aynen bunu istiyorlar canım ama zaferi kazandıklarını sanmasınlar sabretsin az daha moonsuniyi de canım sonuçta insansın yaaaaa... insan gibi muamele etmiyolar sana. sen bu adamların kahrını çekmek için mi 4 yıl üniversite okudun, babanın emekleri bunun için miydi? biraz daha anlayışlı ve akllıca hareket etmeleri gerekir... kaldı ki bi de hamilesin, töleranslı olmak zorundalar sana karşı... seni yıldırıp işten çıkmanı mı sağlamak istiyolar anlamadım ben.
anladım canım.. ben de sürekli oturuyorum... ara ara yürüyüş yapıyım daire içinde..
hatta hemen kalkıyım bile ben :)
iyi de canım sonuçta insansın yaaaaa... insan gibi muamele etmiyolar sana. sen bu adamların kahrını çekmek için mi 4 yıl üniversite okudun, babanın emekleri bunun için miydi? biraz daha anlayışlı ve akllıca hareket etmeleri gerekir... kaldı ki bi de hamilesin, töleranslı olmak zorundalar sana karşı... seni yıldırıp işten çıkmanı mı sağlamak istiyolar anlamadım ben.
bak sana kötülük yapana sürekli seytanından bulsun diye dua et
kaynanam ve büyük eltim bir oldular eşimle aramı açtılar boşatmaya kalktı kaynanam beni ne eziyetler ettiler bana ve anneme eltimin annesi annemin kapı karsı komsusu birde ne yalanlar ne dolanlar
annem sürekli biri birinden biri seytanından bulsun yarabbi diye dua ediyordu bil bakalım ne oldu
benim eltiyle kaynanamı alalh tepetaklak getirdi kaynanm kendi boşanamnın eşiğine geldi evinden ayrıldı başına gelmedik kalmadı
kızlar geçmişi okuyamayacağım çok kötüyüm eşimi bekliyorum...
Aman aman iyi olsun.
Galiba sen en başa dönüyosun canım..
evet galiba ben başa dönüyorum canım
akşam eşimle konusuyoruz yeterdi iki çocuk istedin istedin kendine ettin banada ettin diyor çektiğim sıkıntıyı oda fark ediyor
neden oyle dıyorkı esın sankı ıstemıyormus gıbı bende aynısını esıme dıyordum baslarda ama zor donemelr gecırmıstım psıkolojım ıyı deıldı sımdı asla demıyorum üzmesin eşinde sıkıntıyı asıl ceken sensın sonucta
baş ağrın geçmedimi canım senin evde sıcak su torbası koy boyun kökünekızlar geçmişi okuyamayacağım çok kötüyüm eşimi bekliyorum...
anladım canım.. ben de sürekli oturuyorum... ara ara yürüyüş yapıyım daire içinde..
hatta hemen kalkıyım bile ben :)
burada öyle birşey var zaten kovulma yok sen isteyerek ayrıluyorsun benim 13 yıllık tecrubeli cok iyi insan mı insan adam mudurum bunlar yuzunden istifa etti 1 yıl dayanabildi vallahi çöktüm işe basladıktan sonraa birde bilgide sekreter filanda var mail herkese gdiyor yazık yaaa işleri yok benle ugrasıyorlar Allaha havale ettimmmm Rabbim tez zamanda buldursun bana da göstersinn aminnnşuan çok huzursuzummm
bak şimdi bakalım senin kaynanayı dövermi:))
canım benim çektiğim zorluk öyle böyle değil bana kıyamadığından öyle diyor o değilse kızlardan daha çok hevesli bu çocuğun doğmasınaneden oyle dıyorkı esın sankı ıstemıyormus gıbı bende aynısını esıme dıyordum baslarda ama zor donemelr gecırmıstım psıkolojım ıyı deıldı sımdı asla demıyorum üzmesin eşinde sıkıntıyı asıl ceken sensın sonucta
Allahım sabır versin sana , bir de hamileyiz ya allahım bizi sınıyor sanırım böyle insanlarla test ediyor boşver hiç huzurunu bozma sen güzelim
herşeyi gören bilen kimsenin yanına yaptığını kar bırakmaz
ne oldu canım :26:
kapıştıralım biz bunları bakalım kim kimin hakkından gelecekyok kız bilemedim seninkide fenaaa anaacımmmmm benimkidee fenaaa kim kimi döver bilemedim
noldu bitanemmmm
baş ağrın geçmedimi canım senin evde sıcak su torbası koy boyun köküne
Allahım sabır versin sana , bir de hamileyiz ya allahım bizi sınıyor sanırım böyle insanlarla test ediyor boşver hiç huzurunu bozma sen güzelim
herşeyi gören bilen kimsenin yanına yaptığını kar bırakmaz
ne oldu canım :26:
kapıştıralım biz bunları bakalım kim kimin hakkından gelecek
geçmiş olsun canım seni rüzgar çarpmış belli iyice bir dinlen terlemeye çalış geçer inşşşbaş ağrımın üzerine, başım dönüyor ve midem bulanıyor kalp çarpıntım var 2 saattir ofiste yatıyorum bacaklarımı bile basamadım
baş ağrımın üzerine, başım dönüyor ve midem bulanıyor kalp çarpıntım var 2 saattir ofiste yatıyorum bacaklarımı bile basamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?