bu arada bulemsu için tahminlerimiz devam ediyorrrrrrrrrrrr
bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş
tahmini olanlar yazsınnnnnnnnn
moonsun88 beysalda olduğu gibi burda da karşı karşıyayız. bakalım ne olacak
Dolayısıyla sen olmuş oluyorsun . Neyse, bak güzel kardeşim hem sizden fikir, yardım istiyorum diyorsun hem de cevabı kabul etmiyorsun. Burada sana cevap veren herkes aynı şeyi söylüyor, bir an önce doktora git, Allah göstermesin (Allah göstermesin,Allah göstermesin) tut ki şu an bebeğine kötü bir şey olmuş, doktor bakıp sana söylemeden nasıl bileceksin. Az ya da çok Allah hepimize akıl vermiş lütfen onu kullanmaya çalış.
yaaa bende tammm onu dicektimmmmmesra ve burcu birgün karsımda olmasanız şaşarım zateeeeennnnnnnnnnnnn [/B]
ben geldimmmm eğitim bitti 20 kişicikti zatençok konuştum çenem ağrıdı
ben geldimmmm eğitim bitti 20 kişicikti zatençok konuştum çenem ağrıdı
bugün az konuşursun artık
maşallah kuzuma orda çenen burdada parmakların ağrıyor
Günaydın Kızlar Biz geldikkk
Hayırdır canım senin doktora gitmeme sebebin nedir ? Hissetmemen normalde, yapılması zaruri testler alman gereken vitaminler var :26::26:
ben sizden yardim almak için morelim düzelsin diye yazdim dahada çok morelimi bozuldu merak ettıkleirmi sorcakdim hepinizde ayni fikırdesiniz caresizlık kötü bişey dokuz yıl olmadi tabiki dokdor gitmem gerekıyo ama ben bu yolda gebe kaldim türbeler gezdırdi hoca yedi ay pekı dokuz yıl olmadi kendilinden dokuz yıldan sonra nasıl oldu dokdordan sizin yerinizde olsam bende ayni düşünürdüm haklısiniz ama görmü şolsaniz inanmam diyen inanıyo gitmem diyen gidıyo aranızdan çakılcem tşkler
maşallah kuzuma orda çenen burdada parmakların ağrıyor
yok haram degıl dokdora gitmek okadar kanser hastas onlardanda iyi olan benım gibi çocuk için gelenler onlarda gitmıyo kanser hastalari iyi oluyo raporr la gelıyolar dokdora hiç gitmeden iyi oluyolar benım gibi gebeler on yıl onbeş yıl bebekleri olmayamlar gelıyo olanda çok şuan kaç tane gebe var hi çbiride gitmıyo dogum yaapnlar oldu banada bir yıl öncesi dediler hoca varmış bi git
bi dene dediler güldüm inanmadim olanakadarda inanmadim benım bebegim rabbibime emanet
Tünaydınnnnnn
burcu ben de moonsunla sürekli karşı karşıya geliyorum
amin inşallah bebeğin iyidir ve sağlıkla kucağına alırsın. çaresizlik insana herşeyi yaptırır bilirim. Allah yardımcımız olsun.
aslında herkes ona karşı ama işte sevimli diye seviyoruz yinede onu :))))))
pek sanmam meydanı sana bırakmamm gibi
evet canım yaaa delirtiyorlar beniii baya konustumanlattım eğitim verdim bakalım işe yarayacak mııı
bir işçilerden bir de esradan fenalık geldi ayolllll
evet aynen senin söylediklerine katılıyorum. hem fikir istiyorum diyorsun hem de kabul etmiyorsun. sana ne dedik 18. haftaya kadar hissetmememn normal ama sen yine de başka sıkıntın var mı diye neden doktora gitmiyorsun dedik? suçlu biz olduk o zaman yardım isteme bizden...
hahaayyy lavinya ne güzel cevap vermişsin canımmmm, burda olsan sana tatlı ısmarlardım
hoşgeldin şekerim[/QUOTE
teşekkürler :) sende hoşgeldin :)
amin inşallah bebeğin iyidir ve sağlıkla kucağına alırsın. çaresizlik insana herşeyi yaptırır bilirim. Allah yardımcımız olsun.
inşlh iyidir aradim şimdi hocayi dokodra gitmek isdedmi söylücekdm teline ualaşmadim ulaşinca sölücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?