2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
yaa hamile pantolonlarım dar gelmeye başladı...uffff :26: penye kısımları gayet güzelde, kumaş olan yeri sıkıyor göbeğimin tam altını

benımde yaa gercı benımbıtane var alıcam lcwdenaldıgım gayet rahat kumas oldugu ıcın ozellıkle su düşük beller görünüş olarak gzuel ama bence rahat deıl dedıgın gıbı ablam bı tane kot vermıstı bana aynı dedıgın gıbı oldu otururken karnımın alt kısmını cok acıttı o kısmı bıraz daha egnsı yapmalrı gerekıyor sadece göbekten kılo alamyanlarda var ebnım gıbı

üstünü yoğurtla ver boşver bunun adı sosyete sarması de kocana

ben de pek yapmam aslında, o kadar aradığımız bişeyde değil.. ama kuru dolmayı çok seviyorummm:):):):)

kuru dolmayı kim sevmez kız ama o kış dolması canımsın gel bursaya yapayım sana o kolay

amin... unuturmuyuz hiç kuşum iyi tatiller sana

canım eşim işyerine adepte olamadı eski işyerinde söz sahibi oydu patronuna o emir verirdi şimdi çok farklı oldu gaza geldi işten çıktı akşamda telefon açtı abi yanına gelsem nasıl olur dedi falan filan
bu akşam görüşecekler eteklerinde olan taşları dökecekler bakalım hayırlııs
ben direk karışmam dedim zaten eski statün olacak sanma dedim ama gidiyor işte gitmede demedim
ama ben o işyerinde çalışmasını istemiyorum kiii
dedim eşime orda iken kapıdan girerken düşman gibi giriyordun eve yorgun geliyordun dedim bu işyerinde ise daha kötüyüm dedi eve belli etmiyom dedi (yalan) bir numaralı huyudur canı sıkkın olduğunda evde hayalet olur

hayırdır canım ne oldu kim sıktı senin canını anlatmak istersen burdayız

evet tatlım canım sıkkın sehir dışına gitmesine razıyım balım neden dersen azıcık aşım ağrısız başım derdim kimseyide çekmezdimhayır kavgalı ayrılmadı ben çıkıyorum dedi patron sen bilirsin dedi olay bitti
kemal sunalın filmi varya zam istemeye giderler ve en önde kemal sunal olur ve işten ayrılanda o olur aynen öyle oldu eşimde

üstünü yoğurtla ver boşver bunun adı sosyete sarması de kocana

ben de pek yapmam aslında, o kadar aradığımız bişeyde değil.. ama kuru dolmayı çok seviyorummm:):):):)

esra kız siz armutluya ne zaman geliceksiniz biz armutluya 20 dk mesafede oturuyoruzzz gelirseniz bizede ugrayın tamam mıı

mrb kızlar herkesin kandilini kutlarımm dualarınızda benide unutmayınn :)))

nasılsınız bakalım nasıl gidioo hamişlikk

biz çok iyiyiz karnım çıktı kg aldımm akşam 65 kg oluyom sabah 63 kg :)))

annesininbirtanesii kız bu semra ismine taktın :))) benimde adım semra nolcakkiii begeniyom ismimi ama eşin haksız vurmak istemedin ismi zorlamamalıı sonuçta seninde fikrin önemli orta yolu bulun benncee

evet birden büyüro zatenm canım.. nasıl denize girmek zor oluyor mu?bende bu haftasonu gidiyorumda...

ay bende korkuyorum bu süt olayından mama ile beslemekten, umarım olmaz böyle bir durum...

sanada iyi kandiller tatlım.. benimde sağ tarfımda var üni döneminde belimi incitmiştim ve bel fıtığı başlangıcı demişti doktor acaba hamilelikte ağırlıktan arttı mı diye düşünüyorum?

yaa hamile pantolonlarım dar gelmeye başladı...uffff :26: penye kısımları gayet güzelde, kumaş olan yeri sıkıyor göbeğimin tam altını

off ya benimde kaça basen kısımları zorluyor genelde elbise giyiyorumda iyi kilo aldım.. ama anlamıyorum hakkaten çok düzenli besleniyorum nasıl oluyor çözemedim? birde öyle bir acıktırıyor ki bebek diyorum bu ne iştah? sen de mi aynısın kuzusu?

