Güzel anneler ve prensesimin biricik arkadaşları GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN
Hepimizin Beraat Kandili mübarek olsun, Allahım dua edip açtığımız ellerimizi boş çevirmesin, işlerimizi rast getirsin , kazancımızı bereketli etsin, eşlerimize ailelerimize sağlık, mutluluk versin. Hayırlısıyla da bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
Sizden ayrı kalıyorum ya bugünlerde, gece rüyamda bile aklımda buraya gelmek sizinle konuşmak vardıAma bir türlü açamıyordum siteyi, konuşamıyordum sizinle
Bir de bu haftadan sonra iki hafta tatile çıkıcam aranızda pek olamıycam beni unutmayın olur muuu????
Allahım mubarek beraat kandili hurmetine bana yardım etsin beni haklı cıkarsın onların oyunlarını baslarına cevirsin aminnn
napayım canım sus sus bir yere kadar hamileliiğime versinler
desene seninki geceleri uyumayacak:26::26::26: okusana sen ona kuzum sakinleşsin...
günaydınnnn kızlarrr....
yine uyutmadı beni kızım
hayırlı kandiller herkese....
sen ne koyacaksın arzu kızınaa?
isimleri eşime beğendiremiyorum canım benim sorunumda oen baştan beri içimdeki aybüke...rüyamda bile gördüm...
dini bi anlamı yokmuşta falan filan üfürüktenn bahanelerle geçiştirdi beni...ee reyyan diyorum...onada bakarız dedi geçiştirdi...bakalım en sonunda kim galip gelecek?
günaydın canlarım...puslu, karanlık, soğuk bi kayseri sabahından hepinizee merhaba...hiç sevmem bu havaları...gecede ağlayarak uyandım rüyamdan...eşim dışarı gitmiş...geç gelmiş...ben evde yalnız kalmışım...nasıl içerliyorum bu durumu...ben ağlıyorumda eşimde kendini haklı çıkarmaya çalışıyor falan filan sinir oldum rüyamda...ağlıyordum zaten rüyada..bi baktım gerçekten ağlıyorum...sabahada pek iyi uyanamadım o yüzdenn...
sizinle moral bulcam inşallahhh canlarım benimmmmmmmmmmm
kandilimiz mübarek olsun...rabbim bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin...
aysunum doktorr ne dedi kuzum?:44:
herkese günaydın canlarımmmmmmbugün çok yorgunum haftalardan uyuyamıyorum göbüş yüzünden
Herkesin Berat Kandili Mübarek olsun arkilerim niceee güzel kandillere inş.Aysuncum sana geçmiş olsun tatlım enazından yorum yapmış doktorun onu bile yapmadan ilacı dayayanlar var
Esramm akşam selaten tuncinayı okudum rabbim kabul etsin fakat biri bu okunan 1001 selaten tuncinanın duasını yapsa nasıl olur askıda kalmasın :26:
Eki Görüntüle 457762
selam kızlar,
tüm inananların, müslüman aleminin Berat kandilini kutlarım.
Rabbimden tüm hastalara şifa,dardakilere derman olmasını,biz hamilelere hayırlısıyla sağlıkla doğurmayı hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin.
ve tüm anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın AMİN.
kandiliniz mübarek olsuın canlarım günaydın
kimse üzmedi ama sinir etti canım benieşim yılbaşında işten çıktı sonra başka yere başladı falan filan şimdi bana diyor ki ben eski iş yerime geri döneceğim patronla konusacağım
sevipde kırığına varma boşanıp erine varma demiş eskiler sanki eski patronu gel dese bu işe başla güllük gülistanlık olacak heryer
adamla konusuyorlar kendini aklamaya çalışıyor aklına girdiler yalan değil ama suçlu olan kendisi oldu eşim şimdide aydınlığa çıkmaya çalışıyor boyun büküyoren nefret ettiğim şey
sımdıden ıyı tatıller hemsom unutmayız canım merak etmeGüzel anneler ve prensesimin biricik arkadaşları GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN
Hepimizin Beraat Kandili mübarek olsun, Allahım dua edip açtığımız ellerimizi boş çevirmesin, işlerimizi rast getirsin , kazancımızı bereketli etsin, eşlerimize ailelerimize sağlık, mutluluk versin. Hayırlısıyla da bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
Sizden ayrı kalıyorum ya bugünlerde, gece rüyamda bile aklımda buraya gelmek sizinle konuşmak vardıAma bir türlü açamıyordum siteyi, konuşamıyordum sizinle
Bir de bu haftadan sonra iki hafta tatile çıkıcam aranızda pek olamıycam beni unutmayın olur muuu????
