piqiiimerak ettim yüzümü yaaa nasıl çıkmışım acaba
amin canım yaa.. Rabbim kimseyi eşinden ayrı bırakmasın...
valla eşim kimseye söyleme dedi ama dayanamıcam... bana bile söylemicekti de dayanamadı... bir aya kadar istanbula gelebilme ihtimali varmış :)
bitanemm benimm günaydın size de...
amin canım yaa inşallah.. o kadar kötü bi durum ki eşi dışarda ağlıyo, kız içerde... çocuk kızın yanına girince sürekli moral veriyo.. çok zor çok... Rabbim kimsenin başına vermesin.
canımm çok şükür iyiyiz yaa çok özlemişim eşimi... hiç ayrılmak istemiyorum artık.. az kaldı diyo oda. 2 ay sonra hep yanımda olucak inşallah... sıcak olsa bile terlesek bile bi an sarılmadan yatamadık hiç... gece uyurken öpüyo bişeyler diyo, uyku arasında duyuyorum, o kadar güzel ki... inşallah tez zamanda biz de kavuşuruz artık...
ayy canımm hayır olsun inşallah... beni güzel kız yaptın yani ruyandabambu almıcaz canım vazgeçtim.. en iyisi park yatak düşünüyoruz şimdilik bakalım...
hilalll kızzz valla şımarcam şimdi :)
şekerim neden ağustos sonu çok geç değil mi yaaa
burcu teyzesi oğluşumla benide kat listeyeeee
kozete canım benim hayırlı olsun prensesin
erca cım geçmiş olsun canım temiz çıkmasına çok sevindim sonuçlarının
yok canım ben bir tane vurdum 4 tane polikinikte vurundu 9 tane ağrı kesicisi kaldı beyfendinin çok bile vurunmuş öyle diyor benle alakası yok yani
normalde bişey yok canım ama o şişkinlik yer değiştirdiğinde çok sıkıntı oluyor bana nedense aklıma gelirse doktora sorayım ben perşembe günü
dumanoğlu ve kozetenin kızı olacakmış canım
bir hata bakıcı tanıdığın hemşire tanıdığın olsa hemen alırlar erkekleri
şükran doğruyu biliyorum eltimin doktoru canım
hediye gönderim tarihi için geç değil güzelim
yok canım ben bir tane vurdum 4 tane polikinikte vurundu 9 tane ağrı kesicisi kaldı beyfendinin çok bile vurunmuş öyle diyor benle alakası yok yani
normalde bişey yok canım ama o şişkinlik yer değiştirdiğinde çok sıkıntı oluyor bana nedense aklıma gelirse doktora sorayım ben perşembe günü
dumanoğlu ve kozetenin kızı olacakmış canım
bir hata bakıcı tanıdığın hemşire tanıdığın olsa hemen alırlar erkekleri
şükran doğruyu biliyorum eltimin doktoru canım
hediye gönderim tarihi için geç değil güzelim
ayy esra çok sevindim... İnşallah düzeninizi kurarsınız burda.. anneciğinin yanında daha rahat olur herşey kuzum.. İnşallah ihtimal sonuç olsun inşallahh
ayy canım yaaa okurken bile kötü oldum... inşallah bi durum çıkmaz da ortaya hep iyi gider bebeklerin durumları.. bunları sürekli duyucaz. elimizden gelen hiç bişey yok.. tek yapmamız gereken kendimize de bebeğe de dikkat etmek.. gerisi Allah'a kalmış
ayy canımm inşalah inşallah... gerçi ben çok heveslenmemeye çalışıyorum. öyle de olsa böyle de olsa bu bebek doğucak ve bi şekilde büyücek Allahın izniyle.. o doğum yapan kız sürekli annesini soruyodu, annemler çıktı mı, ne zaman gelcekler diye... insanın en çok ihtiyacı olan kişi heralde annesi böyle bir durumda...