şişko şişkoooooo ben inşAllah elbise alıcam bu hafta sonu yada haftaya salı en guzeli bileğe kadar uzanan bol elbisee

uff sorma yaaaa.. acaba kaç kilo aldım son 1 haftadır tartılmıyorum ... tartılmama bahanelerime bak:

sabah diyorum ki: şimdi gerçek kilom değildir, uyumadan karpuz yedim
dün sabah: gece iki bardak ayran içtim
diğer sabah: çok su içtim...

bahanelerim süper yani

ben öyle upuzun elbise bulamıyorum...bi de elbisenin içine badi giy, üstüne bişey giy falan çok sıcak oluyo... annem beli lastikli bol desenli pantolonlar dikicek bana

canım hosgeldin ,

sorun isim değilki arkadaısn bulduklarına eşi sürekli bahane edioyor dini anlamlı değilmiş semra ismi dini anlamlımı hayır?? annesinin adını koymak istiyor ondan bu kadar ısrar

hahahah ben tartıdan tırsıyorum artık :18: geçen tartıldım 85.5 geldim 2 haftada 2 kg tebriklerrrr it imposiibbleeeeeeee

benim yemek konusunda iyice eğitim almam lazım annemden annem izine cıkta ögreteyim sana diyor tamam dedim ablamda maşAllah ahçı gibidir her yemeği yapar tuttturur bense bceriksiz

hayır yapmadım kızzzz eşim sevmiyor bende annemde geçiniyorum ondan ya tabağı erken kaldırmısım ustunden birazda eşime yetişsin diye acele sardım ama beceremedim goruntu bozuk ama tad muhteşemdi

ellerine sağlık kuzum düşünmüş yapmışsın bu halinde :) yaptıkça düzelir emin ol...

canım eşinin durumunu yeni gördüm hayırlısı olsun hakkınızda zor durumlar iş yerinde sıkıntılar.. benim de işyeri ile ilgili ama şu an fena şekilde başım ağrıdığı için yamaya bile gücüm yok o kadar üzüldüm ve bir o kadar sinirlendim..

uff ne giycez yaaa... benim de otururken karnımın alt kısmını acıtıyor....
lastikli etek te yaptırayım ben anneme

kuru dolmayı kim sevmez kız ama o kış dolması canımsın gel bursaya yapayım sana o kolay

geliyorummmmmmmmm

ayy yok canımmmmm bi de3 çocuklu adamın ne işi var şehir dışında...

esra kız siz armutluya ne zaman geliceksiniz biz armutluya 20 dk mesafede oturuyoruzzz gelirseniz bizede ugrayın tamam mıı

canım eylül başında gelicez inşalahhhhhh... bakarsın sürpriz yaparız valla ne güzel olur....

bol kıyafet giyince kilo aldğını anlamıyosun.. benim pantolonlar genelde dar kalıp, bi iki kilo alsam hemen farkediyor.
aslında çok acıkmıyorum ama çok düzenli yiyorum işte... bi de günde bir iki kere tatlı kaçamaklar oluyor o kadar

hahahah ben tartıdan tırsıyorum artık :18: geçen tartıldım 85.5 geldim 2 haftada 2 kg tebriklerrrr it imposiibbleeeeeeee

ya bi de dün bi yerde okudum son ayda haftada bir kilo almanız normaldir diyo yaaa yuhhh dedim artıkkk....... kocamın yanında gezmem vallahi nohut ile mercimek gibi oluruz

ay süper olur süperrrr kız gelmeden 1 hafta once haber et ancak hazırlanırım ben yemek pasta tecrubem yok biliyorsun sen eşine dersin artık kk dan arkadasım ben anlatıyom herseyi

özel sektörün cilvelerisinirdenmi başın ağrıyor senin üzülmesene canım canından kıymetlimi işyerinde yaşanan olaylar

rabbim hakkımzda hayırlısını versin boş yatsa çalışmayı istemese daha kötü olurdu

ay canım cok saolll iyiki varsın canım arkadasım

benim yemek konusunda iyice eğitim almam lazım annemden annem izine cıkta ögreteyim sana diyor tamam dedim ablamda maşAllah ahçı gibidir her yemeği yapar tuttturur bense bceriksiz

canım netten bakmıyo musun hiççç????

ben evlendiğimde ilk iki ay yemeklere tatlılara sarmıştım kafayı..koca bi klasörüm bile var

portakalağacı.com bu siteye bakıyomusun??

ayyy aynı bende öyleyim sinirlerim geriliyor iyice kilo yüzünde...

bende tırsıyorum her gün bir kaç yüz gram almış oluyorum anlamıyorum nasıl oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yemek konusunda bende çok iyiyimdir danışmak istersen her zaman burdayım kaymağım..

Lcw nın büyük beden elbiselerinden ve tayt üzerine uzun blüz gömlekle geçiştiriyorum 3 ay sonra evdeyiz

canım netten bakmıyo musun hiççç????

ben evlendiğimde ilk iki ay yemeklere tatlılara sarmıştım kafayı..koca bi klasörüm bile var

portakalağacı.com bu siteye bakıyomusun??

bakıyrum canım işe basladıgımdan beri ilgilenmiyorum yemeklerle izine cıkınca kendimi vericem bayaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…