2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Ay evet yaa benim de 1 ayı geçti var o ağrı,peki iyi bişey midir sence,normal doğum için kolaylık sağlar mı bize deneyimli annecik :)

ben dün doktora sordum aynen benimde orası agrıyor eklemler acılıyormuş normal bir durummuş yani bir ilac falan önermedi bebiş çıksın diye her yanımız genişliyor yani güzelim:)))

Ayy genişliyoruz,şişiyoruz,memeler aldı başını gidiyo yandık valla :))Allah'tan 3 kg ye yakın aldım şu ana kadar bakalım son 3 ayımız kaldı o zaman ne olacak...

anladım canım.. ben de sürekli oturuyorum... ara ara yürüyüş yapıyım daire içinde..
hatta hemen kalkıyım bile ben :)

evet canım normal doğum için iyi bişey bu bebek için doğum kanalı kendini açmaya başlıyor
ama benim anlamadığım kısım benim neden çatı ağrım var 2 kız doğdu acaba 7 sene ara verince eski halinemi dönüyor ki vucut ve herseyi sil baştanmı yaşıyorum ki:26:

bulemsu birde sen 70 kilo almıştın demi kız nasıl başardın hep sormak istediydim bunu vücut su mu topladı anam ne oldu sana şimdi dal gibisin maşallahın var

kızlar olabildiğince yumusak ve sakin olmaya calısıtım okurmusunuz

ergin bey merhaba,

Talimatları guneş hanımla hazırlıyoruz ve ... bey inceledikten sonra yayınlıyoruz. Bu talimatlarıda ... bey inceledi Onay alındıktan sonra bu şekilde yayınlandı.

Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dilerim.

sizce yumusak olabilmişmiyimmmm

Aman aman iyi olsun.
Galiba sen en başa dönüyosun canım..

olmuşsun da güzelim bu adamla gidip görüşsene bi sen...
sana söylediği şeyi herkese okutması çok saçma.. resmen küçük düşürmeye çalışıyor adam seni

herkese merhabalar allahım bu nasıl güzel nasıl muhteşem bir duygu böyle , sanki dersin güneşi elime vermişler , tüm gün uçurtma uçurmuşum sonra yağmur yağmış ıslanmışım ama gökkuşağı var gök yüzünde rengarenk .....
çocuklar gibi yalın ayak yürümüşüm belki çimenlerde , uzanıp yatmışım çimlere üzerimde güneş, gökküşağı, yıldızlar ,ay hepsi bir arada bunlar bile bu mutluluk anlatmak için az kalır o kadar mutluyum

kızım iki gündür benimle iletişime geçiyor sanki elimi ne zaman karnıma koyuyorum orada bitiveriyor pıt pıt durmuyor yarım saat iş bile yapasım yok interneti açasım size bile yazasım gelmiyor yemek yemek bile ayrılık gibi geliyor sanki , elim karnımda öyle bütün gün durmak istiyorum ,beni hissediyor da hemen elimin altına geliyor ...... mutluluktan ağlıyorum şuan .....

hatta babasına bile tutturdum koy bakalım elini gelecek mi diye hemen geldi nasıl vurdu 10 dakika ilk defa hissetti babacığı da kızımı çok mutlu etti bizi

bende fazla almıycam canım...kk da ki alıpta pişman olduğunuz şeyler topiğini okuyunca çok şeyden vazgeçtim abrtılıyo canım.ç..piyasa sonuçta okadar çok ıncık cıncık varki almaya kalksan hepsiniş dağ gibi bi oda lazım bebeğe özel....

bende inş. bebeğim doğduktan sonra ihtiyaç oldukça alıp alıp giydiricem....

tatıldeyım canım eylüle kadar 1 eylüldede bakalım göreve mi başlarım doğum iznine mi ayrılırım belli değpil...hayırlısyla hele bi o gün gelsin...

bulemsu birde sen 70 kilo almıştın demi kız nasıl başardın hep sormak istediydim bunu vücut su mu topladı anam ne oldu sana şimdi dal gibisin maşallahın var
şimdi dal gibi değilim ki şekerim gene yarım dünya olmaya başladım bile insan irirsiyim :78:
canım ben doğum yaptığımda çocuk dr yanımda bekliyodu ve bana sen önceden zayıfmıydın dedi evet dedim bir deri bir kemik hesabıydım dedim sen gene aynı olursun dedi ya kaynanamın hareketlerine dedi ya doğumda hiç bağırıp çağırmadım sabrettim ondan dedi bilmiyorum ama kadının dediği çıktı
annem şimdi su toplamışsın sen diyor bana ikinci kızımdada verdim kiloyu bakalım bunda ne yapacağım:))

tam olmuş canım öyle dangalaklar yüzünden işinden olma bak eşim ona kızdı bun akızdı gaza geldi şimdi eski patrona yalakalık yapıp işe geri dönmeye çalışıyor

olmuşsun da güzelim bu adamla gidip görüşsene bi sen...
sana söylediği şeyi herkese okutması çok saçma.. resmen küçük düşürmeye çalışıyor adam seni

eğer görüşmeye gidersem tartışma çıkar çok sıkıldım biz sanki köleleriyizz her dediklerini yapacak kadarr neden fenni degilde muayane yazmısım yaa konuya bakarmısınzzzz ne yaparsa yapsın özel sektörde cok basını kaldıramıyorsun canımmm insanlar seni ezmeye kalkıyorlar sende tepki koyunca bu kezzzz daha farklı oluyorr

ayy canımm yaaa ne güzel anlatmışsın öyleee çok duygulandımmmm

benlee ugrassıyorrrrr cok sinirlendimm hamile halimleee dıyorum kii tez vakitte Allahtan bulsunlarrrrr

aminnn...

haklısın canımda huzur istiyorum sadece huzur mubarek kandil gunu onları Allaha havale ediyorummmm

ayy çok güzel ne mutlun sana rabbim ayırmasın eşindende yavrundan da canım

iyi de canım sonuçta insansın yaaaaa... insan gibi muamele etmiyolar sana. sen bu adamların kahrını çekmek için mi 4 yıl üniversite okudun, babanın emekleri bunun için miydi? biraz daha anlayışlı ve akllıca hareket etmeleri gerekir... kaldı ki bi de hamilesin, töleranslı olmak zorundalar sana karşı... seni yıldırıp işten çıkmanı mı sağlamak istiyolar anlamadım ben.

ayy canımm yaaa ne güzel anlatmışsın öyleee çok duygulandımmmm

ayyy canım allahım sizede yaşatsın bu mutluluğu gerçekten bunlar duygularımın kırıntısı bile olamaz

aminnn...

ayy çok güzel ne mutlun sana rabbim ayırmasın eşindende yavrundan da canım

aminnnnnn hepimizi bu mübarek gün hürmetine sevdiklerimizden bizi hiç ayırmasın allahım onların üzüntülerini yaşatmasın

haklısın canımda huzur istiyorum sadece huzur mubarek kandil gunu onları Allaha havale ediyorummmm
bak sana kötülük yapana sürekli seytanından bulsun diye dua et
kaynanam ve büyük eltim bir oldular eşimle aramı açtılar boşatmaya kalktı kaynanam beni ne eziyetler ettiler bana ve anneme eltimin annesi annemin kapı karsı komsusu birde ne yalanlar ne dolanlar
annem sürekli biri birinden biri seytanından bulsun yarabbi diye dua ediyordu bil bakalım ne oldu
benim eltiyle kaynanamı alalh tepetaklak getirdi kaynanm kendi boşanamnın eşiğine geldi evinden ayrıldı başına gelmedik kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…