Biz şemsiyenin altını karnımızı doyuruken gördük kanında hep oynadık
Annem su kuşudur çıkmaz denizden bende ona uydum.. Oğluşum da korkup bir tarafımda toplanmadı gezdi tekmeler attı çok güzeldi yani.. O nedenle ben yandım
hayır canım denemicem iizin parasına ihtiyacım var sonucta bebeğim için birikim obelki bebekten sonra gelir 1 gun kalır söylerim yada nasıl yol izlesem sencee :26: onları şüphelendirmicek ama gidebileceğimide bilecekleri deneme olacağı birşeyler demeliiym
ya ramazan için kuru yufka yapar annem genelde bende ona yardıma gittim o da başlamışken , makarna kesti, tarhana yoğurmuştu onu çıkardı filan derken kış hazırlığı gibi oldu anlayacağın , dolaba da bezelye attık filan
biraz kızçem için birazda yengeme bir şeyler baktık , 5 tane hırkalık yün aldım kızıma annanesi örecek , sonra havlusunu aldım bir tane tulum filan işte
maşallah kızlar resimlerinize baktım da ne kadar güzelsiniz
kendimi cok yaşlı ve çirkin hissettim valla yanınızda
ya ramazan için kuru yufka yapar annem genelde bende ona yardıma gittim o da başlamışken , makarna kesti, tarhana yoğurmuştu onu çıkardı filan derken kış hazırlığı gibi oldu anlayacağın , dolaba da bezelye attık filan
biraz kızçem için birazda yengeme bir şeyler baktık , 5 tane hırkalık yün aldım kızıma annanesi örecek , sonra havlusunu aldım bir tane tulum filan işte
tamamdırben 7 diyorum kuzumm
tamam küsmüyorumgünaydın canım çok geçmiş olsun ara ara olabilir endişe etme bitanem..
maşallahhh:)
güzel bir yorgunluk olmuş kuzum senin içingünaydın...
seninde kuzucum günaydın
günaydın balım benim.. aynen esram ya benimkide sola yatınca resmen çırpınıyor sıpa... bir de sabahları 9 u geçirirsem resmen beni dövüyor erkenden uyanıp mama yemek zorundayız artık o kadar tekmeliyor ki tüm vücudum sallanıyor, büyüdüklerinde ne yapacaksak?:26::26: seviyorum çirkin oğlumu:)
günaydın kuzucum, sendrom yok unutalım:)
günaydın canım hakkaten sinir bozucu Allah tez zamanda gönlüne göre veriri inşallah kuzum...
günaydın canım, gayet iyiyiz sen nasılsın?
günaydın canım inşallah sende tez zamanda bulursun ev bebeğim...
günaydın kuzum, küsme yasenin için tekrar koyacağım bugün
günaydın canım iyi yapmışsın ya keşke bizde de olsa izinler...
ay gerizekalılar ya öküz... boşver kuzum aldırma az kaldı...
bende evle ilgili bir sürü bişey yaptım benimde aklımda daha niceleri var kuzum... bende tatilden sonra başlayacağım inşallah...
8benim olsun diğerinde tutturamamaıştım :)
bulemsuumm seni arkidiş olarak ekledim...kabul et bebem..birazdan foto ekliycemmm
canım benim senin gözlerde senin gibi yaramaz bakıyor
gördüm resmini şekerim benim çıtı pıtı esracık seni benim esram gibi kara kızsın sen ama karalar candan olur sevgisi yürekden olur derlerben 6 istiyorummmmmmm
ya bazıları daha yukarda hissediyor acaba benimki aşağıda mı kaldı dedim.. ayy ben bugün ne çok vesveseliyimmmmmmm
terbiyesizler.. nasıl şirket bu yaaa... ben de gece uyurken karar verdim 2 ay kala bırakıyorum işi...
6!
