2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
aynen bunu istiyorlar canım ama zaferi kazandıklarını sanmasınlar sabretsin az daha moonsun

anladım canım.. ben de sürekli oturuyorum... ara ara yürüyüş yapıyım daire içinde..
hatta hemen kalkıyım bile ben :)

bende de vardı o agrıdan hala oluyor ama ilk zamnalar çok dayanılmazdı böyle iki büklüm oluyordum bağırmak geliyordu içimden ,,:18::18::18::18:
doktoruma sordum uzun süre hareketsiz kalma dedi şimdi sık sık kalkıp hareket ediyorum bir de oturma şeklime dikkat ediyorum :18: hatta ilk olduğu zaman korkmuştum bu böyleyse ben nasıl doğurucağım diye :18::18:

moonsun sana kimi göstereceğim burda olsa dün ki resimleri yayınlayım senin kaynanayla benim kaynanayı güreştirelim olmaz mı balımmm

burada öyle birşey var zaten kovulma yok sen isteyerek ayrıluyorsun benim 13 yıllık tecrubeli cok iyi insan mı insan adam mudurum bunlar yuzunden istifa etti 1 yıl dayanabildi vallahi çöktüm işe basladıktan sonraa birde bilgide sekreter filanda var mail herkese gdiyor yazık yaaa işleri yok benle ugrasıyorlar Allaha havale ettimmmm Rabbim tez zamanda buldursun bana da göstersinn aminnn şuan çok huzursuzummm

şeytanından bulsunlar inşAllah ben hamileyim ama altı üstü 2 sayfalık yazı günah yaa

olur cnaım kaynananın resmine dun bakmak istedim ama kaldırmıssın

anladım canım.. ben de sürekli oturuyorum... ara ara yürüyüş yapıyım daire içinde..
hatta hemen kalkıyım bile ben :)

Allahım sabır versin sana , bir de hamileyiz ya allahım bizi sınıyor sanırım böyle insanlarla test ediyor boşver hiç huzurunu bozma sen güzelim
herşeyi gören bilen kimsenin yanına yaptığını kar bırakmaz

kızlar geçmişi okuyamayacağım çok kötüyüm eşimi bekliyorum...

ne oldu canım :26:

canım saol inşAllah Allahım kolaylık verirde şu gunler geçer nolur bana dua edin bu gece olur mu bu insanların kendi dertlerine dusmesi ve benimle ugrasmayı bırakmaları için...:2:

noldu bitanemmmm

baş ağrın geçmedimi canım senin evde sıcak su torbası koy boyun köküne

baş ağrımın üzerine, başım dönüyor ve midem bulanıyor kalp çarpıntım var 2 saattir ofiste yatıyorum bacaklarımı bile basamadım

baş ağrımın üzerine, başım dönüyor ve midem bulanıyor kalp çarpıntım var 2 saattir ofiste yatıyorum bacaklarımı bile basamadım
geçmiş olsun canım seni rüzgar çarpmış belli iyice bir dinlen terlemeye çalış geçer inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…