elime adres bilgiis geçeni hemen bildiriyorum şekerim ve sen muradına erdin zatennn
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=25700
Senin albümün açılmıo canım
bende bakcaktımmmmmda
gözükmüyor bişey:26:elime adres bilgiis geçeni hemen bildiriyorum şekerim ve sen muradına erdin zatennn
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=25700
bende krem kullansam olacak küçük körpem ablaların yapmadığını yapmış çatlaşmış karnımı sinir oldum görünce belli belirsiz onuda kızkardeşim fark etti abla kızların yapamadığını bu sıpan yapmış dedi bana:26:
lavinya eşinin gözleri nasıl oldu tatlım
slm kızlar ooo maşalah dostlugunuz baya ilerlemişşş :))
yavrum sende benim gibi haalaa çatlıyormusun benimde göbeğimin yanlar çatlıyorsenin nerden basladı ne kullanıyordun
haklısın canım bekleyelim görelim benim lekelenme çenemde baska yerde yenidne basladı yarın cilt doktoruna gidicem yeni müdürden izin istemeye baslamadan
bende canımm lierac bebe yağı nemlendirici krem kakao kayısı badem yağı hiç biri işe yaramıyorhayırlısı nasipte varsa üzülmek neye yarar büzülmekkk
nasipte varsa çatlamak neye yarar yağğlanmakkkk
bende krem kullansam olacak küçük körpem ablaların yapmadığını yapmış çatlaşmış karnımı sinir oldum görünce belli belirsiz onuda kızkardeşim fark etti abla kızların yapamadığını bu sıpan yapmış dedi bana:26:
lavinya eşinin gözleri nasıl oldu tatlım
ay deme ya napalım tüm çareleri deneyeceğiz:) dediğin gibi nasipta varsada yapacak bişey yokleke bende de var ufak ufak yanaklarda başladı.. şu senin dediğin kremin testerı var deniyorum ama o sadec renk açıyor geçirmiyor gibi düşünüyorum bir nevi fondöten gibi ama iyice bir kullanmak gerek tabi...
oyy vay küçük sıpa huysuz bu senin miniş benim pipiloş gibi :) hemen sür bişeyler canım sende etkisi olur diğerlerinde çatlamamışsın çünkü...
daha iyi işe gitmedi dinledi damlalrı düzenli kullandı suni gözyaşı denedik. zemzem buldum yeni şimdi de onu deneyeceğim, haftasonu tatile çıkıyoruz döndüğümüzde geçmemiş olursa doktora götüreceğim...
üçüncüde çatladım bennnnnaman canım kullan demekki bu rahatını pek bir seviyor1. catlayan 2. de catlayabiliyormus dikkat et kuzum
çekiliş için numara alayım şekerim hoşgeldin bu aradaslm kızlar ooo maşalah dostlugunuz baya ilerlemişşş :))
evet canım huysuzum nazlım yapmış yapacağını banaay deme ya napalım tüm çareleri deneyeceğiz:) dediğin gibi nasipta varsada yapacak bişey yokleke bende de var ufak ufak yanaklarda başladı.. şu senin dediğin kremin testerı var deniyorum ama o sadec renk açıyor geçirmiyor gibi düşünüyorum bir nevi fondöten gibi ama iyice bir kullanmak gerek tabi...
oyy vay küçük sıpa huysuz bu senin miniş benim pipiloş gibi :) hemen sür bişeyler canım sende etkisi olur diğerlerinde çatlamamışsın çünkü...
daha iyi işe gitmedi dinledi damlalrı düzenli kullandı suni gözyaşı denedik. zemzem buldum yeni şimdi de onu deneyeceğim, haftasonu tatile çıkıyoruz döndüğümüzde geçmemiş olursa doktora götüreceğim...
üçüncüde çatladım bennnnn
çekiliş için numara alayım şekerim hoşgeldin bu arada
evet canım huysuzum nazlım yapmış yapacağını banayapacaz artık bişeyler
eşinin dinlenince düzelmesine sevindim inşş tekrarlamaz canım
evet canım yaa fondaten gibi gorunumunu azaltıyor birde benım lekeyi soyuyorsonra kızarıyor leeke yeniden baslıyor off benım vicdanım rahat herseyi yapıyorummmm catlamamak içinn
üçüncüde çatladım bennnnn
çekiliş için numara alayım şekerim hoşgeldin bu arada
evet canım huysuzum nazlım yapmış yapacağını banayapacaz artık bişeyler
eşinin dinlenince düzelmesine sevindim inşş tekrarlamaz canım
ayyy kötü olmuş ben de soymadı ama kuzum etkisi yok gibi hissettim ben...
::) yerim onun nazını... inşallah tekrarlamaz kuzum inşallah bende çok dua ediyorum... saol tatlım düşündüğün için...
oğluşun da sevicek denizi
Evet evet bu işe en çok sevinen annem olur sanırım.. Oda çok sever denizi torunuyla çıkmazlar artık bütün gün
valla bilemiyorum ki canım.. özel sektörde işler nasıl yürüyor hiç bilmiyorum ki....
ben de 10 gün sonra eşimin köyüne gittiğinde bol bol domates konserversi, reçel, komposto, patlıcan kırmızı biber közlemesi falan yapıcam kış için...
benimkinin de şimdiden 7 tane hırkası oldu :)
çirkin kadın yoktur, kendine güvenmeyen kadın vardır şekerim :)
ahhh ne kadınlar gördüm ben o tatlı dilleriyle bin tane güzelden daha güzel daha sevimli geliyolar göze....
ben de senin hiç çirkin olduğunu sanmıyorum :)
tamamdır
tamam küsmüyorum
aman allahım gözler ne güzelll eşimin keçiörende kuzeni var ona ne kadar da çok benziyorsun sen öyleee
canım benim senin gözlerde senin gibi yaramaz bakıyorkız sen nasıl urfalısın bakımmm
gördüm resmini şekerim benim çıtı pıtı esracık seni benim esram gibi kara kızsın sen ama karalar candan olur sevgisi yürekden olur derler
hepimizin o an online olmasına imkan yok canım sadece rakam söyleyeceksin ve o rakamda kim varsa senin bahtına o çıkmış oluyor
hoşgeldinnnkızın hayırlı olsun canım nasıl sevindim anlatamam rabbim gözlüne göre vermiş sağlıklıca doğsun inşş kıızın
23 kişiyiz canım 1 ve 23 arasında 1 rakam sececeksin
evet canım çekiliş içinnnhediyeleşmek içinmi bulemsuuu :)) ben baya konuya geri kaldımda :))
başka bir numara ve adres bilgini alayım şekerim boşta olan numaralar bunlarben 15 desem... Kimse demediyse
elimde 6 tane adres bilgiis olmayan arkadaş var
moonsun 1 numarayı seçtin
merwecik 3 numarayı sectin
esra86 6 numarayı şeçtin
lavinya 8 numarayı seçtin
annesininbirtanesi 7 numarayı seçtin
emeki 5 numarayı seçtin (adresinide mailime atarmısın canım)
kozete 15 numarayı seçtin
hayatbanagüzell 17 numarayı sectin
arcak81 12 numarayı sectin
beysal 9 numarayı seçtin ​
appelepay 10 numarayı sectin
burcuxx 13 numarayı seçtin
kalan numaralardan çekilişiniiz yapın arkadaşlar ve adres bilgilerinizi telefonlarınızı bulemsu_@hotmail.com adresine yollayın
offffffffff çatlak korkulu rüyam yağlı yağlı geziyorum evde kocam kaçacak benden yakında nefret ediyor sürme şunları vıcık vıcıksın diyor:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?