yaa hamile pantolonlarım dar gelmeye başladı...uffff :26: penye kısımları gayet güzelde, kumaş olan yeri sıkıyor göbeğimin tam altını
üstünü yoğurtla ver boşver bunun adı sosyete sarması de kocana
ben de pek yapmam aslında, o kadar aradığımız bişeyde değil.. ama kuru dolmayı çok seviyorummm:):):):)
amin... unuturmuyuz hiç kuşum iyi tatiller sanaGüzel anneler ve prensesimin biricik arkadaşları GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN
Hepimizin Beraat Kandili mübarek olsun, Allahım dua edip açtığımız ellerimizi boş çevirmesin, işlerimizi rast getirsin , kazancımızı bereketli etsin, eşlerimize ailelerimize sağlık, mutluluk versin. Hayırlısıyla da bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
Sizden ayrı kalıyorum ya bugünlerde, gece rüyamda bile aklımda buraya gelmek sizinle konuşmak vardıAma bir türlü açamıyordum siteyi, konuşamıyordum sizinle
Bir de bu haftadan sonra iki hafta tatile çıkıcam aranızda pek olamıycam beni unutmayın olur muuu????
canım eşim işyerine adepte olamadı eski işyerinde söz sahibi oydu patronuna o emir verirdi şimdi çok farklı oldu gaza geldi işten çıktı akşamda telefon açtı abi yanına gelsem nasıl olur dedi falan filancanım eşin kim bilir işyerinde neler çekiyor, kafasında çok ince hesaplar yapıyordur ona göre yol alıyordur. sen içini ferah tut. o nerede mutlu olacaksa oraya gitsin. yanlışta olsa kendi kararı olsun, biliyorsun onlar her zaman haklısır.
hakkında hayırlısı olur inşallah, eşinin işlerinide katalım senin duana canım.
moonsun canım geçmiş olsun, cildimiz çok hassas hamilelikte normaldir tahrişler.
lavinya, milano diğer arkadaşlar sizede günaydın. güzel bir gün olsun inşallah.
hayırdır canım ne oldu kim sıktı senin canını anlatmak istersen burdayızgünaydın balım nasıl olayım ya garip bir şekilde keyifsiz uyandım keyisizliğin üzerine şirkette bazı şeyler öğrendim canım sıkkın ama unutmaya çalışıyorum takmayacağım.... sen nasılsın?
evet tatlım canım sıkkın sehir dışına gitmesine razıyım balım neden dersen azıcık aşım ağrısız başım derdim kimseyide çekmezdimgünaydın canımm.. uyutmadı nazlı kızım beni yine :)
senin de canı baya sıkılmış... şehir dışı falan düşünmesin yaa ne işi var gurbette... ne gerek var. eski işinden kavgalı mı ayrılmıştı ?
haklısın canım.. okuyayım ben biraz...
benim yıldızım düşüktür hemen etkilenirim küçük bir bakıştan bile...
aa buarada eşinle aran nasıl oldu canım??
üstünü yoğurtla ver boşver bunun adı sosyete sarması de kocana
ben de pek yapmam aslında, o kadar aradığımız bişeyde değil.. ama kuru dolmayı çok seviyorummm:):):):)
Hoşbuldum, tatildeyim azıcık bir internete ulaştım size bir bakayım dedim....
Biraz rahatsızım aslında, dünden beri kasılmalar-ağrılar benzeri bşey var kasıklarımdadenize girmiyorum çok yürümüyorum, karnım da birden bir büyüme oldu sanki, beyefendi kendine yer açıyor genişletiyor sanırsam, akıntım falan yok çok şükür, denize de çopk girmedim 4 günde toplam 1,5 saat ancak girmişimdir, eletriksiz bir ay yürüşüyü aleti vardı ayakta yürüyorsun güneşte yürümektense günde 4-5 saat aralıkla toplamda 30 dk ondan yaptım sadece... ama nazlı bir oğluım var hemen huzursuz oldu....
