2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
of of canımm ben napıcam böyle dediğin gibi evet bu aya kadar 6 kilo aldıysammm 4 ayda 5 ayda kimbilir kaç alırımm ofof :31:

Canım onun çoğu ödem kilo için hiç üzme kendini... Sıcaklar daha fazla tetikliyor, ben 4 ayda 4 kilo almışım ama işyerim soğuk benim halen hırka giyiyorum mesela otururken ondan kilom dengeli yoksa şimdiye bu yediklerime 10 kilo almıştım. Eskiden 2 yarım yarım tabağı zor bitirirdim.. şimdi dolu dolu 3-4 tabak yediğim oluyor hele hele makarnaya hiç hayır diyemedim. :52::52::52:
Eşim geçen yemek yerken fotomu çekip face'e koymuş resmi görünce utandım kendimden :52::52:

$Tiny-Love-Gymini-Prenses-Oyun-ve-Jim-Halisi__58055545_0.webp

alsammı ki acaba şimdiden??

Günaydın kızlarrr

Dün ev doppleriyle bebeğimizi dinledikk.. Sıra babasına gelince bir döndü bir hareketler yaptı adam koptu gülmekten.. Dön oğlum baban duysun seni dedim allaahh yerinde durmadı :52::52::52:
Çok uslu, söz dinleyen bir çocuk olacak benim oğlum :16::16::16:

doplerden ben ılk gun duyamamıstım ıkıncı gun duydum 3-4 .gun daha netlestı ama tek noktada cok hafıf duyabılıyodum.babasına gel oglunu dınle dedım buldum ben bebısı al dedım kulaklıgı bak burda ses gelıyo ya bak burdan gelmıyo dedım bıraz kaydırdım yooo gelıo dıo bı dınledım benım buldugumdan dha net gelıyo bu cocuk babacı olcak ben sıze dıyım babasına heryerden duyuruyo kendını:)) bıde kalp sesını ararken hasırhoşur sesler gelıyo takla atıyo evlatcık

etinin yulaf ezmesi var sadece yulaf.. süt ya da yoğurta ekliyorum içine de meyve ya da bel ya da reçel yiyorum süper çalıştırıyor bağırsakları

hee anladım canım.. çalıştırır tabiki de.. yazın zaten yağlı salçalı yemeklerden kaçınmamız lazım... bol bol yoğurt ve meyve... ben yulafı sevmiyorum ama yoğurtla biraz daha yenilebilir oluyor..

çok güzelmiş canım.bende böyle birşey alamayı düşünüyorum uzun süre kullanılcak birşey gibi düşünüyorum.

hem uzun süre kullanıcak hem çocuğun zeka ve beden gelişimini sağlıyor..

Canım onun çoğu ödem kilo için hiç üzme kendini... Sıcaklar daha fazla tetikliyor, ben 4 ayda 4 kilo almışım ama işyerim soğuk benim halen hırka giyiyorum mesela otururken ondan kilom dengeli yoksa şimdiye bu yediklerime 10 kilo almıştım. Eskiden 2 yarım yarım tabağı zor bitirirdim.. şimdi dolu dolu 3-4 tabak yediğim oluyor hele hele makarnaya hiç hayır diyemedim. :52::52::52:
Eşim geçen yemek yerken fotomu çekip face'e koymuş resmi görünce utandım kendimden :52::52:

benimde makarnaya karşı aşırı bir ilgim var ya off:(

bunun daha uygun fiyatlıları oyuncakçılarda var demişti arkadaşım istersen bir bak öyle al ben de alacağım ama şimdi değil...

hee anladım canım.. çalıştırır tabiki de.. yazın zaten yağlı salçalı yemeklerden kaçınmamız lazım... bol bol yoğurt ve meyve... ben yulafı sevmiyorum ama yoğurtla biraz daha yenilebilir oluyor..

hem uzun süre kullanıcak hem çocuğun zeka ve beden gelişimini sağlıyor..

evet canım.almayı düşündüğüm ürünler arasında :1:

Merhaba geçen haftalarda ben hep dert yanıyordum kilodan bakıyorum da herkez başlamış:) Ben döbüşümün resmini koydum, buğün sabah tartıldım kaç kilo aldığımı yazdım:) süpriz konudan takip edin:) Valla elbiselerim olmamaya başladı hamilelik elbiseleri beni çağırıyor bende inat ediyorum bakalım kim kazanacak. 4.5 ayı doldurmuş oldum sanırım Haziran 22 de ayrıntılı ultrasonum var abim okul için ülke dışındaydı oda 21 Haziranda geliyor ikisi içinde ayrı ayrı heyecanlıyım:) Eşim kızımızla hergün konuşuyor , bu aralar iyice alıştı gibi. Demir ilacını iki güne bir içiyorum nefretle:) Başkaca da Ankarada havalar tam ısındı diyoruz yağmur yağıyor yazı getiremedik. Bizden bukadar öpüyorum tüm anneleri

canım benim 3 günde 1 kilo farketti :34:

ayy lavinyaaa canım ödem vardır bağırsakların nasıl? ben de bi ara tartıda yuhh dedim.. bağırsak hapından sonra normal halime döndüm...üzülme şeker...

aaaaaa nası unutursunnn? hani doktora ince gecelikke gidicektin ya üstüne bi sabahlık çekip:34: en az kiloyu anca böyle tartar doktor... haaaa diyosan ki ben çıplakta giderim, e 200-300 gram farkeder tabii :52::52::52::52::52::52:

bızım judoda kg önemlı siklet sıklet yarısıldıgı ıcın mesela 52 kıloda yarısıyosun ya 52.100 gr gelırsen hoop 57 ye atıyolar senı o yuzden gramın bıle önemı var ben arkadaslarımın macın yapılacagı sehıre gıdene kadar igrenc ama yolda gıdene kadar bardaga tukure tukure 600 gram verdıklerını bılırım.bıde tartıya tayt tsört cıkılıyo ya 100 gram fazla cıktı dıyelım çıplak tartı ıstıyoruz dıyosun erkek hakemler dısarı cıkıyo bayan hakemın önunde kalıyon cırcıbıl:))

kızlar günaydınnn :49: bu gün cuma saat 6 dan sonra özgürümmm tatil içinn :1:
çok heyecanlıyımm hihi, kuzumla ilk tatilimiz, ay tüğ müy alınca hafifledimm valla parladım resmenn

ay bu arada dün akşam acayip gazım vardı yaaa o neydi öyle, gazman yanımda halt yemiş :50:
neyseki bu sabah iyiymm

bu sabah iş yerinde çok tuhaf bişi oldu, bütün yazıcılarr aynı anda çalışmaya başladı, mahsup ve a4 yazıcıları dahil hepsi yazıyordu :53:
ilk kez böyle bişi oluyorr uzaylılar mı bastı nee :9:bilgi işlem geldi baktı ama çözemedi virüs dedi çıktı işin içinde :44:

Bu arada akşam deprem oldu tekirdağ da hisseden oldu mu :18:

minikbaby | Tiny Love Gymini Prenses Tekmele ve Oyna Oyun Hals

kızlar yaa ben bu halıyı almayı düşünüyorum... hem bebek için yararlı hem de uzun zaman idare eder.... gereksiz oyuncak ta almamış olurum.

canım bende çok güzel, güle güle oynasın ufaklık

attığın oyun parkı linkide çok güzel çok çeşit var hemde her türlü keseye uygun bence :34:

ay maşalah canım... ben de ruyamda doppler almıştım bak şimdi sen söyleyince hatırladım:34:

ayy aysun dayanamıyorum ama yaa ben napıyımm... eşimde trip yapıyo önceden bana alırdın şimdi bebişe alıyosun hep diye :9:

valla ben de ilk 3 ay 1 kilo aldım... son 1,5 ayda 2 kilo aldım... dediğin gibi asıl bundan sonra başlıcak.

