yemek yedim 2 saat oldu şuan açım ne oluyor ama yaaaaaa
yemek yedim 2 saat oldu şuan açım ne oluyor ama yaaaaaa
kızlar bulemsunun bebeğinin cinsiyeti belli oldu muu???
ben öğlen yemedim acıktımm
bende aynı durumdayım sürekli yiyorum oburix bu bebişler:S
bir haber yok gördüğüm kadarıyla kuzum..
aaaa koş hemen yemeğini ye aç bırakma bebişini ve düzensiz yeme kuzum
yok canım belli olmadı...perşembe gidicekti sanırım o da benim gibi:44:
bende aynı durumdayım sürekli yiyorum oburix bu bebişler:S
bir haber yok gördüğüm kadarıyla kuzum..
aaaa koş hemen yemeğini ye aç bırakma bebişini ve düzensiz yeme kuzum
yok canım belli olmadı...perşembe gidicekti sanırım o da benim gibi:44:
sabah geç kahvaltı yapıca öğlen yiyemedim... ayy evet yaa bebişim aç kalmasınn.. ben hemen bişeyler söyliyim
hee tamam canım... senin de az kalmışşşş... benim temmuzun 12sinde
yok anacım yok,20 haftalık bebek nasıl olur da göstermez yaa,benim doktorum evirdi,çevirdi,öksürttü,doğrulttu naaptı etti bebişi çevirmişti 13.haftada..
Aman sağlıklı olsun da,geç göstersin biz annesinden daha çok merak eder olduk valla :))
yok anacım yok,20 haftalık bebek nasıl olur da göstermez yaa,benim doktorum evirdi,çevirdi,öksürttü,doğrulttu naaptı etti bebişi çevirmişti 13.haftada..
Aman sağlıklı olsun da,geç göstersin biz annesinden daha çok merak eder olduk valla :))
benimki de 13. haftada göstermemişti... kız olabilir demişti doktor yatış pozisyonundan... 15+4 te kız olacağını öğrendik
valla biz çatladık burda bulemsudan daha çok
hee tamam canım... senin de az kalmışşşş... benim temmuzun 12sinde
ayy evet sonunda büyük gün yaklaştı...en son 21 mayısta gittiğimizde görmüştük bebeğimizi..hatta o gün öğrendik bi kızımız olacagınıo günden buyana hasret kaldım kuzumaa gel perşembee gelll
evet kuzum ne inatçı çıktı ya...
benim ki de bebeği döndürdü çevirdi valla yarım saat ultrasonda baktıı, neler yaptı hatta göbeğime pıt pıt vurdu bebiş döndü hemen
benimki de 13. haftada göstermemişti... kız olabilir demişti doktor yatış pozisyonundan... 15+4 te kız olacağını öğrendik
valla biz çatladık burda bulemsudan daha çok
hakkaten çatladık ya :) bu arada arkadaşın nasıl oldu kuzum?
canım hala hastanede yatıyor... suyu gelmeye devam ediyormuş.. dün gece de kanaması olmuş... bi kaç güne doğuma alıcaklar heralde bu gidişle...
kızlar size çok önemli bir şey sormak istiyorum.şimdiye kadar kaç kez ultrasona gittiniz?ben 16 haftalık hamileyim, şimdiye kadar 7-8 kere ultrasona girdim ve zararlı olabileceğini yeni öğrendim.çok pişmanım ve içim içimi kemiriyor.
merhaba bende 20+1 haftalık hamileğim.benim hamileliğimin ilk başlarında bende tiroid rahatsızlığı var ve ben bunun için ilaç kullanmıyordum ve bebeğede zararı olabileceğini bilmiyordum 3 ayda ilaç kullanmaya başladım kısacası bunun için bebeğimde zarar görmüş olabilir demişti dr.ve bende bunu özel hastanede kendi dr dedi.bunun için başka dr görüşleri almak için üniv.hastanesine,devlet hastanesine,başka özel hastaneye gittim.gün geldi aynı gün 2 kere ultrasona girdim ama yapıcak bişiyim yoktu tek istediğim bebeğimden iyi bi haber almaktı.zararını biliyorum ama yapıcak bişeyim yoktu.şimdide 21 günü geçirmeden dr gidiyorum.şuana kadar da herşey iyi gidiyor.sende içini ferah tut kaygılanıp üzülüpte bebeğini de üzme.allah bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin.
canım hala hastanede yatıyor... suyu gelmeye devam ediyormuş.. dün gece de kanaması olmuş... bi kaç güne doğuma alıcaklar heralde bu gidişle...
Rabbim sağ salim kurtarsın ikisinide inşallah... hiç kimseye yaşatmasın Allahım böyle bir şeyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?