sorma kuzum yaa benimki kız çocuğu isterdi hep önceden ama sevinmedi bile bu millet yüzünden, yüzde 5lik ihtimal gerçekleşir belki diyor, sonra karnımı seviyor kızıııım kızdınmı babayaa ben seni çok seviyorumm diyor
yaa hep etraf yüzündennnbenim aşkım da abisinin filan oğlu var onların havasını gördüğünden sanki başta üzülmüş gibi geldi ama yok öyle birşey diyor yemin ediyor başlarda aşkım inşAllah kız olur diyip duruyordu bence etraf yuzunden kafaları karısıyr canımmm
ben tezine uyuyorum canım...10 gün önce sorsaydınn uymuyor derdim çünküü %90 oğluşumm geliyor sanıyordumm
meğer biizmki kızmışş hemde %100
en baştan beri uykucuyumhatta eşim gülüyor halime, 'sen bebeği bahane ediyon, zaten uykuyu severdin diyorr'
evet muhasebecikkkhaklısınnn canım
sevsinler senin koca göbüşünüüühani foto hııı? hanii?
amandaaa kocişimii gelirmişşşş bizim aşık hatununohhh ohhhh allah kavuştursunnn esrammmm
ayy inşallahh canım...hayırlıısıylaaaa:26: Rabbim gönlümdekini biliyorr
sevsinlerr senin kızçeninn pembişşş odasınıııpembelere boğma kız bebeyi bari odasını beyaz alda aksesuaları pembiş olsunn
benim düşündüklerim şöylee:
Eki Görüntüle 432840 Eki Görüntüle 432841 Eki Görüntüle 432842 Eki Görüntüle 432844
abidne çok matrakmışş haaaa çok komikk...
canım ben izmirdeyim. 23-25 derece kısa kolla duruyoruz. hava arada kapanıyor yağıyor ama soğuk olmuyor. sen üşütmüşsün belli. kasıklarını sıkı koru. geçmiş olsun.
bende bişi yok. belli praitk yapıyor göğüslerin. kurcalama fazla.
hadi hayırlısı. inşallah bebişinde gösterir neyi varsa yoksa :)))
geçmiş olsun canım ya. dediğin gibi bebişin baskı yapıyor. olumsuz düşünme belki azalır ağrıların.
sabahta cevap vermiştim. ben kız anası olacam inşallah. benim uykum hiç yok, çokta enejikim, maşallah diyimde. :)))
gözlük verelim sana
:103: :103:
ben de fotokopi makinesinde büyütüp okudum, burdakilere de dağıttım...
oscarın ardından kaktüsssss
yapmayın kızlar, bence eşleriniz seviniyordur kızları olacak diye. evlat fark eder mi? neden onun bunun lafını takıyorsunuz. Allah bunu böyle uygun görmüş kimsenin memnun olması gerekmiyor, hatta eşinizin bile.
dün benimki gelmiş, burcu iki arkadaşın bebişini 7 aylıktan sonra cinsiyetini farklı söylemişler. ya bizimkide değişirse? yazık adam kalan %20 ihtimalden korkuyor ama derdi kız istiyordum oğlan oldu değill şok yaşarız diye korkuyor..
arkadaşlar bana cvp vermicekmisiniz sizlelerle konuşmaya çok ihtıyacim var kütfen yardimci olun bana
kızlarr merhabalar, ne zamandır giremiyorum, iyisinizdir inşallah...
boya badana işine girdik 4 gün ev ayaktaydı:S girme bakma fırsatım olmadı...
bu arada bebişimle salı günü görüşebildk, minnak ppişini gördüm oğlumun
görmesem doktorun yanılabileceğini düşünürdüm çünkü hep kız hissediyordum
çok şükür sağlıklı bir oğlum varmış...
erkek fikrine alıştım ama alışverişlerde pembeleri görünce biraz içim burkulmuyor değil
zamanla dahda alışırım muhakkakki
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlat nasip etsin
erkek fikrine alıştım ama alışverişlerde pembeleri görünce biraz içim burkulmuyor değil
ağrılar mahvetti beniaman kuzum neyse bu işle derdimiz bende öyle hebire bişey yapıyorum cumartesi mutfak dolaplarının üstündeydim, kadına da evi temizlettim ona rağmen durmuyom...
ver aman eksik kalmaaa :103::103::103::103: :82::82::82:
kaktüs mü ben geçen yıl doğum gününde kaktüs hediye etmiştimmçiçekçide not yazıyorum
çiçekçi " abla kime bu hediye "
ben " kocama"
çiçekçi" abla valla çok anlamlıı " dedi yerlere yattı gülmektennn delüüüüü
maksadım kötü deiğildi yaaa
notumda şu " hayatın bu denli dikenli zor yollarında sonsuza kadar el ele yürümek dileğiyle seni seviyorum aşkımmm" :123::123::132::132::132::118::118::118:
çiçekçinin içi fesat bacımmmmm
arkadaşlar lütfen nerden yazıldini bilmıyorum bi cvp ben sizler gibi dokdora gitmıyorum bebegimi hiç görmedim daha kımramıyoda 17 haftamdayım yardimci olun lütfen ilk gebelim
kaktüs mü ben geçen yıl doğum gününde kaktüs hediye etmiştimmçiçekçide not yazıyorum
ben " kocama"
notumda şu " hayatın bu denli dikenli zor yollarında sonsuza kadar el ele yürümek dileğiyle seni seviyorum aşkımmm" :123::123::132::132::132::118::118::118:
arkadaşlar lütfen nerden yazıldini bilmıyorum bi cvp ben sizler gibi dokdora gitmıyorum bebegimi hiç görmedim daha kımramıyoda 17 haftamdayım yardimci olun lütfen ilk gebelim
ya canım saol genelde bi kanı var işte sekreterler epek sıcak bakılmıyobilmem mi yaa... senle konuşunca sekretere daha sıcak davranmaya başladım biliyo musun...
