zaman gittin doktora, kolay kolay bu hafta kıpırdamıyorlar zaten. çoğumuz hissetmiyoruz. Anlat bi tane tane ne oldu???????
ya çok karişık aslında ikitane aşilamadan hamile kaldim ikiside kap atşi durdu biri 5 haftalık biri 9 buda rabimın hediyesi ben ist yaşiyorum aslında nasıl anlatılır bilmıyorum ama bundada dokdora gitmedim hocaya gitım bi akraba tavsiyesinyle ankarada oda yedi aylık olna kadar göndermıyo dokdora ben bişey hisetmıyorum pskolejım bozul szi takıp edıyorum sürekli karnımda yok hiç bilmıyorum üzülüyorum kılıyum belki karnım ondan yok çok tşk ederım cvp verdin için:))
ya çok karişık aslında ikitane aşilamadan hamile kaldim ikiside kap atşi durdu biri 5 haftalık biri 9 buda rabimın hediyesi ben ist yaşiyorum aslında nasıl anlatılır bilmıyorum ama bundada dokdora gitmedim hocaya gitım bi akraba tavsiyesinyle ankarada oda yedi aylık olna kadar göndermıyo dokdora ben bişey hisetmıyorum pskolejım bozul szi takıp edıyorum sürekli karnımda yok hiç bilmıyorum üzülüyorum kılıyum belki karnım ondan yok çok tşk ederım cvp verdin için:))
Ah incitanem hayırlı olsun kuzucum benimki göstermedi sıpa bakalım cumartesi doktor amcamız kovmassa tekrar deniyecez şansımızı :)
öğlen olduuuu tünaydınnnn, hoşgeldinn şekerimmm
evet bebiş bebiştir kız da olsa erkekte olsa hepsi birer melekkk
günaydın kızlar biz geldikkk
Hayırdır canım senin doktora gitmeme sebebin nedir ? Hissetmemen normalde, yapılması zaruri testler alman gereken vitaminler var :26::26:
dokdora gitmeme sebebım benım iki düşüm oldu aşilamadan sonra bi akraba tavsiyesıyle ankarada hoca geldim yedi ay sonra kendilimden gebe kaldim oda dokdora göndermıyo yedı ay olunca gitcen dıyo((
canım nasıl yani, hoca doktora gitme dediği için mi gitmiyorsun doktora? Inanamıyorum sana... Hem zor bir dönem geçirmişsin, hem zor hamile kalmışsın ve doktora sırf hoca dediği için gitmiyorsun
Ya ben hocaya gitmeye karşı değilim ama hocanın doktora gitme demesi çok saçma ve cahilce geldi bana... Sonuçta dinlediğimiz sohbetlerde her zaman "hocalar burayı dinleyin ama doktorunuzdan, bilimsel ve tıbbi çarelerden sakın uzak durmayın" derler...
Senin bir sürü aşıların var, kullanman gereken vitaminler var... Allah bilir folic asit te kullanmamışındır sen... Ya o bebek sakat doğsa...? Buna allah'ın takdiri mi diyeceksin, benim hatam mı diyeceksin?
Lütfen bir an önce doktora git ve kontrollerine başla...
öğlen olduuuu tünaydınnnn, hoşgeldinn şekerimmm
evet bebiş bebiştir kız da olsa erkekte olsa hepsi birer melekkk
hi çgitmedim dokdora cnm sadece teslerde gitım izin vermıyo çogu bege var hoca gelen onlarda gitmemış ama benım karnımda ölüyo düşmüyo iki aşiilamada öle oldu bende ne pskoleji ne morel hiç bişey yok hep sizi takıp ettım bügüne kadar hocaya dedim dokdora gitcem hayır dedi hi çbişey olmucak dedi korkuyorum hocam dedim gitmicen dıyo gidersen düşer dıyo dokdora dıyo iki yandan tutukluyum anlıcan
ohhh maşallah. çok tebrik ederim, sağlıkla al kucağına.
çok anlamlı olmuş, valla seni tebrik ederim.
en son ne zaman gittin doktora, kolay kolay bu hafta kıpırdamıyorlar zaten. çoğumuz hissetmiyoruz. anlat bi tane tane ne oldu???????
eminim kocan çok duygulanmıştır kaktüsü görünceeee
neden gitmiyorsun tatlım doktora?
imdaaat diye çığlık atmak istiyorum ay çok yoğun başım çatlıo ooff offf
1-moonsun -kız
2-burcu-erkek
3-kaju kız
4-mervecik kız
5-esra-erkek
6-bulemsu-kız
7-hayatbanagüzel-kız
8-milano-kız
9-kozote - erkek
10-emeki-erkek
11-incitanem kız
Anca şekerim... İşler biraz yoğun.... Sabahları da sıkıntılı oluyor buraya pek uğrayamıyorum bir kaç gündür o nedenle işimizin ve paşamızın izin verdiği zamanda merhaba demek zorunda kalıyorum :26::26:
hi çgitmedim dokdora cnm sadece teslerde gitım izin vermıyo çogu bege var hoca gelen onlarda gitmemış ama benım karnımda ölüyo düşmüyo iki aşiilamada öle oldu bende ne pskoleji ne morel hiç bişey yok hep sizi takıp ettım bügüne kadar hocaya dedim dokdora gitcem hayır dedi hi çbişey olmucak dedi korkuyorum hocam dedim gitmicen dıyo gidersen düşer dıyo dokdora dıyo iki yandan tutukluyum anlıcan
hoca ?? Nasıl hoca yani, ben hala konuyu tam anlayabilmiş değilim. Hocalığını boşver insan olarak düünüyorum nasılgöndermez 7 aylık olana kadar doktora ? Gerçekten anlamadığım için soruyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?