2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ayyy çok sevindim canım...hadi inşallahh:26: kuzununn kısmetineee babanızz gelsin yanınızaa, hemde sen doğumunu annenin yanındaa, kendi evinde yapmışş ol...hemen taşırsınız evinizi demii eşinin tayini çıkarsaa?

canım ya inşallah, bir an önce kavuşursunuz. çok özlüyorsunuz birbirinizi (( 2 saat önce gördüğüm kocamı şimdiden özlediğime göre sen nasıl oluyorsundur kim bilir

tayin olasılığı varmış, inşallah canım istanbula gelir, daha rahat edersiniz. görümcemin tayini istediği yere çıktı, darısı başınıza inşallah.

şekerim neden ağustos sonu çok geç değil mi yaaa

değil be şekerim, bayramdan sonra olur, hem cinsiyetlerde kesinleşir.

burcu teyzesi oğluşumla benide kat listeyeeee

kozete canım benim hayırlı olsun prensesin

erca cım geçmiş olsun canım temiz çıkmasına çok sevindim sonuçlarının

yazayım canım.

sor canım ya, normaldir belkide ama çok acı çekiyorsun. cinsiyetleri ekliyim ben.

haa evet şükran doğru.. çok işinin ehli bi kadın gerçekten...

ayy esra çok sevindim... İnşallah düzeninizi kurarsınız burda.. anneciğinin yanında daha rahat olur herşey kuzum.. İnşallah ihtimal sonuç olsun inşallahh

ayy canım inşallah inşallah... eşim söyleyince başladım ağlamaya.. o kadar mucize gibi geliyor ki her gün eşimle uyanmak, kahvaltı yapmak, beraber tv izleyebilmek... inan benim için mucize.
dediğin gibi annemin yanında da çok rahat ederim.. zaten eşim de annemlere yakın oturmamızı istiyor. çok iyi olucak bizim için...

en miniğiniz benim yarın kesinleşecekkk ay çok aceleciyim biliyorum ama cicileeerrrr almak istiyorum yaaa

BEBİŞLERİMİZE HEDİYE çekilişine katılmak isteyenler :

1. bulemsu : ???
2. burcuxxx : kız
3. esraa86 : kız
4. moonsun88 : kız
5. lavinya27 : erkek
6. merwecik_20 : erkek
7. arcak81 : ???
8. hulyasevval : erkek
9. ensarnaz : kız
10. güzelkızMS : erkek
11. annesininbirtanesi : kız
12. hayatbanagüzell : erkek
13. emeki : kız
14. dumanoglu : kız
15. Milona : kız
16. KoZeTe : kız
17. niltt : erkek
18. kaju80 : erkek
19. Beysal : erkek

Son katılım : Haziran sonu
Hediyelerin ulaşacağı tarih : Ağustos sonu
katılmak isteyenleri bekliyoruzzzzz

arcak ın cinsiyeti belli olmadı mı? bulemsu seninki zaten belli değil :)))

kızlar ya bir kaç tecrübeli anne hamilelik ve bebek bakımıyla ilgili 2 kitap önermişti isimlerini hatırlıyor musunuz? hatta bir kaçımız almıştı kitabı, ismini hatırlayan varsa bana bir söylesin onu da almak istiyorum bugün:)

ben sevmiyorum şükran doğruyu canım nedeninide anlatmak istemiyorum hamilesin hamileyim hamileyiz kötü anlatıp korkutmak istemiyorum kimseyi

en miniğiniz benim yarın kesinleşecekkk ay çok aceleciyim biliyorum ama cicileeerrrr almak istiyorum yaaa
sen al hediyeni anacım

Ben Doktor Mehmet Öz'ün kitabını almıştım canım.. Siz ve Bebeğiniz' di ismi sanırım...
Hatta kitapta hamilelikte cinsellikile ilgili bir bölüm vardı, annem almış eline kitabı tam o bölümü açmış şemalara bakıyor.. Birde bana soruyor yakın gözlüğüm yok tuğba burda ne demek istiyor diye
Ben o sayfaya daha gelmedim annem bilmiyorum diyip kitabı kapmıştım elinden

