2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

günaydın bebeğimmm........

aman amannn ruyalarına da mı giriyoruz artık

unuturmuyuz canım benim bi kaç saat biri geç kalsa nerde bu kız diyoruz hemen :) haber vermek iyi oluyor böyle, merakta kalmıyoruz bizde...

aysun, gerçi mirayı pek özlemeyiz dimi biz

Allahım mubarek beraat kandili hurmetine bana yardım etsin beni haklı cıkarsın onların oyunlarını baslarına cevirsin aminnn

napayım canım sus sus bir yere kadar hamileliiğime versinler

amin canımmm.... sen normalde de pek susacak kadın değilsin ya neysa

desene seninki geceleri uyumayacak:26::26::26: okusana sen ona kuzum sakinleşsin...

hatice, hiç aklıma gelmedi biliyomusun okumak
doktora gidicektim artık niye bu kadar hareketli sorun mu var diye.. teyzemler arkadaşlarım falan daha ne geceler bekliyo seni deyince vazgeçtim :)

Günaydın güzel anneler, topluca kandilinizi kutluyorum, Allah tüm dualarımızı kabul etsin.

Ben akşam çok yorulmuşum yemek yiyip uyudum, tüncinayı baya okudum kalanını bu akşam tamamlıcam Allah kısmet ederse.

günaydınnnn kızlarrr....
yine uyutmadı beni kızım

hayırlı kandiller herkese....

Günaydın camım, maşallah kızına, benimde kaşmları çok kıpırdak, olsun ya biz onunla oyunlar oynuyoruz şimdiden.

canım benim günaydın, inşallah bu isim meselesini çözeceksin, bunu gönülden istiyorum.

canım dün gece benzer bir rüya görmüşüz, benim eşimde evde hazırlanıp dışarı çıktı rüyamda, hemde eski sevgililerininde olduğu bir toplantıya gitti. nasıl ağladım nasıl üzüldüm, rüyamda bunu nasıl yaparsın biz ne kadar değiştik böyle diye diye kahroldum. çok şükür rüyalarım ters.

günaydın canım.

sağol canım, güzel duan için. gündüzleride gel konuşalım, akşamları takılıyorsun.

kandiliniz mübarek olsuın canlarım günaydın

günaydın arkadaşım, kolay gelsin.

canım eşin kim bilir işyerinde neler çekiyor, kafasında çok ince hesaplar yapıyordur ona göre yol alıyordur. sen içini ferah tut. o nerede mutlu olacaksa oraya gitsin. yanlışta olsa kendi kararı olsun, biliyorsun onlar her zaman haklısır.

hakkında hayırlısı olur inşallah, eşinin işlerinide katalım senin duana canım.

moonsun canım geçmiş olsun, cildimiz çok hassas hamilelikte normaldir tahrişler.

lavinya, milano diğer arkadaşlar sizede günaydın. güzel bir gün olsun inşallah.

sımdıden ıyı tatıller hemsom unutmayız canım merak etme

ayy öyle mi acaba işim var desene kıskanclık sımdıden basladıysa
uykuyu bende cok severım oglum daha 7-8 aydır gecelerı kalkmıyor yada az kalkıyor ondan once yanı ılk 1 yıl anam agladı bıde ıse gıdıyordum ben sabah kalkmayı bana sor ezan okundu baktım benımkı dalmıs yerıne alayım dedım tam yattım eşim geldi bu sferde nöbetteydı dedım bana dokunma uyuycam n egüzel karsılıyon dıyo o da

hamişler hepiniizn berat kandili mübarek olsun rabbim dileklerini kabul etsin
kocamanda günaydın ben sabahtan beri yatakta yuvarlanıyorum gecede uyuyamadım sıcakda değildi oysa
işte mutlu olması bize yansır evet canım ama tükürdüğün yüze bakma baktığın yüze tükürme demişler
hayırlısı bakalım

