2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım herkes farklı söylüyor... benim teyzemde çok kötü oldu normal doğumdan sonra.. dikiş ipliği ile ilgiliymiş.. bazıları çok acıtıyomuş mesela...
diğer teyzemse diğer gün hiç bişeyim kalmamıştı diyo normal doğumdan sonra...
annem sezeryan oldu en küçük kardeşimde beter bişey diyo... bi de doğurduğunu hissetmiyosun, ayılıyosun kucağına veriyolar bebeği al senin diye diyo.... normalde ise tanık oluyosun onun doğuşuna..

cnm tamamen ve kışı ve hekım ıle ilgili bu durum ama dediğim gıbı adı ustunde normal doğum ama ben sezeryanla mutlu hısssettım tabı yapabılen normal doğursn cnm ben kızım kucagıma verildıgı an hıc öle hıssetmedım hatta mutluluktan ne hıssettımı bıle anlamadım benım ıcın herşey o anda başladı tarıf edılemez duyguydu onu ılk göruşum ınan kı hıc demedım dolu dolu yaşadım o annelık duygusunu

:16::16: canım hamilelikte doğumda kişiden kişiye değişiyor dediğin gibi kimi sezeryan daha iyi diyor kimi normal :44::44: bence bünyeyle alakalı inş. bünyemize göre olan nasip olur :52::52:

amın tatlım rabbım gönlumuze göre versın rabbım herkeze hayırlı doğular sağlıklı evlatlar versın gercekten asıl annelık meleğimız doğduktan sonra başlıyo

Yeniden taşınır gibiiiii... yeni bir yere alışır gibiiii... yeni doğmuş bebek gibiiii... olursun diyorlarrrrr biliyorlarrrrrr:24:

Canlarım nasılsınızzzz ne kaynatıosunuz bakıyımmmm ???:71:
Sabahtan beri bu şarkı takıldı dilime yaa :24:

anne olmak ne değişik ne özel bi duygu .. sanki hayata farklı gözlerle bakmaya başladım
eskiden hiç bi şeyin altında kalmayan ben hamileliğimden beri öyle sabırlıyım ki herkese, herşeye..
bazı konularda daha olgun düşünür oldummm
anne olduktan sonra hayata bambaşka bi pencereden bakıcamıza inanıyorumm
Çok özel bi duygu buu:16::16::16:

Hastalığımı da yavaş yavaş atlatıyorum
elimden düşmeyen bi ıhlamurum varr:1:
$AxHm2vPCEAAa0H9.webp

veee haftasonunu iple çekiyorum kiiiiiiii aşkımla doya doya gezelimmm:38:

kızlar ben kaçıyorum bıraz ıslerım var toparlayım yarenım gelmeden ona mamacıklar haırlasyım öptum kocamn

değilim canım saatin 4,30 olmasını bekliyorum... gidip konuşmak için...

iyi olacaksın tatlım merak etme herzaman hayırlısı olsun diye dua et şeker :16: daha zamanın var güçlü bir konuşma için kendini her yönden hazırlar odaya güçlü gir netten rahatlatıcı bikaç müzik dinle relax müzikler var bende bazen çok işe yarar :34::34:

Yeniden taşınır gibiiiii... yeni bir yere alışır gibiiii... yeni doğmuş bebek gibiiii... olursun diyorlarrrrr biliyorlarrrrrr:24:

anne olmak ne değişik ne özel bi duygu .. sanki hayata farklı gözlerle bakmaya başladım
eskiden hiç bi şeyin altında kalmayan ben hamileliğimden beri öyle sabırlıyım ki herkese, herşeye..

Eki Görüntüle 459267

içim açıldı şeker yazdıklarını okuyuncaa :16::16::16::16: aynen dediğin gibi farklı bir boyuta geçmiş gibi hissediyorum bende kendimi :36:

kızlar bugun oglum kıpır kıpır masallah bu sıralar kemıklerı gelısıyormus ya sut ve yoğurt tuketımımı arttırmalıyım haftada 2 porsıyon anca yıyorum oglumu daha ıyı hıssetmek ıcın sut ıcmeye gıdıyrum:))

ne yalan söyleyim bende tırsıyorum hatta yasaklanmasına biraz içerledim:))çünkü çoooook korkuyorum ..gecen hastanede bir kız gördüm 3. ye hamilebir normal bir sezeryan yapmış normal berbat bişey dedi sezeryan coook rahattı dedi yaaa normalden sonra malum bölgesi kendine gelememiş 6 7 ay çekmiş kadın kocasını yanına bile yaklaştırmamış sezeryanda hemen ayaga kalktım dedi

size yazmayım demiştim ama yazayım dün iş arkadaşımın akrabasının 9 aylık sancıları tutmuş doğuma gitmişler bebek ters mi ne olmuş kanala sıkışacağı belli olduğu halde dr sezaryana yasaktan ötürü almamış bebek ölmüş

değilim canım saatin 4,30 olmasını bekliyorum... gidip konuşmak için...

