2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

cicim nerdesin sen günaydın mıııı

kesinlikle... yürümek ama o da zor yaa çok sıcak havalar... ben pazartesi yüzmeye yazılcam karar verdim...

cips yedin kesin hafiflersin

benim evdede 4 makinecik katlanması için beni bekliyorrrr

kızım bak git kızım bak gittt evini temizleeee

kovma kızı az dursun dinlensin moonsunım ya yazık:)

evet hafif nefes ve kas egzersizleri yapmak yetiyor canım...

günaydın canımcım:)

kolay gelsin kuzum işin zor bebeğim:) çamaşır mı aman benim de var bir sürü 2 makina yıkadım 3 makina daha çıkar ben her hafta böyleyim ya

oy oy oyyy çok yorma kendini kuzum yaa... Keşke bir kadın bulaydın gitmeden önce... Allah kolaylık versin sana.

tamam tamam senin için birşey demiyorummm

Canım benim hoşgeldin kızın hayırlı olsun kuzum

hoşbuldum canım
çok teşekkür ederim

günaydın canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın?

hoşbuldum tatlım bizde çok iyiyiz

hoşgeldinizz şekerimm..kızçen nasıll?

kızçem dün biraz üzüldü annesi yüzünden ama annesi boşverdi sonra şimdi çok mutlu kahvaltı yapıyor ay evimizin neşesi olacak o babası nasıl sevindi nasıl beni bile geçti valla çiçekler filan akşam keyfimize diyecek yok

oyy ne güzel Allah nazarlardan saklasın...

benim evdede 4 makinecik katlanması için beni bekliyorrrr

ben gelir katlarım canım hızımı alamazsam

ayy bi de bi sürü gömlek varrr ütülenecek... beyefendi hergün gömlek değiştiriyor

oy oy oyyy çok yorma kendini kuzum yaa... Keşke bir kadın bulaydın gitmeden önce... Allah kolaylık versin sana.

ay canım konyada tanıdığım güvenebileceğim kadın yok ki... ben tek başıma nasıl çağırayım bilmediğim kadını, bişey alır gider falan farkında bile olmam... kapıcının eşi var ama hiç tanımıyorum... yaparım yavaş yavaş hem.. özledim evimi temzilemeyi.3 aylık hasret .

5-6 tanecik amaa
,

5-6 tanecik paket mi

Kızın hayırlı olsun canım... Kız çocuğu evin neşesi gerçekten
Çileği fazla kaçırmamanı tavsiye ederim sana acayip kaşıntı yapıyor.. Tecrübeyle sabit

canımmm çok sevindimmm.. prensesin geliyomuşşşşş
ne güzel bişey dimi belirsizliğin ortadan kalkması

oyoy kuzum saollll

yok kızzzzz 5-6 tane cibis yedik eşiminkinden çaldımmm

ütü hele ki bu sıcakta off nefret ediyorum ütüdennnnnnnnnn

cicim nerdesin sen günaydın mıııı

bebısım kociş bugun 10da gıttı işe bende onunla beraber cıkıp gunes bastırmadan pazara gıdıp geldım malum yarın judocular gelıo:)) gunaydın gunaydınn

bu arada dun kaybettım bulamıyorum ya ıncılerımı yıne durup durup agladım dun bıde dusundum acaba ıncıler kayboldugu ıcın mı okadar uzuluyorum yoksa kaybedecek kadar salak oldugum ıcın mı:)) ıyıyım sımdı ama:)) salaklıgıma guluyorum

abooo bişey değilmişşşş canımm 4 makinecikkk nolcakkk:18: kolay gelsin şekerimm...birikince zor oluyorrr:44:

canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ayşe ablam yazdıgınız güzel dilekler için..rabbim inşallah tez zamanda sağlıgınaa kavuşmasını nasip eder...eşine ve oğluşunaa bağışlarr:26:

oyy ne güzel Allah nazarlardan saklasın...

aminnnn canım hepimizi nazarlardan saklasın bebişlerimzi eşlerimiz sevdiklerimiz
Kızın hayırlı olsun canım... Kız çocuğu evin neşesi gerçekten
Çileği fazla kaçırmamanı tavsiye ederim sana acayip kaşıntı yapıyor.. Tecrübeyle sabit

biz daha evlenemden hep kız istiyorduk sonra ben hamile kalınca hep erkek sanki dedim ama eşim hep kız istedi duyunca deliye döndü adam , aynen evimizin neşesi olacak o bizim ayyy hamileliğim başında çok yiyordum sonra hep böyle bir şey batıyormuş gibi kaşıntım oldu gece bile zor uyudum ondanmıydı acaba
canımmm çok sevindimmm.. prensesin geliyomuşşşşş
ne güzel bişey dimi belirsizliğin ortadan kalkması

ayyyy evet artık bende kızçeme güzel güzel ciciler alabileceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…