2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

dondurma kaçamağım oluyor her gün 1 tane yiyorum valla... demekki alacaz kuzum bunun düzeni bu...

ya bi de dün bi yerde okudum son ayda haftada bir kilo almanız normaldir diyo yaaa yuhhh dedim artıkkk....... kocamın yanında gezmem vallahi nohut ile mercimek gibi oluruz

1 haftada 1 kilo ve son ayda... biz tam 6 bile değiliz her gün bir kaç yüz gram artıyoruz, kaç kilo doğururuz? bu hesaptan çıkamıyorum

ay süper olur süperrrr kız gelmeden 1 hafta once haber et ancak hazırlanırım ben yemek pasta tecrubem yok biliyorsun sen eşine dersin artık kk dan arkadasım ben anlatıyom herseyi

tani bi de yemek pasta yağpıcan çok ihtiyacımız var :)

bi kaç çeşit salata yeter bize bebeğim

eşim yanımda olsa anlatıcam da şimdi telde anlatırsam havada kalır, pimpiriklidir bide ehvamlıdır... hiç gerek yok şuan

rabbim hakkımzda hayırlısını versin boş yatsa çalışmayı istemese daha kötü olurdu

orası öyle tabii...

aysun bakma haticenin yemek yapabiliyorum dediğine... kız tiramisunun kekini geçtim, kremasını bile hazır alıyor

ya bi de dün bi yerde okudum son ayda haftada bir kilo almanız normaldir diyo yaaa yuhhh dedim artıkkk....... kocamın yanında gezmem vallahi nohut ile mercimek gibi oluruz

sende benim gibi kocişine ddeee yedirr benim kocamda 5 ayda 5 kilo almışş ben den 1 kgcuk eksik ay napim hamilelikten diyor deliii

yok canım başım sabah kalktığımda da ağrıyordu, dün akşam kayınvalidelerdeydik eşim balkonda yiyelim diye tutturdu.. çok esiyordu sanırım üşütmüş çarpmış beni.. çok kötüyüm bugün...

ay canım cok saolll iyiki varsın canım arkadasım

ne demek bebeğim her zaman

tamam size rus salatası ve akdeniz salatası yapayım

haticem yapar kızzzzz laf atma bosunaaa o pratik olsun diye oyle yapmıstırrr

pztesi günü çarşıda çok gezdim sanırım, yoruldum ellerimde hafif ama yine de poşet falan vardı, ben daha ağırlaşmadım aslında 4 kilo almış gözüküyorum ama göbeğim yok daha, annem çok zayıftın anca dolmuş diyor, hayır otobüste falan yer vermiyorlar daha o kadar şişirmeye çalışıyorum ama yok, eski kıyafetlerim oluyor daha, cuma günü arkadaşımın kınası var 36 beden abiyem vardı oldu gayet güzel, göbek çıkmamasına sevindim açıkcası :)

boynuna sıcak tutsan faydası olma mı acaba
evet akşam nasıl esiyordu konyada aynı şekildeydi eşim diyor bizim fidanlar ne oldu acaba rüzgar kırmasa bari diyee

Son düzenleme:
Lcw nın büyük beden elbiselerinden ve tayt üzerine uzun blüz gömlekle geçiştiriyorum 3 ay sonra evdeyiz

2 ay sonra evdeyim ben arada tatil izni ramazan bayramı...vs 1,5 ay bile diyebiliriz

bakıyrum canım işe basladıgımdan beri ilgilenmiyorum yemeklerle izine cıkınca kendimi vericem bayaaa

ben çok seviyorum yemek yapmayı, pasta yapmayı... hele çeşit çeşit salatalar :)

ayyy inşallahhh aldığımız kiloya göre orantılı doğar bebişler

sende benim gibi kocişine ddeee yedirr benim kocamda 5 ayda 5 kilo almışş ben den 1 kgcuk eksik ay napim hamilelikten diyor deliii

kuşum benim kocam yanımdamı ki yediriyim.. adam 2 ayda 2 kilo verdi bile ben eşimi 1 kg geçmiş bulunmaktayım

