2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hadi ya o zaman sana mail mi atalım, mail adresini tekrar alabilirmiyimm :78:

inş. canım yaa inş. gıcık biri değildir belki bayan olması daha iyi bile olur bakalım nolacakk

kız çıtıpıtı resim meraklısı seni eşinle yakışmışsınız bebişde tamamlayacak inşşş

olsun canım hiç belli olmaz iradesi sağlam ve terazisi kuvvetli olursa kırra geçer hepsini

kızlar adres bilgilerinize neden telefonlarını vermiyorsunuz kargoda sorun olmaz böylece

hadi ya o zaman sana mail mi atalım, mail adresini tekrar alabilirmiyimm :78:

inş. canım yaa inş. gıcık biri değildir belki bayan olması daha iyi bile olur bakalım nolacakk

şişşşşttt albümünü bekliorummmmmmmmm senin bennnnn!!!

Bulemsuuuu bana neden dönmedin bana kim çıktı bu hamile halimle çatlatacanmı beni zaten çatlaklarımda oluştuuu

ben moonsun 11
merwecik için 13

esra86 6 numarayı şeçtin
lavinya 8 numarayı seçtin
annesininbirtanesi 7 numarayı seçtin
emeki 5 numarayı seçtin (adresinide mailime atarmısın canım)

Canım attım şimdi.
Sana resimlerimi koyuyorum hemen ordaysan

Bulemsuuuu bana neden dönmedin bana kim çıktı bu hamile halimle çatlatacanmı beni zaten çatlaklarımda oluştuuu
elime adres bilgiis geçeni hemen bildiriyorum şekerim ve sen muradına erdin zatennn

dur bi hele acele etme anlayışlı olacaklardır belki sandığından daha iyi çıkacak canını sıkma şimdiden :)

offffffffff çatlak korkulu rüyam yağlı yağlı geziyorum evde kocam kaçacak benden yakında nefret ediyor sürme şunları vıcık vıcıksın diyor:26::26::26:

haklısın canım bekleyelim görelim benim lekelenme çenemde baska yerde yenidne basladı yarın cilt doktoruna gidicem yeni müdürden izin istemeye baslamadan

bende canımm lierac bebe yağı nemlendirici krem kakao kayısı badem yağı hiç biri işe yaramıyor hayırlısı nasipte varsa üzülmek neye yarar büzülmekkk

nasipte varsa çatlamak neye yarar yağğlanmakkkk

bende krem kullansam olacak küçük körpem ablaların yapmadığını yapmış çatlaşmış karnımı sinir oldum görünce belli belirsiz onuda kızkardeşim fark etti abla kızların yapamadığını bu sıpan yapmış dedi bana:26:
lavinya eşinin gözleri nasıl oldu tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…