2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

oğluşun da sevicek denizi

valla bilemiyorum ki canım.. özel sektörde işler nasıl yürüyor hiç bilmiyorum ki....

ben de 10 gün sonra eşimin köyüne gittiğinde bol bol domates konserversi, reçel, komposto, patlıcan kırmızı biber közlemesi falan yapıcam kış için...

benimkinin de şimdiden 7 tane hırkası oldu :)

maşallah kızlar resimlerinize baktım da ne kadar güzelsiniz
kendimi cok yaşlı ve çirkin hissettim valla yanınızda

çirkin kadın yoktur, kendine güvenmeyen kadın vardır şekerim :)

ahhh ne kadınlar gördüm ben o tatlı dilleriyle bin tane güzelden daha güzel daha sevimli geliyolar göze....
ben de senin hiç çirkin olduğunu sanmıyorum :)

oh mis gibi en sevdiğim işler valla :) ellerine sağlık kuzum...

maşallah kızlar resimlerinize baktım da ne kadar güzelsiniz
kendimi cok yaşlı ve çirkin hissettim valla yanınızda

aaa aşkol senden de isteriz :)

ben 7 diyorum kuzumm
tamamdır

tamam küsmüyorum
8 benim olsun diğerinde tutturamamaıştım :)

bulemsuumm seni arkidiş olarak ekledim...kabul et bebem..birazdan foto ekliycemmm

aman allahım gözler ne güzelll eşimin keçiörende kuzeni var ona ne kadar da çok benziyorsun sen öyleee

canım benim senin gözlerde senin gibi yaramaz bakıyorkız sen nasıl urfalısın bakımmm

gördüm resmini şekerim benim çıtı pıtı esracık seni benim esram gibi kara kızsın sen ama karalar candan olur sevgisi yürekden olur derler

hepimizin o an online olmasına imkan yok canım sadece rakam söyleyeceksin ve o rakamda kim varsa senin bahtına o çıkmış oluyor

hoşgeldinnnkızın hayırlı olsun canım nasıl sevindim anlatamam rabbim gözlüne göre vermiş sağlıklıca doğsun inşş kıızın

23 kişiyiz canım 1 ve 23 arasında 1 rakam sececeksin

günaydın canımm..
kış hazırlıkları için erken değil mi yaaa
eminönünde ne yaptınız, bebiş hazırlığı mı

havuzlu han pazar günü kapalı mı? ben açık diye biliyorum canım....

valla bi sürü şey yaparım diyorum ama ilk defa köyde bişeyler hazırlıcam, hem zaman geçer, eğlenmiş olurum.

deliiii sende koy hadi bekliyoruzzz

oh mis gibi en sevdiğim işler valla :) ellerine sağlık kuzum...

aaa aşkol senden de isteriz :)
saolun canlarım aslında albümüm var arkadas olanlar görebiliyo sanırım dıger türlü nasıl paylaşılır bılmıyorum:26:

cok saol canım amın
ben 5 secmıstım maıl de attım olmuyosa 12 çekiliş için yani

tamam aysunum ugursuz 13 u alıyorum:)) kız bebek dılıyorum:))

bulemsunun maıl adresıne adersımızı yazıcaz heralde

burcucum odayı boşaltmana cok sevındım bızde yatagını kurduk kendı odamıza babasıyla dayısı kurdu

arcak hosgeldın tatlım 2 hafta tatılden sonra dönus zor olmus olmalı

esracım senı de gördum tatlım zayıfcak ufacık yuzun var cok tatlısın

annesınınbırtanesını göremedım sadece bıde burcuyu annesının bırtanesı sana arkadaslık ıstegı gönderdım

arkadasım havuzluhana gıtmıstı bebek alısverısıne emınönunun ordaymıs orda bebeçeyız dıe bıyer varmıs aldıklarını gördumde malları cok kalıtelı gercekten ve uygun o patıklı tek altlar var ya 4.5 tl bıde ındırım gunuymus 3.750ye almıslar kuvet almıslar 20 tl gıderı de var guzeldı böle bebedorun bıberonu emzık kabı tırnak makası v.s hepsını almıslar zıbınlar tulumlar v.s anne cantası almıs ates ölçer alt acma seyı battanıye yanı hepsını 450 tlye felan almıs bende cok heveslendım temmuz sonu yada agustos bası gtcem bende alcam ha:)) bulusup beraber alalım olmamı

bulemsu 17 olsun canım benim

günaydın canımm

kameralarla izlersin kuuzum olsun napalım

izin vermem kuzum sağol dua edin kısa zaman ev bulayım

günaydın canım benimm, senin pipiloş çok heraketli desene, bak keretaya

ohh ne güzel, kaju denedin mi ? göbüşünü tezgaha

teşekkür ederim kuzum ben de seni gördüm maşallah ailecek pek güzelsiniz yüz hatların kalemle çizilmiş gibi...

evet evı bahane et yada bısı söleme onlar sana sorana kadar acıklama yapma cıkarken sorarlarsa döncekmısın dıe döncem tabı de:)) sonra dönme bu arada laf sokan maılıne bayıldım.bıde raporun 10 gunu gecıyosa bazı ısyerlerı sskdan gıt al paranı dıebılıyollar

ben moonsun 11
merwecik için 13

esra86 6 numarayı şeçtin
lavinya 8 numarayı seçtin
annesininbirtanesi 7 numarayı seçtin
emeki 5 numarayı seçtin (adresinide mailime atarmısın canım)

valla bi sürü şey yaparım diyorum ama ilk defa köyde bişeyler hazırlıcam, hem zaman geçer, eğlenmiş olurum.

kapalı canım dün gittik eşimle kapalıydı geri geldik bir daha yaparsın canım bende çok bilmiyorum ama yapabildiğim kadarıyla işte

ben moonsun 11
merwecik için 13

esra86 6 numarayı şeçtin
lavinya 8 numarayı seçtin
annesininbirtanesi 7 numarayı seçtin
emeki 5 numarayı seçtin (adresinide mailime atarmısın canım)

bende 15 istiyorum

korkarım ki öyle olacak peşinde koşturacak bizi miniş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…