oluyo canım oluyooo.. durmuyo yerinde
günaydın canım...
Amin Amin Amin.....
Bu gece birine verelim o duasını yapsın o zaman.
yok beee normal kahvaltı yaptım sadecesonrasında ise bi kurabiye
sen hissediyorsun ama dimi? bu hafta seninki de hareketlenmeye başlar artık canım.
ayy canım söylenmek değil de sabahın köründe uyanıyorum.. azıcık uyusam fena mı :) eğer böyle devam ederse izni son 3 haftaya bırakamıcam 8 hafta kala alıcam... çok zorlanıyorum çünkü...
ayy oğluna kardeş geliyo şimdiden seni sahiplenmiş bence yeni bebeğe karşı
işte mutlu olması bize yansır evet canım ama tükürdüğün yüze bakma baktığın yüze tükürme demişleraa olsun en azından konyada bak cnm napıcan özel sektör oldugunda böle oluyo yanı yıllarca artık bı eşyerınde calışmak cok zor belkı daha hayırlı olur eşin işinde mutlu değilse ıllakı eve de ynasır ama ıste mutlu olursa oda sıze yansır
benimde tek duam o canım rabbim bebişin rızkını versin hayırlısıylaHakkınızda bi hayır vardır belki canım yaa,belki kısmetiniz ordan gelir belli mi olur,belki yeni bebişin rızkı ordan gelir
Allah hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah..
merhaba canım
ayyy demee,napıcaz kız o marul yapraklarını
aminnn canımselam kızlar,
tüm inananların, müslüman aleminin Berat kandilini kutlarım.
Rabbimden tüm hastalara şifa,dardakilere derman olmasını,biz hamilelere hayırlısıyla sağlıkla doğurmayı hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin.
ve tüm anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın AMİN.
günaydın tatlımmm seninde kandilin mübarek olsun özlettin kendini kızzzzgünaydın cici mi cici annellerrr ve sevgili şiiriiin vazgeçilmez danacıklarııııı
nasılsınız canlarrr
biz geldikkkkkbugün beraat kandili... Kandiliniz kutlu olsun salaten tuncina duasına benide yazdıgınız için esram sana ve sizlere cok teşekkür ederim beni bu sevaba ortak ettiniz
seninde kandilin mübarek olsun şekerimkandiliniz mübarek olsuın canlarım günaydın
dr öyle dediyse öyledirrrgünaydın canım hamd olsun doktor cildime birşey sürmüşmüşüm ondan tahriş olmuşmuşşşşşdedi saçmaladı resmennn bana pişik ve tahriş kremi verdi gögüs aramda pişik olmuş effendimmm deli yaaaa daha once kullandıgım arada cildime tonik vardı şimdide onu sürüyordum vay efendim tahriş olmuşmuşşş daha once tahriş olmayan cilt nedense hamilleikten sonra oldu saçmaladı krem verdi ama almadım mantıksızcaa
melike canımm ne pas vermemesi kızz maşAllah kızlar öyle bir konusmus ki 1saatteee okudum tam bitiremedim bende yattım hemen
günaydın canım uyuyamadınmı gene sennngünaydınnnn kızlarrr....
yine uyutmadı beni kızım
hayırlı kandiller herkese....
günaydınnn şekerimmmmmmm....
iyiyiz seni sormalı...
