Günaydın kızlarrr
Aysuncum hoşgeldin nasılsın tatlım ? Geçmişi okuyamadım ciddi bişey değildir umarım lekelenmelerin ..
Bu arada kandiliniz mübarek olsun kızlarr
Günaydınnn kızlarçok mutsuzuz bugün bademciklerimiz şişti bu yaz günü
Aysuncum neler yaptın dün iyisindir umarım...
Bugün kandil hep birlikte amin diyelim...
Rabbim, evlatlarımızı bize nasip ettin, sen acısını gösterme ya rabbi....
Sen yaratansın, affedensin, bağışlayansın, senin her şeye gücün yeter, sen evlatlarımızı bize bağışla, onlara zarar verecek şeylerden bizleri koru kolla, uzak tut rabbim...
Allah'ım sen evlatlarımızı eli,ayağı, aklı, bedeni, organları tam sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip eyle...
Rabbim sen evlatlarımızın sağlık haberlerini almayı nasip ettin, sağlıkla kucağımıza alamayı da nasip eyle....
Allah'ım sen evlatlarımızı, anne-bsbasına saygılı, vefalı, fedakar, hoş tutan, iyi davranan, onları seven sayan, destek olan, onların hep yayında olan, destek olan, yalnız bırakmayan, anne-babasını başkaları için ezmeyen, hor görmeyen, büyüklerine saygılı, harama el uzatmayan, helal lokma kazanan, imanı kuvvetli, allah yolundan ayrılmayan, insanlar tarafından sevieln, sayılan, güzel ahlaklı, kötü söz bilmeyen, kötü alışkanlıkları olmayan, çalışkan, başarılı, kimseye muhtaç olmayan, anne-babasını kimseye muhtaç etmeyecek, üyz akı olan hayırlı evlatlar olarak yetiştirmemizi nasip eyle rabbim...
Rabbim, sen anne-babalarımızı koru, başımızdan eksik etme, acılarını gösterme, elden-ayaktan düşürüp kimselere muhtaç etme, ahirete göçenlerin günahlarını affet, mekanını cennet eyle allah'ım... Hastalıklarına şifa ver, dermansız dert yaşatma rabbim, sen anne-babamıza hayırlı, sağlıklı, huzurlu, mutlu uzun ömür nasip eyle, hayırlı bol rızık nasip eyle...
Allah'ım sen evimizden dirliği, birliği, güveni, saygıyı, sevgiyi eksik etme... Felaketlerden, belalardan, afetlerden, hırsızlardan koru bizi rabbim... Yolundan ayırma, imanımızı kuvvetlendir... Eşlerimizle bizi birbirimizle sınama rabbim... Aramıza ayrılık, kavga sokma allah'ım, aramıza fitne ve kötülük sokmaya çalışan kötü niyetlilerden, fitnelerden, fesatlardan, kem gözlülerden, şeytanın şerrinden bizleri, evimizi, ailemizi koru rabbim...
Sen bize hayırlı, helal rızık nasip eyle, kimseye muhtaç etme, evlatlarımızı hayırla büyütmeyi nasip eyle rabbim...
Allah'ım işyerlerimizde bizleri koru, kötü niyetli insanlardan, musibetlerden, belalardan koru rabbim... Iyi insanlarla karşılaştır, hayırlı helal kazançlar sağla, huzur nasip et rabbim....
Eşlerimizin ailelerini koru, onlara sağlık-sıhhat, hayırlı sağlıklı, uzun ömür nasip et, hayırlı rızık nasip et rabbim...
Evlat isteyene evlat, derdine deva isteye deva, borcunu eda isteye borcunu ödemeyi nasip eyle rabbim...
Rabbim, ahirete göç etmiş olan annelerimize, babalarımza, yakınlarımıza cennetini nasip et, günahları affet, kabir azabı çektirme Allah'ım...
Günaydın kızlarrr
Aysuncum hoşgeldin nasılsın tatlım ? Geçmişi okuyamadım ciddi bişey değildir umarım lekelenmelerin ..
Bu arada kandiliniz mübarek olsun kızlarr
aqmin, cümlemizin.. hoşgeldin canım, günaydın...
amin canımmm aminnn Allah razı olsun Rabbim bizleri her anlamda aydınlıgına çıkarsın aminnnBugün kandil hep birlikte amin diyelim...
Sen yaratansın, affedensin, bağışlayansın, senin her şeye gücün yeter, sen evlatlarımızı bize bağışla, onlara zarar verecek şeylerden bizleri koru kolla, uzak tut rabbim...
Allah'ım sen evlatlarımızı eli,ayağı, aklı, bedeni, organları tam sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip eyle...
