2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aman canım kullan demekki bu rahatını pek bir seviyor 1. catlayan 2. de catlayabiliyormus dikkat et kuzum

yavrum sende benim gibi haalaa çatlıyormusun benimde göbeğimin yanlar çatlıyor senin nerden basladı ne kullanıyordun

valla yandan başlamıştı ama dün bir baktım ortadan bir yerden pörtlemiş lierac kullanıyordum ooy ooy ne yapayım çatlayacaksak çatlıcaz artık yapacak bişi yok oğluşum sağlıklı olsunda

ay deme ya napalım tüm çareleri deneyeceğiz:) dediğin gibi nasipta varsada yapacak bişey yok leke bende de var ufak ufak yanaklarda başladı.. şu senin dediğin kremin testerı var deniyorum ama o sadec renk açıyor geçirmiyor gibi düşünüyorum bir nevi fondöten gibi ama iyice bir kullanmak gerek tabi...

oyy vay küçük sıpa huysuz bu senin miniş benim pipiloş gibi :) hemen sür bişeyler canım sende etkisi olur diğerlerinde çatlamamışsın çünkü...
daha iyi işe gitmedi dinledi damlalrı düzenli kullandı suni gözyaşı denedik. zemzem buldum yeni şimdi de onu deneyeceğim, haftasonu tatile çıkıyoruz döndüğümüzde geçmemiş olursa doktora götüreceğim...

elimde 6 tane adres bilgiis olmayan arkadaş var

moonsun 1 numarayı seçtin
merwecik 3 numarayı sectin
esra86 6 numarayı şeçtin
lavinya 8 numarayı seçtin
annesininbirtanesi 7 numarayı seçtin
emeki 5 numarayı seçtin (adresinide mailime atarmısın canım)
kozete 15 numarayı seçtin
hayatbanagüzell 17 numarayı sectin
arcak81 12 numarayı sectin
beysal 9 numarayı seçtin ​
appelepay 10 numarayı sectin
kalan numaralardan çekilişiniiz yapın arkadaşlar ve adres bilgilerinizi telefonlarınızı bulemsu_@hotmail.com adresine yollayın

evet canım yaa fondaten gibi gorunumunu azaltıyor birde benım lekeyi soyuyor sonra kızarıyor leeke yeniden baslıyor off benım vicdanım rahat herseyi yapıyorummmm catlamamak içinn

aman canım kullan demekki bu rahatını pek bir seviyor 1. catlayan 2. de catlayabiliyormus dikkat et kuzum
üçüncüde çatladım bennnnn
slm kızlar ooo maşalah dostlugunuz baya ilerlemişşş :))
çekiliş için numara alayım şekerim hoşgeldin bu arada

evet canım huysuzum nazlım yapmış yapacağını banayapacaz artık bişeyler
eşinin dinlenince düzelmesine sevindim inşş tekrarlamaz canım

evet canım yaa fondaten gibi gorunumunu azaltıyor birde benım lekeyi soyuyor sonra kızarıyor leeke yeniden baslıyor off benım vicdanım rahat herseyi yapıyorummmm catlamamak içinn

ayyy kötü olmuş ben de soymadı ama kuzum etkisi yok gibi hissettim ben...

::) yerim onun nazını... inşallah tekrarlamaz kuzum inşallah bende çok dua ediyorum... saol tatlım düşündüğün için...

hediyeleşmek içinmi bulemsuuu :)) ben baya konuya geri kaldımda :))

bende daha ne çatlama var nede lekelenmee kızlar maşalah sadece tek tük sivilce çıkmaya başladııı :)) daha erken çatlamak için

ayyy kötü olmuş ben de soymadı ama kuzum etkisi yok gibi hissettim ben...

::) yerim onun nazını... inşallah tekrarlamaz kuzum inşallah bende çok dua ediyorum... saol tatlım düşündüğün için...

olabilir canım koruyucu iştee ne kadar korursa tabiii bakalım yarın cilt doktoru ne dicek bende gögüs aramdaa çataldada leke var baya bebek beni çok çirkinleştirdi yaaa

ben 15 desem... Kimse demediyse

hediyeleşmek içinmi bulemsuuu :)) ben baya konuya geri kaldımda :))
evet canım çekiliş içinnn

ben 15 desem... Kimse demediyse
başka bir numara ve adres bilgini alayım şekerim boşta olan numaralar bunlar

offffffffff çatlak korkulu rüyam yağlı yağlı geziyorum evde kocam kaçacak benden yakında nefret ediyor sürme şunları vıcık vıcıksın diyor:26::26::26:

sırf bu yüzden eşimin yanımda olmayışını artı olarak görüyorum :) annem salata gibi kokuyosun diyo

günaydın arkadaşlar nasılsınız
uğramayalı sayfalar epey ilerlemiş valla nasıl gidiyor hamişlik
benim derdim var kızlar yaaa sizlerle dertleşmeye geldim ben bir haftadır canım çok sıkkın
geçen salı doktordaydım bebişimi gördüm uyuyordu oğluşum
yavrumun kalbinde kireçlenme vardı doktora tam onu sorarken nasıl bir iyileşme varmı diye birde demezmi
beynindede çok küçük bir kist var diye çok üzüldüm bizi detaylı ultrasona gönderdi bakalım yarın akşamda oraya gidicez inş başka bir sorun yoktur

arkadaşlar dün gecede sol kasığımda şiddetli bir ağrı vardı sol tarafıma yatamadım bile ama şimdi iyim sizlerdede oluyomu böyle aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…