benimde tek duam o canım rabbim bebişin rızkını versin hayırlısıyla

aminnn canım
ne zamndır denk gelmiyoruz nasılsın iyisin değil mi
günaydın tatlımmm seninde kandilin mübarek olsun özlettin kendini kızzzz

kandiliniz mübarek olsuın canlarım günaydın
seninde kandilin mübarek olsun şekerim

dr öyle dediyse öyledirrr

günaydın canım uyuyamadınmı gene sennn

allah hayırlara çıkarsın canım hamilelik acayip rüyalar gösteriyor bende abimle yengemi uzaya yolluyordum

günaydınnn şekerimmm nasılsın seninde kandilin mübarek olsun

günaydın canımm
endişelenme canım açılmaya bağlı kas ağrısıdır

günaydın tatlım nasılsın
aman biri şeytanın biri şeytanından bulsun

günaydın canım
herkes kendi duasını kendi edecek

gittiğinde sor kuzum ayrıca gitme bencede sen ona nas, felak, eyetl kürsi oku.. hatta gündüzleri ilahi dinlet arada sakinleşsin... belki nazar değiyor sana ve onu bebeğin alıyor...

günaydın canım benim, hoşgeldin kandilin mübarek olsun...

günaydın balım nasıl olayım ya garip bir şekilde keyifsiz uyandım keyisizliğin üzerine şirkette bazı şeyler öğrendim canım sıkkın ama unutmaya çalışıyorum takmayacağım.... sen nasılsın?

Son düzenleme:

günaydın canımm.. uyutmadı nazlı kızım beni yine :)

senin de canı baya sıkılmış... şehir dışı falan düşünmesin yaa ne işi var gurbette... ne gerek var. eski işinden kavgalı mı ayrılmıştı ?

gittiğinde sor kuzum ayrıca gitme bencede sen ona nas, felak, eyetl kürsi oku.. hatta gündüzleri ilahi dinlet arada sakinleşsin... belki nazar değiyor sana ve onu bebeğin alıyor...

haklısın canım.. okuyayım ben biraz...
benim yıldızım düşüktür hemen etkilenirim küçük bir bakıştan bile...

aa buarada eşinle aran nasıl oldu canım??

Enemmm gün sayarmış annesi kızının tekmelerini duyabilmek içinnn Tatlımmm sana benim kızçemin dün yaptığı yaramazlığı anlatayım da biraz daha heveslen, akşam oturdum masaya biraz ders çalışayım dedim ama bizimki pek sevmiyor benim oturmamı. Göbeğimin altında hafif hafif hareket etmeye başladı sonra yuvarlana yuvarlana yukarıya çıktı tam göbüşümün hizasına geldi biraz daha sertleşti hareketleri, tekme attı bi iki kez ııh bende değişiklik yok. Enemmm sonra bi zıplattı beni yerimde baktım bizimki göbek deliğimle oynuyor, nasıl huylandım, gıdıklandım Koltuğa uzandım bakıyoruz babasıyla, göbeğimden belli oluyor tekmeleri Yaramazım benim yine yaptı tabi yapacağını kaldırdı beni yerimden tam akrep bebesi işte inatçı
Dediğin gibi bir hafta sonra sen de hissedeceksin kuzummm, ve bir başlayacak tekmelerine pir başlayacak

Kuzum benimm Allahım kötülerin gazabından korusun seni, ne kadar değişik insanlar var yaa, hiç de hamile bu kız üzmeyelim demiyorlar tam gaz devam kötülüklerine

canım gunaydın amiinnnnnnn bitanemmm kız seni unutmak mumkun muuuu

Hııııhh özlemeyin de göreyim siziii
Açık açık tehdit ediyorum baaaaaak

lavinya
familiy de her hafta okuduğumuz dua listesine katılmak istiyor senin 15 ayetel kürsiyi 10 yapalım mı?? onu da dahil etmiş olalım...

