Güle güle kullan canım,bende yeğenimin sıfır eşyalarını ve 1 kere kullandığı eskimeyen eşyalarını ayırmıştık,pusetini,ana kucağını,mama sandalyesini kıyafetlerini herşeyi alıcam ablamdan kısmetse...
karlı iş oldu valla
uff ya üzerimde bir ağırlık var benim üstüne üstelik çatı kısmım çok ağrı yapıyor bebeğim aşşağıda hala ondan ağrıyor biliyorum bol bol yatıyorum ama yukarı çıkmıyor inat kızım benim
he ya kullanan belli olunca sorun olmuyo...bide ona para dökene kadar bebeğe daha faszydalı daha kalıcı şeyler alrıım diyorum daha kaliteli oyuncaklar gibi mesela kullanım süresi daah uzun olur çünkü doğduğunda alınanlar çok kısa sürede küçülecek ve evde nereye koyacam telaşı başlıyacak bu sefer...evimin 2+1 olması çok yorucu insan almaktan çok nereye koyacağından korkuyo..
benim bebeğiminde olduğu yer ağrımıyor canım bacak arası olan kısım da oluyor ağrılarım ki bu son ay doğum zamanında olan ağrılardır kendi göbeğimin hizaında ama duruş pozisyonu hala ters dr geçen öyle demişti yukarıya çıkmış ama pozisyonu hala aynı diye doğum kanalına ayaklarını sokmuştu ya sıpam normal değil bu kız yahuubenim bebeğin olduğu yer ağrımıyo... sal kasığa sancı saplandı gitmedi bi... çok kötyüdü çokk
canım özeline yazdım okumadın mı?canım geçmiş olsun...
unutmadan sorayım adın sude mi ? isimle dua edelim istedik çünkü.
aman tansiyonun yükselmesin de bol bol dinlen canım...
senin de kandilin mübarek olsun.unutma bizi dualarında...
yok canım yaa.. sol kasığıma öyle bi sancı saplandı ki anlatamam... 10-15 dakika hiç geçmedi. wc ye zor gittim, bişey yoktu Allahtan...
Bu haftalarda BRAXTON HİCKS kasılmaları başlarmış... hönnkkk diye kaldınız dimi
bi nevi yalancı doğum kasılmaları... bebek çok hareketliyse, az su içilmişse, cinsel ilişkiden sonra olabilecek kasılmalarmış... ben de bunlardan sadece bebeğin çok hareketli oluşu varkaç gündür yakınıyorum zaten uyuyamıyorum hareketlerinden diye...
neyse... bu kasılmaların azalması için, oturuyosan yürüyüş, yürüyosan biraz yatmak gerekliymiş, bol su içmekte oldukça kasılmaları azaltıyormuş... bir de nefes egzersizi de iyi geliyormuş...
günaydın canım hoşgeldin.... iyiyiz sen nasılsın?
canım ilk başlarda renkleri açıldı demiştin çatlakların ama dimi...?
valla sevinmiyorum bebekim... iki gündür karnımın gerildiğini hissediyorum, sanki çatlamaya başlıcam yakında
ya bi de canım dün farkettim, zeytin yağını bol bol sürdüm, 5 dakika sonra sanki hiç sürmemişim gibi kupkuruydu... baya baya emiyor demek ki... ama artık koruyucu krem alıcam :)
Aynen öyle canım yaa,dediğin gibi kullanan belli en azından oyy yerim ben o kullananı da,canımın içidir o..
kreşe başlayacak bu sene..
Sorma benim ev de 2+1 nereye sığdırıcaz bilmiyorum..
-Bu arada sağlık ocağından kaçarken aradılar yine gelin aşınızı olun diye yaaa:18:
benim bebeğiminde olduğu yer ağrımıyor canım bacak arası olan kısım da oluyor ağrılarım ki bu son ay doğum zamanında olan ağrılardır kendi göbeğimin hizaında ama duruş pozisyonu hala ters dr geçen öyle demişti yukarıya çıkmış ama pozisyonu hala aynı diye doğum kanalına ayaklarını sokmuştu ya sıpam normal değil bu kız yahuu
senin kasık ağrın rahimin genişleme ağrısırdır canım endişelenme
Aynen öyle canım yaa,dediğin gibi kullanan belli en azından oyy yerim ben o kullananı da,canımın içidir o..
kreşe başlayacak bu sene..
Sorma benim ev de 2+1 nereye sığdırıcaz bilmiyorum..
-Bu arada sağlık ocağından kaçarken aradılar yine gelin aşınızı olun diye yaaa:18:
ne demek istemiş araba kullanma işe giderken diyoda sen mi kullanıyorsun?kızlar bu adam beni çıldırtacakherkese yanıtladiyerek bana bu maili göndermiş
merhaba,
Araç Kullanım Talimatı ve Ziyaretçi Bilgilendirme Talimatını bu gün imza karşılığı teslim ettiniz.
Ancak, aşağıda düzeltilmesini talep ettiğim hususların dağıttığınız talimatta dikkate alınmadığını gördüm.
Taleplerimin dikkate alınmama gerekçesini bildirebilirmisiniz?