aa bayram hediyesi olur gerçekten de :)
canım ya inşallah, bir an önce kavuşursunuz. çok özlüyorsunuz birbirinizi(( 2 saat önce gördüğüm kocamı şimdiden özlediğime göre sen nasıl oluyorsundur kim bilir
tayin olasılığı varmış, inşallah canım istanbula gelir, daha rahat edersiniz. görümcemin tayini istediği yere çıktı, darısı başınıza inşallah.
değil be şekerim, bayramdan sonra olur, hem cinsiyetlerde kesinleşir.
yazayım canım.
sor canım ya, normaldir belkide ama çok acı çekiyorsun. cinsiyetleri ekliyim ben.
ben sevmiyorum şükran doğruyu canım nedeninide anlatmak istemiyorum hamilesin hamileyim hamileyiz kötü anlatıp korkutmak istemiyorum kimseyihaa evet şükran doğru.. çok işinin ehli bi kadın gerçekten...
ayy canım inşallah inşallah... eşim söyleyince başladım ağlamaya.. o kadar mucize gibi geliyor ki her gün eşimle uyanmak, kahvaltı yapmak, beraber tv izleyebilmek... inan benim için mucize.
dediğin gibi annemin yanında da çok rahat ederim.. zaten eşim de annemlere yakın oturmamızı istiyor. çok iyi olucak bizim için...
sen al hediyeni anacımen miniğiniz benim yarın kesinleşecekkkay çok aceleciyim biliyorum ama cicileeerrrr almak istiyorum yaaa
kızlar ya bir kaç tecrübeli anne hamilelik ve bebek bakımıyla ilgili 2 kitap önermişti isimlerini hatırlıyor musunuz? hatta bir kaçımız almıştı kitabı, ismini hatırlayan varsa bana bir söylesin onu da almak istiyorum bugün:)
kızlar ya bir kaç tecrübeli anne hamilelik ve bebek bakımıyla ilgili 2 kitap önermişti isimlerini hatırlıyor musunuz? hatta bir kaçımız almıştı kitabı, ismini hatırlayan varsa bana bir söylesin onu da almak istiyorum bugün:)
kızlar 500 ml sütlerden getiriyorum işyerine ikidir süt bozuk çıkıyorrreşim açıyor evde içiyor tertemiz sağlam benimki bozuk çıkıyor delürcemmmm :2:
ücanım eşin geliyormuş valla çok sevindim inşallah olur balım benim:)
aynen canım Allah korusun bebeklerimizide bizleride Rabbim alemin zamanı gelince kucağımıza almayı nasip etsin aminnn
hayırlısı olsun canımmm evet ya ben acaba eşim dayanamazda giremezse yanıma annemi mi alsam doğumda sancı odasına diyorummm
yarın dönücek inşallah canım öğleden sonra yanımda olacak akşam biraz rahatsızdım hamilelik piskolojisi sanırım canım bir sinirleniyorum bire ağlıyorum bir gülüyorum gariptim biraz evi toparladım ama yoruldum bugün daha iyiyim Allaha şükür tatlım bu arada sana bayıldım çok yakışmış hamilelik Maşallah kuzuna da sanada
ayyy çok sevindim canım...hadi inşallahh:26:kuzununn kısmetineee babanızz gelsin yanınızaa, hemde sen doğumunu annenin yanındaa, kendi evinde yapmışş ol...hemen taşırsınız evinizi demii eşinin tayini çıkarsaa?
canım ya inşallah, bir an önce kavuşursunuz. çok özlüyorsunuz birbirinizi(( 2 saat önce gördüğüm kocamı şimdiden özlediğime göre sen nasıl oluyorsundur kim bilir
tayin olasılığı varmış, inşallah canım istanbula gelir, daha rahat edersiniz. görümcemin tayini istediği yere çıktı, darısı başınıza inşallah.
