evet evı bahane et yada bısı söleme onlar sana sorana kadar acıklama yapma cıkarken sorarlarsa döncekmısın dıe döncem tabı de:)) sonra dönme bu arada laf sokan maılıne bayıldım.bıde raporun 10 gunu gecıyosa bazı ısyerlerı sskdan gıt al paranı dıebılıyollar
5 olmaz kuzu
hanımlar adres bilgilerinizi bulemsu_hotmail adresine yollayın lütfen
5 olmaz kuzu
tek kızı olacak senmisin şekerimmm
ben çıkim miiiiiiii
sağolasın canım benimmmaşalah ne kadar güzel gözüküyosunuz.. sen de çok güzelsin... eşin de çok güleryüzlü birine benziyor.
haydi hatırını kırmayım seninbulemsu sen 11 ile 23 arası demedin mi eğer 1-23 arası ise ben içimden kendim için 1 mervecik için 3 geçirdim düzeltelimmerve kusura bakma yaa inan ıcımden 3 diledim
haydi hatırını kırmayım senin
inceden soktum lafı diyelimyerine ulaşmış ama suratı buz gibi olmus bana karsı nasıl soguk bakıyor anlatamam
bu arada kötü haberim var sizeeeee yeni müdürr geldiiii bugun tanıstıracaklar eskisi kadar rahat konusabilirmiyim sizle istediğim zaman doktora gidebilirmiyim bilmem iyi olmadı bu ben bu hafta cildiyeye gidecektimmmmhaftaya tetenoz aşım var offff 2 hafta sonra diyetisyendeyimmm izin istemek zoruma gidiyor 4 aydır biz alıyorduk kararları
ben çıkıyorum bugün bana havuzlu han yolu göründü annem illa gidelim diyor , ay bana kız mı erkek mi çıktı bileydim bakardım bu gün
tamam ekle ama resmini oldumu şekerimmoy oy kızçe mi çıktııyerimm ben onu
sonuçları ne zman söylüycem
bulemsuu bu arada sen benim fotomuda görmedin demii, mğsait olunca söyle atayım albümüme, çekilişten yoğunsundurr
hayırlısı canım belkide çok iyi biri olacak o kötülere karsı seni savunacakinceden soktum lafı diyelimyerine ulaşmış ama suratı buz gibi olmus bana karsı nasıl soguk bakıyor anlatamam
bu arada kötü haberim var sizeeeee yeni müdürr geldiiii bugun tanıstıracaklar eskisi kadar rahat konusabilirmiyim sizle istediğim zaman doktora gidebilirmiyim bilmem iyi olmadı bu ben bu hafta cildiyeye gidecektimmmmhaftaya tetenoz aşım var offff 2 hafta sonra diyetisyendeyimmm izin istemek zoruma gidiyor 4 aydır biz alıyorduk kararları
tamamdır oldu bile10 olar mıııııııı ?
adres bilgini ver öyle git tatlımben çıkıyorum bugün bana havuzlu han yolu göründü annem illa gidelim diyor , ay bana kız mı erkek mi çıktı bileydim bakardım bu gün
özel mesaj olunca silmek zorunda kaldımçıkk kuzummaslında böyle değişik olur erkek kıyafeti alıyorum ya hep, hediyelikte kız alırım ne güzell
geçenki çekilişte bizim yok mu du sende kuzum ?
hadi yaa iyi olmadı desene kuzum, ama biz sensiz naparıssssss
bir dur kızım yaa sıralamış bütün endişelerii sakin ol olur hepsi unuttun mu sen hamilesinnn mecbur verecekk
adamı hasta etmesin uleeeeeeeyyyyynnnnn
güle güle canım yine gel ay bileydik demii
sağolasın canım benimm:78: teşekkür ederimm evet çok güler yüzlüdür ama fotoda gülemez dişlerinden dolayı değilse o konusun sen gül bende o huyunu seviyorum ve çekiyorum deliliklerini yaaa
inceden soktum lafı diyelimyerine ulaşmış ama suratı buz gibi olmus bana karsı nasıl soguk bakıyor anlatamam
ama ben ne dedim esrakar la birlikte 23 kişiyiz dedim yani çözmen gerekirdi fınduk kurdubanane bananeee sen yanlış yazmışsınnnsaol tatlım
Bende cok begendimm maşallahhh
inşallahh ilerde benimde böööle 4lü hatta 5li bi ailem olur
Allah mutluluğunuzu daim etsin
vanım inşallah iyi bir adamdır...
hastane konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum... hamile olduğunu ve mecbur gitmek zorunda olduğunu bildikten sonra sıkıntı yapmazlar.
ama ben ne dedim esrakar la birlikte 23 kişiyiz dedim yani çözmen gerekirdi fınduk kurdumantiken olmaz ki dediğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?