yaa sen başlattın amaaaaaaaaaa
ayyyyy inanmıyorum yaaa.. sen alıcam diyodun da sonra vazgeçtin sanıyodum ben yazık adama ayyyyyy
:):) çok yaramaz olucak bunlar yaaaaa
ben koydum
hepimizin o an online olmasına imkan yok canım sadece rakam söyleyeceksin ve o rakamda kim varsa senin bahtına o çıkmış oluyorÇekiliş nasıl olacak yahu hepimiz online olmalı mıyız öyleyse saat 14 :00 uygun olur eğer bulemsu ya da esra çekiyorsa özel mesaj atarsınız kızlar uyanınca bişeyler atıştırmıştım şimcik te kahvaltı yapacağız
hoşgeldinnnGünaydınnnn biz geldikkk
Yıllık izinden döndüm arkadaşlar işteyim 2 haftadır fazla girip yazamadım geçen perşembe ayrıntılı ultrasonumuz vardı ve kesin olarak öğrendik kızımız oluyorrrr
Bu arada yazamasamda bikaç seyden haberdarım duaya başlamışsınız allah kabul etsın dua topiğine ayrıyeten yazarım geçmediyse bende katılmak ısterım zira en erken doguranınız ben olcam büyük ihtimalle
Bugun hediye çekilişini de yapıyosunzu sanırım eğer söylenmediyse ben 5 numara diyorum söylendiyse 12
hepimize güzel bir hafta diliyorummm
23 kişiyiz canım 1 ve 23 arasında 1 rakam sececeksinGünaydın kızlarrr
Biz geldikk.. Dün denize gittik.. Oğluşumla oynadık çok güldük eğlendik ama 30 faktör pek koruyamadı bizi omuzlarımız yanmış, ama olsun çok pozitif başladık haftaya
Sziler nasılsınız numeromu seçiyoruzzz
kaça kadar hakkımız var? yani 1 ile kaç arası ?
kızlarr
ben moonsun 11
merwecik için 13 seçiyoruzzz
günaydın canımm..
kış hazırlıkları için erken değil mi yaaa
eminönünde ne yaptınız, bebiş hazırlığı mı
oğluşun da sevicek denizi
valla bilemiyorum ki canım.. özel sektörde işler nasıl yürüyor hiç bilmiyorum ki....
ben de 10 gün sonra eşimin köyüne gittiğinde bol bol domates konserversi, reçel, komposto, patlıcan kırmızı biber közlemesi falan yapıcam kış için...
benimkinin de şimdiden 7 tane hırkası oldu :)
ohh mis valla kendi yaptığın gibi olmuyor hiç biri benim daha onlarda var ama annem halleder köyde sanırım bende yırtarım
yok daha benim kızımın hiç bir şeyi yok ya :18: aslında alışverişi halletmek istiyorum eminönün de havuzlu hana gidip ama pazarları kapalı eşim gidemem diye düşünüyorumbir de erken mi tam vaktimi karar veremedim bir türlü ki
şimdi bu çekiliş olayını nasıl yapıyoruz ben seçmedim daha numara 15 seçildi mi ? birazdan yeğnim gelicek onunla ilgileneceğim az geçmişe pek bakamadım ondan
tamamdıgördüm resmini şekerim benim çıtı pıtı esracık seni benim esram gibi kara kızsın sen ama karalar candan olur sevgisi yürekden olur derler
hani 3 seçmiştin merveciğe ?
ohh mis valla kendi yaptığın gibi olmuyor hiç biri benim daha onlarda var ama annem halleder köyde sanırım bende yırtarım
yok daha benim kızımın hiç bir şeyi yok ya :18: aslında alışverişi halletmek istiyorum eminönün de havuzlu hana gidip ama pazarları kapalı eşim gidemem diye düşünüyorumbir de erken mi tam vaktimi karar veremedim bir türlü ki
şimdi bu çekiliş olayını nasıl yapıyoruz ben seçmedim daha numara 15 seçildi mi ? birazdan yeğnim gelicek onunla ilgileneceğim az geçmişe pek bakamadım ondan
deliiii sende koy hadi bekliyoruzzz
saolun canlarım aslında albümüm var arkadas olanlar görebiliyo sanırım dıger türlü nasıl paylaşılır bılmıyorum:26:oh mis gibi en sevdiğim işler valla :) ellerine sağlık kuzum...