beysala cevap yazmışsın.. hamilelikte lekeler olurmuş bildiğim kadarıyla... o doktor bişi bilmiyo :)
günaydın canım.. senin de kandilin mübarek olsunnn
allah hayırlara çıkarsın canım hamilelik acayip rüyalar gösteriyor bende abimle yengemi uzaya yolluyordumsen ne koyacaksın arzu kızınaa?
isimleri eşime beğendiremiyorum canım benim sorunumda oen baştan beri içimdeki aybüke...rüyamda bile gördüm...
dini bi anlamı yokmuşta falan filan üfürüktenn bahanelerle geçiştirdi beni...ee reyyan diyorum...onada bakarız dedi geçiştirdi...bakalım en sonunda kim galip gelecek?
günaydın canlarım...puslu, karanlık, soğuk bi kayseri sabahından hepinizee merhaba...hiç sevmem bu havaları...gecede ağlayarak uyandım rüyamdan...eşim dışarı gitmiş...geç gelmiş...ben evde yalnız kalmışım...nasıl içerliyorum bu durumu...ben ağlıyorumda eşimde kendini haklı çıkarmaya çalışıyor falan filan sinir oldum rüyamda...ağlıyordum zaten rüyada..bi baktım gerçekten ağlıyorum...sabahada pek iyi uyanamadım o yüzdenn...
sizinle moral bulcam inşallahhh canlarım benimmmmmmmmmmm
kandilimiz mübarek olsun...rabbim bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin...
aysunum doktorr ne dedi kuzum?:44:
günaydınnn şekerimmm nasılsın seninde kandilin mübarek olsunherkese günaydın canlarımmmmmmbugün çok yorgunum haftalardan uyuyamıyorum göbüş yüzünden
Herkesin Berat Kandili Mübarek olsun arkilerim niceee güzel kandillere inş.Aysuncum sana geçmiş olsun tatlım enazından yorum yapmış doktorun onu bile yapmadan ilacı dayayanlar var
Esramm akşam selaten tuncinayı okudum rabbim kabul etsin fakat biri bu okunan 1001 selaten tuncinanın duasını yapsa nasıl olur askıda kalmasın :26:
Eki Görüntüle 457762
günaydın canımmGünaydın kızlar,
size de birşey sormak istiyorum;
bu sabaha karşı uykumda gerinirken uyandım hemen kendimi toparladım ama
göbüşümün altı sancılanıyor biraz
önemli bişey midir tedirgin oldum 3 saattir geçmedi de
günaydın tatlım nasılsınamin canım ağzına sağlık ne güzel dua etmişsin... günaydın, seninde kandilin mübarek olsun...
günaydın canım kandilin mübarek olsun...
seninde tatlım günaydın
tatlım aslında çok mantıksız değil... hamilelikte lekelenme olur çok normal bunu bir baştan söylemesi gerekiyor. ama şunu da bil hamilelikte cilt çok hassaslaştığı için toniklere vs tepki verebiliyor.bioderma sensibio H2O kullanabilirsin sıfır zararlı madde ya da gülsuyu saf olanından. egzama tarzı şeyler hamilelikte artıyor benim saç diplerimde olurdu zaman zaman şimdi yüzümde kulak arkamda saç içleri ve hatta en son kulak içinde oldu ve kulağımı tıkadı... :) sen o toniği bırak, doktora güvenmediysende ilaçları kullanma balım:)
günaydın kuzusu bizde aynıyız uykusuz... şimdiden böyleyse ilerde napacaz acaba.. benim sıkıntım karnım biraz büyüdü o rahatsız ediyor senin bebiş tekmeliyor mu?
günaydın canım, kandilin mübarek olsun... Allah hayırlara çıkarsın rüyanı tatlım... ben de bu aralar hep böyle kabus görüyorum..
günaydın canım... ben de göbişten düzgün bir uyku çekemiyorum...kandilin mübarek olsun bebeğim..
esramm ya hep öyle diyorlar ama ben yana yatınca benim bebiş kasıklarımı tekmeliyor ki nasıl acıyor.. sırt üstü yatınca çok rahat...:26::26:
canım arada olabilir, çok gerinme bunu doktor söyledi krampları arttırır dedi... sola yatıp dizlerini kır ve hafifi karnına doğru çek geçer dedi...
