2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
yok canım konyada zaten olmazsa şehir dışına bakacakmış sevmemiş yeni işyerini

aa olsun en azından konyada bak cnm napıcan özel sektör oldugunda böle oluyo yanı yıllarca artık bı eşyerınde calışmak cok zor belkı daha hayırlı olur eşin işinde mutlu değilse ıllakı eve de ynasır ama ıste mutlu olursa oda sıze yansır

beyzadem gidiyor bile canım bakalım neler olacak

Hakkınızda bi hayır vardır belki canım yaa,belki kısmetiniz ordan gelir belli mi olur,belki yeni bebişin rızkı ordan gelir
Allah hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah..

merhaba cnm benım ay bu memeler varya emzırme bıtınce marul yapragı oluyo demedı deme

merhaba canım
ayyy demee,napıcaz kız o marul yapraklarını

kuzum 1 seneyı falan buluyo emzırme bıtınce toparlanması ancak hıc bızman eskısı gıbı olmuyo ay yıllar sonra taş memeyı ben şimdilerde göruyorum hamılleıkte cok guzel oluyo hatta marul yapragı dğilde şu anda göbek marul dıyebılırım hahah

Ayy sünüyo iyice desene,ama benim ablamın hiç değişmedi yaa,emzirdikten sonra da aynıydı..
belki de vücutla alakalıdır amaan sağlıklı olalım da naapak sünecekse sünsün

selam kızlar,

tüm inananların, müslüman aleminin Berat kandilini kutlarım.

Rabbimden tüm hastalara şifa,dardakilere derman olmasını,biz hamilelere hayırlısıyla sağlıkla doğurmayı hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin.
ve tüm anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın AMİN.

günaydın cici mi cici annellerrr ve sevgili şiiriiin vazgeçilmez danacıklarııııı

nasılsınız canlarrr

biz geldikkkkk bugün beraat kandili... Kandiliniz kutlu olsun salaten tuncina duasına benide yazdıgınız için esram sana ve sizlere cok teşekkür ederim beni bu sevaba ortak ettiniz

aysunum nasılsın ne dedi doktor

günaydın canım hamd olsun doktor cildime birşey sürmüşmüşüm ondan tahriş olmuşmuşşşşş dedi saçmaladı resmennn bana pişik ve tahriş kremi verdi gögüs aramda pişik olmuş effendimmm deli yaaaa daha once kullandıgım arada cildime tonik vardı şimdide onu sürüyordum vay efendim tahriş olmuşmuşşş daha once tahriş olmayan cilt nedense hamilleikten sonra oldu saçmaladı krem verdi ama almadım mantıksızcaa

melike canımm ne pas vermemesi kızz maşAllah kızlar öyle bir konusmus ki 1saatteee okudum tam bitiremedim bende yattım hemen

günaydınnnn kızlarrr....
yine uyutmadı beni kızım

hayırlı kandiller herkese....

günaydınnn şekerimmmmmmm....
iyiyiz seni sormalı...
beysala cevap yazmışsın.. hamilelikte lekeler olurmuş bildiğim kadarıyla... o doktor bişi bilmiyo :)

kandiliniz mübarek olsuın canlarım günaydın

günaydın canım.. senin de kandilin mübarek olsunnn

süper ısımler bunlar canım nerdeyse değiştircem kızımın ısmını ama bastan berı aklımdaydı dönemıyorum baska ısm ekolay kolay

bana da beklerım canım

sen ne koyacaksın arzu kızınaa?

isimleri eşime beğendiremiyorum canım benim sorunumda o en baştan beri içimdeki aybüke...rüyamda bile gördüm...

dini bi anlamı yokmuşta falan filan üfürüktenn bahanelerle geçiştirdi beni...ee reyyan diyorum...onada bakarız dedi geçiştirdi...bakalım en sonunda kim galip gelecek?

günaydın canlarım...puslu, karanlık, soğuk bi kayseri sabahından hepinizee merhaba...hiç sevmem bu havaları...gecede ağlayarak uyandım rüyamdan...eşim dışarı gitmiş...geç gelmiş...ben evde yalnız kalmışım...nasıl içerliyorum bu durumu...ben ağlıyorumda eşimde kendini haklı çıkarmaya çalışıyor falan filan sinir oldum rüyamda...ağlıyordum zaten rüyada..bi baktım gerçekten ağlıyorum... sabahada pek iyi uyanamadım o yüzdenn...

sizinle moral bulcam inşallahhh canlarım benimmmmmmmmmmm

kandilimiz mübarek olsun...rabbim bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin...

aysunum doktorr ne dedi kuzum?:44:

günaydın canımmm.....
nasıl bir ruya öyle yaa... çok hassaslaştın sen gerçekten. keşke eşin birazcık daha anlayışlı olsa isim konusunda
kandilin mübarek olsun canım senin de....

herkese günaydın canlarımmmmmm bugün çok yorgunum haftalardan uyuyamıyorum göbüş yüzünden
Herkesin Berat Kandili Mübarek olsun arkilerim niceee güzel kandillere inş.Aysuncum sana geçmiş olsun tatlım enazından yorum yapmış doktorun onu bile yapmadan ilacı dayayanlar var
Esramm akşam selaten tuncinayı okudum rabbim kabul etsin fakat biri bu okunan 1001 selaten tuncinanın duasını yapsa nasıl olur askıda kalmasın :26:

günaydın canımmmm.... hareketlerinden mi yoksa göbüşün büyüklüğünden mi uyuyamıyosun :):)

seninde kandilin mübrak olsunnnn....

canım herkes kendi duasını kendi yapsın bence... ben daha okumadım mesela... akşam eve gidince okucam :)

henüz geceleri hareket etmiyor benim minik genelde gündüzleri ben yüzü koyun uyuyorum yada sırt üstü iki pozisyonda şuanda uyumak mümkün değil. o yüzden ne sağıma yatabiliyorum ne soluma sabaha kadar dönüyorum
dediğin gibi kendimizde yapabiliriz canım öylede olur

ayy canım sırt üstü çok zararlı.. en sağlıklısı sola doğru uyumak.... benimki hiç yerinde durmadığı için sabaha kadar dönüp duruyorum ben :)

ayy canım sırt üstü çok zararlı.. en sağlıklısı sola doğru uyumak.... benimki hiç yerinde durmadığı için sabaha kadar dönüp duruyorum ben :)

evt canım dün hemşirede dedi bebeğin en rahat ettiği pozisyon sola olanmış bende hiçç soluma yatmam kalbim sıkışıyor zannediyorum o yüzden 5-10 dk da bir sağ sol köşe kapmaca yapıyoruz bebişlee

Günaydın kızlar,

size de birşey sormak istiyorum;
bu sabaha karşı uykumda gerinirken uyandım hemen kendimi toparladım ama
göbüşümün altı sancılanıyor biraz
önemli bişey midir tedirgin oldum 3 saattir geçmedi de

fıstıklar ben adliyyeye gidiyorum öğlene kadar gelmem büyük ihtimal kendinize dikkat edin çok kaynatmayın önemli gelişme olursa bana haber verin merakta bırakmayın :) sizi seviyoruz teyzoşlaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…