2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kızlar bu ara nedense kızım için içimden bir isim geçiyor çok ısındım . hatta bu ismin yanına isim düşünmeye başladım bile

ECEM sizce nasıl ?

bu gece bir sene boyunca doğacak ölecek olan kişiler belli olurmuş rabbimden sen temiz kalbinle iste sana bahseder istediğini

Allahım hepimizin dualarını kabul etsin sıkıntılarımızı hayırlara güzelliklere donustursun aydınlığına çıkarsın inşAllah aminn

canlarım ben çıkıyorum önce postaneye sonrasında ise pazara gideceğim zaten hiç halimde yok ama bu işler bugun yapılması gereken işler
bol bol dua edin bu gece canalrım benim deli aşkımada edin rabbim çocuklarımın rızkını daraltmasın inşşş
herkes salaten tüncinayı okusun canu gönülden duasını yapsın
lavinya olurda çekemezsen salaten tüncinayı bizler alalım canım

Kızlar bu ara nedense kızım için içimden bir isim geçiyor çok ısındım . hatta bu ismin yanına isim düşünmeye başladım bile

ECEM sizce nasıl ?

ben kızım olsaydı ilk sıradaki isim olarak düşünüyordum ecem i zeyneple bağdaştırmıştım ben zeynep ecem diye ama sen bilirsin harika bir isim bence

hşgeldin denerim canım saol

slm millettt biz geldik lavinyacım geçmiş olsun yaa bende üşüttüm heralde bu yaz günü ağrımayan kas ve kemiğim yok gibi üffffffff
en iyisi bende biraz uzanayım kimse yokken aysuncum sarmayı pişirdiğinde (tabi tekrarı olursa) tencereye dik diz ozaman açılmaz kapak yada vb. bişey koymana gerek kalmaz datlum

ha tamam o zaman sorun yok ne bılım ben kendım derım esımede esım dese alınırım hemen oyle laflara
yok kız neden alınayım adam haklı iki gebelikte bu kadar nazlanmadıydım kocişime
birde evleneli olmuş 10 sene kızlar büyümüşler gezmelere başlamıştık biz çocukları anneme bırakıp baş başa tatillere çıkmaya şimdi körpe kızımızı bırakıpda gidemeyiz ki adamın ayağını bağladık

ben kızım olsaydı ilk sıradaki isim olarak düşünüyordum ecem i zeyneple bağdaştırmıştım ben zeynep ecem diye ama sen bilirsin harika bir isim bence

dimi ecemim diye sevesim geliyor ama eşimle de konuştum oda okey demeden hemen isimlendirmek istemiyorum yoksa kızımı ecemim benim diye seveceğim

esraaa nereye gittin kızzz

ay sinirlerim çok bozulduuuu dağa taşa bagırasım varrrr:95::95::95::99::99::99:

kızlar bu hafta benim dua günüm varya duamı ve hikayemi buraya da yazıyorum hakkınızı helal edin...dua topiğine de ekledim az önce...aynı mesajı ekliyorum..

selam kızlar geçen cuma yoldaydık ...

sela ile ezan arası sureleri okudum duaları ettim...yolcuların duası kabul olurmuş birde sela ile ezan arasaı rabbim kabul etsin inşallah arkadaşlarımıza siteden aklıma gelen herkese bol bol dular ettim...yanımdaki dua kitabında inşirah suresı yokmuş onuda cd den dinleyip tekrar etmeye çalıuştım rabbim inşallah dualarımızı hem bu dünyada hem ahirette kabul etsin...dualarımız mutlaka kabuyl oluyordur ama birçoğu ahirete kaldığı için biz bazen olmadı sanıyoruz....ama dua ederkende eksik yada yanlış dua etmemek çok önemli ben daha önceden eksik ettiğim dularım da başıma gelmişti....aynı şekilde babamında...

rabbim katında kabul buyursun...

gelelim bana...bu hafta benim ve şahinusun dua günüymüş...hikayemı ve duamı yazmaya çalışayım..

2009 da başladık çocuk macerasına...5,5 haftalık düşükle karşılaştık ilk..
derken 2010 da hamıleydım herşey düzgün gider sanarken 30 haftalık erken doğuma alındım sezeryanla ve bebeğim 3. gün küvezde yaşamına veda etti ..ramazan ayı kadirgecesi nın olacağı gun öğlene doğru....
sene 2012 ve ben yine hamileyim sizlerle aynı haftalarda birlikte....

ve ayrıntılı ultrasonda bebeğe giden kan akımı olan damarda darlık tesbit edildi...kılo almama önerildi coraspirin ılacına tedavıye başlandı 32 . haftaya kadar kullanılmak üzere...ve son haftalarda bu durum tansiyon yükselmesine sebep olabilirmiş...tuzlu yenılmeyıp sık sık tansıyon ölçümü yapmam önerildi...idrarda basit bi enfeksıyon için su içmem...kansızlık içi,n gunde 2 doz kan hapı almam önerildi...

gelelim duama....daha önce dünyada anne olmayı tadamadığım için..

dünyada da evlat sahibi olmak,oğlumu hayırlısıyla zamanında organları herşeyi tastamam,akıl ruh beden sağlığı yerınde olarak doğurmak ,büyütmek...
oğlumun hayırlı bir evlat olması vatanına milletine düşkün...ahlaklı,duyarlı,imanlı olması...
bana eşime ve doğacak ve doğmasını istediğimiz evlatlarımıza akıl,ruh,beden sağlığı...dünyada ve ahirette mutluluk...
eşimle aramızdaki sevginin,muhabbetin,saygının,aşkın kat kat artması....
hayırlı anne baba olmayı ,evladımızın en güzel şekilde hem dünyaya hem ahirete hazırlamayı...
ailelerimize sağlık...yengeme ruh sağlığı,abime sabır,ablama ahireti kazanma...

şimdilik aklıma gelen başlıklar bunlar....daha oldukça eklerim.... sizler gönlünüzden geçen dilinize gelen kendiniz için ettiğiniz en güzel duları banada edeceksiniz buna eminim...şimdiden herkesten Allah razı olsun...

canım çok üüzldümm inşAllah Rabbim evlatlarımıza sağ salim kavustursun bizleride senide inşAllah çok ama çok üzüldüm Allahım böyle şeylerle imtihan etmesin hiç birimizi aminnnn

Canım beni zor imtihanlardan geçmişsin Allah yavrunu saglıkla almayı nasip etsin çok üzüldüm duana içtenlikle amin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…