ödemdir o ödemmm :34:
18inde mi gidicektin sen? bu arada isim düşündünüz mü bebişe??

ay inşAllah bol bol su içiyorujm ama tuvalete çıkamıyorum ne garip ya :50: 16 haziranda gidicem canımm 8 gün sonra inşAllah :16: kesinleşsin bıdışıımız o zaman başlıcaz isime bir ara bade düşündük ama onunda anlamı kutsal aşk şarap vs anlamındaymıs :53:

benimde makarnaya karşı aşırı bir ilgim var ya off:(

bunun daha uygun fiyatlıları oyuncakçılarda var demişti arkadaşım istersen bir bak öyle al ben de alacağım ama şimdi değil...

hadi ya bakıyım ozaman ben biraz araştırıyım...

canım ben makarna hastasıydım ve şekerli... karbonhidrata çok düşkündüm ama şimdi ekisi kadar canım istemiyor... yersen yağsız bol yoğurtla ye bari, boşuna bide yağından kilo alma hem... bebek enerjisinin tamamını karbonhidrattan alırmış, bebeğin ihtiyacı var demek ki canın çekiyor...

Son düzenleme:
günaydın meleğimmm :38: naıslsınız uykunuz var bizimdeee :49: canımm sen göbüş fotosu koydun mu :ssz: kaç kilo aldın şimdiye kadar ben bu sabah 1 kilo daha almış durumdayım 83 oldum vücuduma pes dgrusu çok kolay veririm çok kolay da alırım maaleseffff :47:

KUZUUUMMMMMM:16: YOK BEBEGIM YAAA KOYMAYI UNUTTUM..ARKADAŞIM ÇEKTİ İŞ YERİNDE AMA İŞ ÇIKISI BABAANNEMİZE GİTTİK VE GEÇ GELDİK...UNUTTUM BENDEE:44: AMANNN BABAANNESİ KIZÇEME NELER ALMIŞŞ NELERR Bİ GÖRSENİZ TEYZOŞLARRR:16: PEMBE PUANTİYELİ BORNOZ SETLERİ, KOYU PEMBE ZIBINLAR, BATTANİYE, ÇITÇITLI BODYLER, MİNİK HIRKALAR...AYAKKABILAR...:16::nazar: AMANN GÖZÜM DEĞMESİN KADINCAGIZAA, BEKLENMEDİK ATAKLAR BUNLARRR:9::nazar:
TEYZMİZİN GELİNİ DOĞUM YAPTI ÇARŞAMBA GÜNÜ..HASTANEYE ONU ZİYARETE GİTTİK...AYY ALLAHIMM MİNNACIK Bİ BEBEK KARŞILADI BİZİ...BENİMDE KUCAGIMA VERDİLER....KIZIMI HİSSETTİ HERHALDEE KUCAGIMDAA SUSTU UYUDU:nazar::emir_bebek::16:
ADI ELİF OLACAKMIŞ...3.KIZI OLDU:nazar:

AYSUNUM BEN ŞİMDİ 76-77 ÇEKİYORUM TARTIDAA:50: YANİİ EN NETİNDEN 6-7 KİLO DEMEK OLUYORR BUDAAA:ssz::14: AMA SALLAMIYORUM NAPAYIMMM VERİRİM DOĞUMDAN SONRA ALLAHIN İZNİYLEEE:34:
:52:bende doktor kontrollerimi sabah almaya çalışıyorum ki kilom daaha az çıksın:52::52::52:
EVET YAA ÇOK MANTIKLI GEÇEN BENİM AKILLI EŞİM BANA YEMEK YEDİRİP GÖTÜRDÜ...+2 EKLEMİŞŞ...BİDE SU İÇMİŞTİM...
YAAA BEN 21İNDEKİ RANDEVUMU 16.50'YE ALABILDIM...YANDI GÜLÜM KETENHELVAAA:27:
günaydın canlarım annesininbirtanesi, lavinya27 .
GÜNAYDIN BURCU TEYZOŞŞŞŞŞ:16:

