yok canım konyada zaten olmazsa şehir dışına bakacakmış sevmemiş yeni işyerini
beyzadem gidiyor bile canım bakalım neler olacak
merhaba cnm benım ay bu memeler varya emzırme bıtınce marul yapragı oluyo demedı deme
Hakkınızda bi hayır vardır belki canım yaa,belki kısmetiniz ordan gelir belli mi olur,belki yeni bebişin rızkı ordan gelir
Allah hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah..
merhaba canım
ayyy demee,napıcaz kız o marul yapraklarını
kuzum 1 seneyı falan buluyo emzırme bıtınce toparlanması ancak hıc bızman eskısı gıbı olmuyo ay yıllar sonra taş memeyı ben şimdilerde göruyorum hamılleıkte cok guzel oluyo hatta marul yapragı dğilde şu anda göbek marul dıyebılırım hahah
aysunum nasılsın ne dedi doktor
günaydın cici mi cici annellerrr ve sevgili şiiriiin vazgeçilmez danacıklarııııı
nasılsınız canlarrr
biz geldikkkkkbugün beraat kandili... Kandiliniz kutlu olsun salaten tuncina duasına benide yazdıgınız için esram sana ve sizlere cok teşekkür ederim beni bu sevaba ortak ettiniz
kandiliniz mübarek olsuın canlarım günaydın
süper ısımler bunlar canım nerdeyse değiştircem kızımın ısmını ama bastan berı aklımdaydı dönemıyorum baska ısm ekolay kolay
bana da beklerım canım
sen ne koyacaksın arzu kızınaa?
isimleri eşime beğendiremiyorum canım benim sorunumda oen baştan beri içimdeki aybüke...rüyamda bile gördüm...
dini bi anlamı yokmuşta falan filan üfürüktenn bahanelerle geçiştirdi beni...ee reyyan diyorum...onada bakarız dedi geçiştirdi...bakalım en sonunda kim galip gelecek?
günaydın canlarım...puslu, karanlık, soğuk bi kayseri sabahından hepinizee merhaba...hiç sevmem bu havaları...gecede ağlayarak uyandım rüyamdan...eşim dışarı gitmiş...geç gelmiş...ben evde yalnız kalmışım...nasıl içerliyorum bu durumu...ben ağlıyorumda eşimde kendini haklı çıkarmaya çalışıyor falan filan sinir oldum rüyamda...ağlıyordum zaten rüyada..bi baktım gerçekten ağlıyorum...sabahada pek iyi uyanamadım o yüzdenn...
sizinle moral bulcam inşallahhh canlarım benimmmmmmmmmmm
kandilimiz mübarek olsun...rabbim bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin...
aysunum doktorr ne dedi kuzum?:44:
herkese günaydın canlarımmmmmmbugün çok yorgunum haftalardan uyuyamıyorum göbüş yüzünden
Herkesin Berat Kandili Mübarek olsun arkilerim niceee güzel kandillere inş.Aysuncum sana geçmiş olsun tatlım enazından yorum yapmış doktorun onu bile yapmadan ilacı dayayanlar var
Esramm akşam selaten tuncinayı okudum rabbim kabul etsin fakat biri bu okunan 1001 selaten tuncinanın duasını yapsa nasıl olur askıda kalmasın :26:
Eki Görüntüle 457762
günaydın canımmmm.... hareketlerinden mi yoksa göbüşün büyüklüğünden mi uyuyamıyosun :):)
seninde kandilin mübrak olsunnnn....
canım herkes kendi duasını kendi yapsın bence... ben daha okumadım mesela... akşam eve gidince okucam :)
henüz geceleri hareket etmiyor benim minik genelde gündüzleriben yüzü koyun uyuyorum yada sırt üstü iki pozisyonda şuanda uyumak mümkün değil. o yüzden ne sağıma yatabiliyorum ne soluma sabaha kadar dönüyorum
dediğin gibi kendimizde yapabiliriz canım öylede olur
ayy canım sırt üstü çok zararlı.. en sağlıklısı sola doğru uyumak.... benimki hiç yerinde durmadığı için sabaha kadar dönüp duruyorum ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?