2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bende çok seviyorum yarında ben gideyim yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sende kendine iyi bak canımmmm
aa bende istiyorummmm bende cok seviom o filmi
yarın akşam bizde gidelim kıskandımmm

Minyon diilim aslında resimde ööle çıkmışım
muckk

Saol canım benimm ben seni göremedim amaaa

tatlım maşallah çok tatlısın çokta zayıfsınnn süpersiniz yaaa
şuanda da böylemisin bu arada kaç yaşındasın :) amma sordum ama

şu kilolardan bahsetmesek bir süre çıldırmak üzereyimmmmmm doktorum çok almışsın dedi 6 kilo görünüyorummm

bana yetişicen sen bu gidişle ben 3 kilo aldım toplam

kııızıııımmm bakkk gittttt
,güle güle şekercim öpüldünnnn

bak gittttt

aa süpermiş bu ilk defa görüyorum kasımanneleri.com
paylaşım için teşekkürler..

Allahtan yürüyüş yapıyorum bende yoksa zırt pırt midem kazınıyo yemek zorunda kalıyorum.Daha da şişerdim,artık önümüzdeki aydan itibaren daha dikkatli olmamız lazım valla..

işten eve gidiyorum yemek hazırlıyorum pıt yoruluyorum.. Valla tatlım yürüyüş hakgetire birinin beni sürüklemesi lazım
Kocişim sağolsun benden beter
Birlikte hamileyiz zaten... Benim midem ekşir onunki de ekşir.. Ben kilo alırım oda alır.. Bebek bende kasık ağrısı yapar yarım saat sonra onda da başlar
Ben ona bakıyorum yani anlayacağın

ayy çok hoşsun kuzumm yaaa

ben yemek yaparken tezgaha göbüşümü dayıyorum bzen, benim oğluşş oraya pıt bir tekme atıyor senin ki de yapıyor mu hiç sıkıya gelemiyor daral geliyor çocuğa

Bende hiç gidemiom yürüyüşe

benim aşkımda cok hassastır cabuk hasta olur
iki gündür rahatsız
dün akşam ıhlamur kaynattım aşkıma
ama içmedi ki uyuz
bende cok üzülüom o azıcık hastalanınca

Benimde hiiiç halim yok
bu akşam sahile inip yürüyüş yapmayı planlıodum ama imkansız gibi

gücüm kalmıyor benım yaa neden böyleyiz biz yaa anacım evde otursam hergun yururdum ama daha once calısmadan hergun yuruyordum 6 km

kajum aynen ya kocamda benle hamileee

dün benim midem bulanıordu sabah kalkmıs askım gece yatamadım midem cok fenaydı dıyor

cumartesi yada pazar gunu transfer olucak cnaım Allah yardımcıları olsun

hadi Allah kolaylık versin canım umarım yemeği bogazına dizmezler

kuzum Mübarek aylardayız bugün de cuma inşallah rabbim kucaklarını doldurur... Allah bunlatmasın, tez zamanda gelsin bebişleri inşallah...

Esraaa aç karına olan kilomuzu mu yazıyoruz benim yatana kadar 1 - 1,5 kilo artıyor :18::18: uyanınca 71,7 şimdi baktım 72,5 oldum ben yaa 73 ee gidiyorumm

ay sizin meşhur mesele demi sen hiç yorum yapma eşini fitle kuzum

cumartesi yada pazar gunu transfer olucak cnaım Allah yardımcıları olsun

hadi Allah kolaylık versin canım umarım yemeği bogazına dizmezler

evet kızlar yaa aynen bişi demek gelmyor içimden şimdi arabada giderken eşimi fitliycemm gerisine karışmıycamm

ayy çok hoşsun kuzumm yaaa

ben yemek yaparken tezgaha göbüşümü dayıyorum bzen, benim oğluşş oraya pıt bir tekme atıyor senin ki de yapıyor mu hiç sıkıya gelemiyor daral geliyor çocuğa

Ben bacak bacak üstüne atınca tekmelemeye başlıyor.. Tezgaha dayamadım hiç yani dayamışımdır da denemedim.. Dur bu akşam deneyeyim
Birde eve giderken Amelie 'nin film müziğini dinliyorum.. Eve gittiğimizi anlıyor sıpam başlıyor içerde oynamaya... Birde babasına kızdığım zaman tepki veriyor. Adamın safı şimdiden belli yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…