2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

benimde içimden erkek geçiyor

evet aynen senin söylediklerine katılıyorum. hem fikir istiyorum diyorsun hem de kabul etmiyorsun. sana ne dedik 18. haftaya kadar hissetmememn normal ama sen yine de başka sıkıntın var mı diye neden doktora gitmiyorsun dedik? suçlu biz olduk o zaman yardım isteme bizden...

yaaa bende tammm onu dicektimmmmm esra ve burcu birgün karsımda olmasanız şaşarım zateeeeennnnnnnnnnnnn

Günaydın Kızlar Biz geldikkk

Hayırdır canım senin doktora gitmeme sebebin nedir ? Hissetmemen normalde, yapılması zaruri testler alman gereken vitaminler var :26::26:

günaydınnn fıstıkkkk

canım ben nedesem bilemed,m arkadaşların yorumlarınıda okudum, ne güzel hailemişsin Allah kucağına almayı nasip etsin,
haline üzüldüm, yani zor bir dönem geçirmişsin, aklını o kadar yormuşki bu olay hocadan medet ummuşsun, başıma böyle bir iş gelmedi hocalardan da yardım almadım ama bir doktora görünsen iyi olmazmı ? benim iş yerinden arkadaşımda 2 kez düşük yaptı biri tüp aşılama, 6 yıl sonra kendiliğinden oldu hocayada gitmedi ? belki hoca ile alakalı bile değil duların kabul oldu bilmiyorum belkide alakalı ? ama tehlikeli ayları atlatmışsın şuan bebeğinin sağlıklı doğmasın için bir takım ilaç ve aşılar olman gerekli, vücutlarımız eski annelerimiz gibi değil , çocuğun güçlenmesi gerek kimse izin vermiyorsa b,r görünmel,s,n, doktora gittiğinde düşmez ? çünkü sadece ultrasonda bakıyor ? aşşağıdan muayene ettirme ? oldu mu ?

kızlar selam nasılsınız?
bi bakayım dedim size bir arkadaş hoca duasyıyla filan hamile kalmış sanırım.
17 haftalık hamile dr. gitmesi hoca tarafından yasak.
oda gitmiyor hocayı dinliyor.
7 aylık olana kadar gitmeyecek anladığım bu.
bu arada bebekte bir hastalık bir engel var mı bunları merak etmiyor.
hoca ne derse o doğru.
kendi vücudunda eksiklik mi var vitamin mi lacak mikrop mu var,
allah korusun bebek ölmüş de olabilir.

hani bilgisayara girmeyide bildiğine göre bi google amcadan sor,
dr gitmek gerekli mi?
bu zamanda hala böyle hoca sözüyle hareket eden var mı yaaaaaa!
yoksa bu bir şaka mı? :26:

amin inşallah bebeğin iyidir ve sağlıkla kucağına alırsın. çaresizlik insana herşeyi yaptırır bilirim. Allah yardımcımız olsun.

Tünaydınnnnnn

burcu ben de moonsunla sürekli karşı karşıya geliyorum

aslında herkes ona karşı ama işte sevimli diye seviyoruz yinede onu :))))))

öhö öhööö bak sen şunlaraaaaaa bana karşılarmışmışşş işiniz düşer elbetttt

ayyy kuzuuum ben de pipiloş diycem ama pek objektif bi his olmayabilir,bulemsuyu çok sevdiğim ve oğlunun olmasını çok istediğim için içimden erkek geçio olabilir

pek sanmam meydanı sana bırakmamm gibi

evet canım yaaa delirtiyorlar beniii baya konustum anlattım eğitim verdim bakalım işe yarayacak mııı

bir işçilerden bir de esradan fenalık geldi ayolllll

bak sennnnnnn cadııı....

kocişim de geliyor artık beni sen bile tutamazsın bebişimmmm cumartesi sabah burdaa hihohohhoohhhhoo

aslında herkes ona karşı ama işte sevimli diye seviyoruz yinede onu :))))))

topic moonsun a karşı

ben kimseyı suçlamadim arkadaşlar sadece anlattım

inşlh iyidir aradim şimdi hocayi dokodra gitmek isdedmi söylücekdm teline ualaşmadim ulaşinca sölücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…