2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlarr merhabalar, ne zamandır giremiyorum, iyisinizdir inşallah...
boya badana işine girdik 4 gün ev ayaktaydı:S girme bakma fırsatım olmadı...
bu arada bebişimle salı günü görüşebildk, minnak ppişini gördüm oğlumun
görmesem doktorun yanılabileceğini düşünürdüm çünkü hep kız hissediyordum
çok şükür sağlıklı bir oğlum varmış...
erkek fikrine alıştım ama alışverişlerde pembeleri görünce biraz içim burkulmuyor değil
zamanla dahda alışırım muhakkakki
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlat nasip etsin

yapmayın kızlar, bence eşleriniz seviniyordur kızları olacak diye. evlat fark eder mi? neden onun bunun lafını takıyorsunuz. Allah bunu böyle uygun görmüş kimsenin memnun olması gerekmiyor, hatta eşinizin bile.

dün benimki gelmiş, burcu iki arkadaşın bebişini 7 aylıktan sonra cinsiyetini farklı söylemişler. ya bizimkide değişirse? yazık adam kalan %20 ihtimalden korkuyor ama derdi kız istiyordum oğlan oldu değill şok yaşarız diye korkuyor.

canım alternatifi yok. mobilyalar beyaz, duvarlar pembe simli desenli olabilir duvar kağıdı, perdeler pembe, hazılısı beyaz pembe olacak. :))

senin resimler çok güzel, bende böyle şeyler istiyorum.

arkadaşlar bana cvp vermicekmisiniz sizlelerle konuşmaya çok ihtıyacim var kütfen yardimci olun bana

gözlük verelim sana

:103: :103:

ben de fotokopi makinesinde büyütüp okudum, burdakilere de dağıttım...

oscarın ardından kaktüsssss

ver aman eksik kalmaaa :103::103::103::103: :82::82::82:

kaktüs mü ben geçen yıl doğum gününde kaktüs hediye etmiştimm çiçekçide not yazıyorum

çiçekçi " abla kime bu hediye "
ben " kocama"
çiçekçi" abla valla çok anlamlıı " dedi yerlere yattı gülmektennn delüüüüü

maksadım kötü deiğildi yaaa

notumda şu " hayatın bu denli dikenli zor yollarında sonsuza kadar el ele yürümek dileğiyle seni seviyorum aşkımmm" :123::123::132::132::132::118::118::118:

çiçekçinin içi fesat bacımmmmm

arkadaşlar lütfen nerden yazıldini bilmıyorum bi cvp ben sizler gibi dokdora gitmıyorum bebegimi hiç görmedim daha kımramıyoda 17 haftamdayım yardimci olun lütfen ilk gebelim

haklısın canım Allah bize bu tatlışı layık görmüş hamd olsun ya görmeseydi hava atanlarda laf sokanlarda hepsi cahillll

arkadaşlar bana cvp vermicekmisiniz sizlelerle konuşmaya çok ihtıyacim var kütfen yardimci olun bana

canım hoşgeldin neden doktora gitmiyorsun hareketleri hissetmeyebilirsin 20.haftadan sonra hissediliyor genelde de neden gitmiyorsun sen nerde yasıyorsun ki :26:

canımm hayırlı olsunn oğluşunn... bazen hisler yanılabiliyor demek ki...
kız kıyafetleri o kadar tatlı ki, annem küçük erkek kuzenime kıyafet alırken gözleri hep pembişlere kayıyor hala

ama erkek bebiş kıyafetlerinde de çok şeker şeyler var, kot pantolonlar,bahçıvanlar,papyonlar harika şeyler var

canımmm pipiloşunuz hayırlı olsunnn çok sevindimmmm

hadi ya sen çok yorulmasaydın koklama boya filan baygınlık gelir insana

ohhh maşallah. çok tebrik ederim, sağlıkla al kucağına.

ağrılar mahvetti beni aman kuzum neyse bu işle derdimiz bende öyle hebire bişey yapıyorum cumartesi mutfak dolaplarının üstündeydim, kadına da evi temizlettim ona rağmen durmuyom...

canım ben ev işi yapmıyorum, :)) eşim iş getiriyor bu ara onları yapıyoruz. çok stresli yoğun, galiba yattı tatil