aman biri şeytanın biri şeytanından bulsunkızlarrr o meşhur bir yönetici tarafından çok eleştirilen talimatımı dagıtıp geldimmaslında çok sakinim maşAllah
o meşhur iki kişi vardı yaa bana herkese yanıtla diyerek mail yazan kişi sesini cıkarmadı baktı bozuldu bayaa ben yınede anlattım geçtim diğer muduree
bana oteki muduru savunaraktan "moonsun düzeltme yapmamıssınnnnn !"
ben" evet biz boyle uygun gördük "
o " ama düzeltin"
ben " neden"
o " dısarıdan gelenler ıcın anlamsız anlamazlar"
ben " bu firma içi talimat dısarıyla ilgisi yok"
o şaşırdıı" aa evet haklısın ama denetimde sorun olabilir"
ben " eger sorun olursa değiştiririm"
kızlar bu ikisi cok bozuldu ama bunun acısını cıkarırlar bendenn kesin konu patronun kulagına gidecek
bende " ... bey sizinle hatırlarsanız ınceledik bir sorun bulunmadı ve firmmamızı daha görsel gösterdiği için bu sekılde yaptım ama isterseniz değiştiririm " dicem
kızlar nasıl yapayım sizce çok dikkatli olmalıyım bıcak bileliyorlar bana şimdi
ya mantıken ben ona baglı muhends değilim emreder giibi nasıl herkese paylasırda benı rezil etmeye kalkarrr
günaydın canımkızlar günaydın...
herkesin Berat Kandili mübarek olsun. rabbim hepimizin dualarını kabul buyursun. Allah darda olanlara darlıklarından kurtulmayı. hasta olanlara şifasını versin. evimizden yuvamızdan huzuru mutluluğu eksik etmesin inş. herkesin gönlünde yatanı nasip etsin. bizim gibi hamiş olanların kolay doğum yapmalarını evlat sahibi olanların hayırlı evlatlar yetiştirmesini kısmet etsin inş.
dün akşam bende Salaten Tüncina duasını okudum. Allah kabul buyursun. ama birimizin bu duayı bağışlaması gerekiyor bence de. havada askıda kalmasın gerçekten.
amin canımmm.... sen normalde de pek susacak kadın değilsin ya neysa
hatice, hiç aklıma gelmedi biliyomusun okumak
doktora gidicektim artık niye bu kadar hareketli sorun mu var diye.. teyzemler arkadaşlarım falan daha ne geceler bekliyo seni deyince vazgeçtim :)
Günaydın güzel anneler, topluca kandilinizi kutluyorum, Allah tüm dualarımızı kabul etsin.
Ben akşam çok yorulmuşum yemek yiyip uyudum, tüncinayı baya okudum kalanını bu akşam tamamlıcam Allah kısmet ederse.
Günaydın camım, maşallah kızına, benimde kaşmları çok kıpırdak, olsun ya biz onunla oyunlar oynuyoruz şimdiden.
canım benim günaydın, inşallah bu isim meselesini çözeceksin, bunu gönülden istiyorum.
canım dün gece benzer bir rüya görmüşüz, benim eşimde evde hazırlanıp dışarı çıktı rüyamda, hemde eski sevgililerininde olduğu bir toplantıya gitti. nasıl ağladım nasıl üzüldüm, rüyamda bunu nasıl yaparsın biz ne kadar değiştik böyle diye diye kahroldum. çok şükür rüyalarım ters.
günaydın canım.
sağol canım, güzel duan için. gündüzleride gel konuşalım, akşamları takılıyorsun.
günaydın arkadaşım, kolay gelsin.
canım eşin kim bilir işyerinde neler çekiyor, kafasında çok ince hesaplar yapıyordur ona göre yol alıyordur. sen içini ferah tut. o nerede mutlu olacaksa oraya gitsin. yanlışta olsa kendi kararı olsun, biliyorsun onlar her zaman haklısır.