haziranda doğun annelerden inciler :::::::
chanel:
açılışı ben yapayım
kızlar doğumum epudral normal oldu, doğumdan sonra tek sıkıntım sütümün hemen gelmemesi idi, ilk gece 5 çay kaşığı ilk süt kolostum sanırım onunla geçirdi oğlum, neyse ki değerleri iyiydi, mama vermediler, sonraki gün malt içeceği içtim çok fayda etti, malt içeceği koyun mutlaka hastane çantanıza
bebeğim çok sütüm olmamasına rağmen sarılık olmadı, ilk günler sağarak verdim, hem göğsümdeki şişlik gitti, kayısı kompostosu ve malt içeceği ile birde 3 saatte bir sağarak arttı sütüm, sonra da biberon krizi yaşadık bebek biberona alıştı memeyi istemedi, o günden sonra hiç biberon vermedim inatla memeye tuttum, şimdi onu da aştık Allah' ın izniyle, ama insan çok hassas oluyor, bir akşam emmedi diye bütün gece üzüntüden uyuyamadım.
-----
bugün 12 günlük oldu, biberona alışmasın diye emzirmeye başladım ama 10 günde sadece 100 gram almış oğlum, 10. günde yenidoğan sünneti için hastaneye gittik, muayenede 10 olan sarılık değerinin 14.7 ye çıktığı ve az kilo aldığı için yaptırmadım, meğer sağmayı bırakınca azalmış sütüm, eve gelince bir sağdım ki nasıl az, 40 dk. emiyor sonra 30 cc sağabiliyorum, neyse 3 gündür bakıma aldım hem 40 dk. emziriyor kalanı da sağıp biberonla veriyorum,
pamukçuk için ağzını karbonarlı gazlı bezle sil dedi doktor, gaz bizimkinde de vardı damla yazdırdım çok iyi geldi, benimki emmeyi çok seviyor ama çok cansız emiyor, bende pompalıyorum ağzının içine zorla, off işte böyle canım, ne zormuş annelik :)
bende bebeğimi gündüz 2 saatte bir uyandırıp emziriyorum, sonra tekrar uyumakta zorlanabiliyor, sizler nasıl yapıyorsunuz, gece de yatmadan 60 cc biberonla uyurken veriyorum 3,5 da ve 7,00 de uyanıyor 45' er dk. emiyor
dusduru:
bende 24 mayısta epidural normal doğum yaptım,benimde ilk günler sütüm nerdeyse yok gibiydi,sonra geldi ama yetiyomu yetmiyomu bilemiyorum günde 1-2 kez 30 cc mama yapıyorum ama çoğunlukla bitirmiyor.ilk başta biraz kilo kaybetmişti,10.gün sağlık ocağı kontrolünde doğum kilosunda çıktı.bir hafta sonra tekrar bi tarttırıcam kilo alımına göre bakıcaz artık.
sarılıkta çıktı ve şuan hala var biraz.
birde pamukçuk oldu kızım,mikostatin diye bi damla kullanmaya başladık.
pamukçuktanmıdır nedir,ilk günler çok güzel emen kızım son bi iki gündür memeyi alırken zorlanıyor,ağzına sokup çıkarıyor falan,ama aldıktan sonra sorun yok.pamukçuktanmı gazdanmı bilemiyorum.
