2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ama ama..... ayyy dayanamammm ki ben zatennn

evettttttttt!!!!! bi kaç haftaya kadar eşim geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayyyy canım bacım çok sevindim... hadi gözlerin aydın olsun....hayırlısıylaa kavuştursun rabbim sizi...esraa kızz ne güzel oldu 1-2 haftaya gelecek olması, hem sen fazla ağırlaşmadan evini falan rahatça hazırlarsın istanbulda...hemde doğumunu falan kendi doktorunda anneciğinin yanında yapmış olucan

ayy sorma canım yaaaa çok şükürrr..... valla diyorum sizin dualarınız sayesinde oldu bu gerçekten de...

hadi git ye yemeğiniii

canım benimmmm sağol... biliyorum yaaa tahmin edebiliyorum en az benim kadar sevindiniz siz de...... ayy evet yaaa. konyadayken özel eşyalarımı kaldırdım.tayin kesinleşince kayınvalidem görümcem falan toplıcaklar evi hemen... istanbulda da annem teyzemler kardeşlerim bi iki günde halledicez inşallah...

en çok ta o içimi rahatlattı doktor aramak zorunda kalmıcam... annem yanımda olucakkk

esracım gözün aydın canım. çok sevindim, istanbulda yaşaman daha güzel bence. ohhh hasretiniz bitiyor.

kızlar biz çıkıyoruz. doktora gidiyoruz. artık yarın girerim büyük ihtimal. öpüyoruz hepinizi. bye bye

ayy canım yaa çok sağol... hep hayırlısı diye dua ettik, KOnya olması için elimizden geleni yaptık ama hayırlısı böyleymiş demek ki... kızın getiriyor seni diyorum istanbula :)

hadi görüşürüz canımmm aeol.... iyi haberlerle gel inşallah.

canım hoşgeldin sen de.... benim de bazen ağrı oluyor...

evettttttttt!!!!! bi kaç haftaya kadar eşim geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Canım gözünaydın.. Çok sevindim... Ohhh doğumuda annenin yanında yapıcaksın harika olmuş harika !!

Hoş geldin canım;
İyi iyi bunları duyunca seviniyorum yaa,dr bana da gidebilirsin dedi.Bizde ya Datça ya da Bodrum'a gidicez galiba,2 gündür bakıyoruz bu akşam ayarlayacaklar ama 1 ay sonra...Biz 3 senedir kalabalık gidiyoruz tatile çok ta güzel oluyor,bu sene yine öyle galiba 3 aile...

6 aylık olucam kısmetse bi sorun çıkmaz da rahat rahat yüzerim inşallah.....
--------------------------------------------------------------------------
--Bu arada dün kayınpederlere babalar günü için gittik,en az 20 kişi vardı.Kayınpeder çok sevilen biridir çünkü.
Anaaam bi baktım bana da sürpriz doğum günü yaptılar,öyle mutlu oldum ki..Akşam da aynı ekip yemeğe çıktık.

Dün çok güzel bi gün geçirdim...

Aman allahım nasıl sevindim anlatamam tatlım yaaa...Bak görüyor musun uğur getirdi minik melek size çok sevndim tatlım.
Herşey daha güzel olacak inşallah...

ayy canım benim yaaa asıl sizin dualarınız sayesinde oldu bu... ne zaman üzülsem anlatsam hep dua ettiniz benim için... iyi ki varsınız....
bebişi de unutmamak lazım tabii... babasını çok özlüyo ki böyle hiç beklenmedik bi anda getiriyor onu da yanımıza

esra senin cocuk cok kısmetli olacak inşallah babasını cagırmış resmen gözün aydın cok zordur yardan ayrı olmak cok sevindim hayırlı olsun
,
bu arada bizimki oglanmış kızlar ama benim karnım pek cıkmadı etraftakiler sinirimi bozuyyo gelişmemiş bu bebek vs 20 haftalıgım 3 temmuza ayrıntılım var endişeliyim acıkcası

ayyyy çok sevindim canım gözün aydın annenin yanında olması çok güzel birşeyyy

evet yaa.. bebeğim bereketiyle kısmetiyle geliyor... çok çok zordu gerçekten de... bitiyor Allahın izniyle.

ayyyy çok sevindim canım gözün aydın annenin yanında olması çok güzel birşeyyy

ayy canım çok sağol... evet anneme de çok yakın olucaz

Gerçekten Allahımın bi mucizesi sanki,bebiş özledi ve babasını getirtti.Ne güzel.
Her zaman duacıyız canım,hepimiz birbirimize destek ve duacı olduk burda öyle olmaya da devam edeceğiz inşallah...

Benim de kuzenim doğum yaptı yanına gideceğim şimdi,kız garibim normal diye bekledi bekledi 40.haftayı neredeyse 10 gün geçti gelen giden yok.Dr artık demiş suyun azaldı ve bebek kilo aldı o yüzden mecburuz sezaryen e demiş.Bu sabah geldi minik kızımız...

Bizlerde sağlıkla hayırlısıyla sorunsuz bi şekilde kucağımıza alalım inşallah..

yaslııı gittim şen geldimmmmmm...
aç kollarını aysun ben geldimmmmmm

yaaa herkescikler gitmişler yahuuuu

hoşgeldin:)

canım hoşgeldin sen de.... benim de bazen ağrı oluyor...

ayyyyyyyyyyyyyyy süper bugünün en güzel haberi valla çok sevindimmmmmmmmmmmmmm kuzum benim:) bebeğinin sana armağanı:)

banada öyle dediler kuzum sonra 1 günde bir çıktı kocaman seninde öyle olur, pek iyi biliyor etraftakiler doktor hiç bakmıyor ya.. takma

aa hayırlı olsun sürpriz olmuş küçük kız ve annesi sağlıklıdır inşallah:) amin inşallah kuzum

Ayyy esra gözünaydın vallahi bu bebekler kısmetli kim ne derse desin :)

merhaba kızlar bende uzun zaman takip edemedim biz bu hafta annem kayınvalidem 3 müz bebek odası bakmaya gittik çok beğendim ve annem aldı çok sevindim birde hediye olarak salıncak hediye ettiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…