KUZUUUMMMMMM:16: YOK BEBEGIM YAAA KOYMAYI UNUTTUM..ARKADAŞIM ÇEKTİ İŞ YERİNDE AMA İŞ ÇIKISI BABAANNEMİZE GİTTİK VE GEÇ GELDİK...UNUTTUM BENDEE:44: AMANNN BABAANNESİ KIZÇEME NELER ALMIŞŞ NELERR Bİ GÖRSENİZ TEYZOŞLARRR:16: PEMBE PUANTİYELİ BORNOZ SETLERİ, KOYU PEMBE ZIBINLAR, BATTANİYE, ÇITÇITLI BODYLER, MİNİK HIRKALAR...AYAKKABILAR...:16::nazar: AMANN GÖZÜM DEĞMESİN KADINCAGIZAA, BEKLENMEDİK ATAKLAR BUNLARRR:9::nazar:
TEYZMİZİN GELİNİ DOĞUM YAPTI ÇARŞAMBA GÜNÜ..HASTANEYE ONU ZİYARETE GİTTİK...AYY ALLAHIMM MİNNACIK Bİ BEBEK KARŞILADI BİZİ...BENİMDE KUCAGIMA VERDİLER....KIZIMI HİSSETTİ HERHALDEE KUCAGIMDAA SUSTU UYUDU:nazar::emir_bebek::16:
ADI ELİF OLACAKMIŞ...3.KIZI OLDU:nazar:

AYSUNUM BEN ŞİMDİ 76-77 ÇEKİYORUM TARTIDAA:50: YANİİ EN NETİNDEN 6-7 KİLO DEMEK OLUYORR BUDAAA:ssz::14: AMA SALLAMIYORUM NAPAYIMMM VERİRİM DOĞUMDAN SONRA ALLAHIN İZNİYLEEE:34:

EVET YAA ÇOK MANTIKLI GEÇEN BENİM AKILLI EŞİM BANA YEMEK YEDİRİP GÖTÜRDÜ...+2 EKLEMİŞŞ...BİDE SU İÇMİŞTİM...
YAAA BEN 21İNDEKİ RANDEVUMU 16.50'YE ALABILDIM...YANDI GÜLÜM KETENHELVAAA:27:

GÜNAYDIN BURCU TEYZOŞŞŞŞŞ:16:

birdahaki kontrolünü sabahtan alamaya çalış canım daha güzel oluyo :1:

Günaydınn kızlaaaaarrr

bizimde pipimizzzzz varrr :119:

hayırlı olsun:)

kızlar günaydınnn :49: bu gün cuma saat 6 dan sonra özgürümmm tatil içinn :1:
çok heyecanlıyımm hihi, kuzumla ilk tatilimiz, ay tüğ müy alınca hafifledimm valla parladım resmenn

ay bu arada dün akşam acayip gazım vardı yaaa o neydi öyle, gazman yanımda halt yemiş :50:
neyseki bu sabah iyiymm

bu sabah iş yerinde çok tuhaf bişi oldu, bütün yazıcılarr aynı anda çalışmaya başladı, mahsup ve a4 yazıcıları dahil hepsi yazıyordu :53:
ilk kez böyle bişi oluyorr uzaylılar mı bastı nee :9:bilgi işlem geldi baktı ama çözemedi virüs dedi çıktı işin içinde :44:

Bu arada akşam deprem oldu tekirdağ da hisseden oldu mu :18:

canım bende çok güzel, güle güle oynasın ufaklık

attığın oyun parkı linkide çok güzel çok çeşit var hemde her türlü keseye uygun bence :34:

oo ne güzel bir heyecan valla bizim yerimize de gez:)

hadi ya bakıyım ozaman ben biraz araştırıyım...

canım ben makarna hastasıydım ve şekerli... karbonhidrata çok düşkündüm ama şimdi ekisi kadar canım istemiyor... yersen yağsız bol yoğurtla ye bari, boşuna bide yağından kilo alma hem... bebek enerjisinin tamamını karbonhidrattan alırmış, bebeğin ihtiyacı var demek ki canın çekiyor...

bende öyle düşünüyorum canım çünkü karşı konulamaz bir istek bu... :( malesef bol tereyağlı istiyor canım:(

Back
X