Rabbim sen evlatlarımızın sağlık haberlerini almayı nasip ettin, sağlıkla kucağımıza alamayı da nasip eyle....
Allah'ım sen evlatlarımızı, anne-bsbasına saygılı, vefalı, fedakar, hoş tutan, iyi davranan, onları seven sayan, destek olan, onların hep yayında olan, destek olan, yalnız bırakmayan, anne-babasını başkaları için ezmeyen, hor görmeyen, büyüklerine saygılı, harama el uzatmayan, helal lokma kazanan, imanı kuvvetli, allah yolundan ayrılmayan, insanlar tarafından sevieln, sayılan, güzel ahlaklı, kötü söz bilmeyen, kötü alışkanlıkları olmayan, çalışkan, başarılı, kimseye muhtaç olmayan, anne-babasını kimseye muhtaç etmeyecek, üyz akı olan hayırlı evlatlar olarak yetiştirmemizi nasip eyle rabbim...
Rabbim, sen anne-babalarımızı koru, başımızdan eksik etme, acılarını gösterme, elden-ayaktan düşürüp kimselere muhtaç etme, ahirete göçenlerin günahlarını affet, mekanını cennet eyle allah'ım... Hastalıklarına şifa ver, dermansız dert yaşatma rabbim, sen anne-babamıza hayırlı, sağlıklı, huzurlu, mutlu uzun ömür nasip eyle, hayırlı bol rızık nasip eyle...
Allah'ım sen evimizden dirliği, birliği, güveni, saygıyı, sevgiyi eksik etme... Felaketlerden, belalardan, afetlerden, hırsızlardan koru bizi rabbim... Yolundan ayırma, imanımızı kuvvetlendir... Eşlerimizle bizi birbirimizle sınama rabbim... Aramıza ayrılık, kavga sokma allah'ım, aramıza fitne ve kötülük sokmaya çalışan kötü niyetlilerden, fitnelerden, fesatlardan, kem gözlülerden, şeytanın şerrinden bizleri, evimizi, ailemizi koru rabbim...
Sen bize hayırlı, helal rızık nasip eyle, kimseye muhtaç etme, evlatlarımızı hayırla büyütmeyi nasip eyle rabbim...
Allah'ım işyerlerimizde bizleri koru, kötü niyetli insanlardan, musibetlerden, belalardan koru rabbim... Iyi insanlarla karşılaştır, hayırlı helal kazançlar sağla, huzur nasip et rabbim....
Eşlerimizin ailelerini koru, onlara sağlık-sıhhat, hayırlı sağlıklı, uzun ömür nasip et, hayırlı rızık nasip et rabbim...
Evlat isteyene evlat, derdine deva isteye deva, borcunu eda isteye borcunu ödemeyi nasip eyle rabbim...
Rabbim, ahirete göç etmiş olan annelerimize, babalarımza, yakınlarımıza cennetini nasip et, günahları affet, kabir azabı çektirme Allah'ım...
gunaydın sekerim dualarımız kabul olsun inşAllah Allah bizi kötülerin zalimlerin fitnesinden belasından korusun aminnnndun doktora gittim ama bosa gittim canım yaaa yuzum tahriş gogus aramda pişik olmus tahriş yayılır mı yaa cenemde baska yerinde aynen cıktı annemde bosver kızım o hamilelikten alma ilaç fılan dedi kızının anası nolucakkk
işlerden fırsat bulursam yanınızdayım sekercim
annesininbirtanesi kurban olurum canım arkadasım uzulme sen " semraa" cok mu diniymişş Allahım mubarek gun hurmetine akıl fikir verrrrr şu kocalarımızaaaa
kestaneşekerim kız senin adını değiştirmeliyiz cnaım cekiyorsaol tatlım haklısınnnn bakalım ne olcak
milanommm kız snei unutmak mumkun muuuesraaa üzmesene kız hamiş kız yazık kızzzzz
bulemsum burcumm beysalım dıger canlarım bende sizi özledim yahuuuu
Bugün kandil hep birlikte amin diyelim...
