günaydın canım hoşgeldinnn
devir ters dönecek gibi duruyor canım ilerde çiçeği çikolatayı alıp oğlan istemeye gidersek şaşırma
çılgın olması iyidir canım ama senle yaptığı sürece çılgınlıklarıallah bozmasın şekerim
ben sıcaktan uyuyamam haricinde iyiyim sıpam sağ tarafdan sol tarafa toplu geçiş yaptığında çok sıkıntılanıyorum akşam gene sol tarafa geçti bir sancı çektim ama nasıl sonra gene sağ tarafa geçti rahatladım diğer zamn göbeğimin altında takılıyor ama şişkinliğim sağ tarafımda
eşim bugun kontrole gidecek akşam belim diye sızlanıp duruyordu bakalım ne cevap verecekler ilacını tam almadı iğneyi tam vurunmadıama evet tatil yaptı bu sene senelik izni yoktu ya iyi oldu beyzadeye
esrayı arı soktu ama esra arının üzerine basmış arı ölmüş son anda can havliyle ıssırmış galibaveya annem gibi esranın da kanı zehirli:44:
buzun faydası oldu şişi mişi kalmadı birde para aldı ya hiç acısı kalmadı
Ohhh maşallah size, çıkartın tabi yaaa hafta sonu uyur acısını çıkarırsın boşver :)
Ben onun haraketlerini yerim darısı başımıza :)
kızlar günaydın...
eşimle kahvaltı yaptık, bankada bi işimiz vardı onu hallettik beni eve bıraktı şimdi...
hamile olan arkadaşıma son anda konyada yer bulunuş yatırmışlar hastaneye... hala yatıyomuş herhangi bir gelişme yokmuş... ara ara suyu geliyo hala... doktor en son ana kadar doğurtmamaya gayret ediyoruz dedi...
siz napıyosunuz... valla bi kaç gün ayrı kalınca acayip kopukluk oluyo, kim ne yapıyo kim kimi niye tebrik ediyo geçmiş olsun diyo toparlamak zorlaşıyo...
Kızlar günaydın...
Dün biraz yoğun bir gündü giremedim... Dün aşımı oldum
Aşı olduktan sonra hiç bir sıkıntı yaşamadım fakat, Dün gece üstüne yatmışım sanırım uyuşmuş uyuşukluğunu gideremiyorum..Kendi kendimi hallettim yani
normal odadamı acaba yoksa doğum odasındamı kadın doğum katının kapıısnda gıcık bir güvenlik görevlisi var canım kimseyi içeri almaz ziyaret saati dışında
ben esrayı doğum yaptığımdan beri o kadın orda yerinide çok seviyor galiba o masadan ayrılmaz hiçç
doğum odasında değilse refakatçi kartıyla giriş yapabilir eşinin yanına kocası
senin stresin yansımış bebişe şekerim sen allahtan iyi olanı iste kötüyü düşünme
BEBİŞLERİMİZE HEDİYE çekilişine katılmak isteyenler :
1. bulemsu : ???
2. burcuxxx : kız
3. esraa86 : kız
4. moonsun88 : kız
5. lavinya27 : erkek
6. merwecik_20 : erkek
7. arcak81 : ???
8. hulyasevval : erkek
9. ensarnaz : kız
10. güzelkızMS : erkek
11. annesininbirtanesi : kız
12. hayatbanagüzell : erkek
13. emeki : kız
14. dumanoglu : ???
15. Milona : kız
16. KoZeTe : ???
17. niltt : erkek
18. kaju80 : erkek
Son katılım : Haziran sonu
Hediyelerin ulaşacağı tarih : Ağustos sonu
katılmak isteyenleri bekliyoruzzzzz
canım gördüm arkadaşın rahatsızlanmış, Allah şifa versin. inşallah bebecik biraz daha kalır içerde, kendini toparlar öyle doğar.