hakkında hayırlısı olur inşallah, eşinin işlerinide katalım senin duana canım.
moonsun canım geçmiş olsun, cildimiz çok hassas hamilelikte normaldir tahrişler.
lavinya, milano diğer arkadaşlar sizede günaydın. güzel bir gün olsun inşallah.
hamişler hepiniizn berat kandili mübarek olsun rabbim dileklerini kabul etsin
kocamanda günaydın ben sabahtan beri yatakta yuvarlanıyorum gecede uyuyamadım sıcakda değildi oysa
işte mutlu olması bize yansır evet canım ama tükürdüğün yüze bakma baktığın yüze tükürme demişler
hayırlısı bakalım
benimde tek duam o canım rabbim bebişin rızkını versin hayırlısıyla
aminnn canım
ne zamndır denk gelmiyoruz nasılsın iyisin değil mi
günaydın tatlımmm seninde kandilin mübarek olsun özlettin kendini kızzzz
seninde kandilin mübarek olsun şekerim
dr öyle dediyse öyledirrr
günaydın canım uyuyamadınmı gene sennn
allah hayırlara çıkarsın canım hamilelik acayip rüyalar gösteriyor bende abimle yengemi uzaya yolluyordum
günaydınnn şekerimmm nasılsın seninde kandilin mübarek olsun
günaydın canımm
endişelenme canım açılmaya bağlı kas ağrısıdır
günaydın tatlım nasılsın
aman biri şeytanın biri şeytanından bulsun
günaydın canım
herkes kendi duasını kendi edecek
hamişler hepiniizn berat kandili mübarek olsun rabbim dileklerini kabul etsin
kocamanda günaydın ben sabahtan beri yatakta yuvarlanıyorum gecede uyuyamadım sıcakda değildi oysa
işte mutlu olması bize yansır evet canım ama tükürdüğün yüze bakma baktığın yüze tükürme demişler
hayırlısı bakalım
günaydın canım uyuyamadınmı gene sennn
gittiğinde sor kuzum ayrıca gitme bencede sen ona nas, felak, eyetl kürsi oku.. hatta gündüzleri ilahi dinlet arada sakinleşsin... belki nazar değiyor sana ve onu bebeğin alıyor...
günaydın canım olabilir haklısın ama solante pregnayıda kullanmamalıymısım hamilelikte bu tip seyler mantıklı gelmiyormus ama lekelenme diyorum gunese hıc cıkma diyor :26:
doktor cildimin tahriş gogus aramında tahriş oldugunu söyledi canım anlayamadım:26: sende canını sıkma bakalım ne keçi şu kayseri herifleriiii benımkınınde aklına bişi yatmasınn nuh der peygamber demezzz
ohooo kızım ammada yermişsinnnnngunaydun balumm kızın uyutmadımı seniii benımkının son 1 haftası artık ondan baya hareket tekmeler bekliyorum
1 yıldır yaptıkları herseye sustum canım eğer o kişi sadece maili bana gonderseydı duzeltirdim ama benı 10 kişiye naklen yayın yapıp sanki hatalıymısım gibi göstermesi cok sacmaydı bende oonu dınlemedşğimi herkese aynı talimatı gotureerek gosterdimm
bunlar işten cıkarmazlar pislik yaparlar patronum beni sever cok cok uyaracak hayırlısıcok cok 2 ay daha pislik yaparlar
canım gunaydın amiinnnnnnn bitanemmm kız seni unutmak mumkun muuuu
günaydın bebeğimmm........
aman amannn ruyalarına da mı giriyoruz artık
unuturmuyuz canım benim bi kaç saat biri geç kalsa nerde bu kız diyoruz hemen :) haber vermek iyi oluyor böyle, merakta kalmıyoruz bizde...
aysun, gerçi mirayı pek özlemeyiz dimi biz
lavinya
familiy de her hafta okuduğumuz dua listesine katılmak istiyor senin 15 ayetel kürsiyi 10 yapalım mı?? onu da dahil etmiş olalım...
