2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

he ya kullanan belli olunca sorun olmuyo...bide ona para dökene kadar bebeğe daha faszydalı daha kalıcı şeyler alrıım diyorum daha kaliteli oyuncaklar gibi mesela kullanım süresi daah uzun olur çünkü doğduğunda alınanlar çok kısa sürede küçülecek ve evde nereye koyacam telaşı başlıyacak bu sefer...evimin 2+1 olması çok yorucu insan almaktan çok nereye koyacağından korkuyo..

benim bebeğin olduğu yer ağrımıyo... sal kasığa sancı saplandı gitmedi bi... çok kötyüdü çokk

Aynen öyle canım yaa,dediğin gibi kullanan belli en azından oyy yerim ben o kullananı da,canımın içidir o..
kreşe başlayacak bu sene..
Sorma benim ev de 2+1 nereye sığdırıcaz bilmiyorum..

-Bu arada sağlık ocağından kaçarken aradılar yine gelin aşınızı olun diye yaaa:18:

benim bebeğin olduğu yer ağrımıyo... sal kasığa sancı saplandı gitmedi bi... çok kötyüdü çokk
benim bebeğiminde olduğu yer ağrımıyor canım bacak arası olan kısım da oluyor ağrılarım ki bu son ay doğum zamanında olan ağrılardır kendi göbeğimin hizaında ama duruş pozisyonu hala ters dr geçen öyle demişti yukarıya çıkmış ama pozisyonu hala aynı diye doğum kanalına ayaklarını sokmuştu ya sıpam normal değil bu kız yahuu
senin kasık ağrın rahimin genişleme ağrısırdır canım endişelenme

canım özeline yazdım okumadın mı?

sasna da geçmiş olsum tatlım...ben de vucut losyonu kullnıyorum sadece thatta sabah dyuş aldım sürmeyi unuttum...çatlaklara bi prof çatlayacağı varsa engel olamazsın o yuzden ılaç vs vermiyorum demişti arkadaşa...benım 30-32 haftada karnımda 1 tane çatlak olmamıştı..fazlada dıkkat etmedim badem yaglarını dr. verdiği kremı düzenli kullanmadım bile...ama kalçamdaki çatlaklar sonum oldu diyebilirim...şu andada karnımı incelemye fırsatım olmadı ama kalçamda fazlaca çatlak var...

ya bi de canım dün farkettim, zeytin yağını bol bol sürdüm, 5 dakika sonra sanki hiç sürmemişim gibi kupkuruydu... baya baya emiyor demek ki... ama artık koruyucu krem alıcam :)

o kampanyayı bulursan bulursan banada haber et canım unnadoya baktım yok

kızlar bu adam beni çıldırtacak herkese yanıtladiyerek bana bu maili göndermiş

merhaba,
Araç Kullanım Talimatı ve Ziyaretçi Bilgilendirme Talimatını bu gün imza karşılığı teslim ettiniz.

Ancak, aşağıda düzeltilmesini talep ettiğim hususların dağıttığınız talimatta dikkate alınmadığını gördüm.

Taleplerimin dikkate alınmama gerekçesini bildirebilirmisiniz?

İyi çalışmalar.

ne cevap vereyim sizcee deliriceemmm çok sinirlendim

tatanozun 2. dozumu ?
ya benım tetanozu sağ eliömi kulanıyoerum diye sola yapıyolar...bu sferde bebğe kan düzgün gitsin diye sola yatıyorum kolum ağrıyo üzerine yattığım için senın ahngi koluna yapılıyo?

Canım yaa benim de bacak aramda sabah uyandığımda oluyo ama kalkınca geçiyo,hani apış arası derler ya
ordaki kemikler ağrıyo sabahları neden ki...:26:

ne demek istemiş araba kullanma işe giderken diyoda sen mi kullanıyorsun?

hmm anladım canım...
daha önce oluyodu böyle ağrılar ama bu çok çok şiddetliydi oturup ağladım artık düşün.yemeğe bile inemedim:26: neyse ki geçti çok şükür

okudum canım, cevap attım sana....

bana doktorum badem kakao zeytin yağı kullan dedi 4 ay gittiğimde...
olacaksa oluyor engelleyemiyosun ama daha az olmasını sağlayabilirsin

o kampanyayı bulursan bulursan banada haber et canım unnadoya baktım yok

tamam canım :)

