2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Ödediğimiz paraya değer bir kitap bence.. Birde kitapyurdu'nda daha ucuzdu... Kargo bedavaydı.. Halen öylemi bilmiyorum

şimdi araştırıyorum netten canım :) elimdeki kitabı da iyice bir inceleyeyim içeriğine tam bakmadan okumaya daldığım için içerikleri aynı mı değil mi bilemedim :)

çok güzel bir oda aslında kafamdaki tam olarak bu. mobilya olarak beyaz renge karar verdim. eşim duvarlar zaten pembe daha koyuya boyatalım diyor, ben duvar kağıdı istiyorum, simli ve desenli. bir bölümü bu şekilde başka renk duvar kağıdı olur mu bilmem. bu oda çok pencereli ışığa göre ayarlamışlar, bizim odada bir pencere var. bakalım p.tesi bir netleşsinde cinsiyetimiz.

SENDE NEDEN AYDINLATMIYORSUNNN ANNENİİİİ TUBACIMMM AAAAAAAAAAAAAA

hımm o zaman ben ona bakayım bugün diğerini de netten bakayım bir ismini anımsarım:)

kitapyurdu: kitap - Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler - Tracy Hogg,Melinda Blau,Gürer Okyar, ,

LAVİNYAM HATIRLADIGIM KADARIYLAA BU KITAPTI

yaa demi çok güzeller...tatlım oturdugum ev kendi evim olsa bi saniye bile düşünmem duvar kagıdı yaptırırım ama kiracıyız...boşu boşunaa dvar kagıdı yaptırmak istemiyorum...pembeye boyatacagız duvarları...zaten aklımdaki beyaz bebek odası allah izin verirsee bide duvarına sevimki bi stciker aldımmı tamamdırr bende perşembe gidicemm...meraktan ölüyorum...

yaa buarada size ne diycemm çok üzüldümm benim aile hekimim aynı zamanda aile dostumuz ayşe ablamızz, rahim kanseriymişş şimdi kemoterapi için sanırım ankaraya gitmiş...bende diyorum beni neden aramıyorlar saglık ocagından

Biz de geldik , herkese GÜNAYDDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

nasılsınız

Canım benim hoşgeldin kızın hayırlı olsun kuzum

Biz de geldik , herkese GÜNAYDDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

nasılsınız

günaydın canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın?

çok geçmiş olsun canım.. Allah şifa versin.. boyasına çok dikkat edin aldığınız şeylerin bebekleri çok etkiliyor bilginiz olsun

ay canım Allah hepimize bedelinden versin sağlıkla huzurla imanla hayırlı sağlıklı evlatlarımızla eşlerimizle oturacağımız evler versin aminnn

hadi yaa geçmiş olsun çok üzüldümmm Allah şifa versinnnnn
:2:

ooyy canım yaaa geçmiş olsun...Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah.

kızlar bi kaç yerde okudum size de aktarıyım...

doktor ve sporcular diyolar ki eğer hamilelik öncesi spor yapmadıysanız kesinlikle pilatese başlamayın... erken doğuma bile neden olabilirmiş... vücudun kesinlikle spora yatkın ve sağlam olması gerekirmiş hamilelikte pilates için...

herkese gunaydınlarrr

ne kadar sanslısın ya ben anca 1 ay sonra hıssederım pipiloş oğlumu e tabı senınkı sıkısıyo ıcerde annesı 1 odaya sıkısmıs benımkıyse konforlu 3 oda 1 salon da gezıyodur heralde acıktıkca da sagdakı soldakı yaglardan koparıyordur:))

dogrudur canım sonucta vücudumuz ham spora karsı birden yaparsak Allah korusun açılmalara neden olabilir benim için en iyi spor yürümek deniz pis mecburen tek yurumek

kızlarr dün akşam cacık yedim sonra biraz meyve ve cips yedim biraz hafiflermiyimki tartıdaaaa bugunde hafif yicemm

kızım bak git kızım bak gittt evini temizleeee

buzdolabının içini tamamen boşalttım.. o kadar pisti ki insan zehirlenir valla raflarını yıkadım içini sildim güzelce... küçük raflarını makineye attım yıkanıyolar... yoruldummm

çamaşırları katlamaya başlıcam şimdi, çok değil 4 makinecik

Allah acil şifalar versin tatlımm
Bu kanser ne kadar yayıldı.. Grip gibi türüyor kanser vakaları... Allahım tez zamanda sağlığına kavuşmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…