Hoş geldin canım;
İyi iyi bunları duyunca seviniyorum yaa,dr bana da gidebilirsin dedi.Bizde ya Datça ya da Bodrum'a gidicez galiba,2 gündür bakıyoruz bu akşam ayarlayacaklar ama 1 ay sonra...Biz 3 senedir kalabalık gidiyoruz tatile çok ta güzel oluyor,bu sene yine öyle galiba 3 aile...
6 aylık olucam kısmetse bi sorun çıkmaz da rahat rahat yüzerim inşallah.....
--------------------------------------------------------------------------
--Bu arada dün kayınpederlere babalar günü için gittik,en az 20 kişi vardı.Kayınpeder çok sevilen biridir çünkü.
Anaaam bi baktım bana da sürpriz doğum günü yaptılar,öyle mutlu oldum ki..Akşam da aynı ekip yemeğe çıktık.
Dün çok güzel bi gün geçirdim...
merhaba kızlar bende uzun zaman takip edemedim biz bu hafta annem kayınvalidem 3 müz bebek odası bakmaya gittik çok beğendim ve annem aldı çok sevindim birde hediye olarak salıncak hediye ettiler.
bizde iyiyiz teyzesi..kızçem büyüyor hamdolsun..perşembe ayrıntılı ultrason için gidicez doktor amcamızaa...hareketlerini hissetmeye başladım iyiden iyiyeee
müfettişler var kurumda..biraz yogunduk geçen hafta arada bir geldik buraya..ama şimdilik rahat hamdolsun (benim baktıgım işleri istemişlerdi geçen hafta, sorun çıkmadı çok şükür)
hahhhh şöylee yaaa..hamilelik bu kuzum..başka zaman değilkiiievet öyle denildiği zamanbenim de moralim bozuluyor ama napayım bebeğim için yiyorum...yararsız şeyleride tepmiyorum ağzımaa sütü yogurdu yumurtayı domatesi biberi peyniri zeytinide kesememyaaa
sende hiç sıkma canını...moralimizi bozdukçaa dahada kilo alırız...kendini güzel hisset..sen kızın için, ona can olsun kan olsun bal olsun diyee yiyorsun ne yersenn bebeğimm
canım hoşgeldin sen de.... benim de bazen ağrı oluyor...
ama ama..... ayyy dayanamammm ki ben zatennn
evettttttttt!!!!! bi kaç haftaya kadar eşim geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hoş geldin canım;
İyi iyi bunları duyunca seviniyorum yaa,dr bana da gidebilirsin dedi.Bizde ya Datça ya da Bodrum'a gidicez galiba,2 gündür bakıyoruz bu akşam ayarlayacaklar ama 1 ay sonra...Biz 3 senedir kalabalık gidiyoruz tatile çok ta güzel oluyor,bu sene yine öyle galiba 3 aile...
--Bu arada dün kayınpederlere babalar günü için gittik,en az 20 kişi vardı.Kayınpeder çok sevilen biridir çünkü.
Anaaam bi baktım bana da sürpriz doğum günü yaptılar,öyle mutlu oldum ki..Akşam da aynı ekip yemeğe çıktık.
ayyy ne güzel güle güle kullan canım, yok mu fotosu koysana ya görelim:)
niltt doğum günün kutlu olsun kuzum bebeğinle, eşinle nice mutlu güzel yaşlara inşallah, her şey gönlündeki gibi olsun
Hoş geldin canım;
kızlar saçını boyatan yada boyatmak ısteyen varmı?
Malum hamılelıkte boya ya karsı olan doktorlar var?
kızlar saçını boyatan yada boyatmak ısteyen varmı?
Malum hamılelıkte boya ya karsı olan doktorlar var?
Sağol canım aynen öyle gidip göreceğim birazdan "idil bebişi" :))hoşgeldin:)
aa hayırlı olsun sürpriz olmuş küçük kız ve annesi sağlıklıdır inşallah:) amin inşallah kuzum
merhaba kızlar bende uzun zaman takip edemedim biz bu hafta annem kayınvalidem 3 müz bebek odası bakmaya gittik çok beğendim ve annem aldı çok sevindim birde hediye olarak salıncak hediye ettiler.
Evet canım dün doğum günümdü,çook teşekkür ederim,hep birlikte inşallah..Senindemi doğum günün dündü canım :) doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara...
