Neyse fıstıklar,güzel anneler ben kaçıyorum iyi bakın kendinize ve miniklerinize
Bugün Buz Devri 4 çıktı gideyim de bilet bulayım sinemada akşam için,çok severiz de kocişle buz devri kahramanlarını
Neyse fıstıklar,güzel anneler ben kaçıyorum iyi bakın kendinize ve miniklerinize
Bugün Buz Devri 4 çıktı gideyim de bilet bulayım sinemada akşam için,çok severiz de kocişle buz devri kahramanlarını
Minyon diilim aslında resimde ööle çıkmışım
muckk
Saol canım benimm ben seni göremedim amaaa
şu kilolardan bahsetmesek bir süre çıldırmak üzereyimmmmmmdoktorum çok almışsın dedi 6 kilo görünüyorummm
kııızıııımmm bakkk gittttt
,güle güle şekercim öpüldünnnn
akşama enerjim kalmadı yaaannemlere gidicez
Allahtan yürüyüş yapıyorum bende yoksa zırt pırt midem kazınıyo yemek zorunda kalıyorum.Daha da şişerdim,artık önümüzdeki aydan itibaren daha dikkatli olmamız lazım valla..
mamişleri yedikten sonra gelir enerjin merak etme :)bu arada ablanla ilgili bir gelişme var mı kuzum?
kayınvalidemler gelecekyemekte de klozet muhabbeti olur kesin
kayınvalidemler gelecekyemekte de klozet muhabbeti olur kesin
işten eve gidiyorum yemek hazırlıyorum pıt yoruluyorum.. Valla tatlım yürüyüş hakgetire birinin beni sürüklemesi lazım
Kocişim sağolsun benden beter
Birlikte hamileyiz zaten... Benim midem ekşir onunki de ekşir.. Ben kilo alırım oda alır.. Bebek bende kasık ağrısı yapar yarım saat sonra onda da başlar
Ben ona bakıyorum yani anlayacağın
işten eve gidiyorum yemek hazırlıyorum pıt yoruluyorum.. Valla tatlım yürüyüş hakgetire birinin beni sürüklemesi lazım
Kocişim sağolsun benden beter
Birlikte hamileyiz zaten... Benim midem ekşir onunki de ekşir.. Ben kilo alırım oda alır.. Bebek bende kasık ağrısı yapar yarım saat sonra onda da başlar
Ben ona bakıyorum yani anlayacağın
Benimde hiiiç halim yok
bu akşam sahile inip yürüyüş yapmayı planlıodum ama imkansız gibi
cumartesi yada pazar gunu transfer olucak cnaım Allah yardımcıları olsun
hadi Allah kolaylık versin canım umarım yemeği bogazına dizmezler
peki :)
hoşgeldin canım...
bi kilo-boy takip çizelgemiz var burda: http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html
sürekli takip edip güncelleyebileceksen yazmanı tavsiye ederim ama :)
kızlar biz yavaş yavaş çıkıyoruzzzzzz Allaha emanet olunnn.. pazartesi görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzz
kuzum Mübarek aylardayız bugün de cuma inşallah rabbim kucaklarını doldurur... Allah bunlatmasın, tez zamanda gelsin bebişleri inşallah...
Esraaa aç karına olan kilomuzu mu yazıyoruz benim yatana kadar 1 - 1,5 kilo artıyor :18::18: uyanınca 71,7 şimdi baktım 72,5 oldum ben yaa 73 ee gidiyorumm
ay sizin meşhur mesele demi sen hiç yorum yapma eşini fitle kuzum
cumartesi yada pazar gunu transfer olucak cnaım Allah yardımcıları olsun
hadi Allah kolaylık versin canım umarım yemeği bogazına dizmezler
evet kızlar yaa aynen bişi demek gelmyor içimden şimdi arabada giderken eşimi fitliycemm gerisine karışmıycamm
ayy çok hoşsun kuzumm yaaa
ben yemek yaparken tezgaha göbüşümü dayıyorum bzen, benim oğluşş oraya pıt bir tekme atıyorsenin ki de yapıyor mu hiç sıkıya gelemiyor daral geliyor çocuğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?