hayırlısı olsun canım.. inşallah hakkın olanı verirler :(

cnm tamamen ve kışı ve hekım ıle ilgili bu durum ama dediğim gıbı adı ustunde normal doğum ama ben sezeryanla mutlu hısssettım tabı yapabılen normal doğursn cnm ben kızım kucagıma verildıgı an hıc öle hıssetmedım hatta mutluluktan ne hıssettımı bıle anlamadım benım ıcın herşey o anda başladı tarıf edılemez duyguydu onu ılk göruşum ınan kı hıc demedım dolu dolu yaşadım o annelık duygusunu

sezeryanla olsa da tabiki mutlu hissedersin canım..
ben de normal doğum istiyorum ama gün geçtikçe korkmaya da başladım...
Ne olursa olsun bebeğimi ilk önce ben görmek isterim:)

çok tatlıı ama bu kadar uykucu görmedim, ellerini kolları aşşagıya doru sarkıyor dürtüyoz uyanmıyor, annesi diyor ısırıyoz yine uyanmıyor diyor :1:

oyy canım yaa.. yeni doğanlar 1-2 saat uyanık kalırmış sadece normalde...
ben de bebekken çok uyurmuşum :)

Eki Görüntüle 459267

afiyet olsun canım...

ben de artık çevreme karşı daha töleranslı olduğumu hissediyorum... eski kesin yargılarım yok artık:) düşüncelerim fikirlerim daha oturaklı, ayaklarım daha sağlam basıyor yere...

size yazmayım demiştim ama yazayım dün iş arkadaşımın akrabasının 9 aylık sancıları tutmuş doğuma gitmişler bebek ters mi ne olmuş kanala sıkışacağı belli olduğu halde dr sezaryana yasaktan ötürü almamış bebek ölmüş

bunun böyle olacağı kesindi... herşeye burunlarını sokarlarsa böyle olur....

Bende kaım annesiyim inş.bebeğimin tahmini doğum tarihi 5 kasım:)
hoşgeldinnnnn şeker hayırlı doğumların hayırlı sağlıklı evladın olsun inşallah :34:

saol canım deniyorum, dua edin bana...

dualarımız seninle canım sen içini rahatlat inşirah suresini oku peygamber efendimize sıkıntılı anında gelen sure :34::34:

kızlar bugun oglum kıpır kıpır masallah bu sıralar kemıklerı gelısıyormus ya sut ve yoğurt tuketımımı arttırmalıyım haftada 2 porsıyon anca yıyorum oglumu daha ıyı hıssetmek ıcın sut ıcmeye gıdıyrum:))

ayyy bende diyorum bu haftalarda neden bu kadar kalsiyum eksikliği hissediyorum resmen dişlerim sızlıyor kemiklerim ağrıyor demek benim sıpa bütün depoyu kendisine alıyor oyyyyyy yirim ben onu afiyet olsun cnm :52::52::52::52:

içim açıldı şeker yazdıklarını okuyuncaa :16::16::16::16: aynen dediğin gibi farklı bir boyuta geçmiş gibi hissediyorum bende kendimi :36:

Açılsın açılsınnn hiiiç kapanmasın inşallahhh:34:

maşallah oğluşunaaa:nazar: Benim aşkmeyvemde durdugu yerde durmuoo bayılıyorum onun hareketlerineee:16:

hayırlısı olsun canım.. inşallah hakkın olanı verirler :(

sezeryanla olsa da tabiki mutlu hissedersin canım..
ben de normal doğum istiyorum ama gün geçtikçe korkmaya da başladım...
Ne olursa olsun bebeğimi ilk önce ben görmek isterim:)

oyy canım yaa.. yeni doğanlar 1-2 saat uyanık kalırmış sadece normalde...
ben de bebekken çok uyurmuşum :)

afiyet olsun canım...

ben de artık çevreme karşı daha töleranslı olduğumu hissediyorum... eski kesin yargılarım yok artık:) düşüncelerim fikirlerim daha oturaklı, ayaklarım daha sağlam basıyor yere...

Kesinlikleeee:34: bende de bazı konularda çok değişiklikler var olumlu yöndeee:34:

bunun böyle olacağı kesindi... herşeye burunlarını sokarlarsa böyle olur....

İnanmıyorummm, çoook üzüldüm çoook !!!:50:
bende dün akşam haberlerde izlemiştim kesinleşmiş artık sezeryan yasak !

Ben daha sağlıklı oldğu için normal doğum istiyorum en başından beri
ama kayınvalidem kıyamıo bana "o acıyı çekmene içim elvermez kızım sezeryan olursun" dio
dio daaa, sezeryan tamamen yasaklandıysa böyle bi ihtimalde kalmadı artıkkk
ama ya normal doğuma elverişli olmazsak o zaman ne olacak benim korkum bu ..

kızlar ben kesık ve dıkısten korkuyorum ama herkes ondan korkulcak bısı yok dıo korkmama ragmen normal doğum ıstıyorum ama o anda doktor neye karar verırse bebek ve benım saglıgımla ılgılı onun kararına bırakıcam ayrıca dun radyoda annenın doğum korkusununda zorunlu sezeryana tabıı oldugunu duymustum

Back
X