Çok teşekkür ederim canımmm,aminnn inşallahhh...niltt doğum günün kutlu olsun kuzum bebeğinle, eşinle nice mutlu güzel yaşlara inşallah, her şey gönlündeki gibi olsun
hoşbulduk bi tanemm, evett bence de gidebilirsin doktoruma bende sormuştum zaten, güneş kremini eksik etme, birde denizden sonra duşa gir, ben bikini ile girdim çokta rahattım :)
göbişim çok şekerdihem ıslanınca bikiniyi değiştiriverdim altını çok rahat ettim :) doktor bana düşük riski olanlarda uzun yolculuğu ve denizi pek tavsiye etmiyoruz dedi, onun dışında denize girmek hamileler için çok iyi bir spor bol bol yüz demişti :)
ben boyatmıyorum canım ama hamileliğin başında ben ayşenur yazıcıya bir mail atmıştım o da hamilelikte kullanılabilecek ürünleri falan da söylemişti onların içinde saç boyları vardı. istersen sana yollarım önerdiği markaları ve sen de doktoruna sorarsın
canım bu arada doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllaraaaa
çok memnun olurum canım,ben boyatmak ıstıyorum ama bılmıyrm ne yapacagımıı
Hoş geldin canım;
tüm maili attım canım sana uzun zaman oldu ne önerdi anımsamıyorum sen oku dikkatlice:)
Allah hayırlı güzel sorunsuz doğumlar versin..
Güzel bebişinizi kucağınıza gülümsemeyle alacağınız günü görelim inşallah.
Hamilelikte organik kozmetikler dışında bir şey kullanmayın.
Kan dolaşımına karışan kimyasallar ,her ne kadar “daha ne olduğu tespit eliememiş” filan deseler de iyi değil.
Siz organik ürünler alın.Ötesini boş verin.Doğal hayat kadar sağlıklı hiçbir şey kalmadı ..Ne gıdalarımız ne sabunlar,ne giydiklerimizin boyası,insanoğlu çok paragöz.
Sağlık umuru değil,satsın para kazansın diye bakıyor.
Hamilelikte dikkat etmeniz gereken şeyler:
1- Lütfen sabun kullanmayın. İçeriğinde sabun olmayan duş jelleri,şampuanlarla yıkanın
Forever Young Bitkisel Sampuan, Dus Sabunu, Sac Bakim Kremi, Bebek Sampuani
http://www.organikozmetiksepeti.com/
Saru
LilaKutu - rareblossom Normal Saçlar için Şampuan -250 ml.
Bu adreslerde çok iyi organik,ne size ne bebeğinize hiçbir zararı olmayan temizlik malzemesi duş jelleri,şampuanlar vs satılır.
2- Saçınızı boyamak isteyen kuaförünüze “hayır” deyin. Kana karışan amonyak,peroksit,oksijen gibi kimyasal açıcılar size iyi değil. Organik boya derlerse de kanmayın.Tek organik boya “kına”dir. Şu makaleme ne olur göz atın.
LilaKutu - SAÇ BOYAM GERÇEKTEN ORGANİK Mİ?
3- Yüzünüzü organik temizleyicilerle silin.Günlük temizliğinizde sabunlu şeyler kullanmayın.Çünkü hamileliğin ilk 5 ayı hormonal büyük değişim yaşayan vücudunuzda yağ salgıları artacaktır. Deriyi sabunla kazırsanız yağ salgısı da ha da artacak ve sivilceler kızarıklıklar başlayacaktır.
LilaKutu - rareblossom Yüz Temizleme Köpüğü-Lavanta & Nane 125 ml.
Bioderma Sensibio H2O 250 ml. - EczaOnline
4- Lekeler için tek yapacağınız korumaktır. Hidrokinin gibi açıcılar kullanmayın.Şu an hamilesiniz ve açmak değil,daha koyulmasını önlemek zorundayız. Bunun için
Sebamed’ın 30 spf
Decleor’un 30 spf
Organicumsun’ın 30-50 spf güneş nemlendiricilerinden birini seçin.
Nemlendirici olarak da Rare Blossom’un nemlendiricilerinden birini seçin.
5- Çatlak önleyici yağ demek ,derinin genişlerken ytırtılmadan esneyebileceği özelliklere sahip kozmetik demektir. Yırtılırsa (çatlak) yapacak bir şey yoktur.Kim ne derse desin kanmayın.
Geceleri bu yağı:
LilaKutu - Durance Aromatoloji Masaj Yağı Sıkılaştırıcı - 250 ml.
Gündüzleri bunu kullanın:
Mustela
Basenlere, karına ve göğüslere sürmeyi de unutmayın.Onlar da çatlar…J
Lierac da çok iyi bir kremdir.Ancak deriniz kuru ve yağsız bir deri ise, yaşınız 30 üzeri ise jel yeterli yağı sağlamıyor.İlla ki lanolin,kakao yağı,susam gibi maddelerle destek de gerekiyor.
O sebeple siz bilirsiniz…Seçim sizindir.
Kullanmak istediğiniz ürünün adını “arama “bölümüne bu adreste yazın: Cosmetics ingredients search , çıkan sayfada içeriğinde kırmızı ile işaretli bir madde görürseniz kullanmayın…
Sevgilerle
nilciğimm canım arkadaşımmm..doğum günün kutlu olsun tatlı annişimiz...oğluşunlaa eşinlee nice sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu aşk dolu yıllara...
nill canım yeni gördüm Doğum günün kutlu olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?