evet canım gözüm korktu işte ne bileyim yersiz bellkideson aylarda baya kilo alındıgından dikkatli olmamı söyledi durdu cnm sıkıldı iştee geçer saol cnm haklısın
kiloluları normal dogum yağptırmıyorlar değil mi bide sezeryan zor oluyormus vs korkuyorum canım ondan taktım
öyle yapayım en iyisi ben bir doktora arıyayım canım ilaç konusunda içimi rahatlattın :) bende ilacı sevmem :) ondan son ana kadar kullanmam
Selam kızlar anca gelebildik topiğe :)
Elektrik kesilir yok internet hatlarında çalışma olur derken her yanımız tamir bakımla çevrildi iş yerinde
sizler nasılsınız ?
Aysuncum kızın oluyormuş tatlım kesinleşmiş çok sevindim
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım..
Kesin bir bıdışımız daha oldu
balımmm korkma rahat ol rabbim ne dediyse o olacak.. sen abartı yemiyorum diyorsun, yürüyüş yap, akşamları genelde meyve yoğurt salata ye, doyurucu olan öğününü de öğleye at ki akşama kadr sindir..
:) ara tabi ben bilimsel makalede okumuştum gavisconla ilgili korkma:)
hoşbuldukkk canımmmbizde özledikk teyzesii, dinlendik eylendikk çok güzeldi darısı başınıza,
siz nasılsınız kuzumm yaramazlıkk yok dimiii
evet canım gözüm korktu işte ne bileyim yersiz bellkideson aylarda baya kilo alındıgından dikkatli olmamı söyledi durdu cnm sıkıldı iştee geçer saol cnm haklısın
offf acıktım işteeebunyenin alışmış oldugu bir yeme şekli var yahuuu diyetisyene çarsamba gunu giidcem inşAllah bakalım ne önerecek beni ve kızımı doyuracak
Canım ben sorup soruşturup gidenlerden bilgi vereceğim sana..
kızlar benn 13.00 den sonra yokum girebilirsem arada gelirimmm
arkamdan kaynatmayın bakkkesraa nerdesin kızzz saat kaç oldu ortada yoksun umarım herşey yolundadır
yaslııı gittim şen geldimmmmmm...
aç kollarını aysun ben geldimmmmmm
yaaa herkescikler gitmişler yahuuuu
hoşgeldin kuzucum nasılsın döndünmü istanbula
sabah döndüm canım... eve geçtim biraz dinlendim kahvaltımı yaptım öyle geldim işe... sen napıyosun kocan döndümü??
size güzel bi haberim varrrr ama herkes gelsin öyle dicemmm
bizde geldik geç geldik ama güç gelmedik Allahtanya kızlar benim hamileliğimde terlik mi var ne millet ilk aylarında uyur ben bu ay uyumaya başladım daha yeni uyandım bide benim kızçem hareket edince karnım kasıklarım çok acıyor siz de de var mı neden böyle acaba
kendine yer açıyor annesi olacak o kadar sen yorma kendini yeter yerim o kızçeni senin
aman yer atığı içinse annesi katlanır her türlü acıya onun için rahat rahat takılsınye tabi teyzesi bebişlerimizle toplaşıp yememiz lazım bence
bizde geldik geç geldik ama güç gelmedik Allahtanya kızlar benim hamileliğimde terlik mi var ne millet ilk aylarında uyur ben bu ay uyumaya başladım daha yeni uyandım bide benim kızçem hareket edince karnım kasıklarım çok acıyor siz de de var mı neden böyle acaba
ama haksızlık bizi bu güzel haberden nasıl mahrum bırakırsın teyzesi nasıl meraktan yemekde yiyemeyiz oğlumla ama bak yoksa eşinmi geliyor kesinleştimi tayin ????
benim eşim cumartesi geldi çok şükür canım . ama ben çatlarım özelden yaz bariiii
canım hoşgeldin sen de.... benim de bazen ağrı oluyor...
ama ama..... ayyy dayanamammm ki ben zatennn
evettttttttt!!!!! bi kaç haftaya kadar eşim geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?