zemka:
kızlar bende epidural sezeryan oldum.sütüm hemen geldi ayrıca epiduralden sonra başım hiç ağrımadı.bunu söylüyorum çünkü epiduralden sonra başın çok ağrır demişlerdi bana.doğum yaptığım gece ayağa kalktım hemşirelerin yardımıyla tuvalete gittim ama epiduralin bendeki tek yan etkisi tek bacağımın uyuşukluğu ertesi güne sarktı fakat verdikleri ilacı kesince o uyuşuklukta geçti. buarada bana sonda takıldı ama uyuşmuş olduğumdan takıldığını hissetmedim uyuşukluğum geçtiği halde çıkarılırken de canım yanmadı.sonda konusunda da beni çok korkutmuşlardı
naila:
benim kızım ilk iki gün çok zorlandı emmekte ama şimdi memeyi biliyo alıştı gündüz 1buçuk 2 saatte bir vermeye çalışıyorum 15 dk emiyo uyuyo hemen bazende daha uzun emiyo gaz problemimiz de var biraz zor çıkarıyosuz kontrole gittiğimizde damla isticem gaz söktürücü evde bulunsun ihtiiyaç olursa diye gece de bazen 3 saat uyuyup kalkıyo meme istiyo bazen 2 saatte bir annelik zor ama güzel göğüs uçlarım çok acıyo yara oldu acıdan ölsem de emzircem ,sağ ayak bileğimde şiş doğumdaan beri inmedi napsam bilmiyorum?
minilya:
kızlarrr bende bugun 6 gunluk anneyımm:) muthış bır duygu :))dun dr kontrolumuz vardı 3500 dogdu dun ıse 3560 gr cıktı dr normal dedı fakat sarılıgını ölçturmek ıcın kan aldılar bebegımden sınırda cıktı 17 ımış sınır ıse 18 mış mama takvıyesı yap dedı.hıc vermek ıstemıorum ama mecburen verıorumıkı gun sonra gelın tekrar bakıcaz dedı ıns atlatır bebışım..dun aglamaktan bugun basım agrıyor resmen he bıde dun dr dayken göbegımızde dustu eve gelır gelmez banyo yaptırdık bu sefer fazla aglamadı mınıgım alıştı banyoya:)
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/533947-2012-haziran-anneleri-dogurdu-3.html okumak isteneler burda kızlar.. çok yazı var...... ama genelede sıkıntı sütün hemen gelmemesi...
herkese hayırlı kandiller, dualarda bulışalım inşallah, herkes iyi, hafta sonu denize gittik bizde gögüslerimin feci yanması dışında bir sıkıntı olmadı çok şükür, yüzüm de yanmadı hiç, şapka ve krem baya işe yaradı, vücudumun yanmasına imkan yok zaten astronot gibi girdiğim içinneyse, pztesi çarşıya çıkmıştım çok yorulmadım aslında ama pztesinden beri inanılmaz sol tarafa doğru belimden sol bacağıma doğru bir ağrı var, yürürken eğilirken falan ağrıyor baya, hiç azalcak gibi de değil, sanki morluk ağrısı incitme ağrısı gibi, cuma doktora gidicem sorayım bari, bugün temizlik yapıcaktım ama vazgeçtim daha beter azmasın diye, acaba bebek büyüyor diye yer açıyor diye mi bu ağrılar
yaa hamile pantolonlarım dar gelmeye başladı...uffff :26: penye kısımları gayet güzelde, kumaş olan yeri sıkıyor göbeğimin tam altını
şişko şişkooooooben inşAllah elbise alıcam bu hafta sonu yada haftaya salı en guzeli bileğe kadar uzanan bol elbisee
mrb kızlar herkesin kandilini kutlarımm dualarınızda benide unutmayınn :)))
nasılsınız bakalım nasıl gidioo hamişlikk
biz çok iyiyiz karnım çıktı kg aldımm akşam 65 kg oluyom sabah 63 kg :)))
annesininbirtanesii kız bu semra ismine taktın :))) benimde adım semra nolcakkiii begeniyom ismimi ama eşin haksız vurmak istemedin ismi zorlamamalıı sonuçta seninde fikrin önemli orta yolu bulun benncee
uff sorma yaaaa.. acaba kaç kilo aldım son 1 haftadır tartılmıyorum ... tartılmama bahanelerime bak:
sabah diyorum ki: şimdi gerçek kilom değildir, uyumadan karpuz yedim
dün sabah: gece iki bardak ayran içtim
diğer sabah: çok su içtim...
