2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bende aynı durumdayım sürekli yiyorum oburix bu bebişler:S

bir haber yok gördüğüm kadarıyla kuzum..

aaaa koş hemen yemeğini ye aç bırakma bebişini ve düzensiz yeme kuzum

sabah geç kahvaltı yapıca öğlen yiyemedim... ayy evet yaa bebişim aç kalmasınn.. ben hemen bişeyler söyliyim

yok canım belli olmadı...perşembe gidicekti sanırım o da benim gibi:44:

hee tamam canım... senin de az kalmışşşş... benim temmuzun 12sinde

bende aynı durumdayım sürekli yiyorum oburix bu bebişler:S

bir haber yok gördüğüm kadarıyla kuzum..

aaaa koş hemen yemeğini ye aç bırakma bebişini ve düzensiz yeme kuzum

sabah geç kahvaltı yapıca öğlen yiyemedim... ayy evet yaa bebişim aç kalmasınn.. ben hemen bişeyler söyliyim

yok canım belli olmadı...perşembe gidicekti sanırım o da benim gibi:44:

kızlar bulemsunun bebeğinin cinsiyeti belli oldu muu???

yok anacım yok,20 haftalık bebek nasıl olur da göstermez yaa,benim doktorum evirdi,çevirdi,öksürttü,doğrulttu naaptı etti bebişi çevirmişti 13.haftada..

Aman sağlıklı olsun da,geç göstersin biz annesinden daha çok merak eder olduk valla :))

hemen söyle kuzuna mamiş annesi:)

evet kuzum ne inatçı çıktı ya...

benim ki de bebeği döndürdü çevirdi valla yarım saat ultrasonda baktıı, neler yaptı hatta göbeğime pıt pıt vurdu bebiş döndü hemen

benimki de 13. haftada göstermemişti... kız olabilir demişti doktor yatış pozisyonundan... 15+4 te kız olacağını öğrendik

valla biz çatladık burda bulemsudan daha çok

evet kuzum ne inatçı çıktı ya...

benim ki de bebeği döndürdü çevirdi valla yarım saat ultrasonda baktıı, neler yaptı hatta göbeğime pıt pıt vurdu bebiş döndü hemen

benimki de 13. haftada göstermemişti... kız olabilir demişti doktor yatış pozisyonundan... 15+4 te kız olacağını öğrendik

valla biz çatladık burda bulemsudan daha çok

Hakkaten kızlar yaa,evet sabırla bekliyoruz BULEMSU'cum gördüğün gibi bütün kızlar seferber olduk nerdeyse

merhaba bende 20+1 haftalık hamileğim.benim hamileliğimin ilk başlarında bende tiroid rahatsızlığı var ve ben bunun için ilaç kullanmıyordum ve bebeğede zararı olabileceğini bilmiyordum 3 ayda ilaç kullanmaya başladım kısacası bunun için bebeğimde zarar görmüş olabilir demişti dr.ve bende bunu özel hastanede kendi dr dedi.bunun için başka dr görüşleri almak için üniv.hastanesine,devlet hastanesine,başka özel hastaneye gittim.gün geldi aynı gün 2 kere ultrasona girdim ama yapıcak bişiyim yoktu tek istediğim bebeğimden iyi bi haber almaktı.zararını biliyorum ama yapıcak bişeyim yoktu.şimdide 21 günü geçirmeden dr gidiyorum.şuana kadar da herşey iyi gidiyor.sende içini ferah tut kaygılanıp üzülüpte bebeğini de üzme.allah bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin.

amin canım inşallah sağlıklı olur bebeğin içini ferah tut, bol bol dua et:)

canım hala hastanede yatıyor... suyu gelmeye devam ediyormuş.. dün gece de kanaması olmuş... bi kaç güne doğuma alıcaklar heralde bu gidişle...

canım ciğer geliştirici vurdular mı?....28 hafta doldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…