Hııııhh özlemeyin de göreyim siziii
Açık açık tehdit ediyorum baaaaaak
olur canım yap sevabına nail olsun o da...
mehmet öz de diyor, sağa yatmak ta zararlı ama eğer sırt üstümü sağ tarafa mı derseniz kesinlikle sağ tarafa yatın, sırt üstü en zararlı olanı diyor canım....
eşim gece kaç defa uyanıyor kimbilir beni sola döndürmek için
canım ne güzel seninki seni döndürmek için uyanıyormuş benimki ise ben döndüğüm için uyanıyor
1 yıldır yaptıkları herseye sustum canım eğer o kişi sadece maili bana gonderseydı duzeltirdim ama benı 10 kişiye naklen yayın yapıp sanki hatalıymısım gibi göstermesi cok sacmaydı bende oonu dınlemedşğimi herkese aynı talimatı gotureerek gosterdimm
bunlar işten cıkarmazlar pislik yaparlar patronum beni sever cok cok uyaracak hayırlısıcok cok 2 ay daha pislik yaparlar
geçmiş olsun bebeğim..kullanma boşver...doğal şeylerler temizle cildini...:
Doktor cildimin tahriş gogus aramında tahriş oldugunu söyledi canım anlayamadım:26: Sende canını sıkma bakalım ne keçi şu kayseri herifleriiii benımkınınde aklına bişi yatmasınn nuh der peygamber demezzz
kuzum oğluşunun adı alperen değilmiydi..aybüke koysana kızçenede işte ne güzel...canım serra koyucam arapça ve anlamı bolluk bereket,genişlik kolaylık bide netet baştacı anlamını buldum
aybükenın anlamını bılmıyordum mesela ben cok güzelmiş eşimde oglumda ıstedıgım ısmı koydurtmamıstı bunda pek karısmadı allahtan bıde ben yaydım bu ısmı degıstrımek zor gelıyor ama ıste acaba dıyorum bazen sadece soylenıste zor gıbı mı babam sordu gecen adamcagız anlamadı yazda bakım dedıama tabı cokta zor bı ısım deıl demı cok onceden sevdıgım ve aklıodma olan bı ısımdı
reyyanda güzel arkadasım kızına koymustu
eşin ne koymak ıstıyor:26:
bebeğim seni nasıl unuturuzz bizzzzgüzel anneler ve prensesimin biricik arkadaşları günaydınnnnnnnnnnnnn
Hepimizin beraat kandili mübarek olsun, allahım dua edip açtığımız ellerimizi boş çevirmesin, işlerimizi rast getirsin , kazancımızı bereketli etsin, eşlerimize ailelerimize sağlık, mutluluk versin. Hayırlısıyla da bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
günaydın güzel anneler, topluca kandilinizi kutluyorum, allah tüm dualarımızı kabul etsin.
Canım benim günaydın, inşallah bu isim meselesini çözeceksin, bunu gönülden istiyorum.
Canım dün gece benzer bir rüya görmüşüz, benim eşimde evde hazırlanıp dışarı çıktı rüyamda, hemde eski sevgililerininde olduğu bir toplantıya gitti. Nasıl ağladım nasıl üzüldüm, rüyamda bunu nasıl yaparsın biz ne kadar değiştik böyle diye diye kahroldum. çok şükür rüyalarım ters.
allah hayırlara çıkarsın canım hamilelik acayip rüyalar gösteriyor bende abimle yengemi uzaya yolluyordum
canım ya en çok senin bebişinin ismini merak ediyorum heeeSerra isimini bende severim...ikiz arkadaşlarım vardı serra ve beyza diye...o zamandan beri severim ama teklif bile etmem şimdi eşime..çünkü kayınvalidemin adı semraaHiç kimse serra demez...hemen semra derlerrrr
Günaydın kızlarrr
Aysuncum hoşgeldin nasılsın tatlım ? Geçmişi okuyamadım ciddi bişey değildir umarım lekelenmelerin ..
Bu arada kandiliniz mübarek olsun kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?