2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
süper ısımler bunlar canım nerdeyse değiştircem kızımın ısmını ama bastan berı aklımdaydı dönemıyorum baska ısm ekolay kolay

bana da beklerım canım
ah keşke gelebilsem kaç defa ankara ya geldim hiç gezemedim işimiz biter hopp geri geliriz konyaya

hadi ya kuzum ne kontrolü hangi hastaneye gidiyorsunuz?:26::26::26:

ayy gelebilsem orda o kadar çok görüşmek istediğim kişi var ki, ne güzel olur kuzum ya... eşim konyalı daha 1 kez götürmedi köyüne bile...

ablamlara sormak lazım :) bir zorluğum yok evcilim ben

bizimkide evcil ama söz dinlemez dikine gider her seferinde haksız çıkar tamam hatçe bu sefer seni dinleyecem der yne yok... alem bişey ya

konyada hava nasıl pusuk nasıl kasvetli hiç temmuz ayı gibi değil

burada sabah öyleydi ama açıldı...

neyse kızlar bugünlük bu kadar, esra kaçar......

kızım da tepiklemeye başladı hadi gidelim diye.....

ananeme gidicez... annem, teyzemler, kardeşlerimmmm hepsi orda dedikodu günü yapıyolar, yetişelim biz de :) bu arada teyzemin doğumgünüydü 1 temmuz, şehir dışında olduğu için kutlayamamıştık.... dondurmanın üstüne mum dikip kutlamayı planlıyorum

öpüyoruz hepiniziiiiiii

kalın sağlıcakla :)

hadi ya kuzum ne kontrolü hangi hastaneye gidiyorsunuz?:26::26::26:

ayy gelebilsem orda o kadar çok görüşmek istediğim kişi var ki, ne güzel olur kuzum ya... eşim konyalı daha 1 kez götürmedi köyüne bile...
kuluda kimse yok ya canım terkedilmiş şehir gibi ondan sebeb gitmiyordur olurda gelirsen beklerim çay içmeye
esra ameliyat olmuştu ya şah damarından daha önce bahsetmiştim konyadaki dr bizi sami ulusta ki arkadaşına yönlendirdi orda ameliyat olduk
eğer burda ki dr ordaki dr tavsiye etmemiş olsaydı hastaneye hiç gitmezdim ama dr için gittik iyikide gitmişim dr ve hemşireler çok güzel ilgilendiler kızımla ameliyat başarılı geçti evimize döndük ama ilk başta hastaneyi görünce baya bir tırsmıştım eşime yalvarıyordum güven hastanesine gidelim diye annemin kuzeni orda dr o bize yardım eder diye ama eşim burda ki dr dediğinden çıkmadı

güle güle esram golfün süpriz pastası var dondurmadan içinde mumuda var çok güzel bir süpriz olur aklında bulunsun

iyi eğlenceler tatlım

bizde seni ve bıdışını öpüyoruz canım benim....

kuzum özel hastanede ilgi iyidir ama asla devlet hastanesindeki teknoloji ve tecrübe olamaz (tabi artık saolsun hükümet mahvetti doktor kalmadı da..) en güzeli de sami ulus zaten.. çocuk hastanesi iyi yapmışsın böyle bir durumda yapaılacak en güzel şey olmuş helal olsun doktoruna... güvene gitseniz bir dünya para alırdı ayrıca bu kadar tecrübede olmazdı....

esranın rahatsızlığı bilinen bişey değildi bu yüzden konyada olan doktor burda çocuğu kimseye ameliyat ettirme rezil olursun sıkıntısı çok olur git sami ulusa su doktora selamımı söyle ilgilenirler dedi
ankaranın en karlı günlerinde ankaradaydım anlayacağın
kalabalığından çekindim açıkcası canım hastanenin adınıda yeni öğrendim sami uysal diyordum eşim ifrit oluyordu fatma sami ulus orası diye
ben devlet hastanelerini severim ama kendim için insanın için söz konusu canının parçası olunca daha iyi olan bir yer istiyor
şükür rabbime sıkıntısı kalmadı kızımın hiç belli bile değil rabbim dermansız dert verip derman aratmasın inşş

amin inşallah canım

neyse canlar ben çıkıyorum allaha emanet olun hepinizi kocaman öpüyorum tatlu hamişlerrr

amin canım benim.. çok şükür kurtulmuş ama ben hiç hatırlamıyorum bu konuyu hafızam iyice zayıfladı ya feci unutuyorum.... offfffffffff....

kızlar birazdan kocis beni almaya gelicek gidip evimiz için fırın alıcaz (kiradaki evimde yer yoktu alamamamıştık) sonra diyorum ki eve gidip eşya toplamayammı devam etsek yoksa buz devri 4 gelmiş sinemaya mı kaçsak kocişle ne dersiniz ev toplamak mı kocişle sinema mı ne yapsam

sinema tabi ki bu başbaşa olan zamanlar bitecek az kaldı tadını çıkarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…