bahanelerim süper yani
ben öyle upuzun elbise bulamıyorum...bi de elbisenin içine badi giy, üstüne bişey giy falan çok sıcak oluyo... annem beli lastikli bol desenli pantolonlar dikicek bana
ellerine sağlık kuzum düşünmüş yapmışsın bu halinde :) yaptıkça düzelir emin ol...
canım eşinin durumunu yeni gördüm hayırlısı olsun hakkınızda zor durumlar iş yerinde sıkıntılar.. benim de işyeri ile ilgili ama şu an fena şekilde başım ağrıdığı için yamaya bile gücüm yok o kadar üzüldüm ve bir o kadar sinirlendim..
hayır yapmadım kızzzzeşim sevmiyor bende annemde geçiniyorum ondan ya tabağı erken kaldırmısım ustunden birazda eşime yetişsin diye acele sardım ama beceremedim goruntu bozuk ama tad muhteşemdi
amin... unuturmuyuz hiç kuşum iyi tatiller sana
canım eşim işyerine adepte olamadı eski işyerinde söz sahibi oydu patronuna o emir verirdi şimdi çok farklı oldu gaza geldi işten çıktı akşamda telefon açtı abi yanına gelsem nasıl olur dedi falan filan
bu akşam görüşecekler eteklerinde olan taşları dökecekler bakalım hayırlııs
ben direk karışmam dedim zaten eski statün olacak sanma dedim ama gidiyor işte gitmede demedim
ama ben o işyerinde çalışmasını istemiyorum kiii
dedim eşime orda iken kapıdan girerken düşman gibi giriyordun eve yorgun geliyordun dedim bu işyerinde ise daha kötüyüm dedi eve belli etmiyom dedi (yalan) bir numaralı huyudur canı sıkkın olduğunda evde hayalet olur
hayırdır canım ne oldu kim sıktı senin canını anlatmak istersen burdayız
evet tatlım canım sıkkın sehir dışına gitmesine razıyım balım neden dersen azıcık aşım ağrısız başım derdim kimseyide çekmezdimhayır kavgalı ayrılmadı ben çıkıyorum dedi patron sen bilirsin dedi olay bitti
kemal sunalın filmi varya zam istemeye giderler ve en önde kemal sunal olur ve işten ayrılanda o olur aynen öyle oldu eşimde
benımde yaa gercı benımbıtane var alıcam lcwdenaldıgım gayet rahat kumas oldugu ıcın ozellıkle su düşük beller görünüş olarak gzuel ama bence rahat deıl dedıgın gıbı ablam bı tane kot vermıstı bana aynı dedıgın gıbı oldu otururken karnımın alt kısmını cok acıttı o kısmı bıraz daha egnsı yapmalrı gerekıyor sadece göbekten kılo alamyanlarda var ebnım gıbı
kuru dolmayı kim sevmez kız ama o kış dolmasıcanımsın gel bursaya yapayım sana o kolay
evet tatlım canım sıkkın sehir dışına gitmesine razıyım balım neden dersen azıcık aşım ağrısız başım derdim kimseyide çekmezdimhayır kavgalı ayrılmadı ben çıkıyorum dedi patron sen bilirsin dedi olay bitti
kemal sunalın filmi varya zam istemeye giderler ve en önde kemal sunal olur ve işten ayrılanda o olur aynen öyle oldu eşimde
esra kız siz armutluya ne zaman geliceksiniz biz armutluya 20 dk mesafede oturuyoruzzz gelirseniz bizede ugrayın tamam mıı
off ya benimde kaça basen kısımları zorluyor genelde elbise giyiyorumda iyi kilo aldım.. ama anlamıyorum hakkaten çok düzenli besleniyorum nasıl oluyor çözemedim? birde öyle bir acıktırıyor ki bebek diyorum bu ne iştah? sen de mi aynısın kuzusu?
