tamam ekle ama resmini oldumu şekerimm
hayırlısı canım belkide çok iyi biri olacak o kötülere karsı seni savunacak
tamamdır oldu bile
adres bilgini ver öyle git tatlım
attım canım gelmedimi diyeceğim de kendimi tanıtmadım ama msj da :)
adres :) yazdım konu başlığı birde eyüp olan :) olmadı gelince tekrara atarım çıktım :)
tamam ekle ama resmini oldumu şekerimm
tamamdır oldu bile
özel mesaj olunca silmek zorunda kaldım
ay şimdi okudum da yazdıgımı harbi nasılda sıralamısımadamı hasta etme emineeee
ay canım yaaaa gelen bayan erkek olsa tamamda bayanlar kaprisli olur baktımda öyle bir tipe benziyorben sizsiz naparım çok özlerim çok umarım benim bölumle ilgili tecrubesi yokturdur da yırtarım
kız çıtıpıtı resim meraklısı seni eşinle yakışmışsınız bebişde tamamlayacak inşşş
olsun canım hiç belli olmaz iradesi sağlam ve terazisi kuvvetli olursa kırra geçer hepsiniadam olsa keşke kadın yahuuuu kaprisli oluyor genelde yoneticilerumarım yanılırım
kızz bende 11 e kadar dolu algıladım aman ben ne yaptıgımı biliyormuyum bugun mantık benden uzakkkk so faarrr
bayan geldi canımm yasanmıyorum biraz once o malum kişiler kadınla baya sohbet edıyorlardı hipnoz ediyorlar sanırım
tuğbaları ikiledik demek ki ben seni kaju sandım:78:tamam ekle ama resmini oldumu şekerimm
tamamdır oldu bile
attım canım gelmedimi diyeceğim de kendimi tanıtmadım ama msj da :)
adres :) yazdım konu başlığı birde eyüp olan :) olmadı gelince tekrara atarım çıktım :)
bulemsu_@hotmail.comhadi ya o zaman sana mail mi atalım, mail adresini tekrar alabilirmiyimm :78:
inş. canım yaa inş. gıcık biri değildir belki bayan olması daha iyi bile olur bakalım nolacakk
hadi ya o zaman sana mail mi atalım, mail adresini tekrar alabilirmiyimm :78:
inş. canım yaa inş. gıcık biri değildir belki bayan olması daha iyi bile olur bakalım nolacakk
kız çıtıpıtı resim meraklısı seni eşinle yakışmışsınız bebişde tamamlayacak inşşş
olsun canım hiç belli olmaz iradesi sağlam ve terazisi kuvvetli olursa kırra geçer hepsini
tuğbaları ikiledik demek ki ben seni kaju sandım:78:
inşallahh canım
kızlar adres bilgilerinize neden telefonlarını vermiyorsunuz kargoda sorun olmaz böylece
Bulemsuuuu bana neden dönmedin bana kim çıktı bu hamile halimle çatlatacanmı beni zaten çatlaklarımda oluştuuu
şişşşşttt albümünü bekliorummmmmmmmm senin bennnnn!!!
sen beni görmemişmiydin kuzumm :)
attım canım :) teşekkürler....
ben moonsun 11
merwecik için 13
esra86 6 numarayı şeçtin
lavinya 8 numarayı seçtin
annesininbirtanesi 7 numarayı seçtin
emeki 5 numarayı seçtin (adresinide mailime atarmısın canım)
Bulemsuuuu bana neden dönmedin bana kim çıktı bu hamile halimle çatlatacanmı beni zaten çatlaklarımda oluştuuu
elime adres bilgiis geçeni hemen bildiriyorum şekerim ve sen muradına erdin zatennnBulemsuuuu bana neden dönmedin bana kim çıktı bu hamile halimle çatlatacanmı beni zaten çatlaklarımda oluştuuu
gelmedi kız adresime mailinşişşşşttt albümünü bekliorummmmmmmmm senin bennnnn!!!
bulemsu_@hotmail.com attın değil mi:26:
tamam canım sen ekle resimimi elim boşa çıkınca bakarımCanım attım şimdi.
Sana resimlerimi koyuyorum hemen ordaysan
şişşşşttt albümünü bekliorummmmmmmmm senin bennnnn!!!
Görmedimmm ki
ben sadece esrayı, moonsunu, bulemsuyu, lavinya27 yi gördümm
elime adres bilgiis geçeni hemen bildiriyorum şekerim ve sen muradına erdin zatennn
gelmedi kız adresime mailin
bulemsu_@hotmail.com attın değil mi:26:
tamam canım sen ekle resimimi elim boşa çıkınca bakarım
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=25700
inceden soktum lafı diyelimyerine ulaşmış ama suratı buz gibi olmus bana karsı nasıl soguk bakıyor anlatamam
bu arada kötü haberim var sizeeeee yeni müdürr geldiiii bugun tanıstıracaklar eskisi kadar rahat konusabilirmiyim sizle istediğim zaman doktora gidebilirmiyim bilmem iyi olmadı bu ben bu hafta cildiyeye gidecektimmmmhaftaya tetenoz aşım var offff 2 hafta sonra diyetisyendeyimmm izin istemek zoruma gidiyor 4 aydır biz alıyorduk kararları
Görmedimmm ki
ben sadece esrayı, moonsunu, bulemsuyu, lavinya27 yi gördümm
tmm canım atıyorumm hemenn
dur bi hele acele etme anlayışlı olacaklardır belki sandığından daha iyi çıkacak canını sıkma şimdiden :)
offffffffff çatlak korkulu rüyam yağlı yağlı geziyorum evde kocam kaçacak benden yakında nefret ediyor sürme şunları vıcık vıcıksın diyor:26::26::26:
bende krem kullansam olacak küçük körpem ablaların yapmadığını yapmış çatlaşmış karnımı sinir oldum görünce belli belirsiz onuda kızkardeşim fark etti abla kızların yapamadığını bu sıpan yapmış dedi bana:26:dur bi hele acele etme anlayışlı olacaklardır belki sandığından daha iyi çıkacak canını sıkma şimdiden :)
offffffffff çatlak korkulu rüyam yağlı yağlı geziyorum evde kocam kaçacak benden yakında nefret ediyor sürme şunları vıcık vıcıksın diyor:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?