İyi çalışmalar.
ne cevap vereyim sizcee deliriceemmm çok sinirlendim
benim bebeğiminde olduğu yer ağrımıyor canım bacak arası olan kısım da oluyor ağrılarım ki bu son ay doğum zamanında olan ağrılardır kendi göbeğimin hizaında ama duruş pozisyonu hala ters dr geçen öyle demişti yukarıya çıkmış ama pozisyonu hala aynı diye doğum kanalına ayaklarını sokmuştu ya sıpam normal değil bu kız yahuu
canım özeline yazdım okumadın mı?
sasna da geçmiş olsum tatlım...ben de vucut losyonu kullnıyorum sadece thatta sabah dyuş aldım sürmeyi unuttum...çatlaklara bi prof çatlayacağı varsa engel olamazsın o yuzden ılaç vs vermiyorum demişti arkadaşa...benım 30-32 haftada karnımda 1 tane çatlak olmamıştı..fazlada dıkkat etmedim badem yaglarını dr. verdiği kremı düzenli kullanmadım bile...ama kalçamdaki çatlaklar sonum oldu diyebilirim...şu andada karnımı incelemye fırsatım olmadı ama kalçamda fazlaca çatlak var...
o kampanyayı bulursan bulursan banada haber et canım unnadoya baktım yok
tatanozun 2. dozumu ?
ya benım tetanozu sağ eliömi kulanıyoerum diye sola yapıyolar...bu sferde bebğe kan düzgün gitsin diye sola yatıyorum kolum ağrıyo üzerine yattığım için senın ahngi koluna yapılıyo?
Canım yaa benim de bacak aramda sabah uyandığımda oluyo ama kalkınca geçiyo,hani apış arası derler ya
ordaki kemikler ağrıyo sabahları neden ki...:26:
kızlar bu adam beni çıldırtacakherkese yanıtladiyerek bana bu maili göndermiş
merhaba,
Araç Kullanım Talimatı ve Ziyaretçi Bilgilendirme Talimatını bu gün imza karşılığı teslim ettiniz.
Ancak, aşağıda düzeltilmesini talep ettiğim hususların dağıttığınız talimatta dikkate alınmadığını gördüm.
İyi çalışmalar.
belgeyi teslim ederken size nedenlerini açıkladım zaten dekızlar bu adam beni çıldırtacakherkese yanıtladiyerek bana bu maili göndermiş
merhaba,
İyi çalışmalar.
aynen dediğin yer canım çatı diye tabir edilir aklınızda bulunsun çatının genişleme ağrıları olur ama son aylarda olur benim huysuz kızım 1 aydır çektiriyor bu ağrıları bana hemde günün her saatindeCanım yaa benim de bacak aramda sabah uyandığımda oluyo ama kalkınca geçiyo,hani apış arası derler ya
ordaki kemikler ağrıyo sabahları neden ki...:26:
canım yalancı doğum ağrıları 7 . aydan sonra başlar bebğin aşşağıda olması bu ağrılara neden oluyormuş bana öyle dedi dr çekecez artıkya benımde anı kalkıslarda kasıklarımda bıde ıdrar yaparken oluyr sanırım cok sıkıstıgım zman oluıyr gecelerı genelde bıde bnacaklarımı araladıgımda hareket ettıgımde vajınada agrı gıbıde degıl tam olarak ama rahatsız edıcı bısey oluyr buda genısleme agrısımı acaba bıde yallancı dogum kasılmalarından bahsetmısler boyle bseymı acaba ben anlamıyrm ya ılk oldugu ıcın bebısın hareketlerını yenı anlamaya baslamıstım ıkı gundur onuda hıssetmıyrm ben ya zordan cıkolata yedım braz tık yok meraklanmaya basladım valla
gecmsı olsun canım bu ara bende de sıklastı kasıgıma bı anda bıcak gbıı gırıyor sonra hıc harketsız kalıyorum yavas yavasacılıyor doktor anı harkette olur demıstı anı harekette yapmıyorum am amesela sureklı oturarak calıstıgım ıcın kalktıgım ve yurudugum anda gırebılıyor sneınde oyel olabılırkızlar sol kasığım acayip kasılıyorrr... 10 dakikadır geçmedi. yemeğe bile inemedim, dairede biraz yürüdüm ama geçmedi.
canım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne ıns sorun cıkmaz ılerde deselam herkese cumadan beri ankaradayım sizi çok özledim en son dayanamadım babamın dükkanına geldin internete girmek için...
cuma ayrıntılı ultrasona girdik....
benden bebğe giden kan akımına sorun varmış çok iyi akım gitmediği için dr. kılo alma dedi...coraspirin verdi.... hamıleliğin son haftalarındsa tansıyon yükjselmesi olabilirmiş bu yüzden son haftalar çok dikkt et tansıyonun 16 olduğu an direk haber et dediler tuzlu yeme dediler.....sık sık tansıyonunmu ölçecekmişim...
şu an tuzu azalttım bu seferde tansıyonum düşüyo...sabah başım döndü...
kzılar bu hafta benim dua günümmüş hepinizden allah razı olsun bu hafta talipli bi çok arkadaş vardı o yüzden her hangi bi talepte bulunmak istemedim.....saolun dua günü benimmiş çok şaşırdım beklemiyordum...mutlu oldum...
hepinizin berat kandili mübarek olsun akşama misafir var diye sabah hemen kuzuma yasin okudum kandil vesilesiyle....hepinizin berat kandili kutlu olsun hepinizi çok öpüyorum.....
he ya kullanan belli olunca sorun olmuyo...bide ona para dökene kadar bebeğe daha faszydalı daha kalıcı şeyler alrıım diyorum daha kaliteli oyuncaklar gibi mesela kullanım süresi daah uzun olur çünkü doğduğunda alınanlar çok kısa sürede küçülecek ve evde nereye koyacam telaşı başlıyacak bu sefer...evimin 2+1 olması çok yorucu insan almaktan çok nereye koyacağından korkuyo..
Sorsana bi 1.dozu oldun mu diye
benim bebeğin olduğu yer ağrımıyo... sal kasığa sancı saplandı gitmedi bi... çok kötyüdü çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?