2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canımm inşAlalh doktorun yanılıyordur daa beebeğin sapa sağlamdırrr RAbbim evladınızı size bağışlasın canım Allah yardımcın olsun içini ferah tut Rabbil alemin büyük

benim oğlumunda resmini eklim dedim kızlarrr çok özledim kuzumuuu

canım çok ama çok geçmiş olsun.. çok üzüldüm.....
inşallah bir an önce tamamıyla sağlığına kavuşur bebeğin.

bir tedavi ilaç uyguladı mı doktorun peki?

sırf bu yüzden eşimin yanımda olmayışını artı olarak görüyorum :) annem salata gibi kokuyosun diyo

Benim kullandığım krem kakao yağı içerio
aşkımda bayılıo o kokuya
ben salatalık özlü krem kokularına da bayılırımmm
sen ne kullanıosun canımmm ?

Son düzenleme:
canım cok gecmıs olsun üzme kendini ıns onemlı bısey deıldır bebegın saglıklıdır allahın ıznıyle
evet canım çekiliş içinnn

başka bir numara ve adres bilgini alayım şekerim boşta olan numaralar bunlar

canım ben adresımı yzayım ama neresı olarak bılemedım neden dersen agustos sonuna kadar iş yerindeyim ama agustos sonu yollanırsa evde olucam büyük ihtimalle napsam cıkan arakdasın ne zamn göndercegını bılemem ki:26:

umarım bebeğin çok çok çok sağlıklıdır.doktorlar bizi korkutmasalar daha güzel olur ya da bu söylediklerinin ne anlama geldiğini tam açıklasınlar...nasıl görebiliyorlar kalpteki kireçlenmeyi, beyindeki kisti... insan teknolojiye de şaşırıyor.

aşkımda bayılıo o kokuya

ben saf zeytinyağı kullanıyorum...

iki ay önce kakao-badem-zeytinyağı karışımı yapıyodum onda da kardeşlerim beni yanlarına almıyolardı kakaonun yoğun kokusu yüzünden

buda eşimle bennn

Eklentiler

• $Merkez-20111126-00119.webp
    77,9 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
sen iki adreside ver ben senin çıktığın arkadasa bu notunu söylerim canım oda bunu dikkate alarak yollar

arkadaşlar dün gecede sol kasığımda şiddetli bir ağrı vardı sol tarafıma yatamadım bile ama şimdi iyim sizlerdede oluyomu böyle aceba

Hoşgeldin tatlım.. Çok üzüldüm canım yaa.. Ama erken belirlememleri güzel bir yerde.. Anne karnında tedavi yapabiliyorlarmıymış peki sordunmu canım ?

Benimde oluyor arada ama bebek rahimi büyütüyor ondan sanırım.. Geçiyor sonra doktor olabileceğini söylemişti zaten o nedenle evham yapmıyorum

Geçmiş olsun cnaım umarım sağlıklıdır bebişin yanılmışlardır.

Esra senin arkadaşın nasıl oldu doğum yaptımı

aşkımda bayılıo o kokuya

ben de bi ara bebe yağı kullandım jel olanından ama çabuk sıkıldım hiç sevmedim...yağlı pehlivan gibi oluyordum :)bi de kirli hissediyordum kendimi...kolay kolay geçmiyor yağ...

Allah şifa versin canım duanı eksik etme bene birazdan giicem detaylı ultrason için inşaallah güzel haberlerle dönerim Allahım bebiişlerimizide bizlerie sağlık ve sıhhatten ayırmasın amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn............

geçmiş olsun canım detaylıdan sonra daha net belli olur sen içini rahat tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…