Mehmet Özün kitabı Siz Bebeğinizi Beklerken canım

kızlar 500 ml sütlerden getiriyorum işyerine ikidir süt bozuk çıkıyorrr eşim açıyor evde içiyor tertemiz sağlam benimki bozuk çıkıyor delürcemmmm :2:

senin ağzını tadı bozulmuş olmasın

canım eşin geliyormuş valla çok sevindim inşallah olur balım benim:)
ü

ayy sağol canım yaa.. bakalım kesin değil bi ihtimal...

ayy sancı odasında annem fenalaşır alın şunu sezeryana der valla benimki sabırsızdır... eşim olmalı sancı odasında...sonrasında anneme çok ihtiyacım olucak...

ayy canım yaa kıyamam sana ben... bişey kalmamış bak bitti geçti.. ben de öyleyim yaa ne zaman ağlayacağım neye ağlayacağım belli olmuyor hiç
sağol canım yaa... resmi beğenmemiştim ben bi de, söz verdim çekiyim de koyayım bari dedim

valla dua edin bana aklınıza geldikçe canım... tabi tabii... 1 hafta içinde toparlanıp taşınırız... konyadaki eşyaları toplamaya kayınvalidem görümcem falan gelirler... istanbulda da annemler kardeşlerim teyzemler hallederler.. bana bişey bırakmazlar yani

canımm ilk başlarda tel de konuşamıyoduk bile hüngür hüngür ağlamaktan.. ama öyle bi alışıyosun ki... acısı hala içinde ama o hasretle yaşamaya devam edebiliyosun.. insan ölüme bile alışıyor sonuçta... o acıyla yaşamayı öğreniyosun sadece... çok zor çokk...

inşallah yaa bakalım... gelme ihtimalim yüksek diyo.. ama ben çok heveslenmiyorum. sonuçta en kötü ihtimal 2 ay sonra beraberiz diyorum.
ben de 5 yıla imza atmasaydım çoktan gelmiştim eşimin yanına ama malesef

çokkkkkkkkkkkkkk tatlılarrrrrrrrrrrrrrrr

içeriği nasıl canım neler var?

ay annen çok tatlıııı yaaaa hahahahahahahha bayaaa güldümmmm

çokkkkkkkkkkkkkk tatlılarrrrrrrrrrrrrrrr

içeriği nasıl canım neler var?

Valla canım herşey var... Bebeğin yapılması gereken kundağından ilk hamile kaldığın günde bölünen hücrelere kadar her şey yazıyor... Doğum ve plates egzersizleri bile var kitapta.. Ben çok memnun kaldım.. Yakın gözlüğü olsaydı annemde çok memnun kalacaktı

ay annen çok tatlıııı yaaaa hahahahahahahha bayaaa güldümmmm

Ya sorma aklıma geldikçe krize giriyorum bende Karşısında da eşim oturuyor ne diyeceğimi şaşırdım.. O sayfaya daha gelmedim annem dedim

şekerimm yoğurt giibi olmuştu süt ağzımla alakası yok yaniiii

yaa bakalım benimkii çok sakin olamaz telaşlanır gibi geldi banaaa

inşAllah kuzum kavusursunuz hayırlısıylaa

hahahahahaaaa eşinde ordamıydıııı süper yaa meraklı bu annelerrr

hımm o zaman ben ona bakayım bugün diğerini de netten bakayım bir ismini anımsarım:)

hımm o zaman ben ona bakayım bugün diğerini de netten bakayım bir ismini anımsarım:)

Ödediğimiz paraya değer bir kitap bence.. Birde kitapyurdu'nda daha ucuzdu... Kargo bedavaydı.. Halen öylemi bilmiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…