günaydınn canım.
ben de doğumdan sonra başka daireye tayin isticem... evime en yakın daire 10dakikalık mesafede... ama şuan 1-1,5 saat yol gidiyorum sabahları... bebeişime yakın olucam inşallahh..
tamam canım yine ağrırsa bi de onu deniyim... inşallah gerek kalmaz.
canım sen çok çektin bu hamilelikte. inşallah geçer acıların. napalım ne iyi geliyorsa o, bazen bende kötü oluyorum ama eşime belli etmiyorum çünkü evde iş yapıyorum dayanmaya çalışıyorum((
ayy yaa, oturup yazsaymış ya, giderken sana bela olmuş. üffff Allah kolaylık versin.
onun bunun için iş değiştirilir mi? eğer sorun patron değilse ve memnunsam düşünmem böyle bişi. geçmişte olmuştu, anlaşamadığım tipler valla hepsini teker teker gönderdim, meydan bana kaldı :))) hatta müdürümü bile başka bölüme aldırıp yerine geçmiştim. :)
evet canım mantıklı, bende öyle alayım :))
benimde birkaç günde çıktı canım. çok enteresan gerçekten kayınvalidem birkaç gün görmemişti, şok oldu kadın :)))
o ara eşimde yoktu yanımda, yanına gidince şaşırmıştı :))
canım üzülme, doktor herşeyi söylemeli zaten, bak önemli değilmiş. duymamıştım evvelden, belkide oluyordur da önemli değil diye söylemiyor doktorlar. sakın kendini bebişini yıpratma. çok sevindim canım oğluşun olacağına. Allah bağışlasın.
canım üzerine tıkla ayrı bir sayfa olarak açılacak. bir daha tıklarsan büyür.
liste korkunç gerçekten. çok bilinmiş firmalar var. Allaha emanetiz.
canım ben ev işi yapmıyorum, :)) eşim iş getiriyor bu ara onları yapıyoruz. çok stresli yoğun, galiba yattı tatil
anladım kuzum neden yatsın ya ben eylülde gidiyorum 32, haftamdadoktorum git tabi mevsim güzel çok sıcak olmaz dedi:)
ayy inşallahh canım...hayırlıısıylaaaa:26: Rabbim gönlümdekini biliyorrQUOTE]
canım hepimiz için hayırlıısı olsun 2. ciye gönlündekini versin Allahh
canımm bende oğluş istiyordum hayırlısı böyleymişş Allahıım onuda hayırlısıyla nasip eder inşAllah
[QUTE=moonsun88;24885012]canımm tebrik edeerrimmm bir oğluş pipiloş anası dahakaynanalar artıyor topikteee
geçmiş olsun tatlım doktor önemli değil dediyse öyledir zamanla geçicekmiş inşAllah sende üzülme tamam mııııı
canım süpersin çok saol bizimle de paylaştın iyi oldu. yalnız bu olca salça 2 yıl öncede toplatıldı sonra tekrar piyasaya çıktı inşallah bu toplatmada da anı şey olmaz
ben " kocama"
canımm hayırlı olsunn oğluşunn... bazen hisler yanılabiliyor demek ki...
kız kıyafetleri o kadar tatlı ki, annem küçük erkek kuzenime kıyafet alırken gözleri hep pembişlere kayıyor hala
ama erkek bebiş kıyafetlerinde de çok şeker şeyler var, kot pantolonlar,bahçıvanlar,papyonlar harika şeyler var
canımmm pipiloşunuz hayırlı olsunnn çok sevindimmmm
hadi ya sen çok yorulmasaydın koklama boya filan baygınlık gelir insana
hayırlı olsun oglusun canım saglıkla gelsınkızlarr merhabalar, ne zamandır giremiyorum, iyisinizdir inşallah...
yapmayın kızlar, bence eşleriniz seviniyordur kızları olacak diye. evlat fark eder mi? neden onun bunun lafını takıyorsunuz. Allah bunu böyle uygun görmüş kimsenin memnun olması gerekmiyor, hatta eşinizin bile.
dün benimki gelmiş, burcu iki arkadaşın bebişini 7 aylıktan sonra cinsiyetini farklı söylemişler. ya bizimkide değişirse? yazık adam kalan %20 ihtimalden korkuyor ama derdi kız istiyordum oğlan oldu değill şok yaşarız diye korkuyor.
canım alternatifi yok. mobilyalar beyaz, duvarlar pembe simli desenli olabilir duvar kağıdı, perdeler pembe, hazılısı beyaz pembe olacak. :))
senin resimler çok güzel, bende böyle şeyler istiyorum.
Günaydın Kızlar Biz geldikkk
çok teşekkür ederim
yok canım kokmadı boya, duvar kağtlarının vernikleri koktu biraz,o günlerde kayınvalidemde kaldık halletik...
sorma esracım o pembelere gözümün kaymaması mmkünmü
geçen hastane çıkışı bakayım dedim 10 tane pembe 3 tane mavi vardı nerdeyse
ama erkeklerinde kıyafetleri çok güzel gerçkten , bebişlerin hepsi çok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?