bak ya aşkolll.. zaten tatlı demedim ki yemek dedim... ilkokul 3de başladım elimde yaprak sarmaya meşhurdur sarmalarım

tamam size rus salatası ve akdeniz salatası yapayım

haticem yapar kızzzzz laf atma bosunaaa o pratik olsun diye oyle yapmıstırrr

tabi mayonezli rus salatası :)
akdeniz salatasını da et yemeğinin yanına yapıcan heralde

valla bilemiyorum artık haticeeeee açıklama yapınız lutfen

evettt bakalım en kilolu hangi bebek olacakkkkkk

GÜNAYDIN ŞEKERLERRRR
Nasılsınız ? Ne var ne yok buralarda ?
Ben fenayım valla bademciklerim şişti Acıyo, yanıyo, kaşınıyo
Öğleden sonra doktora gidicez bakalım doktor ne vericek
dün gece öksürükten uyuyamadım.. Aşkımda gecenin bi yarısı ıhlamur kaynattı içirdi bana
ama nafileee
Şirkette de işler çok yoğum tam dönem sonunu atlattım derkeeen
şimdi türk ticaret kanunu'nun değişmesiyle
bankalarla sözleşmeleri yeniliyorumm
Benim minik cimcimemde kıpır kıpır, fıkır fıkır hiç durmuoo
"anne ben burdayım" dercesine hissettirio kendini banaa

boynuna sıcak tutsan faydası olma mı acaba
evet akşam nasıl esiyordu konyada aynı şekildeydi eşim diyor bizim fidanlar ne oldu acaba rüzgar kırmasa bari diyee

ayy bi de eşin vazgeçmişti bahçeden yaaa.... şimdi adamın ruyalarına giriyor bahçem de bahçem diye

bak ya aşkolll.. zaten tatlı demedim ki yemek dedim... ilkokul 3de başladım elimde yaprak sarmaya meşhurdur sarmalarım

aşkoldum
ben de ortaokuldayken tek başıma mantı açardım yaaa.... şimdi olsa yapamam heralde

aysun bak hatice dökülüyor, tatlı dememişmişmiş , birazda yemekleri de ayırıcak... et yemeği yapamam, fırın yemeği de yapamam, makarna yumurta kalıcak bi.. ehuheheuhheee

evettt bakalım en kilolu hangi bebek olacakkkkkk

evetttttt

lavinya eşinle aran nasıl oldu diye sordum kuşum, görmedin mi

hoşgeldin canım yaa geçmiş olsun. dikkat et kendine..
senin bebeğinde mi kıpır kıpır kasım bebekleri pek bi hareketli olucak

kızlar slmmmmmm acayip yoğunummm bakamıyorumm, önemli şeyler varsa bana özett geçinn

öpüyorummm hepiniziiiii

hoşgeldin canımmm :)
özetlik bişey yok gibi :) kaynatıyoruz

hoşgeldin canımmm geçmiş olsun

evet vazgeçmişti şimi bahçeden başka düşüncesi yok bahçemde bahçem diyorpazar günü kayınpeder ifrit oldu bu oğlan bana yardım etmiyor neden bahçesinin başında duruyor diye

Sudan yada kilmadan canım dondurmayla aramız pek yok hafta bir bile yemiyorum desem yeri, yinede geçmiş olsun canım, kızından önce sen pişik kremi kullan vallahi çoğu şeyi geçiriyor ben alacağım görümcem dedi banada isilik gibi gerdanım geçiriyor sür dedi.

Canım yaa yaz günü çok zor bademciklerle uğraşmak allah kolaylık versin tatlım Çok geçmiş olsun

evet yaaa çok zor canım teşekkür ederim, artık ıhlamurla idare ediyorum.

günaydın canım geçmiş olsun çokkk...

Saol canım teşekkür ederim..

Eveeet yaa çook fena olucaklar
şu anda da hiç durmuooo

Hoşbuldukkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…