şımar annemm şımarrrkız napayım pek güzeldinn maşallahhh..yine aynı siyah elbise, yine aynı foto çekindiğin yerdesin ama kafanıda görüyorum ben
rabbim tez zamanda kavuştursun kocişinlee canımmm:26:
şekerim neden ağustos sonu çok geç değil mi yaaa
canım artık suyu geldi, doğum başladı ya heralde doğum odasıdır... daha gitmedim , annesi kardeşleri falan yanında. eşime dedim bugün gidelim diye, boşver rahatsız etmeyelim diyo. sabah 7 de aradık eşini bekliyoruz diyo... akademi hastanesinde bi doktor vanar şükran hanım diye.. kadın diyo ki ben doktor halimle erken doğumdan solayı 65 gün yattım hastanede diye.. senin 3-4 güne belli olur dedi... bebeğin toparlama ihtimali de varmış... eğer toparlarsa rutin hale gelebilirimiş tekrar...
kocası giremiyomuş canım.. erkekleri almıyolarmış . odalar koğuş gibiymiş.
valla sürekli aklım ondaydı... dediğin gibi yansıdı heralde. sabaha kadar dönüp durdu.
piqiiimerak ettim yüzümü yaaa nasıl çıkmışım acaba
amin canım yaa.. Rabbim kimseyi eşinden ayrı bırakmasın...
valla eşim kimseye söyleme dedi ama dayanamıcam... bana bile söylemicekti de dayanamadı... bir aya kadar istanbula gelebilme ihtimali varmış :)
sabırsız aysunnn...
günaydın kaju fıstığım yerim seniiinasılsınız kuzunlaaa tetanoz aşısı mı oldun tek aşamalı mı iki aşamalı mı vuruyorlarr geçmiş olsun aferim sana kendi kendini halletmişsin
hoşgeldin canım inşallah iyi olur her şey arkadaşın ve bebeği için.. rabbim şifa versin onların yardımcısı olsun...
günaydın tatlım. geçmiş olsun aşıyı da atlatmışsın..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... cümlemizin minişleri inşallahhhh
günaydın şekerim nasılsın
iyi hamile arkadasın birde yol stresi çekmemiş hangi hastaney yatırdılar pekii
hoşgeldin tatlım geçmiş olsunnn
esra kuzum aman üzme kendini bebiş çok rahatsız oluyor sonra arkadaşın iyi olacak merak etme kuzum geçicek inşallah
iyi haberler alalım ben çok üzüldüm valla ya..
geçen haftada bir arkadaşımın ikizleri olacaktı 27 haftalık hamile doktora gidiyor bir bakıyor doktor bebekler birbirlerinin besinlerini yiyorlar... sonra yumurtalıklarına bakıyorlar, yumurtalıklar bebekleri ve anneyi zehirliyormuş ve hemen almışlar.. kızın yumurtalıklarını da almışlar ve tüp bebekti.. 1 kg doğmuşlar şimdi iyiler inşallah hep iyi olurlar.. arkadaşında tez zamanda sağlığına ve bebeğine kavuşur umarım:)
yok canım ben bir tane vurdum 4 tane polikinikte vurundu 9 tane ağrı kesicisi kaldı beyfendinin çok bile vurunmuş öyle diyor benle alakası yok yaniçok mu sıcak sizin orası, ben daha bunalmıyorum sıcaktan, duş alsanda boş o kadar sıcakta. senin bebiş hareket ederken neden bu kadar canını acıtıyor acaba? geçmiş olsun canım.
eşine o kadar acılı iğne yaparsan adam vurulmak istemez tabiki :)))))))
dumanoğlu ve kozetenin kızı olacakmış canım
bir hata bakıcı tanıdığın hemşire tanıdığın olsa hemen alırlar erkeklericanım artık suyu geldi, doğum başladı ya heralde doğum odasıdır... daha gitmedim , annesi kardeşleri falan yanında. eşime dedim bugün gidelim diye, boşver rahatsız etmeyelim diyo. sabah 7 de aradık eşini bekliyoruz diyo... akademi hastanesinde bi doktor vanar şükran hanım diye.. kadın diyo ki ben doktor halimle erken doğumdan solayı 65 gün yattım hastanede diye.. senin 3-4 güne belli olur dedi... bebeğin toparlama ihtimali de varmış... eğer toparlarsa rutin hale gelebilirimiş tekrar...
kocası giremiyomuş canım.. erkekleri almıyolarmış . odalar koğuş gibiymiş.
valla sürekli aklım ondaydı... dediğin gibi yansıdı heralde. sabaha kadar dönüp durdu.
