2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Selam kızlar anca gelebildik topiğe :)
Elektrik kesilir yok internet hatlarında çalışma olur derken her yanımız tamir bakımla çevrildi iş yerinde
sizler nasılsınız ?

evet canım gözüm korktu işte ne bileyim yersiz bellkide son aylarda baya kilo alındıgından dikkatli olmamı söyledi durdu cnm sıkıldı iştee geçer saol cnm haklısın

Aysuncum kızın oluyormuş tatlım kesinleşmiş çok sevindim
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım..
Kesin bir bıdışımız daha oldu

kiloluları normal dogum yağptırmıyorlar değil mi bide sezeryan zor oluyormus vs korkuyorum canım ondan taktım

balımmm korkma rahat ol rabbim ne dediyse o olacak.. sen abartı yemiyorum diyorsun, yürüyüş yap, akşamları genelde meyve yoğurt salata ye, doyurucu olan öğününü de öğleye at ki akşama kadr sindir..

öyle yapayım en iyisi ben bir doktora arıyayım canım ilaç konusunda içimi rahatlattın :) bende ilacı sevmem :) ondan son ana kadar kullanmam

:) ara tabi ben bilimsel makalede okumuştum gavisconla ilgili korkma:)

hoşgeldinizzzzz evet kuuzum bıdışımız geliyor saol canımmm aminnn hepimize inşAllah

doğru diyorsun canım akşaama salata yoğurt, çorba yoğurt, sebze yemeği yogurt seklinde yaparsam ve meyve tabikide engellerim gibi öğlende normal beslenme tamam

hoşbuldukkk canımmm bizde özledikk teyzesii, dinlendik eylendikk çok güzeldi darısı başınıza,

siz nasılsınız kuzumm yaramazlıkk yok dimiii

bizde iyiyiz teyzesi..kızçem büyüyor hamdolsun..perşembe ayrıntılı ultrason için gidicez doktor amcamızaa...hareketlerini hissetmeye başladım iyiden iyiyeee
müfettişler var kurumda..biraz yogunduk geçen hafta arada bir geldik buraya..ama şimdilik rahat hamdolsun (benim baktıgım işleri istemişlerdi geçen hafta, sorun çıkmadı çok şükür)

evet canım gözüm korktu işte ne bileyim yersiz bellkide son aylarda baya kilo alındıgından dikkatli olmamı söyledi durdu cnm sıkıldı iştee geçer saol cnm haklısın

hahhhh şöylee yaaa..hamilelik bu kuzum..başka zaman değilkiii evet öyle denildiği zamanbenim de moralim bozuluyor ama napayım bebeğim için yiyorum...yararsız şeyleride tepmiyorum ağzımaa sütü yogurdu yumurtayı domatesi biberi peyniri zeytinide kesememyaaa
sende hiç sıkma canını...moralimizi bozdukçaa dahada kilo alırız...kendini güzel hisset..sen kızın için, ona can olsun kan olsun bal olsun diyee yiyorsun ne yersenn bebeğimm

Ya Tatlım resim eklemiştin bir daha baktım ona, hiç ağlanacak kadar şişman değilsin...Sıkma kendini bu kadar, sezeryan'la doğum senin çatınla, bebeğin ve suyunun durumuyla alakalı bişey diye biliyorum... Benimde çok kilolu arkadaşlarım var normal doğum yapan.. Germe boşuna kendini

offf acıktım işteee bunyenin alışmış oldugu bir yeme şekli var yahuuu diyetisyene çarsamba gunu giidcem inşAllah bakalım ne önerecek beni ve kızımı doyuracak

bende acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm valaa gözümün önüne neler geliyo varyaaa

kızlar benn 13.00 den sonra yokum girebilirsem arada gelirimmm

arkamdan kaynatmayın bakkk esraa nerdesin kızzz saat kaç oldu ortada yoksun umarım herşey yolundadır

kızlar benn 13.00 den sonra yokum girebilirsem arada gelirimmm

arkamdan kaynatmayın bakkk esraa nerdesin kızzz saat kaç oldu ortada yoksun umarım herşey yolundadır

yaslııı gittim şen geldimmmmmm...
aç kollarını aysun ben geldimmmmmm

yaaa herkescikler gitmişler yahuuuu

bizde geldik geç geldik ama güç gelmedik Allahtan ya kızlar benim hamileliğimde terlik mi var ne millet ilk aylarında uyur ben bu ay uyumaya başladım daha yeni uyandım bide benim kızçem hareket edince karnım kasıklarım çok acıyor siz de de var mı neden böyle acaba

sabah döndüm canım... eve geçtim biraz dinlendim kahvaltımı yaptım öyle geldim işe... sen napıyosun kocan döndümü??

size güzel bi haberim varrrr ama herkes gelsin öyle dicemmm

ama haksızlık bizi bu güzel haberden nasıl mahrum bırakırsın teyzesi nasıl meraktan yemekde yiyemeyiz oğlumla ama bak yoksa eşinmi geliyor kesinleştimi tayin ????
benim eşim cumartesi geldi çok şükür canım . ama ben çatlarım özelden yaz bariiii

kendine yer açıyor annesi olacak o kadar sen yorma kendini yeter yerim o kızçeni senin

canım hoşgeldin sen de.... benim de bazen ağrı oluyor...

ama ama..... ayyy dayanamammm ki ben zatennn

evettttttttt!!!!! bi kaç haftaya kadar eşim geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım hoşgeldin sen de.... benim de bazen ağrı oluyor...

ama ama..... ayyy dayanamammm ki ben zatennn

evettttttttt!!!!! bi kaç haftaya kadar eşim geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

oleeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yuppiiiiiii bak ben demiştim bitiyor hasret sonunda Allaha şükürler olsun canım benim MAşşallah size rabbim tüm ayrı kalanları kavuştursun ooh ooh ne güzelde yenir yemek bu güzel haberin üstüe sağol esra teyzzesi oğlumla beni meraketa bırakmadın seni seviyoruz ve çoooook tebrik ediyoruzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…