aaa aşkol senden de isteriz :)
tamamdır
tamam küsmüyorum
aman allahım gözler ne güzelll eşimin keçiörende kuzeni var ona ne kadar da çok benziyorsun sen öyleee
canım benim senin gözlerde senin gibi yaramaz bakıyorkız sen nasıl urfalısın bakımmm
gördüm resmini şekerim benim çıtı pıtı esracık seni benim esram gibi kara kızsın sen ama karalar candan olur sevgisi yürekden olur derler
hepimizin o an online olmasına imkan yok canım sadece rakam söyleyeceksin ve o rakamda kim varsa senin bahtına o çıkmış oluyor
hoşgeldinnnkızın hayırlı olsun canım nasıl sevindim anlatamam rabbim gözlüne göre vermiş sağlıklıca doğsun inşş kıızın
23 kişiyiz canım 1 ve 23 arasında 1 rakam sececeksin
Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz. Ben çok yorgunum(((
Artık karnımın iyice büyüyüp hareketlerimi engellemesi ve 6. ayımın başlamasıyla beraber doğum moduna girmiş bulunmaktayım. evimin her işini bir an önce bitirip 7. ayın sonuna kadar bebeğimle ilgili her işi halletmeye karar verdim :)))
Cumartesi eşim ve kardeşim nihayet bebek odasını boşalttılar, canım kızımın odasını boş görmenin mutluluğunu yaşadım. durup durup odaya gittim baktım :)))) onu mu yapsam bunu mu yapsam bir sürü hayeller kurdum :)))) bu hafta boya rengini belirleyeceğiz uygun bir zamanda boya işlemini bitireceğiz. sonra hemen mobilyalarını alıp yerleştirmek istiyorum.
Onun dışında evimle ilgili aklımda kalan ertelediğim bir sürü işide hallettim :))) eşim ve kardeşim pes oynarlarken iyice oyalandılar ve ben dinlene dinlene yavaş yavaş çoğu işimi hallettim. omuzlarımdan gerçekten büyük bir yük kalktı.
Pazar günü kayınvalidemin yazlığına gittik, çok güzel mamalar yedik, bebişimin mikili puzzlenı bitirdik saatine başladık, akşam bol bol yürüyüş yaptık. gece 1 de döndük. çok fazla yorulmuşum farkında olmadan bebişimde biraz sakin davrandı tüm gün, biraz endişelendim. gece yatağıma yatınca hanfendinin mesaisi başladı. hiç bu kadar sert hareketlerini hissetmemiştim. canım benim annesinin merakını fazlasıyla giderdi. bir oyana bir buyana, sanırım taklalar ata ata gezindi durdu. karnımda dağlar tepeler çukurlar nasıl bir şölen ya, çok mutlu oldumhemen eşimi çağırdım oda gördü hissetti tepikleri ve yine kızımızı uyutma işi ona kaldı :))) şimdiden eşim alışıyor kızını uyutmaya, hadi kızım sakinleş hadi uyu diye diye bebişimiz sakinleşti uyudu :)))
bugün yoğun bir gün olacak, birazdan göz atıcam yazdıklarınıza.
Benim yakın sayılır canım yürüyerek 10 dk da falan evde oluyorum şuanki evimiz küçük kışında soğuk oluyor kuzey cehpeheye baktığı için o yüzden değiştirmek istiyoruzsen şanslısın canım enazından anneciğin bakabilecekmiş benim yawruşum nasipse bakıcı bakacak artık evin heryeri kamera dolar bide onunla uğraş pehhhhhhh
bulemsuuu canım benimmm gördün mü bakkk itifraflar gelmeye başladı çetenin ele başı aysun yardımcısı esraaa
üffff yaaaa canlar bende çatlak biriyle uğraşıyorum gönderdiğim e-mailleri almadım deyip duruyorrr şu kadına bir bakayım daa çıksın aradanbirazdan dönüş yaparız sahalara
sağol burcummm...bende seni görmeyi çok istiyorum..bugun koyucan demi foto yenidenn?
evet yaaa dayanamadım aldım...bu son dedimm kendi kendimee:)
ayy kız şımartcann benii...sağol hayatım bakan gözlerin güzelliğii
tatlım bende eklemiştim...ama bugun sen ve bulemsu için yeniden ekliycemmm inşallahh:) hemde bu haftaki halimide koycamm...
küsmee bebeğim...bugun senin için yeniden ekliycemmm:))
sağol canım darısıda senin sevdiklerine olsun...ehh ister istemez yoruldum bebeğim...ama şimdi iyiym..buugun aşımı olmaya gidicemmm inşallahh öğleden sonraa
düğün eylül sonu gibi olucak allah izin verirsee..bende doğum iznine ayrılcamm bu sırada...
rüyan hayırlara çıksın canım..ben cidden hamile yastgı kullanıyorum..sol tarafıma yatmak daha kolay oluyorr böylece...veeee harbidenn kociş ufacıkk yerdeee yatıyorrr kızzzzzzzzzzzzzz
canımm hayırlı haberlerini bekliyoruzz inşallahhhh
aman sakınnn haa fırsatını verme kuzum kaynanana..bebeyi alır giderr oallaha şükürki kendi anası babası var yetiştirmek onamı kalmışşşş
sağol canım nişanımız güzel geçti..abla olmak kolay değil...kardeşimee canım fedaa..maşallahh gelinimizdee pek hanım...oynadım yoruldum ama güzel bi organizasyıon oldu...
