2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Mrb kızlar nasılsınız gününüz güzel olsun inşallah biz bu gün gizli kaçamak ultrasona girdik gizli kaçamak diyorum çünkü kendi dr.um bu hafta gitmem gerekirken 22. Haftada bakalım şeker yüklemesi yapalım dedi bakmadı (( bende radyoloji uzmanımıza gidip cinsiyetini merak ettiğimi söyledim ve baktıkki bir oğlumuz daha oluyor :))) sağlıkla gelsin oğlumun arkadaşı

aaa doktora bak ya kızdım seni neden merakta bırakıyor. iyi yapmışsın.. hadi hayırlı olsun yeni pipiloşun canım...

herkeese hayırlı akşamlaar sizi seviyoruzzz

sanada kuzum.... bizde seni..

kızlar bende doktordan geldim herşey yolunda şükür ayrıntılıyı önümüzdeki salı radyoloji uzmanı bakacak dedi bi tuhaf bunlar yaa resmen para koparıyorlar demi ama .Asıl haber ben tetanoz aşısı olcem yaaa çok üzgünüm bu hafta devlet hastanesinde özel odada kalan bir kadın tetanoz oldu dedi doktor kocamda duydu tabi kaçış yok artık

bu arada herseyini gördük ancak yüzünü göremedik secde halinde duruyormuş oglum doktor cok ugrastı ama bizimki secdeden kalkmadı yavrum benim yaaa nasıl duygulandım yaşlar süzüldü gözümden..

Oy kızlar daha yeni geldim saat 2 de çıktım evden sanki hamile değilim anasını satayım 9 da geldim,gez gez alışveriş,banka,okul derken şimdi uzattım ayaklarımı açtım klimayı evde keyif yapıyorum,kociş yok nasılsa gez babam gez

Dr duysa bu kadar yürüdüğümü mahfeder beni en fazla 1 saat demişti çünkü..

Kendime bi bikini aldım ve buldum sonunda geçen sene üst 40 alt 38 beden giyinen beeeennn üst beden 42 olmadı yaaa,gittim toparlayıcı bi bikini aldım ama yine 42 aldım üstü ve gerçekten güzel durdu yoksa 10 yerde denedim resmen gezmekten değil de denemekten yoruldum..

Eee göğüsler oldu 90 inşallah düşer eski bedene yaaaaaaa

bende 1 kilo almışım kesin göğüslerden almışımdır valla banyoda kopacaklar diye korkuyorum nasıl agırlasmışlar öyle:))))küçülselerde iflah olmazlar kız bence fıssssssss düşünsene bende 90 olmuşum (((

Kız sorma napıcaz bu memelerle biz
zaten emzirdikten sonra küçülürmüş ama sünebilirmiiiişşş

valla estetik yaptırırım :))

kimse üzmedi ama sinir etti canım benieşim yılbaşında işten çıktı sonra başka yere başladı falan filan şimdi bana diyor ki ben eski iş yerime geri döneceğim patronla konusacağım
sevipde kırığına varma boşanıp erine varma demiş eskiler sanki eski patronu gel dese bu işe başla güllük gülistanlık olacak heryer
adamla konusuyorlar kendini aklamaya çalışıyor aklına girdiler yalan değil ama suçlu olan kendisi oldu eşim şimdide aydınlığa çıkmaya çalışıyor boyun büküyor en nefret ettiğim şey

Anladım canım haklısın,dediğin atasözü çok doğru gerçekten.
Beni de eski iş yerimden çağırmışlardı başka bi iş için ordan istifa etmiştim ama yüzüm yoktu,gitmedim...
Hakkınızda hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah sıkma canını..

beyzadem gidiyor bile canım bakalım neler olacak

cnm antalyayamı dönuyo eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…