hahahah ben tartıdan tırsıyorum artık :18:geçen tartıldım 85.5 geldim 2 haftada 2 kg tebriklerrrr it imposiibbleeeeeeee
uff ne giycez yaaa... benim de otururken karnımın alt kısmını acıtıyor....
lastikli etek te yaptırayım ben anneme
geliyorummmmmmmmm
ayy yok canımmmmm bi de3 çocuklu adamın ne işi var şehir dışında...
canım eylül başında gelicez inşalahhhhhh... bakarsın sürpriz yaparız valla ne güzel olur....
bol kıyafet giyince kilo aldğını anlamıyosun.. benim pantolonlar genelde dar kalıp, bi iki kilo alsam hemen farkediyor.
aslında çok acıkmıyorum ama çok düzenli yiyorum işte... bi de günde bir iki kere tatlı kaçamaklar oluyor o kadar
özel sektörün cilveleriellerine sağlık kuzum düşünmüş yapmışsın bu halinde :) yaptıkça düzelir emin ol...
canım eşinin durumunu yeni gördüm hayırlısı olsun hakkınızda zor durumlar iş yerinde sıkıntılar.. benim de işyeri ile ilgili ama şu an fena şekilde başım ağrıdığı için yamaya bile gücüm yok o kadar üzüldüm ve bir o kadar sinirlendim..
rabbim hakkımzda hayırlısını versin boş yatsa çalışmayı istemese daha kötü olurduuff ne giycez yaaa... benim de otururken karnımın alt kısmını acıtıyor....
geliyorummmmmmmmm
canım eylül başında gelicez inşalahhhhhh... bakarsın sürpriz yaparız valla ne güzel olur....
bol kıyafet giyince kilo aldğını anlamıyosun.. benim pantolonlar genelde dar kalıp, bi iki kilo alsam hemen farkediyor.
aslında çok acıkmıyorum ama çok düzenli yiyorum işte... bi de günde bir iki kere tatlı kaçamaklar oluyor o kadar
ayyy aynı bende öyleyim sinirlerim geriliyor iyice kilo yüzünde...
bende tırsıyorum her gün bir kaç yüz gram almış oluyorum anlamıyorum nasıl oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yemek konusunda bende çok iyiyimdir danışmak istersen her zaman burdayım kaymağım..
benim yemek konusunda iyice eğitim almam lazım annemdenannem izine cıkta ögreteyim sana diyor tamam dedim ablamda maşAllah ahçı gibidir her yemeği yapar tuttturur bense bceriksiz
uff sorma yaaaa.. acaba kaç kilo aldım son 1 haftadır tartılmıyorum ... tartılmama bahanelerime bak:
sabah diyorum ki: şimdi gerçek kilom değildir, uyumadan karpuz yedim
dün sabah: gece iki bardak ayran içtim
diğer sabah: çok su içtim...
bahanelerim süper yani
ben öyle upuzun elbise bulamıyorum...bi de elbisenin içine badi giy, üstüne bişey giy falan çok sıcak oluyo... annem beli lastikli bol desenli pantolonlar dikicek bana
hahahah ben tartıdan tırsıyorum artık :18:geçen tartıldım 85.5 geldim 2 haftada 2 kg tebriklerrrr it imposiibbleeeeeeee
benim yemek konusunda iyice eğitim almam lazım annemdenannem izine cıkta ögreteyim sana diyor tamam dedim ablamda maşAllah ahçı gibidir her yemeği yapar tuttturur bense bceriksiz
uff ne giycez yaaa... benim de otururken karnımın alt kısmını acıtıyor....
geliyorummmmmmmmm
canım netten bakmıyo musun hiççç????
ben evlendiğimde ilk iki ay yemeklere tatlılara sarmıştım kafayı..koca bi klasörüm bile var
portakalağacı.com bu siteye bakıyomusun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?