Ödediğimiz paraya değer bir kitap bence.. Birde kitapyurdu'nda daha ucuzdu... Kargo bedavaydı.. Halen öylemi bilmiyorum
Ödediğimiz paraya değer bir kitap bence.. Birde kitapyurdu'nda daha ucuzdu... Kargo bedavaydı.. Halen öylemi bilmiyorum
kitapyurdu: kitap - Siz Bebeğinizi Beklerken - Mehmet Öz, ,
bu canım fiyatı senin aldığınla aynı mı?
Valla canım herşey var... Bebeğin yapılması gereken kundağından ilk hamile kaldığın günde bölünen hücrelere kadar her şey yazıyor... Doğum ve plates egzersizleri bile var kitapta.. Ben çok memnun kaldım.. Yakın gözlüğü olsaydı annemde çok memnun kalacaktı
Ya sorma aklıma geldikçe krize giriyorum bendeKarşısında da eşim oturuyor ne diyeceğimi şaşırdım.. O sayfaya daha gelmedim annem dedim
hımm o zaman ben ona bakayım bugün diğerini de netten bakayım bir ismini anımsarım:)
SENDE NEDEN AYDINLATMIYORSUNNN ANNENİİİİ TUBACIMMM AAAAAAAAAAAAAA
kitapyurdu: kitap - Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler - Tracy Hogg,Melinda Blau,Gürer Okyar, ,
LAVİNYAM HATIRLADIGIM KADARIYLAA BU KITAPTI
çok güzel bir oda aslında kafamdaki tam olarak bu. mobilya olarak beyaz renge karar verdim. eşim duvarlar zaten pembe daha koyuya boyatalım diyor, ben duvar kağıdı istiyorum, simli ve desenli. bir bölümü bu şekilde başka renk duvar kağıdı olur mu bilmem. bu oda çok pencereli ışığa göre ayarlamışlar, bizim odada bir pencere var. bakalım p.tesi bir netleşsinde cinsiyetimiz.
senin ağzını tadı bozulmuş olmasın
ü
ayy sağol canım yaa.. bakalım kesin değil bi ihtimal...
ayy sancı odasında annem fenalaşır alın şunu sezeryana der valla benimki sabırsızdır... eşim olmalı sancı odasında...sonrasında anneme çok ihtiyacım olucak...
ayy canım yaa kıyamam sana ben... bişey kalmamış bak bitti geçti.. ben de öyleyim yaa ne zaman ağlayacağım neye ağlayacağım belli olmuyor hiç
sağol canım yaa... resmi beğenmemiştim ben bi de, söz verdim çekiyim de koyayım bari dedim
valla dua edin bana aklınıza geldikçe canım... tabi tabii... 1 hafta içinde toparlanıp taşınırız... konyadaki eşyaları toplamaya kayınvalidem görümcem falan gelirler... istanbulda da annemler kardeşlerim teyzemler hallederler.. bana bişey bırakmazlar yani
canımm ilk başlarda tel de konuşamıyoduk bile hüngür hüngür ağlamaktan.. ama öyle bi alışıyosun ki... acısı hala içinde ama o hasretle yaşamaya devam edebiliyosun.. insan ölüme bile alışıyor sonuçta... o acıyla yaşamayı öğreniyosun sadece... çok zor çokk...
inşallah yaa bakalım... gelme ihtimalim yüksek diyo.. ama ben çok heveslenmiyorum. sonuçta en kötü ihtimal 2 ay sonra beraberiz diyorum.
ben de 5 yıla imza atmasaydım çoktan gelmiştim eşimin yanına ama malesef
Biz de geldik , herkese GÜNAYDDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
nasılsınız
nasılsınız
yaa demi çok güzeller...tatlım oturdugum ev kendi evim olsa bi saniye bile düşünmem duvar kagıdı yaptırırım ama kiracıyız...boşu boşunaa dvar kagıdı yaptırmak istemiyorum...pembeye boyatacagız duvarları...zaten aklımdaki beyaz bebek odası allah izin verirseebide duvarına sevimki bi stciker aldımmı tamamdırr bende perşembe gidicemm...meraktan ölüyorum...
yaa buarada size ne diycemm çok üzüldümmbenim aile hekimim aynı zamanda aile dostumuz ayşe ablamızz, rahim kanseriymişş şimdi kemoterapi için sanırım ankaraya gitmiş...bende diyorum beni neden aramıyorlar saglık ocagından
yaa demi çok güzeller...tatlım oturdugum ev kendi evim olsa bi saniye bile düşünmem duvar kagıdı yaptırırım ama kiracıyız...boşu boşunaa dvar kagıdı yaptırmak istemiyorum...pembeye boyatacagız duvarları...zaten aklımdaki beyaz bebek odası allah izin verirseebide duvarına sevimki bi stciker aldımmı tamamdırr bende perşembe gidicemm...meraktan ölüyorum...
yaa buarada size ne diycemm çok üzüldümmbenim aile hekimim aynı zamanda aile dostumuz ayşe ablamızz, rahim kanseriymişş şimdi kemoterapi için sanırım ankaraya gitmiş...bende diyorum beni neden aramıyorlar saglık ocagından
saol balım:) evet buydu öptüm
nasılsınız
ooyy canım yaaa geçmiş olsun...Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah.
Günaydın kızlar, tatlı bebişler, hayırlı cumalar.
inşallah herkes iyidir. kızlar ben bugün karnımı seyrettim. bebeğimin hareketlerini gördüm ilk defa. tekme attığı zaman karnımın bir yeri yukarı çıkıyor iniyor. sonra başka bir yerden tekme gelince o taraf kalkıyor iniyor. sonra içerde yuvarlanıyor, karnım dalga dalga hareket ediyor. o kadar güzeldi ki. canım kızım büyümüş artık, sığmıyor içeriye :))))
dün akşam kayınvalidelere yemeğe gittik. aklımdan ne geçtiyse kadın pişirmiş. Allah razı olsun. bebeğimin şansı diyorum yok 6. hissim kuvvetliymiş ondanmış, ne fark eder, pişirmek zorunda kalmadım ya o bana yeter.12 yi geçiyordu ordan çıktık, sonra eve giderken eşim ya ne eve gidiyoruz, evliliğin tadını çıkaralım biraz, gezelim azcık dedi, 2 ye kadar dışarda takıldık yedik içtik :))) çok uykum vardı ama kıramadım onu.
tabii şimdide başım ağrıyor, birazdan geçer inşallah. bakalım biraz geçmişe.
kızlar bi kaç yerde okudum size de aktarıyım...
doktor ve sporcular diyolar ki eğer hamilelik öncesi spor yapmadıysanız kesinlikle pilatese başlamayın... erken doğuma bile neden olabilirmiş... vücudun kesinlikle spora yatkın ve sağlam olması gerekirmiş hamilelikte pilates için...
kızım bak git kızım bak gittt evini temizleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?