ama ama..... ayyy dayanamammm ki ben zatennn
evettttttttt!!!!! bi kaç haftaya kadar eşim geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oleeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yuppiiiiiii bak ben demiştim bitiyor hasret sonunda Allaha şükürler olsun canım benim MAşşallah size rabbim tüm ayrı kalanları kavuştursun ooh ooh ne güzelde yenir yemek bu güzel haberin üstüe sağol esra teyzzesi oğlumla beni meraketa bırakmadın seni seviyoruz ve çoooook tebrik ediyoruzzzz
ayyyy canım bacım çok sevindim...hadi gözlerin aydın olsun....hayırlısıylaa kavuştursun rabbim sizi...esraa kızz ne güzel oldu 1-2 haftaya gelecek olması, hem sen fazla ağırlaşmadan evini falan rahatça hazırlarsın istanbulda...hemde doğumunu falan kendi doktorunda anneciğinin yanında yapmış olucan
esracım gözün aydın canım. çok sevindim, istanbulda yaşaman daha güzel bence. ohhh hasretiniz bitiyor.
kızlar biz çıkıyoruz. doktora gidiyoruz. artık yarın girerim büyük ihtimal. öpüyoruz hepinizi. bye bye
canım hoşgeldin sen de.... benim de bazen ağrı oluyor...
evettttttttt!!!!! bi kaç haftaya kadar eşim geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Canım gözünaydın.. Çok sevindim... Ohhh doğumuda annenin yanında yapıcaksın harika olmuş harika !!
babaların içine doğuyor zaten, ayen benimkinin de içine erkek doğuyordu biliyorlar
çok sevindimmm ayy ne güzel mutluugeçmiş olsun canım, tez zamanda iyileşir inş.
evet araba ile gittik giderken 1 gece uşakta kaldık eşimin amcasında, çivrilde hiç gitmemiştim oralara, orada dinlendik sonra antalya ya gittik, çok çok zor olmadı tabi uzun yol ben arkada yattım arada sırada, bol bol dinlendik, çanakkaleden 12-14 saat çok uzun yol, Allaha şükür bişi olmadı dönüşte zaten kendimi kasmadım gidişteki gibi daha rahat geldik, bence de git denize gir çok iyi geldi denize girmek vücudu canlandırıyor.
niltttt kajuuuu kocam geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Aman allahım nasıl sevindim anlatamam tatlım yaaa...Bak görüyor musun uğur getirdi minik melek size çok sevndim tatlım.
Herşey daha güzel olacak inşallah...
gözün aydın esracımmmmm
Kuzuuumm gözün aydınn çook sevindimmm
benim hep öyle ama acımadığı çok nadir
esra senin cocuk cok kısmetli olacak inşallah babasını cagırmış resmen gözün aydın cok zordur yardan ayrı olmak cok sevindim hayırlı olsun
,
bu arada bizimki oglanmış kızlar ama benim karnım pek cıkmadı etraftakiler sinirimi bozuyyo gelişmemiş bu bebek vs 20 haftalıgım 3 temmuza ayrıntılım var endişeliyim acıkcası
ayyyy çok sevindim canım gözün aydınannenin yanında olması çok güzel birşeyyy
ayy canım benim yaaa asıl sizin dualarınız sayesinde oldu bu... ne zaman üzülsem anlatsam hep dua ettiniz benim için... iyi ki varsınız....
bebişi de unutmamak lazım tabii...babasını çok özlüyo ki böyle hiç beklenmedik bi anda getiriyor onu da yanımıza
yaslııı gittim şen geldimmmmmm...
aç kollarını aysun ben geldimmmmmm
yaaa herkescikler gitmişler yahuuuu
esra senin cocuk cok kısmetli olacak inşallah babasını cagırmış resmen gözün aydın cok zordur yardan ayrı olmak cok sevindim hayırlı olsun
,
bu arada bizimki oglanmış kızlar ama benim karnım pek cıkmadı etraftakiler sinirimi bozuyyo gelişmemiş bu bebek vs 20 haftalıgım 3 temmuza ayrıntılım var endişeliyim acıkcası
Gerçekten Allahımın bi mucizesi sanki,bebiş özledi ve babasını getirtti.Ne güzel.
Her zaman duacıyız canım,hepimiz birbirimize destek ve duacı olduk burda öyle olmaya da devam edeceğiz inşallah...
Benim de kuzenim doğum yaptı yanına gideceğim şimdi,kız garibim normal diye bekledi bekledi 40.haftayı neredeyse 10 gün geçti gelen giden yok.Dr artık demiş suyun azaldı ve bebek kilo aldı o yüzden mecburuz sezaryen e demiş.Bu sabah geldi minik kızımız...
Bizlerde sağlıkla hayırlısıyla sorunsuz bi şekilde kucağımıza alalım inşallah..
ayy canım benim yaaa asıl sizin dualarınız sayesinde oldu bu... ne zaman üzülsem anlatsam hep dua ettiniz benim için... iyi ki varsınız....
bebişi de unutmamak lazım tabii...babasını çok özlüyo ki böyle hiç beklenmedik bi anda getiriyor onu da yanımıza
Gerçekten Allahımın bi mucizesi sanki,bebiş özledi ve babasını getirtti.Ne güzel.
Her zaman duacıyız canım,hepimiz birbirimize destek ve duacı olduk burda öyle olmaya da devam edeceğiz inşallah...
Benim de kuzenim doğum yaptı yanına gideceğim şimdi,kız garibim normal diye bekledi bekledi 40.haftayı neredeyse 10 gün geçti gelen giden yok.Dr artık demiş suyun azaldı ve bebek kilo aldı o yüzden mecburuz sezaryen e demiş.Bu sabah geldi minik kızımız...
Bizlerde sağlıkla hayırlısıyla sorunsuz bi şekilde kucağımıza alalım inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?