beysal gördüm resimlerinive gözlerine hasta oldum oğluşunun bakışları sana çeksin tamammı şekerimm
he he he kadın fotoğraf makinelerinden mi kaçıyor yoksamfotosu bile yok 250den fazla resim var facede bi o yokeşimin faceinde de yok ilginçtir....
inşallah canım aman bir doğsalarda bir sevsek ne bu beeeeAllah razı olsun efendim sağlıklı olsun inşallah
he he he kadın fotoğraf makinelerinden mi kaçıyor yoksam
gözüm görmesin :111::111:yooo ama koymamışım iş yerindeki pc ya yok burdakilerde.. facede de yok...
gözüm görmesin :111::111:
ben biliyordum zaten :114:bende çok güldüm bugun kıızm pc sandalyesinde pek bir haketleniyor oda gülüyor zannımca:112:allah seni ya bugün beni çok güldürdün...
bu arada GALİBA ONDAN
ben biliyordum zaten :114:bende çok güldüm bugun kıızm pc sandalyesinde pek bir haketleniyor oda gülüyor zannımca:112:
rahatlarına düşkünler anacım nazlılar inatlar kıskançlar ama ben onları çok seviyorumbenimkide az öne eğileyim hemen başlıyor tepmeye iyice geriye yaslanıyorum sıkışıyor heralde daral geliyo.. bunlar ne huylular bulemsum ya?
ağustosun 10 da ankaradayım lavinya
rahatlarına düşkünler anacım nazlılar inatlar kıskançlar ama ben onları çok seviyorum
aslan burcusun yaniiiibenim doğum günüüümm 10 ağustooss
süper ısımler bunlar canım nerdeyse değiştircem kızımın ısmını ama bastan berı aklımdaydı dönemıyorum baska ısm ekolay kolayİKRANUR Herşeye Rabbinin ismi ile başlayan, nurlu insan.
REYYAN cennette sadece oruçluların geçeceği kapının ismi ...
ESLEM Daha sağlam, en selâmetli, en sâlim.
FEYZA 1. Suyun taşıp akması. 2. Bolluk, çokluk, verimlilik, fazlalık, gürlük, ilerleme, çoğalma. 3. İlim, irfan. 4. Feyz ile dolu olan.
ERVA . Çok güzel genç. 2. Son derece cesur ve yiğit adam.
GÖKÇE 1. Gökle ilgili göğe ait semavi. 2. Mavi, mavimsi. 3. Güzel hoş güzelce, latif. 4. Gösterişli.
NEVAL Talih, kısmet.
TUĞÇE Cennetteki Tuğba ağacının dallarına verilen ad. ...
YAREN Arkadaş, dost, yakın dost
AHSEN Daha güzel, çok güzel, en güzel. Ahsen-i takvim: En güzel şekil. Kur'an-ı Kerim'in Tin suresinin 3. ayetinde insanın ahsen-i takvim üzere yaratıldığı beyan buyurulmaktadır. Ahsen kelimesi, Kur'an'da 16 yerde zikredilmiştir
AYBÜKE ay ışığı,ay gibi parlak,ay yüzlü,ay benizli,akıllı zeki.
HAFSA Hz. Ömer'in kızı. Hz. Peygamberin zevcelerinden, Ümmü'1-Mü'minin
senin bebiş sanırım oğluş ama bunlarda benden kızçe isimleri...
kaygananla kocişi gördüm şekerim..2 tane foto vardı..başkadamı ekledin?:44:
sağolasın canım ama işimiz erken bitiyor eşim öğlene döneriz dedi ben halamlarda iftar açalım dedim ama onu bile kabul etmiyorgel kuzum ya misafirim ol:) valla çok memnun olurum...
evet ya bende seviyorum her hareketi hoşuma gidiyor....
evet aslan burcuyuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?