havuz pek iyi geldi..keyif yaptıkk kocacıgımlaaaa
küsmee küsmeee koycamm şimdi fotolarıııı
sağol canım darısıda senin sevdiklerine olsun...havuz kendimize ait canım..kocaman bi şime havuzz..kocacıgım benim için aldı...doktor havuz yasak dedi..denizede gitme durumumuz yok...bizdeee havuzuktaa idare ettik..ama güzeldi
günaydın canım çok geçmiş olsun ara ara olabilir endişe etme bitanem..
maşallahhh:)
güzel bir yorgunluk olmuş kuzum senin içingünaydın...
seninde kuzucum günaydın
günaydın balım benim.. aynen esram ya benimkide sola yatınca resmen çırpınıyor sıpa... bir de sabahları 9 u geçirirsem resmen beni dövüyor erkenden uyanıp mama yemek zorundayız artık o kadar tekmeliyor ki tüm vücudum sallanıyor, büyüdüklerinde ne yapacaksak?:26::26: seviyorum çirkin oğlumu:)
günaydın kuzucum, sendrom yok unutalım:)
günaydın canım hakkaten sinir bozucu Allah tez zamanda gönlüne göre veriri inşallah kuzum...
günaydın canım, gayet iyiyiz sen nasılsın?
günaydın canım inşallah sende tez zamanda bulursun ev bebeğim...
günaydın kuzum, küsme yasenin için tekrar koyacağım bugün
günaydın canım iyi yapmışsın ya keşke bizde de olsa izinler...
ay gerizekalılar ya öküz... boşver kuzum aldırma az kaldı...
bende evle ilgili bir sürü bişey yaptım benimde aklımda daha niceleri var kuzum... bende tatilden sonra başlayacağım inşallah...
Biz şemsiyenin altını karnımızı doyuruken gördük kanında hep oynadık
Annem su kuşudur çıkmaz denizden bende ona uydum.. Oğluşum da korkup bir tarafımda toplanmadı gezdi tekmeler attı çok güzeldi yani.. O nedenle ben yandım
evet ama bulemsu 11 ile 23 arasında seçin dedi ondan 13 seçtüm
tamamdır
tamam küsmüyorum
aman allahım gözler ne güzelll eşimin keçiörende kuzeni var ona ne kadar da çok benziyorsun sen öyleee
canım benim senin gözlerde senin gibi yaramaz bakıyorkız sen nasıl urfalısın bakımmm
gördüm resmini şekerim benim çıtı pıtı esracık seni benim esram gibi kara kızsın sen ama karalar candan olur sevgisi yürekden olur derler
hepimizin o an online olmasına imkan yok canım sadece rakam söyleyeceksin ve o rakamda kim varsa senin bahtına o çıkmış oluyor
hoşgeldinnnkızın hayırlı olsun canım nasıl sevindim anlatamam rabbim gözlüne göre vermiş sağlıklıca doğsun inşş kıızın
23 kişiyiz canım 1 ve 23 arasında 1 rakam sececeksin
hayır canım denemicem iizin parasına ihtiyacım var sonucta bebeğim için birikim obelki bebekten sonra gelir 1 gun kalır söylerim yada nasıl yol izlesem sencee :26: onları şüphelendirmicek ama gidebileceğimide bilecekleri deneme olacağı birşeyler demeliiym
havuzlu han pazar günü kapalı mı? ben açık diye biliyorum canım....
valla bi sürü şey yaparım diyorum ama ilk defa köyde bişeyler hazırlıcam, hem zaman geçer, eğlenmiş olurum.
havuzlu han pazar günü kapalı mı? ben açık diye biliyorum canım....
valla bi sürü şey yaparım diyorum ama ilk defa köyde bişeyler hazırlıcam, hem zaman geçer, eğlenmiş olurum.
ben moonsun 11
merwecik için 13
esra86 6 numarayı şeçtin
lavinya 8 numarayı seçtin
annesininbirtanesi 7 numarayı seçtin
emeki 5 numarayı seçtin (adresinide mailime atarmısın canım)
bulemsu 17 olsun canım benim
günaydın canımm
kameralarla izlersin kuuzum olsun napalım
izin vermem kuzum sağol dua edin kısa zaman ev bulayım
günaydın canım benimm, senin pipiloş çok heraketli desene, bak keretaya
ohh ne güzel, kaju denedin mi ? göbüşünü tezgaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?