herkese hayırlı kandiller, dualarda bulışalım inşallah, herkes iyi, hafta sonu denize gittik bizde gögüslerimin feci yanması dışında bir sıkıntı olmadı çok şükür, yüzüm de yanmadı hiç, şapka ve krem baya işe yaradı, vücudumun yanmasına imkan yok zaten astronot gibi girdiğim içinneyse, pztesi çarşıya çıkmıştım çok yorulmadım aslında ama pztesinden beri inanılmaz sol tarafa doğru belimden sol bacağıma doğru bir ağrı var, yürürken eğilirken falan ağrıyor baya, hiç azalcak gibi de değil, sanki morluk ağrısı incitme ağrısı gibi, cuma doktora gidicem sorayım bari, bugün temizlik yapıcaktım ama vazgeçtim daha beter azmasın diye, acaba bebek büyüyor diye yer açıyor diye mi bu ağrılar
canım hoşgeldingeçmiş olsun soguk suyu dondurmayı fazla mı kaçırdın acaba yukarıda yazdım bitanem boşa gittim
kızlar dün biber dolma ve sarma yapayım dedim hay yapmaz olaydım ilk denememdi ve yaprak sarmalarda basarısız
herkese hayırlı kandiller, dualarda bulışalım inşallah, herkes iyi, hafta sonu denize gittik bizde gögüslerimin feci yanması dışında bir sıkıntı olmadı çok şükür, yüzüm de yanmadı hiç, şapka ve krem baya işe yaradı, vücudumun yanmasına imkan yok zaten astronot gibi girdiğim içinneyse, pztesi çarşıya çıkmıştım çok yorulmadım aslında ama pztesinden beri inanılmaz sol tarafa doğru belimden sol bacağıma doğru bir ağrı var, yürürken eğilirken falan ağrıyor baya, hiç azalcak gibi de değil, sanki morluk ağrısı incitme ağrısı gibi, cuma doktora gidicem sorayım bari, bugün temizlik yapıcaktım ama vazgeçtim daha beter azmasın diye, acaba bebek büyüyor diye yer açıyor diye mi bu ağrılar
ilk denemennn??? şimdiye kadar hiç yapmadın mı:
niye olmadı canım ?
hoşgeldin canım... boşver temizliği ağrın varsa.. doktor sorun yok derse yaparsın.
geçmiş olsun bebeğim..kullanma boşver...doğal şeylerler temizle cildini...
Yaa kuzum aslında yakın zamanda bi tartışmamızda olmadı..ama içime attıgım şeylerin dışa vurumu sanırım bu rüyalar
kuzum oğluşunun adı alperen değilmiydi..aybüke koysana kızçenede işte ne güzel...
Serra isimini bende severim...ikiz arkadaşlarım vardı serra ve beyza diye...o zamandan beri severim ama teklif bile etmem şimdi eşime..çünkü kayınvalidemin adı semraaHiç kimse serra demez...hemen semra derlerrrr
SÖYLEMEYİ UNUTMUŞUM BİRAZ ÖNCE...EŞİM ZEYNEP DİYOR...HATİCE DİYOR..AYŞE FATMA DİYOR...GEÇEN GÜN BENİ ZIRIL ZIRIL AĞLATTIGI GECE AĞZINDAKİ BAKLAYI ÇIKARRTI VE ANAMIN ADINI KOYUCAM DEDİ (SEMRA)....SEMRA: ESMER DEMEKMİŞ...BENİM BULDUUM İSİMLERE ANLAMI YOK...İSLAMİ DEĞİL GİBİ BAHANELER BULAN Bİ ADAM BU...ANLAMI ESMER OLAN Bİ İSİM KOYMAK İSTİYORR KIZIMIZA...BU NE YAMAN ÇELİŞKİ DEMİİ...
bebeğim seni nasıl unuturuzz bizzzzGüzelce tatilini yap dinlen...biz allah izin verirse burdayızz kuzumm
ayy inşalah burcum yaaa..bi daha hiç açmadım konuyu..eşimde açmıyor...soruyorlarr insanlar..düşünüyoruz daha diyorum...duvarla konuşuyorr eşim konuşmuyor...pusuyaa yatmışş düşman gibi sesssizz:18:
Dünde bu rüya çok etkiledi beni...çok ağladımm...ağlayarak uyanmama çok korkar zaten eşim...oda üzüldü ama anlatmadım rüyamı onaa
aminn canım amin..senin rüyanıda hayırlara çıkarsın inşallahh..ne işleri var gııı uzaydaa...şöylee daha mantıklı bi yere yolluyaydın adamları...Amannn benim rüya portföyüm zaten genişti hamileliklee beraber dahada arttı kabuslar, korkmalar,ağlamalar...bazı şeyleri çok kafama takıyorum.içime atıyorum..onlarda rüyalarımaa giriyorr iştee bilnç altımdan dolayıı
yaa hamile pantolonlarım dar gelmeye başladı...uffff :26: penye kısımları gayet güzelde, kumaş olan yeri sıkıyor göbeğimin tam altını
hayır yapmadım kızzzzeşim sevmiyor bende annemde geçiniyorum ondan ya tabağı erken kaldırmısım ustunden birazda eşime yetişsin diye acele sardım ama beceremedim goruntu bozuk ama tad muhteşemdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?