herkese gunaydınlarrr
ne kadar sanslısın ya ben anca 1 ay sonra hıssederım pipiloş oğlumu e tabı senınkı sıkısıyo ıcerde annesı 1 odaya sıkısmıs benımkıyse konforlu 3 oda 1 salon da gezıyodur heralde acıktıkca da sagdakı soldakı yaglardan koparıyordur:))
dogrudur canım sonucta vücudumuz ham spora karsı birden yaparsak Allah korusun açılmalara neden olabilir benim için en iyi spor yürümek deniz pis mecburen tek yurumek
kızlarr dün akşam cacık yedim sonra biraz meyve ve cips yedim biraz hafiflermiyimki tartıdaaaa bugunde hafif yicemm
buzdolabının içini tamamen boşalttım.. o kadar pisti ki insan zehirlenir vallaraflarını yıkadım içini sildim güzelce... küçük raflarını makineye attım yıkanıyolar... yoruldummm
çamaşırları katlamaya başlıcam şimdi, çok değil 4 makinecik
kızım bak git kızım bak gittt evini temizleeee
kızlar bi kaç yerde okudum size de aktarıyım...
doktor ve sporcular diyolar ki eğer hamilelik öncesi spor yapmadıysanız kesinlikle pilatese başlamayın... erken doğuma bile neden olabilirmiş... vücudun kesinlikle spora yatkın ve sağlam olması gerekirmiş hamilelikte pilates için...
herkese gunaydınlarrr
ne kadar sanslısın ya ben anca 1 ay sonra hıssederım pipiloş oğlumu e tabı senınkı sıkısıyo ıcerde annesı 1 odaya sıkısmıs benımkıyse konforlu 3 oda 1 salon da gezıyodur heralde acıktıkca da sagdakı soldakı yaglardan koparıyordur:))
buzdolabının içini tamamen boşalttım.. o kadar pisti ki insan zehirlenir vallaraflarını yıkadım içini sildim güzelce... küçük raflarını makineye attım yıkanıyolar... yoruldummm
kesinlikle... yürümek ama o da zor yaa çok sıcak havalar... ben pazartesi yüzmeye yazılcam karar verdim...
cips yedin kesin hafiflersin
kovma kızı az dursun dinlensin moonsunım ya yazık:)
evet hafif nefes ve kas egzersizleri yapmak yetiyor canım...
günaydın canımcım:)
kolay gelsin kuzum işin zor bebeğim:) çamaşır mı aman benim de var bir sürü 2 makina yıkadım 3 makina daha çıkar ben her hafta böyleyim ya
Canım benim hoşgeldin kızın hayırlı olsun kuzum
günaydın canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın?
hoşbuldum tatlım bizde çok iyiyiz
hoşgeldinizz şekerimm..kızçen nasıll?
hoşbuldum canım
çok teşekkür ederim
kızçem dün biraz üzüldü annesi yüzünden ama annesi boşverdi sonra şimdi çok mutlu kahvaltı yapıyoray evimizin neşesi olacak o babası nasıl sevindi nasıl beni bile geçti valla çiçekler filan akşam keyfimize diyecek yok
benim evdede 4 makinecik katlanması için beni bekliyorrrr
kovma kızı az dursun dinlensin moonsunım ya yazık:)
evet hafif nefes ve kas egzersizleri yapmak yetiyor canım...
günaydın canımcım:)
kolay gelsin kuzum işin zor bebeğim:) çamaşır mı aman benim de var bir sürü 2 makina yıkadım 3 makina daha çıkar ben her hafta böyleyim ya
oy oy oyyy çok yorma kendini kuzum yaa... Keşke bir kadın bulaydın gitmeden önce... Allah kolaylık versin sana.
,5-6 tanecik amaa
hoşbuldum canım
çok teşekkür ederim
kızçem dün biraz üzüldü annesi yüzünden ama annesi boşverdi sonra şimdi çok mutlu kahvaltı yapıyoray evimizin neşesi olacak o babası nasıl sevindi nasıl beni bile geçti valla çiçekler filan akşam keyfimize diyecek yok
kızlar 500 ml sütlerden getiriyorum işyerine ikidir süt bozuk çıkıyorrreşim açıyor evde içiyor tertemiz sağlam benimki bozuk çıkıyor delürcemmmm :2:
hoşbuldum canım
çok teşekkür ederim
ben gelir katlarım canım hızımı alamazsam
ayy bi de bi sürü gömlek varrr ütülenecek... beyefendi hergün gömlek değiştiriyor
ay canım konyada tanıdığım güvenebileceğim kadın yok ki... ben tek başıma nasıl çağırayım bilmediğim kadını, bişey alır gider falan farkında bile olmam... kapıcının eşi var ama hiç tanımıyorum... yaparım yavaş yavaş hem.. özledim evimi temzilemeyi.3 aylık hasret .
,5-6 tanecik paket mi
var sende bı gudubetlık desene:))) allahtan anlıyosun bozuk oldugunu ıcmıyosun ben olasam anlamam pek:))
ben gelir katlarım canım hızımı alamazsam
ayy bi de bi sürü gömlek varrr ütülenecek... beyefendi hergün gömlek değiştiriyor
ay canım konyada tanıdığım güvenebileceğim kadın yok ki... ben tek başıma nasıl çağırayım bilmediğim kadını, bişey alır gider falan farkında bile olmam... kapıcının eşi var ama hiç tanımıyorum... yaparım yavaş yavaş hem.. özledim evimi temzilemeyi.3 aylık hasret .
,
5-6 tanecik paket mi
canımmm çok sevindimmm.. prensesin geliyomuşşşşş
ne güzel bişey dimi belirsizliğin ortadan kalkması
cicim nerdesin sen günaydın mıııı
oyy ne güzel Allah nazarlardan saklasın...
Kızın hayırlı olsun canım... Kız çocuğu evin neşesi gerçekten
Çileği fazla kaçırmamanı tavsiye ederim sana acayip kaşıntı yapıyor.. Tecrübeyle sabit
canımmm çok sevindimmm.. prensesin geliyomuşşşşş
ne güzel bişey dimi belirsizliğin ortadan kalkması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?