Ben Doktor Mehmet Öz'ün kitabını almıştım canım.. Siz ve Bebeğiniz' di ismi sanırım...
Hatta kitapta hamilelikte cinsellikile ilgili bir bölüm vardı, annem almış eline kitabı tam o bölümü açmış şemalara bakıyor.. Birde bana soruyor yakın gözlüğüm yok tuğba burda ne demek istiyor diye
Ben o sayfaya daha gelmedim annem bilmiyorum diyip kitabı kapmıştım elinden
Ben Doktor Mehmet Öz'ün kitabını almıştım canım.. Siz ve Bebeğiniz' di ismi sanırım...
Hatta kitapta hamilelikte cinsellikile ilgili bir bölüm vardı, annem almış eline kitabı tam o bölümü açmış şemalara bakıyor.. Birde bana soruyor yakın gözlüğüm yok tuğba burda ne demek istiyor diye
Ben o sayfaya daha gelmedim annem bilmiyorum diyip kitabı kapmıştım elinden
çokkkkkkkkkkkkkk tatlılarrrrrrrrrrrrrrrr
içeriği nasıl canım neler var?
ay annen çok tatlıııı yaaaa hahahahahahahha bayaaa güldümmmm
senin ağzını tadı bozulmuş olmasın
ayy sağol canım yaa.. bakalım kesin değil bi ihtimal...
ayy sancı odasında annem fenaşır alın şunu sezeryana der valla benimki sabırsızdır... eşim olmalı sancı odasında...sonrasında anneme çok ihtiyacım olucak...
ayy canım yaa kıyamam sana ben... bişey kalmamış bak bitti geçti.. ben de öyleyim yaa ne zaman ağlayacağım neye ağlayacağım belli olmuyor hiç
sağol canım yaa... resmi beğenmemiştim ben bi de, söz verdim çekiyim de koyayım bari dedim
valla dua edin bana aklınıza geldikçe canım... tabi tabii... 1 hafta içinde toparlanıp taşınırız... konyadaki eşyaları toplamaya kayınvalidem görümcem falan gelirler... istanbulda da annemler kardeşlerim teyzemler hallederler.. bana bişey bırakmazlar yani
canımm ilk başlarda tel de konuşamıyoduk bile hüngür hüngür ağlamaktan.. ama öyle bi alışıyosun ki... acısı hala içinde ama o hasretle yaşamaya devam edebiliyosun.. insan ölüme bile alışıyor sonuçta... o acıyla yaşamayı öğreniyosun sadece... çok zor çokk...
inşallah yaa bakalım... gelme ihtimalim yüksek diyo.. ama ben çok heveslenmiyorum. sonuçta en kötü ihtimal 2 ay sonra beraberiz diyorum.
ben de 5 yıla imza atmasaydım çoktan gelmiştim eşimin yanına ama malesef
Valla canım herşey var... Bebeğin yapılması gereken kundağından ilk hamile kaldığın günde bölünen hücrelere kadar her şey yazıyor... Doğum ve plates egzersizleri bile var kitapta.. Ben çok memnun kaldım.. Yakın gözlüğü olsaydı annemde çok memnun kalacaktı
Ya sorma aklıma geldikçe krize giriyorum bendeKarşısında da eşim oturuyor ne diyeceğimi şaşırdım.. O sayfaya daha gelmedim annem dedim
Valla canım herşey var... Bebeğin yapılması gereken kundağından ilk hamile kaldığın günde bölünen hücrelere kadar her şey yazıyor... Doğum ve plates egzersizleri bile var kitapta.. Ben çok memnun kaldım.. Yakın gözlüğü olsaydı annemde çok memnun kalacaktı
Ya sorma aklıma geldikçe krize giriyorum bendeKarşısında da eşim oturuyor ne diyeceğimi şaşırdım.. O sayfaya daha gelmedim annem dedim
hımm o zaman ben ona bakayım bugün diğerini de netten bakayım bir ismini anımsarım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?