aynen dediğin yer canım çatı diye tabir edilir aklınızda bulunsun çatının genişleme ağrıları olur ama son aylarda olur benim huysuz kızım 1 aydır çektiriyor bu ağrıları bana hemde günün her saatinde
ben dün doktora sordum aynen benimde orası agrıyor eklemler acılıyormuş normal bir durummuş yani bir ilac falan önermedi bebiş çıksın diye her yanımız genişliyor yani güzelim:)))
gecmsı olsun canım bu ara bende de sıklastı kasıgıma bı anda bıcak gbıı gırıyor sonra hıc harketsız kalıyorum yavas yavasacılıyor doktor anı harkette olur demıstı anı harekette yapmıyorum am amesela sureklı oturarak calıstıgım ıcın kalktıgım ve yurudugum anda gırebılıyor sneınde oyel olabılır
evet canım normal doğum için iyi bişey bu bebek için doğum kanalı kendini açmaya başlıyorAy evet yaa benim de 1 ayı geçti var o ağrı,peki iyi bişey midir sence,normal doğum için kolaylık sağlar mı bize deneyimli annecik :)
Ayy genişliyoruz,şişiyoruz,memeler aldı başını gidiyo yandık valla :))Allah'tan 3 kg ye yakın aldım şu ana kadar bakalım son 3 ayımız kaldı o zaman ne olacak...
Ay evet yaa benim de 1 ayı geçti var o ağrı,peki iyi bişey midir sence,normal doğum için kolaylık sağlar mı bize deneyimli annecik :)
Ayy genişliyoruz,şişiyoruz,memeler aldı başını gidiyo yandık valla :))Allah'tan 3 kg ye yakın aldım şu ana kadar bakalım son 3 ayımız kaldı o zaman ne olacak...
[/QUO
iyi bişey canım bizim catılar gaaayet elverişli evelallah:)))hakaten cok az kalmış yaaa çok kilo almayız inşallah
evet canım normal doğum için iyi bişey bu bebek için doğum kanalı kendini açmaya başlıyor
ama benim anlamadığım kısım benim neden çatı ağrım var 2 kız doğdu acaba 7 sene ara verince eski halinemi dönüyor ki vucut ve herseyi sil baştanmı yaşıyorum ki:26:
evet canım normal doğum için iyi bişey bu bebek için doğum kanalı kendini açmaya başlıyor
ama benim anlamadığım kısım benim neden çatı ağrım var 2 kız doğdu acaba 7 sene ara verince eski halinemi dönüyor ki vucut ve herseyi sil baştanmı yaşıyorum ki:26:
Ay evet yaa benim de 1 ayı geçti var o ağrı,peki iyi bişey midir sence,normal doğum için kolaylık sağlar mı bize deneyimli annecik :)
[/QUO
iyi bişey canım bizim catılar gaaayet elverişli evelallah:)))hakaten cok az kalmış yaaa çok kilo almayız inşallah
Oh ohh maaşallah bi sorun olmasın da çatılar genişlesin :))
kızlar olabildiğince yumusak ve sakin olmaya calısıtım okurmusunuz
ergin bey merhaba,
Talimatları guneş hanımla hazırlıyoruz ve ... bey inceledikten sonra yayınlıyoruz. Bu talimatlarıda ... bey inceledi Onay alındıktan sonra bu şekilde yayınlandı.
Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dilerim.
sizce yumusak olabilmişmiyimmmm
gecmsı olsun canım bu ara bende de sıklastı kasıgıma bı anda bıcak gbıı gırıyor sonra hıc harketsız kalıyorum yavas yavasacılıyor doktor anı harkette olur demıstı anı harekette yapmıyorum am amesela sureklı oturarak calıstıgım ıcın kalktıgım ve yurudugum anda gırebılıyor sneınde oyel olabılır
canım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne ıns sorun cıkmaz ılerde de
demek ankaradasın sen zaten noramled ızındesın demı canım ogretmen oldugun ıcın
benımde canım bı suru sey almak ıstıyor ama ev dar dıye cekıyorum kendımı bı yondende ıyı oluyor cogu sırf zevkıne ıstedıgım heves ettıgım seyler benım fazla bı ıhtıyac yok oglumdan cok sey var kıza uygun bıkac sey alsam yetıcek bakalım
şimdi dal gibi değilim ki şekerim gene yarım dünya olmaya başladım bile insan irirsiyim :78:bulemsu birde sen 70 kilo almıştın demi kız nasıl başardın hep sormak istediydim bunu vücut su mu topladı anam ne oldu sana şimdi dal gibisin maşallahın var
tam olmuş canım öyle dangalaklar yüzünden işinden olma bak eşim ona kızdı bun akızdı gaza geldi şimdi eski patrona yalakalık yapıp işe geri dönmeye çalışıyorkızlar olabildiğince yumusak ve sakin olmaya calısıtım okurmusunuz
ergin bey merhaba,
Talimatları guneş hanımla hazırlıyoruz ve ... bey inceledikten sonra yayınlıyoruz. Bu talimatlarıda ... bey inceledi Onay alındıktan sonra bu şekilde yayınlandı.
Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dilerim.
sizce yumusak olabilmişmiyimmmm
olmuşsun da güzelim bu adamla gidip görüşsene bi sen...
sana söylediği şeyi herkese okutması çok saçma.. resmen küçük düşürmeye çalışıyor adam seni
herkese merhabalarallahım bu nasıl güzel nasıl muhteşem bir duygu böyle , sanki dersin güneşi elime vermişler , tüm gün uçurtma uçurmuşum sonra yağmur yağmış ıslanmışım ama gökkuşağı var gök yüzünde rengarenk .....
çocuklar gibi yalın ayak yürümüşüm belki çimenlerde , uzanıp yatmışım çimlere üzerimde güneş, gökküşağı, yıldızlar ,ay hepsi bir arada bunlar bile bu mutluluk anlatmak için az kalır o kadar mutluyum
kızım iki gündür benimle iletişime geçiyor sanki elimi ne zaman karnıma koyuyorum orada bitiveriyor pıt pıt durmuyor yarım saat iş bile yapasım yok interneti açasım size bile yazasım gelmiyor yemek yemek bile ayrılık gibi geliyor sanki , elim karnımda öyle bütün gün durmak istiyorum ,beni hissediyor da hemen elimin altına geliyor ...... mutluluktan ağlıyorum şuan .....
hatta babasına bile tutturdum koy bakalım elini gelecek mi diye hemen geldi nasıl vurdu 10 dakika ilk defa hissetti babacığı da kızımı çok mutlu etti bizi
benlee ugrassıyorrrrr cok sinirlendimm hamile halimleee dıyorum kii tez vakitte Allahtan bulsunlarrrrr
şimdi dal gibi değilim ki şekerim gene yarım dünya olmaya başladım bile insan irirsiyim :78:
canım ben doğum yaptığımda çocuk dr yanımda bekliyodu ve bana sen önceden zayıfmıydın dedi evet dedim bir deri bir kemik hesabıydım dedim sen gene aynı olursun dedi ya kaynanamın hareketlerine dedi ya doğumda hiç bağırıp çağırmadım sabrettim ondan dedi bilmiyorum ama kadının dediği çıktı
annem şimdi su toplamışsın sen diyor bana ikinci kızımdada verdim kiloyu bakalım bunda ne yapacağım:))
tam olmuş canım öyle dangalaklar yüzünden işinden olma bak eşim ona kızdı bun akızdı gaza geldi şimdi eski patrona yalakalık yapıp işe geri dönmeye çalışıyor
herkese merhabalarallahım bu nasıl güzel nasıl muhteşem bir duygu böyle , sanki dersin güneşi elime vermişler , tüm gün uçurtma uçurmuşum sonra yağmur yağmış ıslanmışım ama gökkuşağı var gök yüzünde rengarenk .....
çocuklar gibi yalın ayak yürümüşüm belki çimenlerde , uzanıp yatmışım çimlere üzerimde güneş, gökküşağı, yıldızlar ,ay hepsi bir arada bunlar bile bu mutluluk anlatmak için az kalır o kadar mutluyum
kızım iki gündür benimle iletişime geçiyor sanki elimi ne zaman karnıma koyuyorum orada bitiveriyor pıt pıt durmuyor yarım saat iş bile yapasım yok interneti açasım size bile yazasım gelmiyor yemek yemek bile ayrılık gibi geliyor sanki , elim karnımda öyle bütün gün durmak istiyorum ,beni hissediyor da hemen elimin altına geliyor ...... mutluluktan ağlıyorum şuan .....
hatta babasına bile tutturdum koy bakalım elini gelecek mi diye hemen geldi nasıl vurdu 10 dakika ilk defa hissetti babacığı da kızımı çok mutlu etti bizi
Aman aman iyi olsun.
Galiba sen en başa dönüyosun canım..
evet galiba ben başa dönüyorum canımOh ohh maaşallah bi sorun olmasın da çatılar genişlesin :))
akşam eşimle konusuyoruz yeterdi iki çocuk istedin istedin kendine ettin banada ettin diyor çektiğim sıkıntıyı oda fark ediyor
eğer görüşmeye gidersem tartışma çıkarçok sıkıldım biz sanki köleleriyizz her dediklerini yapacak kadarr neden fenni degilde muayane yazmısım yaa konuya bakarmısınzzzz ne yaparsa yapsın özel sektörde cok basını kaldıramıyorsun canımmm insanlar seni ezmeye kalkıyorlar sende tepki koyunca bu kezzzz daha farklı oluyorr
ayy canımm yaaa ne güzel anlatmışsın öyleee çok duygulandımmmm
ayyy canım allahım sizede yaşatsın bu mutluluğu gerçekten bunlar duygularımın kırıntısı bile olamaz
aminnn...
ayy çok güzel ne mutlun sana rabbim ayırmasın eşindende yavrundan da canım
bak sana kötülük yapana sürekli seytanından bulsun diye dua ethaklısın canımda huzur istiyorum sadece huzur mubarek kandil gunu onları Allaha havale ediyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?