çok anlamlı olmuş, valla seni tebrik ederim.

arkadaşlar lütfen nerden yazıldini bilmıyorum bi cvp ben sizler gibi dokdora gitmıyorum bebegimi hiç görmedim daha kımramıyoda 17 haftamdayım yardimci olun lütfen ilk gebelim

en son ne zaman gittin doktora, kolay kolay bu hafta kıpırdamıyorlar zaten. çoğumuz hissetmiyoruz. anlat bi tane tane ne oldu???????

eminim kocan çok duygulanmıştır kaktüsü görünceeee

neden gitmiyorsun tatlım doktora?

neden gitmedin hiç doktora? 18. haftaya kadar hissetmeyebilirsinde canım ya da hissediyor anlamıyor olabilirsin..

ya canım saol genelde bi kanı var işte sekreterler epek sıcak bakılmıyo aslında bende hiç sekreter olacak bi tip deilim yani istemediğim ot burnumda bitti diyebilirim meslek lisesi mağduralrından olunca mecbruen 2 yıllık okudum basta ıstemedım yapmadım zaten başörtüsü problmei de var diye baska meslek edindim cok da güzeldi ama onda da alaylı oldum yeteneğim oldugu ıcın usta öğreticilik yaptım ama zor bi meslketi bana bel fıtığı hediyesi verdi
sonra ıste esımın ısrarlarıyla devlet işi olsun dedik 2 yıl odlu ama alışamadım hala napalım hayat mücadelesine devam edip çok şükür diyoruz
hayatımı anlattım bende hemen dertliyim ya

bitiridm canım amri olmasada ben sorumluluğumu yapayımda kafamdan gitsin en azından yoksa rahat edemem

Günaydın Kızlar Biz geldikkk

Hayırdır canım senin doktora gitmeme sebebin nedir ? Hissetmemen normalde, yapılması zaruri testler alman gereken vitaminler var :26::26:

canım hepimiz için hayırlıısı olsun 2. ciye gönlündekini versin Allahh
kız senden fena kaynana olur gibime geliyorr

canım süpersin çok saol bizimle de paylaştın iyi oldu. yalnız bu olca salça 2 yıl öncede toplatıldı sonra tekrar piyasaya çıktı inşallah bu toplatmada da anı şey olmaz

rica ederim canım personel müdürlüğü mail attı bize, üzüldüm yaa pınar bile var neyseki salçayı annem yapıyor cnm ama gittiğim bazı yerlerde tost yiyoruz onlar kimbilir nasıll

canım hayırlı olsun oğluşun pipiloş diyoruz biz onlara
benimde pipiloş alışırsınn annesiiii çok seversin onudaa

ayy canım alemsinn yaa ama anlamlıymışş gerçekktennn notunda süpermişş :)

canımmm pipiloşunuz hayırlı olsunnn çok sevindimmmm

hadi ya sen çok yorulmasaydın koklama boya filan baygınlık gelir insana

çok teşekkür ederim
yok canım kokmadı boya, duvar kağtlarının vernikleri koktu biraz,o günlerde kayınvalidemde kaldık halletik...
sorma esracım o pembelere gözümün kaymaması mmkünmü
geçen hastane çıkışı bakayım dedim 10 tane pembe 3 tane mavi vardı nerdeyse
ama erkeklerinde kıyafetleri çok güzel gerçkten , bebişlerin hepsi çok tatlı

Ah incitanem hayırlı olsun kuzucum benimki göstermedi sıpa bakalım cumartesi doktor amcamız kovmassa tekrar deniyecez şansımızı :)

hayırlı olsun oglusun canım saglıkla gelsın

aynı şoku yaşamaktan bende korkuyorum valla kuzenimin oglu ıcınde aynısı oldu son aya kadar kzı dendi erkek oldu sonra
bend eo yzüden %80 deselerde doguam kadar inanmıycam heralde belkı ayrıntılıda cok kesın görürse doktor o zaman ınanırım

Günaydın Kızlar Biz geldikkk

öğlen olduuuu tünaydınnnn, hoşgeldinn şekerimmm

evet bebiş bebiştir kız da olsa erkekte olsa hepsi birer melekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…