2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Haklısın tatlımm kana karışıyor kesinlikle, benim bünyem de gerçekten hassas olduğu için boyatmadım. Bazen diyorum saf kına mı yaksam saçlarıma, seneler önce bi kez yapmıştım ve o kadar iyi gelmişti ki saçlarıma...Ama kokusu kötü işte ve ilerde boyamayı düşünürsen de sıkıntı oluyor tutmuyor boya

Bu arada farkettim de benim bebişimin ultrason resmini koymuştum taaa ne zaman, ama çok az kişi görmüş herhalde Oysa ki kızçem ne güzel de gülüyordu resminde (Merak edenler için ultrason topiğinin 15. sayfası )

Sizinle konuşmak çoook güzelll tatlılarımmm ama bir mesainin daha sonuna gelmiş bulunmaktayımm Evden görüşürüz artıkk, öpüldünüzzzzz

Son düzenleme:

Canım 21.haftadayım ve bugün 57'yi gördüm :)))

hoş buldummm kuşummm

az önce merdivenden düşüyordum az kalsın çok korktum Allah korudu çok şükür iyiyim...

canım dikkat et allah korusun

annesininbritanesiiiiiiii

hayatbanagüzelllllll

sizin niye listede isimleriniz yok bakıyımmmm

:44: dur ekliyorum unuttum ben onu

aaaa hatlar karıştı o zaman kaju idi ? :44:

aslında 5 ay derken 4 hafta olarak alırsan 5. ay ama aslında tam 5 değil biz bunları 4 hafta 1 ay olarak mı alalım tatlım

kızlar anzer yaylasına giden varmı aranızda bu tatıl oraya kacalım dedik kocişle sakin sakin ohhh nasıl sizce degermi gitmeye bu arada ben 170 boy 58 kilodayım takıldım kaldım bu sabah tartıldım yani degişmedi kilom benide ekleyebilirsiniz

Kızlar naber nasılsınız bugün ben çok yoruldum şu mmaş farkalrını yapmaktan kafam şişti ...ee sizler nasılsınız varmı buralarda bi gelişme

Teyzoooşşşllaaaarrr biz geldikk bıdışımlaaaa nasılsınızzzzz özlediniz mi kız beniiii

doktor amcadaydık tam kan verecektimki hemşireye bu bilgilerin 2 gun öncesine aitt oldugunu sorun olur mu diye sordum ense kalınlıgı ölçümü vs oda doktora sorun dedi doktorda baya yogundu anacımm sorduk doktor amcaa ultrasona aldı tekrar ölçüm yaptı bııdışımıızı gördük kıçını dönmüştü kerataaaa

sonuçlar ne zaman çıkar bilemiyorummm inşAllah tertemiz çıkar dualarınızı eksik etmeyinnn

canım hoşgeldin sen de.... benim de bazen ağrı oluyor...

ama ama..... ayyy dayanamammm ki ben zatennn

evettttttttt!!!!! bi kaç haftaya kadar eşim geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

esrammm hoşgeldinnn açtım kollarımı sanaaaa oleeeyyyyy gözün aydınnnnn Allah kavustursun diye diyee şükürrr kavuştun canımmmm gözün aydınnnn

hoş geldinn balımm, yerimmm bıdışının kıçınıı ısırırımmm inş. tertemiz çıkar hayatımmm

ama inan öyle abartı da yemiyorum ki(( offfffffffffffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(( napsam ki...:26::26::26::26:

valla ben de bilemedim canım şimdi :26:

ekmeği tamamen kesicem artık...

Canım 21.haftadayım ve bugün 57'yi gördüm :)))

yanii 20. haftanın sonu 57 yazıyorum....

aslında 5 ay derken 4 hafta olarak alırsan 5. ay ama aslında tam 5 değil biz bunları 4 hafta 1 ay olarak mı alalım tatlım

canım 20. haftanın sonu 5. ay sonu oluyor işte... dediğin gibi 4 hafta 1 ay

esra yanlarına bir toplam yazıp toplamda kaç kilo almışız görsekk

depresyona mı girelim kızzzzzzz

Gözün aydın Esra çok sevindim senin için :))

ayyy canım benimmmmmm geldin sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benim sadık vefalı aşkımmmmmmmmmmm

ayyysunnn yaa çok şükür kavuşuyoruzzzz... inşallah artık bir sorun çıkmaz da kavuşurum sevdiceğimeeeeee

inşallah iyi çıkar sonuçlar canımm...

tatlım gönlünü ferah tut bişeycik çıkmaz inş..zaten bi şüphesi olsa dr ultrasonda görürdükızın olacagı kesinleşmiş ohhh ne güzel kız annesi olmakda ayrı bigüzel yani:103::103::103::103:

evet evet esramızz kocişiylee kavuşuyorrr

buarada ekledim kilo durumunu şekerim esramm

birazdan çıkıyorum canlarım...öpüldünüz..sizi sefiyoruz...bıdışları pipiloşlarıı öperiikkk

ne konuşmuşsunuz yahuuu anca bitti

hoş geldinn balımm, yerimmm bıdışının kıçınıı ısırırımmm inş. tertemiz çıkar hayatımmm

ye teyzesi yeee ısır kıçınııı

geldim esraammmmmm kızım sizinle rahat rahat oturayım diye gelir gelmez bulaşıkları makineye koydum çamaşırları katladım makineye çamaşır attım geldimmmm sizin sevginix bana neler yaptırdı

ay hamd olsun canımm kendim gibi sevindimm

canımcımmm gördük bıdışı hamd olsun inşAllah tertemiz çıkar evet yahuuuu kızda erkekte ayrı güzel his veriyordur oğlumda olur inşAllah hayırlısıylaaa

4 hafta bir ay ise sen oraya 10. ayıda ekle hepten depresif olalımm

off bende akşam bir yoğunlaşayım bu duruma canım çok sıkıldı off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…