hediye gönderim tarihi için geç değil güzelimşekerim neden ağustos sonu çok geç değil mi yaaa
piqiiimerak ettim yüzümü yaaa nasıl çıkmışım acaba
amin canım yaa.. Rabbim kimseyi eşinden ayrı bırakmasın...
valla eşim kimseye söyleme dedi ama dayanamıcam... bana bile söylemicekti de dayanamadı... bir aya kadar istanbula gelebilme ihtimali varmış :)
sabırsız aysunnn...
iyi haberler alalım ben çok üzüldüm valla ya..
geçen haftada bir arkadaşımın ikizleri olacaktı 27 haftalık hamile doktora gidiyor bir bakıyor doktor bebekler birbirlerinin besinlerini yiyorlar... sonra yumurtalıklarına bakıyorlar, yumurtalıklar bebekleri ve anneyi zehirliyormuş ve hemen almışlar.. kızın yumurtalıklarını da almışlar ve tüp bebekti.. 1 kg doğmuşlar şimdi iyiler inşallah hep iyi olurlar.. arkadaşında tez zamanda sağlığına ve bebeğine kavuşur umarım:)
yaşaaasınnnnnnnnnoleyy inşAllah istanbulda doğum yaparsın anneciğinde sürekli yanında olur sana destek olurrr
napayım yaa ağustos sonu gibi olursa bebişlere bayram hediyesi olur annecikler yerim ben onların bayram hediyesiniiii
ehe ehe süperim dimi sabah koluma masaj yaptırttım sabah ama geçmedi işte, açılır zamanla...
iki aşamalı tatlım.. Hatta sağlık ocağındaki kadın gebelik için vurulan aşı sonrası yılda 1 kez olmak kaydıyla 3 yıl daha vurdurursan, hayatın boyunca bir daha aşı olmana gerek yok bu yüzden dedi...
Sağolun canlarımmevet atlattım şükür... 1 ay sonra görüşmek üzre diyip gönderdiler beni
ayy allah korusun.. En korktuğum şey erken doğurmak... Umarım zamanında doğum yaparız hepimiz... Hem bebek için hem anne için çok çok zor
ayy canım yaaa okurken bile kötü oldum... inşallah bi durum çıkmaz da ortaya hep iyi gider bebeklerin durumları.. bunları sürekli duyucaz. elimizden gelen hiç bişey yok.. tek yapmamız gereken kendimize de bebeğe de dikkat etmek.. gerisi Allah'a kalmış
ayy canımm inşalah inşallah... gerçi ben çok heveslenmemeye çalışıyorum. öyle de olsa böyle de olsa bu bebek doğucak ve bi şekilde büyücek Allahın izniyle.. o doğum yapan kız sürekli annesini soruyodu, annemler çıktı mı, ne zaman gelcekler diye... insanın en çok ihtiyacı olan kişi heralde annesi böyle bir durumda...
aa bayram hediyesi olur gerçekten de :)
ayy canım yaaa okurken bile kötü oldum... inşallah bi durum çıkmaz da ortaya hep iyi gider bebeklerin durumları.. bunları sürekli duyucaz. elimizden gelen hiç bişey yok.. tek yapmamız gereken kendimize de bebeğe de dikkat etmek.. gerisi Allah'a kalmış
ayy canımm inşalah inşallah... gerçi ben çok heveslenmemeye çalışıyorum. öyle de olsa böyle de olsa bu bebek doğucak ve bi şekilde büyücek Allahın izniyle.. o doğum yapan kız sürekli annesini soruyodu, annemler çıktı mı, ne zaman gelcekler diye... insanın en çok ihtiyacı olan kişi heralde annesi böyle bir durumda...
aa bayram hediyesi olur gerçekten de :)
inşallah canım inşallah... düşünsene onun da konyada kimsesi yok benim de... direk bizi aradılar. hastanede bekledik saatlerce.. teselli etmeye çalıştık. işin içinde olmasam bu kadar etkilenmezdim ama o hallerini gördükçe içim parçalandı...
eşim de diyo ki , şimdi bu çocuk kız olsa ne farkeder erkek olsa ne farkeder.... gerçekten öyle... Rabbim hayırlı, sağlıklı evlat versin de gerisi gerçekten hikaye...
sen nasılsın canım? iyisin dimi... eşin pazar mı dönücek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?