Sorsana bi 1.dozu oldun mu diye

Canım yaa benim de bacak aramda sabah uyandığımda oluyo ama kalkınca geçiyo,hani apış arası derler ya

ben dün doktora sordum aynen benimde orası agrıyor eklemler acılıyormuş normal bir durummuş yani bir ilac falan önermedi bebiş çıksın diye her yanımız genişliyor yani güzelim:)))

yuhhhhhhhhhhhhh adama bakkkk.. ay canım git konuşsana sen bu adamla, niye herkese gönderiyosun, ben sana söylemedim mi nedenini diye.... uff yaaa sinir oldummmmmm

belgeyi teslim ederken size nedenlerini açıkladım zaten de

aynen dediğin yer canım çatı diye tabir edilir aklınızda bulunsun çatının genişleme ağrıları olur ama son aylarda olur benim huysuz kızım 1 aydır çektiriyor bu ağrıları bana hemde günün her saatinde

canım yalancı doğum ağrıları 7 . aydan sonra başlar bebğin aşşağıda olması bu ağrılara neden oluyormuş bana öyle dedi dr çekecez artık

ya benımde anı kalkıslarda kasıklarımda bıde ıdrar yaparken oluyr sanırım cok sıkıstıgım zman oluıyr gecelerı genelde bıde bnacaklarımı araladıgımda hareket ettıgımde vajınada agrı gıbıde degıl tam olarak ama rahatsız edıcı bısey oluyr buda genısleme agrısımı acaba bıde yallancı dogum kasılmalarından bahsetmısler boyle bseymı acaba ben anlamıyrm ya ılk oldugu ıcın bebısın hareketlerını yenı anlamaya baslamıstım ıkı gundur onuda hıssetmıyrm ben ya zordan cıkolata yedım braz tık yok meraklanmaya basladım valla

kızlar sol kasığım acayip kasılıyorrr... 10 dakikadır geçmedi. yemeğe bile inemedim, dairede biraz yürüdüm ama geçmedi.
gecmsı olsun canım bu ara bende de sıklastı kasıgıma bı anda bıcak gbıı gırıyor sonra hıc harketsız kalıyorum yavas yavasacılıyor doktor anı harkette olur demıstı anı harekette yapmıyorum am amesela sureklı oturarak calıstıgım ıcın kalktıgım ve yurudugum anda gırebılıyor sneınde oyel olabılır
canım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne ıns sorun cıkmaz ılerde de
demek ankaradasın sen zaten noramled ızındesın demı canım ogretmen oldugun ıcın

benımde canım bı suru sey almak ıstıyor ama ev dar dıye cekıyorum kendımı bı yondende ıyı oluyor cogu sırf zevkıne ıstedıgım heves ettıgım seyler benım fazla bı ıhtıyac yok oglumdan cok sey var kıza uygun bıkac sey alsam yetıcek bakalım

Sorsana bi 1.dozu oldun mu diye

tembellik etme vaktın gelmişse geçirme..ben 3. dozu bile oldum seneye 4. dozu olup sonrakı sene 5 e tamamlıycam....

kızlar nsizdede oluyomu alıntı ıle cevapla dıyom direk sayfaya cevap kısmına yönlendiiryo 5-6 gun girmedim diye siteyi mı unuttum ben?

babamın klavyesi felaket yazdıkalrımın çoğu çıkmıyo yalan yanlış yazıyorum ya....

aranızda preeklemsi olan veya coraspirin kulanan var mı ben 32 . haftaya kadar kullanacak mışım...??????????????**

bide hamile takvimi çizelgesi vs nasıl yapıcaktık...dr. benim sat. tarıhımı değiştirdi ereken yumurtlama olmuş....

bide hastanede kadın doğum dr. kapılarında hep sezeryan ücretleri zorunlu değilse sigorta karşılamıyor yazıyordu....daha önce sezeryan olanlar için duurm nasıldır acep?...

Allah şifa versin güzelim benimde kasıklarıma adet olacakmışım gibi agrı giriyordu kıvranıyordum resmen dün doktora onu da söledim akıntı ve kaşıntı da oluyomu dedi kaşıntı pek yok ama akıntı var dedim fitil verdi dün kullandım bugun cok rahatım:)))hiç endişelenme en kötü ihtimal ufak bir enfeksiyon olabilir malum daha hassas bünyeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…