Son düzenleme:

piss kaka insan bunlar aysuncum takma sen bilirsin işiniiiiiii

ya 2 dk yukarı çıktım şu benim meşhur yeleği başlamak için ne çok konuşmuşsunuz yetişemedim heeee

kızlar selam verdi kaçtı demeyin annemle tele konferans yaptık abimle konustum şimdide kahvaltıya gidiyorum az sonra döneceğim canlarımmm

geçmiş olsun bebeğim..kullanma boşver...doğal şeylerler temizle cildini...

Yaa kuzum aslında yakın zamanda bi tartışmamızda olmadı..ama içime attıgım şeylerin dışa vurumu sanırım bu rüyalar
kuzum oğluşunun adı alperen değilmiydi..aybüke koysana kızçenede işte ne güzel...

Serra isimini bende severim...ikiz arkadaşlarım vardı serra ve beyza diye...o zamandan beri severim ama teklif bile etmem şimdi eşime..çünkü kayınvalidemin adı semraa Hiç kimse serra demez...hemen semra derlerrrr

SÖYLEMEYİ UNUTMUŞUM BİRAZ ÖNCE...EŞİM ZEYNEP DİYOR...HATİCE DİYOR..AYŞE FATMA DİYOR...GEÇEN GÜN BENİ ZIRIL ZIRIL AĞLATTIGI GECE AĞZINDAKİ BAKLAYI ÇIKARRTI VE ANAMIN ADINI KOYUCAM DEDİ (SEMRA)....SEMRA: ESMER DEMEKMİŞ...BENİM BULDUUM İSİMLERE ANLAMI YOK...İSLAMİ DEĞİL GİBİ BAHANELER BULAN Bİ ADAM BU...ANLAMI ESMER OLAN Bİ İSİM KOYMAK İSTİYORR KIZIMIZA...BU NE YAMAN ÇELİŞKİ DEMİİ...
bebeğim seni nasıl unuturuzz bizzzz Güzelce tatilini yap dinlen...biz allah izin verirse burdayızz kuzumm

ayy inşalah burcum yaaa..bi daha hiç açmadım konuyu..eşimde açmıyor...soruyorlarr insanlar..düşünüyoruz daha diyorum...duvarla konuşuyorr eşim konuşmuyor...pusuyaa yatmışş düşman gibi sesssizz:18:
Dünde bu rüya çok etkiledi beni...çok ağladımm...ağlayarak uyanmama çok korkar zaten eşim...oda üzüldü ama anlatmadım rüyamı onaa
allah hayırlara çıkarsın canım hamilelik acayip rüyalar gösteriyor bende abimle yengemi uzaya yolluyordum

aminn canım amin..senin rüyanıda hayırlara çıkarsın inşallahh..ne işleri var gııı uzaydaa...şöylee daha mantıklı bi yere yolluyaydın adamları... Amannn benim rüya portföyüm zaten genişti hamileliklee beraber dahada arttı kabuslar, korkmalar,ağlamalar...bazı şeyleri çok kafama takıyorum.içime atıyorum..onlarda rüyalarımaa giriyorr iştee bilnç altımdan dolayıı

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr

Aysuncum hoşgeldin nasılsın tatlım ? Geçmişi okuyamadım ciddi bişey değildir umarım lekelenmelerin ..

Bu arada kandiliniz mübarek olsun kızlarr

Son düzenleme:
Serra isimini bende severim...ikiz arkadaşlarım vardı serra ve beyza diye...o zamandan beri severim ama teklif bile etmem şimdi eşime..çünkü kayınvalidemin adı semraa Hiç kimse serra demez...hemen semra derlerrrr
canım ya en çok senin bebişinin ismini merak ediyorum heee inşallah galip gelirsin kayganana ve eşinede senin istediğin isim olur

azönce bir isim daha duydum kulağıma hoş geldi "Ayçelen" sizce nasıl şekerler

Günaydınnn kızlar çok mutsuzuz bugün bademciklerimiz şişti bu yaz günü

Aysuncum neler yaptın dün iyisindir umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…