2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

inceden soktum lafı diyelim yerine ulaşmış ama suratı buz gibi olmus bana karsı nasıl soguk bakıyor anlatamam

bu arada kötü haberim var sizeeeee yeni müdürr geldiiii bugun tanıstıracaklar eskisi kadar rahat konusabilirmiyim sizle istediğim zaman doktora gidebilirmiyim bilmem iyi olmadı bu ben bu hafta cildiyeye gidecektimmmm haftaya tetenoz aşım var offff 2 hafta sonra diyetisyendeyimmm izin istemek zoruma gidiyor 4 aydır biz alıyorduk kararları

maşalah ne kadar güzel gözüküyosunuz.. sen de çok güzelsin... eşin de çok güleryüzlü birine benziyor.
sağolasın canım benimm:78: teşekkür ederimmevet çok güler yüzlüdür ama fotoda gülemez dişlerinden dolayıdeğilse o konusun sen gül bende o huyunu seviyorum ve çekiyorum deliliklerini yaaa

hadi yaa iyi olmadı desene kuzum, ama biz sensiz naparıssssss

bir dur kızım yaa sıralamış bütün endişelerii sakin ol olur hepsi unuttun mu sen hamilesinnn mecbur verecekk

adamı hasta etmesin uleeeeeeeyyyyynnnnn

ben çıkıyorum bugün bana havuzlu han yolu göründü annem illa gidelim diyor , ay bana kız mı erkek mi çıktı bileydim bakardım bu gün

güle güle canım yine gel ay bileydik demii

oy oy kızçe mi çıktıı yerimm ben onu

sonuçları ne zman söylüycem

bulemsuu bu arada sen benim fotomuda görmedin demii, mğsait olunca söyle atayım albümüme, çekilişten yoğunsundurr
tamam ekle ama resmini oldumu şekerimm
hayırlısı canım belkide çok iyi biri olacak o kötülere karsı seni savunacak

10 olar mıııııııı ?
tamamdır oldu bile

ben çıkıyorum bugün bana havuzlu han yolu göründü annem illa gidelim diyor , ay bana kız mı erkek mi çıktı bileydim bakardım bu gün
adres bilgini ver öyle git tatlım

çıkk kuzumm aslında böyle değişik olur erkek kıyafeti alıyorum ya hep, hediyelikte kız alırım ne güzell

geçenki çekilişte bizim yok mu du sende kuzum ?
özel mesaj olunca silmek zorunda kaldım

ay şimdi okudum da yazdıgımı harbi nasılda sıralamısım adamı hasta etme emineeee

ay canım yaaaa gelen bayan erkek olsa tamamda bayanlar kaprisli olur baktımda öyle bir tipe benziyor ben sizsiz naparım çok özlerim çok umarım benim bölumle ilgili tecrubesi yokturdur da yırtarım

sağolasın canım benimm:78: teşekkür ederimmevet çok güler yüzlüdür ama fotoda gülemez dişlerinden dolayıdeğilse o konusun sen gül bende o huyunu seviyorum ve çekiyorum deliliklerini yaaa

Bende cok begendimm maşallahhh
inşallahh ilerde benimde böööle 4lü hatta 5li bi ailem olur
Allah mutluluğunuzu daim etsin

vanım inşallah iyi bir adamdır...

hastane konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum... hamile olduğunu ve mecbur gitmek zorunda olduğunu bildikten sonra sıkıntı yapmazlar.

vanım inşallah iyi bir adamdır...

hastane konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum... hamile olduğunu ve mecbur gitmek zorunda olduğunu bildikten sonra sıkıntı yapmazlar.

adam olsa keşke kadın yahuuuu kaprisli oluyor genelde yoneticiler umarım yanılırım

ama ben ne dedim esrakar la birlikte 23 kişiyiz dedim yani çözmen gerekirdi fınduk kurdu mantiken olmaz ki dediğin

kızz bende 11 e kadar dolu algıladım aman ben ne yaptıgımı biliyormuyum bugun mantık benden uzakkkk so faarrr

bayan geldi canımm ya sanmıyorum biraz once o malum kişiler kadınla baya sohbet edıyorlardı hipnoz ediyorlar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…