dimi dimi neyse toplarız evide artık gezelim görelim :)
bulemsum canım dikkat et kendine öptük seni
Mrb kızlar nasılsınız gününüz güzel olsun inşallah biz bu gün gizli kaçamak ultrasona girdik gizli kaçamak diyorum çünkü kendi dr.um bu hafta gitmem gerekirken 22. Haftada bakalım şeker yüklemesi yapalım dedi bakmadı(( bende radyoloji uzmanımıza gidip cinsiyetini merak ettiğimi söyledim ve baktıkki bir oğlumuz daha oluyor :))) sağlıkla gelsin oğlumun arkadaşı
herkeese hayırlı akşamlaar sizi seviyoruzzz
Oy kızlar daha yeni geldim saat 2 de çıktım evden sanki hamile değilim anasını satayım 9 da geldim,gez gez alışveriş,banka,okul derken şimdi uzattım ayaklarımı açtım klimayı evde keyif yapıyorum,kociş yok nasılsa gez babam gez
Dr duysa bu kadar yürüdüğümü mahfeder benien fazla 1 saat demişti çünkü..
Kendime bi bikini aldım ve buldum sonunda geçen sene üst 40 alt 38 beden giyinen beeeennn üst beden 42 olmadı yaaa,gittim toparlayıcı bi bikini aldım ama yine 42 aldım üstü ve gerçekten güzel durdu yoksa 10 yerde denedim resmen gezmekten değil de denemekten yoruldum..
Eee göğüsler oldu 90 inşallah düşer eski bedene yaaaaaaa
bende 1 kilo almışım kesin göğüslerden almışımdır valla banyoda kopacaklar diye korkuyorum nasıl agırlasmışlar öyle:))))küçülselerde iflah olmazlar kız bence fıssssssss düşünsene bende 90 olmuşum(((
Kız sorma napıcaz bu memelerle biz
zaten emzirdikten sonra küçülürmüş ama sünebilirmiiiişşş
valla estetik yaptırırım :))[/Qu
ikinciyi de hatta ben üçüncüyüde dogurayım o zaman yaptırırım ilk cocukta sarkmazmış yaa öyle diyorlar bende inanmak istiyorum
ikinciyi de hatta ben üçüncüyüde dogurayım o zaman yaptırırım ilk cocukta sarkmazmış yaa öyle diyorlar bende inanmak istiyorum
Oh oh maaşallah 3.hee,valla ben bunu doğurayım 2.yi yapar mıyım allah bilir..
birilerine karsı boyun bükmekten nefret ediyorum
Canım hayırdır kim üzdü seni?
kimse üzmedi ama sinir etti canım benieşim yılbaşında işten çıktı sonra başka yere başladı falan filan şimdi bana diyor ki ben eski iş yerime geri döneceğim patronla konusacağım
sevipde kırığına varma boşanıp erine varma demiş eskiler sanki eski patronu gel dese bu işe başla güllük gülistanlık olacak heryer
adamla konusuyorlar kendini aklamaya çalışıyor aklına girdiler yalan değil ama suçlu olan kendisi oldu eşim şimdide aydınlığa çıkmaya çalışıyor boyun büküyoren nefret ettiğim şey
beyzadem gidiyor bile canım bakalım neler olacakAnladım canım haklısın,dediğin atasözü çok doğru gerçekten.
Beni de eski iş yerimden çağırmışlardı başka bi iş için ordan istifa etmiştim ama yüzüm yoktu,gitmedim...
Hakkınızda hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah sıkma canını..
Kız sorma napıcaz bu memelerle biz
zaten emzirdikten sonra küçülürmüş ama sünebilirmiiiişşş
valla estetik yaptırırım :))
kimse üzmedi ama sinir etti canım benieşim yılbaşında işten çıktı sonra başka yere başladı falan filan şimdi bana diyor ki ben eski iş yerime geri döneceğim patronla konusacağım
sevipde kırığına varma boşanıp erine varma demiş eskiler sanki eski patronu gel dese bu işe başla güllük gülistanlık olacak heryer
adamla konusuyorlar kendini aklamaya çalışıyor aklına girdiler yalan değil ama suçlu olan kendisi oldu eşim şimdide aydınlığa çıkmaya çalışıyor boyun büküyoren nefret ettiğim şey
yok canım konyada zaten olmazsa şehir dışına bakacakmış sevmemiş yeni işyerinicnm antalyayamı dönuyo eşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?